Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetős fórum)
Nem a menstruaciohoz igazitottam a konzultacios idopontot.orultem h kaptam idopontot.
Eloszor menni kellett konzultaciora, itt mimdent elmondtak, majd inditasra kellett menni amikor megjott (2-3 nap). En volt h az elso nap mentem, mert a hetvege miatt ugy jott ki.
Nalam ez volt.
Én nem kértem mivel egyrészt nemtudni mikor jön meg,hogy esik az első pár nap.
A vérvétel után mikor kiderült hogy nem sikerült akkor mondta a doki hogy akkor melyik hónapban találkozunk legközelebb.
December elejen voltam, de pasi nem johetett fel. Kiveve ha őt vizsgaljak.
Ha meg van minden leleted, akkor kb azt fogja mondani a doki, h kov honapban a menstruacio 2-3. napjan varnak, akkor irjak ki a hormonokat.
Tolem megkerdeztek h altatasban szeretnem-e. En az orvosra biztam, o azt javasolta h altatas legyen. Allitolag a covid miatt nem csinaltak a leszivast altatasban, de mar lehet altatasban is. En maradok az altatasnal ha lehet legkozelebb is.
Nemtudom sajnos mennyi időre adják most.Ha már bekerülsz és stimulációra kerül a sor az a menstruációhoz igazodik az orvos mondja mely napokon kell menni.
Ha nem sikerülne az első beültetés akkor 3 hónap szünet és a következő menstruációkor lehet újra menni tehát tehát ilyenkor nem tudsz/nem kell időpont.
Szia! Nekem tavaly volt az első leszívás akkor állítólag nem volt altató orvos így ébren csinálták.Idén is volt leszívás,most kérdezte a doki hogy szeretném.Maradtam ébren úgy voltam ha tavaly kibírtam idén is csak most dupla annyi volt azzal nem számoltam😁
Mi nem most kezdtük nemtudom hogy most együtt lehet e menni a konzultációra. Kérdezz rá ha kérsz időpontot vagy mond hogy együtt szeretnétek bemenni hogy átbeszéljétek az eredményt.
Szia!
Igazából az orvosnak kellene látnia hogy megvan-e minden vizsgálatod,de gondolom ha nem első lombik akkor ezen túl vagytok. "Panna07" jól írta,azokra gondolok én is(bár nekem ezek kezdés előtt megvoltak)
Tavaly volt az első lombikom ami missed ab-vel végződött,maradt fagyasztott de abból nem lett semmi és ezután küldött el méh tükrözésre a doki mert azon még nem voltam illetve long protokollt csináltunk 3-jára.
Tippem sajnos nincs én szedtem a Femibion 0 legalább 1 éve+folsav,D vitamin.Mondjuk tavalyról maradt Femibion 1 így beültetéskor átváltottam arra,és nekem nagyon ment a progeszteron(kúp+injekció)
Beültetés után pedig sokat pihenni ezzel is tudod segíteni a megtapadását. Meg persze nyugodt lenni, pozitívan hozzá állni és bízni benne😌
Sziasztok!
Egy kis tapasztalatot szeretnék kérni
Nekem két lombikom volt az egyik fagyi baba volt sajnos mind2 sikertelen
Van e valami segitseg hogy esetleg mit csinálhatnék másképp?
Köszi
Sziasztok!
Érdekelne, hogy a glutén és a tejmentes életmód valamennyire hozzájárul-e lombikos teherbeeséshez? Van valakinek tapasztalata ebben? Köszönöm!
Na látod,csak beindulak 🙂
Biztos a leszíváson is minden rendben lesz!
Azon ne izgulj hogy nem érzed a stimulációt, attól még odabent minden úgy zajlik ahogy kell.
Innen már csak pozitívan 🤞
Nekem is volt Cetrotide,párom feladata volt bekeverni 😃
A mai ultrahangon a jobban már 20as tüszők is látszottak. A balban is nőttek ❤. Már 15ösök is vannak.
Szerdára tolódott a leszívás, de ez nem baj.
Még mindig nem érzek semmit,de már ezen nem aggódom.
Megint hiánycikk a Cetrotide,mint nyáron.
Ne ilyedjetek meg,ha ezt meghalljátok,mert szerencsére most van helyettesítő.
Mindig Garnier jut eszembe. 😁 de Ganirelix.
Olyan egyszerű előretöltött fecsi,mont anno az Orgalutran volt.
Kényelmesebb is,mint a Cetrotide,nem kell keverni.
Koszönöm Sz* és Panna07.
Azt hittem,hogy már újat nem mutathat nekem a lombik,de tévedtem.
Szia!
Én se éreztem stimulációk alatt semmit.Pedig legutóbb long protokolom volt szóval bőven szurkálhattam magam,abból 12 szívtak le.