Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
köszi, hogy megtaláltad csincsikém!
én is akkor azt fogom szedni majd, csak egy a gond vele úgy hallottam, nagyon megfog na belügyileg ami nekem nem hiányzik:-)
Kr
Királyság)))))))Jajj nagyon drukkolok))))
Köszi csajok)))
Aranyosak vagytok!!
Jaj, tényleg az kiment a fejemből, hogy autoimmun vagy. Asszem, hogy van olyan terhesvitamin ami jó Nektek, kérdezz rá a patikában vagy ha úgyis mész dokihoz, tőle. De ha nem is vitamint szedsz akkor a sima folsav is mehet!
D-vitamin nem késő, ilyenkor télen amúgyis mindenkinek kellene ennie kb., ha meg babás leszel (és úgy lesz!) az ő fejlődésének sem tesz rosszat!
Igen Kr. ezt én is akartam mondani, mivel a pm-es fórumban is szoktunk találkozni:-) Valóban így van, sőt van akinek megtiltják a femibion szedését pont emiatt. Esteleg nézz egy olyat amiben nincs jód sztem van olyan!
A D vitamin pedig sztem nemárt bármikor nekem pl. csak azért mert tél van felírta a dokinéni...
Igen, 2 és fél éve én is azt szedtem nagy lelkesen (esküvőtől), aztán felhagytam vele. Nemrég meg a beles dokimtól rákérdeztem, ő azt mondta, elég, ha majd kiderül a babásodás. Lehet, azért mondta, mert a jód nem tesz nekem jót (autoimmun PM-alulműködésem is van az IR+PCOS mellett).
És esetleg a D-vitamint már felesleges lenne elkezdeni szerintetek? (Kissé tanácstalan vagyok, épp ma este mennék háziorvoshoz kunyerálni D-vitaminos receptet - mindenféle labor nélkül.)
femibion 800!
akár mától is elkezdhetnéd, nem árt!
ebben a fajtában a folsav természetazonos módon van benne, jobban felszívódik!
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, ezért előre is bocsi!
Ti, akik ugyebár kisebb-nagyobb beavatkozással próbálkoztok/lesztek/lettetek babásak, szedtek valamilyen terhesvitamint? Ha igen, mikortól? Vagy a kapott hormonok feleslegessé teszik? S akinek spontán ciklusban volt beavatkozás, az mit csinált terhesvitamin tekintetében?
Kr ez nagyon jó hír!!! :)
Drukkolok ezerrel! :)
Ez a beosztástól függ, hogy hányan lesztek aznap, te melyik dokihoz tartozol stb.
De megmondják reggel mikor mentek, h neked mikorra kell ott lenned. Azt hiszem 2 órát szoktak mondani a sperma válogatásra.
Nekem mikor volt 11-nél hamarabb sose kerültem be, de volt 13 óra is mikor bekövetkezett az inszem.
Akinek nem kell fogynia, annak másfajta diétát írnak elő, energia nem csak a szénhidrátban van, hanem a fehérjében is.
Húst hússal kellene enned.
Szerintem mindenképp konzultálj vele, van a szénhidrát diétából 180-200 grammos is, attól nem fogy az ember.
Erre én is kíváncsi vagyok.
Én már nem merek ráállni a mérlegre vagy csak ruhában.Tegnap alig voltam több 51 kg-nál.Szóval gáz.És nem tartom a kiírt diétát mert akkor lennék kb 40 kg.Ennyit jelent hogy az ember nem eszik fehérlisztes,cukros dolgokat?
Konzultálnom kellene a doktornővel?
Pimpa, megvannak az eredmények, pont tegnap voltam. Leírom ide is, ezek lettek:
TSH: 2,560 mIU/L
D Vitamin: 95,2 nmol/L
Glükóz 0': 4,6 mmol/L
Glükóz 120': 5,3 mmol/L
Inzulin 0': 4,5 mIU/L
Inzulin 120': 47,7 mIU/L
TSH-m romlott, viszont az ugye egyenes arányban van az inzulinnal, ami meg javult. Valószínűleg ezért van a romlás. Nekem csak a 120-as inzulinom a gázos, múltkor 74 volt. Ahhoz képest javulás, viszont most a cukros lötyivel együtt be kellett vennem a gyógyszeremet is. Ez még mindig nem jó, a 120-as értékemet le kell még tornásznom 35 körülre. Ma megyek MM-be, kíváncsi vagyok, mit mondanak rá. Köszi, hogy kérdezted. :)
Nagyon sajnálom,de igaz ami igaz,jön a tavasz, a nap minden reggel felkel :)
Indulunk neki a következőnek emelt fővel.
Mi is a következő ciklusban,márciusban hajrá újra.
Sziasztok Lányok,
Bunny gratulálok.
Hajna,nagyon várom a terhelésed eredményeit :)
Bogi; reméljük a legjobbakat a férjed eredményeivel kapcsolatban.A remény hal meg utoljára.
Puszillak Benneteket
Mayke
Nagyon sajnálom(( Léleksimit küldök neked!