Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Igen nekiindulunk a második lombiknak.
Már csak az a kérdés, hogy ugyanúgy rövid protokoll lesz-e? De ezt a Tanár úr megmondja jövő hét kedden, mert akkor megyek felíratni a szurikat.
Hhvv, ez nagyon jó hír, szuper!
Niki, nagyon ügyes vagy, szépen alakul minden, mindjárt itt a leszívás! Hajrá! :)) Én az elsőnél úgy voltam, hogy tuti nem sikerül. Nem is sikerült. A másodiknál meg úgy, hogy 50-50%, lesz ami lesz, ahogy Bogi is írja. Szerintem ez a legjobb hozzáállás.
Bogica!
Nem olvastam teljes vissza a hozzászólásokat, ezért kérdezném, hogy Neked mi az akadálya annak, hogy kezdjél?
Nikica
Én mindig úgy mentem minden vizsgálatra,hogy majd lesz aminek lennie kell...
Soha nem voltam így elkenődve,ha rossz hírt kaptam,akkor sem.Abban bíztam,hogy minden úgy történik,ahogy kell,és megvan a maga oka,hogyha valami miatt várni kell mégis.
És idővel mindig kiderült,hogy igen,így volt.
Sikerülni fog meglásd!!!
Nikica
Hamarosan csak azt veszed észre,hogy menni kell már szülni))))
Hhvv
Szuper)
Jajj de szeretnék én is menni!!!!
Nikica
Szuper)))) Szép nyálkahártya)))
Sejtecskék is szépen alakulnak)))
Na kezdenek felpörögni az események))
köszönöm a sok információt.
most hívtam a Kanyó doktornőt és egyeztet a Tanár úrral, holnap kell visszahívnom.
Ő is azonnal elkezdte számolni a decemberi beültetéshez képest a három hónapot.
Ha minden jól megy akkor március 20. körül kezdünk a második lombikkal:-))))
Én többet nem megyek orvoshoz .
Lesz ahogy lesz ..........
2 orvos lesz "szolgálatban" de hogy kik azt nem kérdeztem.Elvileg a vércsoportot még a kezdet kezdetén nézik,nekem még a HSG-s papíromon is rajta volt a vércsoportom.Elég ciki hogy nekünk kell könyörögni a leletekért.....de ezt már megbeszéltük párszor.
Márti veletek mizu?
Én eddig csak egyszer próbálkoztam leletkikéréssel, az félig-meddig sikerült. Inszemkor meg rákérdeztem a vércsoportjainkra (mert nekem anyu meg tudta mondani az enyémet, de a férjem nem emlékszi, a szülei viszont már nem élnek), erre látom az inszemes papíron az én csoportomat, a doki meg azt mondta, hogy a férjemnek nem is nézték meg. Pedig én úgy emlékeztem, az neki is be volt ikszelve az egyszeri kötelező laborpapírján. Vagy lehet, hogy csak negatív nők párjainál csinálják meg?
Ügyes vagy, Pimpa, hogy rákérdeztél, és hogy emiatt nem kell várnotok. Viszont ilyenkor valószínű nincs orvosválasztás, ugye? Hisz mégis csak hétvége/pihenőnap lesz.
Sziasztok,
Közérdekű:Hívtam a BMC-t,hogy mikor nem dolgoznak a 4 napos ünnep alatt.Csak 15-én :)szóval emiatt nem csúszik a kövezkező inszemünk.
Megkérdeztem hogy az inszemes sp leletet ideadják-e,azt mondták ha a doki beleegyezik akkor igen.Valaki kérte már el így az eredményeket?
Amúgy ki hogy van?
Nikica
Ha végeztél ,gyere mesélni!!!
Szia,
köszönöm, azt nem kérem:)
Még leharapná a fejem.:)
Szia!
Nekem most volt februárban az első lombikunk és majd májusban megyek a vizsgálatokra, h júniusban el tudjuk kezdeni.
Hhvv
A Kaáliban úgy számolta a doki,hogy a beültitől beültiig legyen meg a 3 hónap.
Köszönöm!
Már hallottam 3 hónapot és 4 hónapot is, így egy kicsit elbizonytalanodtam.