Akik már 30-40 kilót ledobtak itt tanácsokat adhatnak (beszélgetés)
Nagyon kevés lány jár már eleve a terembe . Inkább csak bejönnek lépcsőzni. Vagy max. a kardió gépekhez. Súlyzózni csak páran szoktunk, de van, hogy én vagyok nő egyedül. Viszont nincs csilli villi új cuccom minden héten :D nem is kellene :D
Á, semmi hatással nem vagyunk rá. Bár a 4. szelet süti után rá szoktam szólni, hogy talán ennyi már elég :o)
Látnál egyszer engem edzeni, lehet rájönnél, hogy nem is izzadsz :o), pedig nincs túlsúlyom... Miért nálatok a lányok csak mutogatni mennek magukat?
Akkor, ha nem te lettél volna a menye, lehet már 140 kilónál tartana. :)
egyet ertek veled :) en se kozepsuly kategoriaba tartoztam, mikor eloszor lementem.
Betandi, edzovel pont ahogy irtad aerob+sulyzos edzest es levezetes/nyujtast csinaltam, nagyon jo eredmennyel :)
Mikor én 15 éve megismertem, már rég túl volt a 100 kilón. Ahhoz születésem előtt kellett volna megismernem. Egyébként azt vallom, hogy segítek annak, aki változtatni akar, aki nem, azzal nem tudok/akarok mit kezdeni.
No igen. Csak épp tegnap mondta a teremedző, hogy milyen fura, hogy én lány létemre le merek izzadni :D
Valószínűleg csak Te hiszed, hogy hülyét csinálsz magadból, mindenki másnak ez tök normális, lévén az egy edzőterem, ami nem a kigyúrtaknak van fenntartva. Sőt, ők vannak kevesebben :o)
Gondoltam, hogy szeret enni és azért 125 kg, csak csodálkoztam, hogy nem "térítetted" meg már korábban jobban, pl 100 kg-nál az egészséges életmód felé. :)
Ütemesen sétálgatni a futópadon mosolyogtatóan szép dolog ahhoz képest, hogy egy pár kilós súly segítségével hülyét csinálok magamból 10-15 kétméteres félisten előtt :D a "pucsítós" gyakorlatok mindennek a teteje...
Helló Hp! Üdv. itt is! :)
Mi az, hogy csak a szépet? A Rákóczi úton... (is)
na szepen vagyunk lanyok...
Betandi, en is irigylem az apukadat! Nekem ezzel a felszedett 8 kiloval nagyon nehezen megy a futas!
Hogy lehet 125 kiló? Hogy imád enni, és nem ismer mértéket. Egyébként soha nem győzködöm a családomat, de pláne nem az apósomat. Éppen elég a férjemet és a fiamat jobb szokásokra nevelni :o). Nekem a legtöbb kliensem kibírja az 1 órát, persze nem az első alakalommal. És ugye pont azért is váltogatom az ő edzéstípusaikat, hogy ne unják, mert akkor van az a pont, hogy "nem bírják". És nem csak kardiómozgással lehet fenntartani a pulzust a céltartományba, és ha a gyakorlatokat változtatod nekik, szinte észre sem veszik, hogy eltelt az egy óra.
:D csak a szépet emlegetjük :D Hol "rendelsz"?
Így azért más, mint az önmagában, "csak" 40 perc kardió...
Hát, azért azt én sem hiszem, hogy általános, hogy másfél órát kibírjon egy 100-120 kilós kezdetben a futópadon, de biztos vannak azért ilyenek is. Apósod meg, na egy ilyen meny mellett még jó, hogy nem akart szégyent vallani! :) Amúgy, hogy lehet 125 kiló egy házi tréner mellett? :)))
Nagyon igaz. AMikor elkezdtem hónapokkal ezelőtt, már attól leizzadtam, mire elértem a gyaloglóig. Mindenképp figyelni kell a fokozatosságra, és aki most kezdi, az heti 3-nál többel ne innduljon, m ert utálni fogja az egészet és az izületeinek sem jó. Fokozatosság a lényeg :D
Hahó csajok! SZóval az én cerberusom (aki testépítő és igen eredményes edző) azt mondja, 30-40 perc aerob mozgás edzés előtt, hogy beinduljon a zsírégetés és utána 20-40 perc súlyzós edzés, hogy ne izmot, hanem valóban hájat veszítsünk, mejd, levezetésképp 10-15 perc séta. A súlyzózás alatt ne az izomagyképzést értsétek. Nem akarok testépítő lenni, de ettől még úgy fogyni lehet v:D
Erre próbáltam utalni azzal, hogy ha nem megy több, az is jó. Egyébként én elég sok túlsúlyos embert ismerek, akik tudnak 1,5 órát mozogni, lévén nekik a 120-as pulzus egy alig tempós séta (tisztelet a kivételnek). Az apósom is 125 kiló kb, és a múltkor elvittem, hogy mozogjon, és az evezőn-futópadon simán (!) bírta az egy órát a maga 0 sportmúltjával, és 63 évével :O)
Én csak azt mondtam, hogy én is hallottam már ezt a 40 perc folyamatos mozgást...
Amúgy nem nagyon hiszem, hogy 90-100-120 kilós emberkék másfél órán keresztül tudnak mozogni, akármit is, szerintem a többség örül, ha fél órát kibír, legalábbis az első időkben.
Edzők is képesek állati hülyeségeket beszélni... Ne higyj neki, hacsak nem tudsz többet csinálni egyszerre, mert akkor annyi is jó :o). Megvan, hogy mit, milyen sorrendben bont le a szervezet, és mennyi időt kell mozogni, hogy ehhez, vagy ahhoz nyúljon. Egyébként ha így lenne (40 perc), akkor a testépítők mi a fenének kardióznának tovább... Tudom, hogy nem akartok testépítők lenni, de ők azért tudják, hogy mivel/mennyivel lehet ledolgozni a felesleget :o)
Ezt én a Vital tévén hallottam egy edzőtől, hogy sokan beleesnek abba a hibába, hogy 1, másfél órát sportolnak, pedig 40 perc folyamatos mozgás kell csak. És ahogy láthatod más is olvasta ezt, nem csak én halottam ezt a 40 percet.
Amúgy nem állítpttam, hogy így van, csak azt mondtam, hogy ezt halottam.
Nyugtass meg, hogy ez egy női lapban volt. Az 1,5 óra táninak nincs értelme. A zsírhoz kb a 30-40 perc után nyúl a szervezet, addig a szénhidrátokhoz...
Hja, úgy értettem, hogy 100 kiló alatt kezdhetnek kocogni: :)
Én is ezt olvastam, hogy folyamtos 40 perces mozgás kell, de ha többet csinálsz, akkor is csak annyi a hatás, szóval nem érdemes tovább kínlódni.
További ajánlott fórumok: