Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Kr
Akkor mennek a drukkok))))Úgy van minden,ahogy Csincsi mondta,a crinone gél szokott csomósodni,.azt szokták ajánlani,hogy a maradékot a követlkező adag előtt érdemes kiöblíteni.
Az utro kifolyik.
Zoé
Mi is az IR miatt parkolunk.Nem vagy egyedül ezzel.Szerencsénkre mi még a lombikok előtt vagyunk,így emiatt nem ment káérba még egy lehetőségünk sem.
Csincsi! Köszi a helyreigazítást a fejemben! :-)) Így már minden tiszta. Mi lenne velem nélkületek!?!
Prezida! Sajnálom én is, de ne légy elkeseredve! A TE nagyon sok embernek nem jön be, ugyebár mezei nődokik is azzal próbálkoznak (persze ált.repesztés nélkül). És neked mikor kellett abbahagyni az utrót: amikor megjött, avagy a menszi 2.napján a negatív tesztnél?
Sajna sokan vagyunk így! :(
Én is túlestem egy lombikon úgy, hogy esélyem nem volt. Majd gyere még nyugodtan mesélni, hogy hol tartasz éppen! Többen vagyunk épp parkolópályán az IR miatt.
Kr! Kevered a Crinone géllel. Az csomósodik. Az utróról nem hallottam, hogy ilyet művelne. Fehérje, folyadék csak a stimu után kell, mert a rengeteg hormon a fehérjéhez kötődik, és a sok folyadékkal távozik el. Szóval Neked most csak pihizni kell, azt csinálni ami jól esik, és mi meg nagyon drukkolunk! :)
Prezida sajnálom, hogy a TE nem jött össze, de az inszem majd reméljük meghozza a várva várt babát! :)
Ügyes vagy :)) Tök jó, hogy már túl vagy rajta!
Nekem holnap kezdődik a köv. stimuláció, ez a TE sajnos nekem nem jött be. :(
Kb. 2 hét múlva nekem is inszem. :)
Nekem 3*1 utrot kellett feltenni, de nekem nem gumósodott. Csak kijött, és kész, tisztasági betéttel teljesen normális a dolog.
Igaz, a vége felé már kicsit gusztustalan lehetett odabent a helyzet, de ez csak az utolsó 2 nap volt.
Sziasztok lányok!
Folyamatosan olvaslak titeket, sajnos hozzá szólni nincs időm legtöbbször, de szeretem tudni mi van veletek. Én csak annyit szeretnék megosztani veletek, hogy nekünk 3 éve ne jön a baba, túlestünk már 2 inszemen, el sem kezdődött semmi. Pár hónapja bejelentkeztem endokrinológushoz akihez vittem a BMC-s leleteim és kb 2 perc után közölte, hogy nem jó a cukorterhelésem és gyakorlatilag feleslegesen erőlködünk amíg azt nem tesszük rendbe. Ehhez csak annyit fűznék, hogy ha ez előbb eszembe jut, hogy elmenjek egy ilyen vizsgálatra, lehet már rég a kezembe tarthatnám a kisbabám. Csak azért írtam ezt le nektek, mert aki úgy érzi, vegye kezébe a sorsát, és igen is menjen el a végsőkig. Elkeserítő számomra hogy ezekre bent nem figyelnek, holott rengeted nőnél " csak " ez a probléma, ami diétával, gyógyszerrel és mozgással orvosolható. Történetem csak azért írtam le, hátha valakinek segítség! Mielőbbi babásodást kívánok mindenkinek, és remélem hamarosan mindenkinek sikerül!!
Túléltem az inszemet. :-) Hát, hazudnék, ha azt mondanám, hogy nem fájt. Nekem a rákszűrés valóban nem fájt, ez 1-2pillanatig igen. Az volt talán a legrosszabb érzés, amikor pár percig még a kacsával(?) együtt feküdni kellett, eléggé szét voltam tárva. Utána (és még most is) olyan menszi-ovu-szerű alhasi fájások voltak. Egyébként tényleg szinte semmi, szóval aki még előtte áll, ne féljen! (Úgy mint én, hogy egész éjjel csak forgolódtam.) :-)
Viszont a tapasztaltaktól szeretnék kérdezni, mivel a doki semmit sem mondott. Nos, az utro használatával kapcsolatban korábban olyasmit olvastam, hogy megelőlegezendő az összegumósodást, öblögettetek. Tényleg jól emlékszem? Kell? Vagy ez egyén függő? S ha igen, miből lehet érezni, hogy össze van állva a gyogyó odabent? Bocsi, hogy ilyeneket kérdezek, de eddig csak egy alkalommal (a HSG előtt) kellett használnom kúpot, de nem napi 3x. Annyit mondott a doki, hogy ha megjön, akkor is a 2. napon kell tesztelni. Akkor elvileg egészen a köv.ciklus 2. napjának reggeléig használni kell az utrót, csak éppen azokban a napokban szájon át?
És a fehérjét ilyen esetben is kell/érdemes enni? Vagy csak azoknak, akiket stimuláltak? (Vagy nem a stimulációs hormonokkal függ ez össze?) Próbáltam visszakeresni, de hirtelen nem találtam ezekre a választ. Előre is köszönöm/köszönjük a mostani első inszemesek nevében!
Szia!
Igen olvastam, és nagyon örülök neki. Annak idején amikor én rátaláltam, akkor még nem foglalkoztak ennyit vele, pedig akkor nekünk is hamarabb lett volna babánk.
Prezida
Igen,az,de nem a sajátom,mert az vv után hajlandó csak.Tesóm épp beteg,és neki meg simán felírták.Így most letudva))
Igaz az endokrinológu a vigantol cseppeket mondta,hogy azt szedjem,de ez valami tabletta ,amit így kaptam,de jó ez így is)
A párom sajnos nem tudja ezt szedni,mert nem lehet savlekötővel együtt beszedni,neki meg olyat is kell szednie,de neki rendelek a neten olyan multivitaminos cuccot,amit nemrég az IR es fórumon írtak a csajok,abban 2000NE van és 100 szemes,2300 ft.Azt meg akkor szedi ő.
Ciróka!
olvastad a cikket?
szia!
épp most akartam belinkelni. :-)
Bogica, már régóta figyellek :) Te mindig olyan szemfüles vagy :)))
Háziorvos írta fel?
Ma van a D vitamin világnapja. Erről volt szó az M1 Megoldások magazinjában is. Egy doki beszélt arról, hogy a D vitamin hiánya, mennyi betegség okozója, a ráktól, a csontritkulásig, a cukorbetegségig stb.
Arról is beszélt, hogy a csecsemők másfél éves korukig kapnak D vitamint, de még az a mennyiség is nagyon kevés, és ha az anya szoptat és D vitamint szed, akkor megelőzhető általa a cukorbetegség.
Nagyon jó műsor volt.
Sziasztok
Csincsi ,köszi a cikket))
Nekem sikerült felirattatni,1000NE van egy tabiban,30 szemes,így van ha kettesévels zedem,akkor egy havi adagom.A 2 doboz volt 500 ft)))
Hát igen nem sok van már hátra!!! :) Hát azt hiszem minimum 1 hétig kell szúrni a hormonokat utána a repesztő szuri :) és egy nap pihi után a leszívás. :) Utána már a kicsiken múlik mikor kapod Őket vissza! :)
De elrepül hamar :)