Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetős fórum)
Szia!
A spermiumok érési ciklusa kb. 3 hónap, ezért érdemes két vizsgálat között megvárni a 3 hónapot, mert akkor lehet érdemi változást tapasztalni. Ha két hónapja volt a vizsgálat, akkor lassan meg lehet ismételni. A BMC amúgy két spermavizsgálatot kér és a kettő közül legalább egyet ott kell elvégezni. tehát vagy megvárjátok a márciust, mert a BMC így is úgy is fog ott, a saját laborjában vizsgálatot csinálni. Vagy ha március még messze van és nem szeretnétek várni, akkor is legalább a 3 hónapot mindenképpen érdemes, mert különben fals eredményt is kaphattok.
És megerősítem AJankát, a lázas, beteg állapot nagy mértékben befolyásolja a férfi termékenységet, könnyen lehet, hogy amiatt lett ennyire rossz a párod eredménye.
Sziasztok! Még új vagyok itt.
A férjemmel 1 éve próbálkozunk, de mindeddig sikertelenül. 2 hónappal ezelőtt spermavizsgalat alkalmaval sajnos a férjemnel oat igazolodott. Az Andrologusunk hormon labort es ujabb sperma analizist javasolt 3 honap mulvara, mely marcius elejen lesz esedekes. Mivel kozvetlenul covid utan tortent a mintavetel, remenykedunk, hogy ha nem is sokat, de vmit javulnak az eredmenyei. En is voltam nogyogy endokrinologusnal. A vizsgalatok alapjan ugy tunik, hogy velem nincs baj. A parom Folandrolt en pedig Innoficot szedek.
Marcius 11.re bejelentkeztunk a BMC-be.Mit gondoltok erdemes visszamenni az ujabb mintavetelre, vagy inkabb varjuk meg a marcius 11-et?
Sziasztok!
Esetleg tudja közületek valaki, hogy ami a BMC honlapján van árlista,az most is érvényes? (Támogatottra nem vagyunk jogosultak)
Köszi.
Szia, én meg ma tök véletlenül, ezer év után néztem fel ide és pont irtál🙂
De jó gratulálok!
Kornél pedig jövő héten lesz 3 hónapos nagyfiú😁 Jó egészséget nektek!
Szia,
a jelenlegi helyzetben nem tudom, hogy fogadnak-e újakat, de érdemes felhívni őket és mindent elmondanak. A karácsonyi leállás általában december 20.-tól szokott lenni, illetve december 6.-a után már nem nagyon kezdenek lombikot, de az a tuti, amit ők mondanak!
A napi 2x5 menopurral 2(!) tüszőt sikerült produkálnom... A hormonjaim nem azt mutatják, hogy kimerülőben lennék...
Az esélytelenek nyugalmával megyünk a pénteki punkcióra...😔
Jobban nem is érthetnék egyet valakivel!!!!
Abszolút ezt tapasztaltam én is!
Sziasztok!
Ezer éve nem nézettem AMH-t és most az AMH pluszt látom a leleten. Ez miben különbözik a korábbi, sima AMH-tól? Nekem most 4,100 ng/ml lett, ez jó vagy rossz a korábbi meghatározás szerint, esetleg ugyanaz?
Előre is köszönöm, ha valaki válaszol.
nagyon sajnálom :(
de ez annyiban jó hír, hogy akkor talán másik szurival nem lesz gond...
remélem, találsz másik orvost, aki jobban tud segíteni nektek! sok sikert!
Szia,
sajnos nem derült ki, de mivel aznap kaptam először a Cetrotide injekciót, nagy eséllyel arra reagáltam ilyen nagy fájdalommal. A doki nem is igyekezett utánajárni, elengedte a kezemet a leállított stimuláció után. Ezek után másik orvost, másik intézményt keresek, csak azért haragszom a dokira, mert nem volt őszinte, és a kevés megmaradt időmből vett el így hónapokat.
A legjobbakat neked, és köszönöm szépen, hogy érdeklődtél.
A férjemnek nulla db. volt a mintában, aztán szedett vitamint, és feltornázta a számot, így 5, azaz 5 db. spermája lett 3 hónap múlva egy adagban. És lett belőle egy kisfiunk :)
Most tesóért mennénk vissza, a spermakép viszont megint nullás lett. Úgyhogy ismét vitaminkúrára lett fogva a hitves :)