Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
:)) ez a tűpárna kifejezés aranyos volt :))
mi azon röhögtünk, hogy olyan lyukas a hasam, hogyha megiszok egy pohár vizet, kifolyik a lukakon, mint a rajzfilmekben :)
amúgy jól vagyok, köszi. a tüszőrepesztő óta úgy fáj a mellem, mint amikor meg akar jönni. ez normális vajon?
most már mennek a progi golyók, érzem is, felment a hőm éjszaka sztem 37 fölé :) reggelre már csak 36,8 volt.
és Te hogy haladsz a vizsgálatokkal?
Miért nem próbálod meg a NaPro Technológiát. Több esélyed lenne vele. Mostanában egyre többet hallok róla.
Az egyik barátnőm is abba fogott bele.
Szia!
Én 41 vagyok. Nekem nem mondtak semmit a vitaminon kívül. Én megkérdeztem, azt mondta a doki, hogy nem tudok semmit sem tenni azon kívül, hogy pihenek. A korom miatt kaptam vissza négyet, de sajnos egy sem maradt meg... hát igen, minél idősebb vagy annál kevesebb az esélyed. De azért remélem előbb-utóbb lesz baba!!! Drukkolok neked, hogy sikerüljön! Én most pihenőállásban vagyok májusban kell mennem újabb próbálkozásra, a második remélem összejön!
Sziasztok!
Hogy érzitek magatokat kis tűpárnák??
És a többiek?
Ki hogy van??
Szép napot mindenkinek!
Nikica
Megoldod azt is ügyesen))
A mai már elég profin sikerült.Holnaptól leszek kicsit bajban,mert a melóhelyen adom be. :(
De alakulok :)
Nikica
Egy cukros ismerősöm azt mondta,hogy akkor lilul be a szúrás,ha egy hajszáleret elkapsz.Ez előfordul,nem kell megijedni tőle.
Hogy vagytok??
Ugye egyre ügyesebb vagy)))?
Zaki! Nem értek hozzá, nem is tudom, mennyire vagy túlsúlyos, de nekem -rohadt nagy, több 10kg túlsúllyal- is a gyogyóval kevesebb ment le heti átlagra kiszámolva, mint előtte csak diétával. Nekem is XR-t írt fel az itthoni endodoki, amit másfél hónap után a háziorvossal leváltottam simára - simán ment, arra hivatkozva, hogy az XR-re nincs támogatás. Sőt, aztán a patikában meg (mázlimra nem volt, így felajánlották és) kicserélték meforálra. De így is volt egy hónap, mikor semmit nem változott a mérleg, aztán meg újra megindult.
Na szóval csak annyit akartam mondani, hogy ha lenne a kezedben egy endodokis gyógyszerjavaslat, arra a háziorvos simán fel tudná írni neked a gyógyszert, a simát. Persze a gyógyszeradagon ő nem változtathat, csak endodoki. MM-ben nem adtak a legelső alkalommal neked ilyen papírt? (Gondolom, nem, mert a receptfelírásért való pénzkérés jó üzlet.)
A kecskerutát tényleg nyugodtan ihatod, ahogy Tita írta (= folyékony természetes gyógyszer). :-) Csak vigyázz vele, kis adaggal kezdd! Hasonlóan a gyógyszerhez. Én sajna nem voltam elég türelmes kikísérletezni (a gyógyszerengedélyeztetés 1,5 hónapjában) a megfelelő fűmennyiséget, úgyhogy szenvedtem is a teától (óriás fosóka). Szedd a gyogyót, idd a teát, és próbálj telefonon beszélni a dokinővel, hogy nem lett valami tévedés itt, hogy félsz, nem akarsz magadnak ártani, viszont szeretnél mihamarabbi eredményt elérni és nem válni cukorbeteggé. Remélem, ilyesmi dumára nem az lesz a reakció, hogy mit képzelsz, nem te vagy az orvos, hanem hogy na végre, egy gondolkodó ember, aki nem ugrik a kútba első szóra, ha azt mondják neki. Bár én nem ismerem őket, nem voltam MM-ben. (Csak itt tanulok. :-)))
Viszont van egy jó kis sztorim, hogy a dietetikusuk a hibáját (tévesztését) nem akarta elismerni, hosszú időbe és magyarázkodásba telt, mire elismerte, viszont akkor sem ejtette ki a száján, hogy az ő hibája vagy hogy sajnálja, netán elnézést kért volna. Lehet, hogy ez csak egy egyszerű pesti mentalitás (bocsánatot kérek a pestiektől!, de értsétek jól, kérlek!), vagy csak nagyon sértette az önérzetét, hogy egy beteg felül meri bírálni az ő munkáját, netán megkérdőjelezi azt. Na, befejeztem.
Hajrá Csajok!
menni fog ez!
egy kis lilulás már csak hab a tortán:-)
Ügyes vagy!:)
Ne aggódj, a pukli teljesen normális, elég hamar elmúlik. Lehet egy kis viszketés és pirosság is, az is velejárója!
Mayke
Mennek a nyugi energiák neked és a tapasztók)))
Pimpa
Sajnálom! Remáéélem hamarosan mehettek a következőre,ami egyben az utolsó is lesz!!
Ölellek!
Nikica
Hajrá csajos! Ügyes leszel!!! Ha nagyon nem menne,egy kis vizes vatta mélyhűtőbe,kicsit odateszed a bőrödhöz,majd fertőtlenít és szúr.