Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Bunny
Gratulálok)))))) Minél hamarabb jöjjön a szívhang))))
Ölellek)
Sziasztok!
Ma megvolt a vv (ET+11.nap). És... a hcg szint 141 :-))) Elhangzott a várva várt mondat: "Gratulálok, Ön Terhes!"
Nem tudom, ez az érték milyennek számít, a doktornő elégedett volt:-)))
Szerintem ne aggódj, lombikhoz elég pár darab is, annyi biztos lesz!! ;)
Drukkolok nagyon!
Igen, az valóban nagy szó, hogy túlélt a házasságotok sok mindent, kevesen mondhatják el ezt magukról!!
Hajna
Tudod egy nagy félelmem van most.A páromnak ugya nyagyon sikralmas volt évekkel ezelőtt az eredménye.Eddig mindig csak felfelé emelkedett a száma.Utoljára tavaly májusban nézték neki,de azóta nagyon sok idegesség volt az életében(3x vitte az anyóst a rohammentő be a kórházba...)
és félek a mostani eredményétől.Ha az visszaromlott,akkor megint várhatunk,ki tudja mennyit,vagy meg is kell állnunk,mert ő donortól teljesen elzárkózik.
Szóval még így sem egyszerű.Annak örülök,hogy megvagyunk egymásnak ,még ennyi baj után is,és harcolunk...
Ez a mai világban,ahol sorban mennek tönkre a házasságok,még azoknál is,akiknél semmi egyéb gond nincs,szerintem szuper.Pont tegnap beszélgettünk róla,hogy akiknek mi voltunk a lagzijában,azok közül kb 2 házaspár van még együtt,a többi mind elvált((
Hétfőn gondlok majd rád)) Érdekes módon,nekem most sem volt semmi gondom a cukros lötyivel,sőt még ízlett is.De az eredményem meg nagyon jó lett az előzőhöz képest.
Remélem neked is sokat alakított a gyógyszer!!!
Szeretném,ha együtt kezdhetnénk majd)))
Vagy ha megelőznél,azért sem haragudnék)))
Hajna
Mindenen túl vagyok,ami itthon kellett,hogy kész legyen.Még a 3. napi hormon eredményeket várom,és ha megjöttek,akkor lehet időpontot kérni pestről sp. vizsgálatra meg uhra.Most a lóvé dönti majd el,meg az időjárás,de inkább az előző,hogy mikor telefonálok.Van egy-két dolog,amit még az apehnak be kéne fizetni,és elég húzós lesz.Ha sikerül jól intézkadni,akkor megyünk pestre.Ha nem,akkor meg várni kell,az eredményekkel a kezemben(
Hajna
Olvastam a másikon,hogy beteg vagy.Remélem jobban vagy már egy kicsit!!
Mikor mész terheltetni?
Nikica
Ez aranyos))
Hajrá csajszi,ügyes vagy!!
Köszi :)))
Mára már tényleg jobban megy a dolog :) Ma már a melóhelyen a csajok ott tolakodtak,h hagy nézzék ,mit csinálok :) Mondtam nekik,h betegek :)
Csungy
Mesélsz egy kicsit magatokról? Hanyadik beülti?
Én is csak a vitaminokat hallottam eddig,hogy azokat javasolják.
De majd körbekérdezem még az itteni lombikosokat is)
Sziasztok!
Szileva, köszönöm a választ én is kívánok Neked sikert a másodikra!!
Ezt nem tudtam. Nekem azt mondta a barátnőm, hogy beszélt Orsival, mert van még az ismerős körében egy-két házaspár akik mennének Szlovákiába, vagy Lengyelországban, és Orsi neki azt mondta, hogy júniusig be van telve a naptára házaspárokkal.
Így most ki tudja mi az igazság.
Sajnálom, mert van egy barátnőm, aki Angliában kezdte el a férjével a vizsgálatokat, és nekik nagyon jó véleményük van erről a módszerről, már rengeteget javult mind a nő mind a férfi. Azzal bíztatták, hogy hamarosan lehet babájuk.
Na, ez tök jó, hogy ilyen gyorsan meglett majdnem minden!!! :) Ügyes vagy!
Persze, simán elfelejteném a lyukakat, ha lenne eredménye... :)
Akkor jó, ha normális a mellérzékenység, ez első stimum, az is enyhe formában.
De fürdéskor úgy ég a mellbimbóm, ilyet még sose éreztem, menzesz előtt se.
De biztos a hormonok miatt van.
KÖszi, így már teljesen érthető.
Én is néztem Szlovákiát annak idején, amikor itthon kipukkadt a lufi és kiderült, hogy mégsem indul be Mo-n semmi...
Én is azért kerültem annak idején meddőségi központba, mert volt két vetélésem.
Nekem is teljesen természetes uton jöttek össze a babák csak nem maradtak meg.
Ez több mindentől lehet. PCOS, melynek a hátterében IR állhat, valamilyen ételre való érzékenység. Nekem tejallergia, D vitamin hiány, férjnek rossz minőségű spermája, hüvelyi fertőzés stb.
De ezeket nem a meddőségiben vizsgálták ki, hanem magam jártam utána.
Szlovákiában próbálta. A férje szlovákiai komáromi, és felvették a kapcsolatot az ottani cikus követést tanító hölggyel, majd 3 hónap után tudtak találkozni az ottani orvosnővel.
Neki a PCOS és IR mellett még olyan problémája is van, hogy ellenanyagot termel a férje spermája ellen.
Voltak már több inszemináción és lombikon is, de egyik sem sikerült, aztán hallotta ezt a lehetőséget és elindultak ezen az uton.
Írt fel neki olyan gyógyszereket amelyek itthon nem kaphatók, viszont kint kivállóan alkalmazzák mind PCOS-ra, mind IR-re. Neki is nagy dózisban kell szednie a D vitamint, de ezen kívül még kért egy két plusz vizsgálatot.
Prezida
Ma voltam mell uhn,és elvileg már csak a hormonokat kell megvárni.Az kb szerintem a hét vége felé kész is lesz.
Minden egyéb megvan.Ha az is meglesz,akkor lehet telózni egy újabb sperma vizsgálat miatt és egy ottani uh is kell.
Szóval haladunk szépen))
Igen,gondolom ,hogy nézhettek ki! Nem baj,csak utána szépen gömbölyödjön az ember és el is lesz felejtve minden szenvedés)))
Ciróka!
hol próbálja a barinőd a NaPro technológitá?
úgy értem én ismerem, voltam is a bevezetőnek szánt előadásukon de tudtommal Mo-n nincs most olyan orvos aki ezze foglalkozik. A szakmai tudás hiányában pedig maga a módszer egy "sima" cikluskövetés - ezért kérdezem.