Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok!
Tud valaki segíteni, hogy OEP által támogatott lombik program között 3 vagy 4 hónapnak kell eltelnie?
Előre is köszönöm
Sziasztok, tudja véletlenül valaki hogy Skriba doktornőnek van e email címe, és ha igen mi az?
Légyszíves küldje el privátba ha valaki tudja.
köszönöm
Igen ezért írtam,hogy meg kellene kérdezni telón.
De tényéeg írhat egy sima nőgyogyi beutalót.
Zsike
Szerintem ha kaptál beutalót a Kaáliba,azt elfogadja a BC is.Egy telefont megérne.Elvileg el kell ,hogy fogadják!!
Sok sikert!
Szia!
Persze, azt is elfogadják. Sőt, nekem a BMC-ben azt mondták, a háziorvostól kérjek. Szerintem mindegy nekik, ki utal be, csak legyen egy papír róla.
köszi tigrisné :)
Én kértem, hogy ne legyen több TE, még csak magyarázkodnom se kellett, hogy miért nem szeretnék többet. Ennek örültem :)
Meg szerintem tudja a doki, hogy minden pár ki van már borulva a kötelező szextől, hiszen már min. 1 év próbálkozás után jutunk el egy intézetbe.
Úgyhogy ma kezdődik a szurizás :)
Sajnálom, hogy nem volt peteérés, lehet, hogy nem minden hónapban van.
Köszi kr73 :)
Nem vagyok elkeseredve, csak szomorú vagyok, és egyre nehezebb kivárni az én időmet.
Akkor kellett abbahagyni, mikor megjött, negatív tesztnél. De az első 2 nap még nagyon light-os vérzés volt, gondolom, az utro miatt, csak ma van normális mennyiségű. Már féltem is, hogy valami nem oké, hogy nincs rendes menstruáció.
csincsi44
köszi szépen, bizakodó vagyok az inszem-mel :)
Sziasztok Csajok,
Mindenkinek szép hétvégét!Olyan szépen süt a nap,menjünk gyűjtsünk be egy kis D vitamint.
a me regel lehet jobb is, mert több idő telt el a mintaadás óta.
figyu te szedtél előtte valamilyen gyógyszert? volt tüszőrepesztőd is? Ezt azért kérdezem, mert nekem annak idején még dr. Kia magyarázta el, hogy peteéréskor amikor kilőködik a pete víz kerül a hasüregbe amire a szervezet vagy hányingerrel vagy van akinél hasmars szerű görcsökkel (de anyag nélkül:-) jelentkezik. Ez a szervezetnek a normális reakciója.
mi is szeretjük az újhagymát főleg este 8 után:-))
én másnapra mindig megbánom, úgy fáj az epém tőle, hogy be...ok.
:-))) Csak ma reggel, mert tegnap hullák voltunk, főleg én. Most meg már 4x voltam kint, nemtom mi a fenétől, de rohadtul megy a hasam, már csak lé jön, de az megállíthatatlanul. Pedig csak IR-es kaját ettem. Valamelyik gyogyótól? Elkezdtem a D-vitamint is, az elevit mellé 2ezret szedek. Vagy esetleg az újhagymától? De úgy megkívántuk, tegnap vettük Budán a piacon. A fene se érti, de már elegem van.
Köszi még egyszer a tanácsot!
Sziasztok lányok!
nem nagyon volt gépem 2 napig de most már itt vagyok:-)
Prezida, sajnálom, hogy ne jött össze, kiváncsi vagyok mit mond majd a doki, lesz-e még TE vagy kezditek az inszemet.
Kr én úgy szedtem mindent, hogy ha 3szor1 van ráírva akkor amikor aktuális akkor bevettem már az első naptól...tehát remélem tegnap szépen feltoltad őket:-)
Zoé00 én is többek között ezért szünetelek, ha gondolod van egy tudásbázis - Inzulinrezisztencia mit tudtok róla gyóyítható? - nevű fórum is ahol az IR-ről beszélgetünk és innen is van sok lány akik oda is írnak! MIndkettő nagyon jó társaság:-)))
Pajzsmirigy értékeiddel minden rendben? Ezt nézte az endokrin doki?
Lányok, velem annyi történt, talán meséltem, hogy találtam egy lelkiismeretes nődokit így hogy a múlt ciklusban nem használtam a progikrémet csak a met-et és 2 naponta kellett uh-ra járnom, hogy lássuk van-e peeérés - nem volt. Utána a 20. naptól progeszteronszint mérésre a 20., 23. és 25. napon amikor meg is jött szóval hétfőn tudom meg az eredményt, hogy mit javasol a dokinő.
szép hétvégét mindenkinek
tigrisné
Ne izgulj, menni fog! :)
Ahogy írod, 45 fokban kb. A lényeg, hogy ne merőlegesen add be, és akkor nem lehet baj. Határozott mozdulat, és már bent is van. Persze tudom, mi már könnyen beszélünk, de emlékszem mikor először szúrtam magam, én is úgy féltem, és vagy 5xre sikerült, mert mindig megállt a tű a pocimtól pár cm-re :D. Nagy levegő, és hajrá! :)