Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Bogica!
Mi kb.1éve járunk,de nekem ez is elég! 5éve próbálkozunk,de először eszünkbe sem jutott,hogy nem fog összejönni és pár év után esett le,hogy itt valami gond van! :)))
KIttus
Köszi szépen)))
Ideje lenne már,mert 7 éve járunk egyik dokitól a másikig(
De egyszer eljön a mi időnk is))))
Pimpa, sajnálom, hogy ilyen helyzetbe kerültél :(
Én tavaly voltam olyan állásinterjún, ahol azt mondták, felvesszük, csak ígérje meg, hogy 2 évig nem lesz terhes...
Nagyon csúnyán nézhettem, mert végül mégse engem választottak :), de jobb is.
Az a baj, hogy nincs is erre megoldás, csak ha az ember eltitkolja a dolgokat, amíg lehet :(
Igen,első..és az utolsó.
Ha gondolod,írj privit nyugodtan :) Puszi
Pimpa,nagyon sajnálom... :(
Én is bevallottam,h mi a szitu,és látszólag itt is rendik voltak.Mondjuk szabira mindig elengedtek.De mától már táppénzen vagyok...Tartok is én is a keresztbetevéstől...
Kittus
Mi még az első lombikra várunk.Minden megvan,kivizsgálások ,minden,csak az ára hibádzik.
Ha meglesz,akkor kezdünk.
Hajna
Most volt az adóbevallás
ésmegint egy akkora összeget hoztak ki,bakker.....
Pedig egy éve nem ismegy mára vállalkozás((
Na most még levelezem velük,aztán meglátjuk.Tudod a remény halmeg utoljára))
Én meg a nyarat várom)))
Meg a napsütést....A méhek döngicsélését))
És azt,hogy indulhassatok)))
Nikica!
Sok sikert,szorítok neked! :) Én is a Tanár úrhoz járok! :) Első Lombik?
Sziasztok,
Eléggé kivagyok csajok,itt van az a helyzet hogy a munkahelyemen bejelentettem hogy külső segítség kell a babához.Nem volt probléma tök rendesek voltak,DE mostmár minden egyes elbeszélgetés alkalmával kérdezgetik mi van,hogy számolhatnak velem.Kicsit már idegesít,mivel értelemszerűen nem tudom megmondani.Szívem szerint már holnaptól babáznék.Úgyhogy mivel tudják hogy előbb-utóbb elmegyek ezért ott tesznek keresztbe ahol lehet.Most pl. levontak a fizumból,elég sokat :(
Legszívesebben már lombikra mennék most, talán nagyobb lenne az esély a babára :(
Puszillak Benneteket
Kittus!
Ha minden igaz,én már hétfőn leszívásra megyek.Majd holnap az uh-kor kiderül. K. Tanár úrhoz járok.
Én a kamrában tartottam a Menopurt.Nekem a Gonapeptyl volt hűtős.
Nikica1983
Te hol tartasz? Én holnap kezdem a szurit! Ki az orvosod?
Bogica977
Köszönöm,remélem minden rendben lesz! :) Te hol tartasz?
Köszi csajok :)
Meg itt lesztek nekem Ti :)
Bogica!A stimu alatt a holnapival együtt 3szor kellett mennem.De már most a szurik is fogyóban vannak :) Ennek viszont örülök :)
Virág!Az lesz :) Mondjuk a kézimunkával bajban vagyok.De majd veszek gyöngyöt,gyöngyöt fűzni :) Meg megyek könyvtárba ma du.
Holnap meg még rá kell szánnom magam a fogdokira.Tudom,h a végére hagytam nagyon,de rettegek...
Kittus
Isten hozott köztünk))
Drukkolunk akkor mostantól Neked is)))
Hajna
Te hogy vagy mostanában???
Nikica
Gondolj arra,milyen szép lesz,amikor mennek hozzátok babalátogatóba a többiek)))
Milyen sűrűn kellett menned a stimu alatt uhra?
KItartást csajzsikám)))
Bogica!
Köszi szépen.Én is igyekszem így felfogni,és nem elkenődni.Bár most kicsit el vagyok.Mától már én táppénzen vagyok,mert nehéz fizikai munkám van.És akik a melóhelyen közel állnak hozzám,meg minden nap találkoztunk...8 éve ott dolgozom.Ők a második családom...Úgyhogy kibőgtem magam.Itthon nagyon magányosnak érzem magam. :(
De igyekszem jól viselkedni...
Mártika
Köszi szépen))))
Tudom,nagyon sokan vannak hasonló helyzetben mint mi(((
De kitartunk,egyszer csak lesz jobb is!!
Hhvv
Nálunk évek óta az van,hogy ha a pénz megvan,akkor valami orvosi dolog jön közbe.Ha az orvosi leletek rendben vannak,akkor meg a pénz kell hirtelen az apehnek((
Pár éve dolgoztunk egy cégnek és több havi bért elfelejtett kifizetni,így emiatt azóta csak fizetünk és fizetünk az apehnak(((
Most is megvolt a pénz,erre most megint lett egy nagy adag befizetnivaló váratlanul(((
Szóval most a pénz miatt kell várni(
Addig próbálom a leleteket rendben tartani,folytatom a diáétát,és reménykedem,hogy sikerül valami jót kitalálni,hogy mehessünk végre mi is!!!!!!!!