Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
:) :)
Kedden megyek megint.Addigra vajon mi változik?Ugye már nem sok időm van a beültiig???
Na hahó!Most értem haza ,nemrég.Kedden kell megint mennem.Ma megúsztam a vérvételt.Ultrahangra azt mondta K.doki,h.a nyálkahártya tökély,tüszőim pedig mindkét oldalon 10-10...Ez jó???
Na mindegy.A csajok megmutatták a Gonal-F és a Menopur beadását.Meg is kaptam a mai adagot.Azt mondta a doki,h szerinte kedden a Gonapeptyl-t is leveszi fél adagra.De ez majd kedden...Addig meló :(
akkor az elég lehet 3 hónapra.
nekem 3 db 30 db-os 1000NE-set írt csak fel.
fölírja, de az kevés.
legalábbis az enyém napi 1000-et írt fel.
így az őszerinte 3 havi adag, 1-másfél hónapra elég nekem. :-(
ja... :-D
ez is lehet... :-D
Ciróka, a mi háziorvosunk vv nélkül is felírta a d-vitamint, úgyhogy nekünk szerencsénk volt ezügyben.
Réka, az 500 szerintem is kevés lesz.
Derya! Köszi a tippet!
Ciróka! Nekem mind a házi-, mind a reumaorvos azt mondta, hogy a reumás olcsóbban írhatja fel, ha van vmilyen betegsége a páciensnek (de már elfelejtettem, hogy milyen). Igazából ez most nem izgat, akkor valahogy beszerzek egy ezrest, és kicsit felturbózom magam. Ez jól hangzik, hogy a reumás panaszai elmúltak a férjednek! Szuper!
Ha a háziorvos írja fel 600 ft per doboz, ami két hónapra elég. Ennél olcsóbban a reumatológus sem tudja felírni.
A férjemnek a múlt héten váltottuk ki az új adagot.
Neki a reumás problémái is elmúltak a D vitamin hatására.
De úgy tudom, hogy csak vérvételre írja fel az orvos a recepteset.
Fura, hgoy egy reumatológus azt mondja, hogy 500NE elég. Bár lehet, hogy tudja, hogy sok reumatikus betegséget helyrehoz, és akkor neki nem lenne annyi munkája.:)
nem éri meg menni.
rendeled meg webshopban, vagy a vitaminkirálynak van üzlete is több helyen az országban, pesten is van vagy három, személyesen is megveheted.
annyival nem olcsóbb, és úgysem írja fel a szükséges mennyiséget az orvos. :-(
az 500 NE elég kevés, vagyis hogy semmire sem elég. attól nem fog javulni a hiányállapot.
ahhoz nagyon alaphangon legalább 2000-3000 NE. kell naponta.
Csajok!Olyan jó,h itt vagytok nekem :)
Persze ,h sikerülni fog ...de Mindenkinek!!!!Jó éjt!Holnap írok,h mi volt.Puszi
Nikica
Sikerülni fog!!!!! Csak erre gondolj)))
Mi meg majd izgulunk helyetted jó??
Ne is gondolj ilyenre!!! Persze, h benne van, csak az a biztos ami már elmúlt... :)
De hinned kell benne, h sikerül másképp nem megy!!! Nem bántam meg, h beleéltem magam, h igen nekem sikerül elsőre a lombik, hát tévedtem. :(
De meglepően jól viseltem, persze sírtam is, de mindennek oka van.
Majd a következő biztos sikerül. :)
Pimpa, emeld a ch-t mégjobban. 220-240, tapasztald ki, melyiknél nem fogysz tovább. De írj RR-nak is. Lehet, hogy átállítanak xr-re esetleg. (Már nem emlékszem mit szedsz.) De most megtudtam, hogy pl. az eucreas, amit én szedek, az sem fogyaszt annyira.
Réka, a d-vitaminnal kapcsolatban azt mondta nekem RR tegnap, hogy terhességig lehet szedni, de terhesvitaminnal együtt ne szedjük (!), mert az már sok úgy. Én napi 3000-et szedek és most télen 95 lett az értékem, erre azt mondta, hogy ez így jó.
Sziasztok,
Hajrá kr73,szép teljesítmény a 2 tüsző!
Én is úgy szeretnék többet :( Amúgy semmi különös nem lesz az inszemnél.Mint egy sima nőgyógyászati vizsgálat,csak a helyszín kicsit sterilebb.
A diétám 180-200 g CH,és nem számolom pont azért mert 51 kg vagyok.Írok akkor RR-nek.
Szép napot nektek!Puszi
Köszi mindenkinek!
Hát, a háziorvos nem nagyon akaródzott felírni a D-vitamint, merthogy csak valamelyiket tudja felírni, de nagyobb áron, mintha reumatológus írná fel. Na itt le is állítottam, mert holnap reggel megyek vissza pont a reumatológushoz, ott majd próbálkozom. Egyébként meg azt mondta, hogy vagy csak folsav is elég (az még volt itthon 2ésfél évről, úgyhogy este gyorsan be is kaptam egyet, bár a tájékoztatójában az volt, hogy bizonyos met-tartalmú gyógyszerekkel együtt szedve kérdezze meg orvosát - áááá, miért nem egyszerű az élet!), vagy a terhesvitamin, viszont azonnal kezdjem el szedni. Tegnapra-ma reggelre marad a folsav, estére már meg tudom venni az elevitet. Annyira úúútálom ezt a kapkodást, a hirtelen jött dolgokat - ezért főleg drZ a hibás. :-DDD (De azért szeretem. ;-)) )