Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Drága Hajna!
Egyszer minden gödörből ki kell mászni!
Hidd el,hamarosan csak egy rossz emlék lesz ez a sok eltelt év baba nélkül!
Akkor majd csak nevetni fogunk magunkon))
Bízz magadban!
Ölellek)
Nagyon sajnálom!
pontosan mit mondott a doki? Volt-e egyáltalán hcg termelés?
Nagyon sajnálom! :(
Dühöngd ki magad, hogy azután újult erővel tudj belevágni! :)
Sajnálom :(((
Ne keseredj el nagyon, legközelebb biztos fog! Kitartást és sok erőt kívánok!
Sajnos nem sikerült...:(
De ezzel is közelebb vagyunk ahhoz, h egyszer legyen. :)
drukkolok!!!
jelentkezz majd várunk!
amúgy én a 3 beültinél egyszer sem csináltam, illetve az utolsónál megpróbáltam de amilyen szerencsétlen voltam nem sikerült a teszt érvénytelen lett :-)
Igen.
Csak azért kérdeztem, mert anyagleadás előtt 4-5 nappal előtte nem lehet sexelni.
És még egy kérdés: hajamat be akarom színezni. Ez vegyi anyag, nem árt meg a petesejtjeimnek?
ha nem fáj (úgy értem nekem a stimu alatt eléggé feszült odabent) akkor persze!
Juliska, akkor most megint belekezdtetek?
bocs, ha lemaradtam valamiről..
Drukkolok!
amúgy minden oké?
nem teszteltél?
Prezida
Hajna
Köszi)
Csak az évek alatt kiderült már,hogy ha valami közbe jöhet,akkor nekünk közbe is fog jönni.Most,hogy elvileg más akadály nincs,várom,hogy mi lehet még,amire eddig nem gondoltunk.
Nem vagyok pesszimista,meg próbálok csak a jóra gondolni,úgy egy kicsit könnyebb.
Csak már sokszor magamon nevetek,mennyire szerencsétlenek vagyunk az ilyen ügyekben,ezt kitalálni sem lehetne előre!
Hajna
Egy kineziológust nem árt,hidd el.Nálunk a lányok közül sokan járnak hozzá,és volt,akinek utána egyből sikerült lombik is,előtte meg nem,mert valami blokkolta a gondolatait,ami miatt állandóan feszült volt a csajszi.Most lassan egy éves lesz a kisfia.
De ha meg nem ez a ti utatok,akkor azt is segíthet kideríteni.
Ölellek!!
Köszi mindenkinek!!!
A doki szerint lehet még 2 babó is. 28-án megyek uh-ra. Akkor "számolunk petezsákot", ahogy fogalmazott:-)))))
Gratulálok!
Mikor tudjuk meg hanyan vannak bent?:-)))
Bunny nagy nagy gratula itt is! :)
Kriszti remélem Ti jól vagytok Tomi babával, nagyon gyorsan repül az idő!
Hajna ugye nincs semmi gond? Minden rendben? Hogyhogy nem a Te utad? Remélem csak az intézetre értetted! Aggódok...
Bunny
Szívből gratulálok!!!
A 141 nagyon jó, ahogy Kiriste is írja - lehet, hogy több babó? Nekem annó azt mondta a doki, hogy 50 körül kell lenni az első hcg-nek.
Szia Bunny, én is nagyon örülök Neked. Nekem 50-en valahányas hcg-vel van a pocakban egy 17 hetes babó. Szóval a 141 egy igazán szép hcg és akár több is belefér...
Gratulálok!
Prezida
Tudom,hogy egy babához elég egy katona is,csak mi ugye a 0 ról indultunk,és remélem azért oda nem estünk azért vissza!!!!
Csak emiatt aggódom kicsit.