Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Tigrisné
Tényleg nagyon jó érzés, ha olyan orvossal találkozol akin látszik, hogy érdekli az állapotod és még segíteni is akar. A kedvesség már csak hab a tortán:)) Nekem is van szerencsém ismerni ebből a fajtából, mindig meg tud nyugtatni.
Sok-sok pihi, alvás, és pozitív gondolkodás.
Meglátod minden OK lesz.
Szurkolok Én is Neked!!
Mayke pihenj sokat (de azért sétálj is néha) és élvezd ki, hogy otthon lehetsz!
drukkolok
tigrisné
Szuper!!! :)
Pihizz sokat, próbálj ne görcsölni azon, hogy érzel valamit vagy épp nem érzel semmit!
Kapcsolj ki amennyire lehet, és nagyon szurkolunk!!:)
Pimpa, nagyon sajnálom :(
Hajna igazad lett, mikor a dokit megláttam már akkor megnyugodtam!!! :)
Minden rendben ment, 2 babócát vissza is kaptam, amiket meg is leshettünk ;) az egyik 8 a másik 7 sejtes lett.
Most azt érzem, h tuti sikerült. :)
Aztán majd bebizonyítja a vv-tel ;)
Köszönöm Lányok a bátorítást.Igen most kezdődik minden előről :)Továbbra is lelki szemeim előtt látom a gyerekeinket,meg azt hogy terhes vagyok és nagyon boldog :D
Kitartást mindenkinek,márciusban folyt.köv.
Pimpa fel a fejjel! Nagyon sajnálom! :(
Dühöngd ki magad, azután újult erővel hajrá tovább!:)
Tigrisné, ne is mondd, én is mindig idegrohamot kapok amikor ezen gondolkozom, hogy miért is nincsen teljes körű kivizsgálás.
De az a lényeg, hogy úgy tűnik végre megvan a Te utad is, és jön az a babó nemsokára! :)
Sziasztok Csajok!
most jöttem a 2. uh-ról ezt most nem a dokim végezte hanem más mert a dokim nem volt így őt kérte meg.
a 10. napot látott egy 14 mm-es tüszőt, ami mára vagyis a 12. napra csak 13 mm:-(
Ez egy dolog, nem jó de lehet kezelni, viszont a 2. kérdése volt a vadidegen de nagyon szipmi dokinak, hogy IR van-e? Mondom igen de nyhe, kérdezte az értékeimet a 120-ast és az alapján mondta, hogy valóban enyhe de a 2*500 merck. az szuper, higgyem el sikerülni fog! Neki sok ilyen kismamája van, volt a a 8. beülti után jött hozzá...
Nem értem ezt az egészet? MIért van az, hogy egy állami kórházban egy vadidegen doki többet kérdez tőlem mint a meddőségi központokban? Azt nem mondom, hogy mit mondott a beültetésről...
Szóval ezek mindig visszaadják a hitemet abban, hogy igenis vannak jó nődokik, nem csak linkek és igenis nem kell ehhez magánrendelésbe menni.
Kérdeztem egy fél szóval a tesztoszteronszintet, azt mondta kisebb szerept játszik a nem teherbeesésben, mint ahogyan azt korábban hitték...egy kicsit megnyugodtam, még ha most nem is lesz peteérésem.
szép napot
tigrisné
Sajnálom Pimpa, de ne keseredj el, a következő sikerülni fog!!!
Kitartás!!
Sajnálom Pimpa!
hajrá tovább!
lesz azért vv is?
Pimpa, nagyon sajnálom :( Fel a fejjel!! Egy nagy-nagy ölelést küldök neked! Én tudom, hogy lesz neked babád. Ha nem most, hát majd legközelebb. Vigyázz magadra!
Mayke, nyugi, a beülti már csak az utolsó lépés. Utána pedig nincs már más dolgod, mint a pocidat simogatni, beszélni a babákhoz, és pihenni. Amint megkapod őket, már meg is fogsz nyugodni, majd meglátod! :)
Sziasztok,
Megcsináltam a tesztet.Full negatív :( Igazából éreztem.....De megyünk tovább ezen az úton.Kicsit csalódott vagyok.....Puszillak benneteket
Mayke ez szuper!!!!
nagyon örülök!
miért vagy ideges?
:)) micsoda átverés. szééép :)
érdekes, engem nem nagyon érdekelt sose, hogyan fogantam, mint ahogy azt se akartam volna megnézni, hogyan születtem (akkor még nem volt videó, szerencsére). nem is értem, miért veszik ezt videóra némelyek.
:) Egy jó pohár vörös bor sok mindenre jó megoldás.
És ahogy a férjem mondaná, ha majd a gyerek kérdezi, azt meséljük hogy valami romantikus tengerparti út során fogant és nem kényszerből óramű pontosággal csinálva:)
:)) köszi. :) ja, nem akartam eltérni tőle, csak elkezdtem aggódni, hogy mi van, ha előbb megreped magától, és akkor hiába bombázom magam a hormonokkal, és hiába a terminált együttlét.
mindegy, azért próbálkozunk ma is (csak ilyen sokszor nincs kedvem, de majd borozgatok előtte :) )
szia,
tegnap arról tartottak nekem 10 perces előadást hogy a legfontosabb az egész programban az, hogy mikor adod be a tüszőrepesztőt, szóval szerintem ha mondtak valamit ahhoz tartsd magad különben élve felfalnak:)
Lányok!
Stimuláció alatt van értelme LH tesztet csinálni? Ma csináltam egyet, olyan erős a 2. csík, mint még soha, de csak holnap kellene beadnom a tüszőrepesztőt.
Mi van, ha hamarabb megreped magától? Még csak a 11. napon vagyok, 13-14. napon szokott lenni természetes ciklusban.