Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Ne aggódj, az jó, ha még vissza kell menni, az azt jelenti, még nőhet az injekció hatására.
17-20 mm-es már jónak számít, 20 mm körül szokott megrepedni. Egy nap alatt 2 mm-t is nőhetnek, ne aggódj! :)
Jóóó reggelt Lányok!!!
Ki hogy van?Én nem is tudom...Ma lesznek az utolsó szurik.A hasam meg van puffadva,gondolom a "tömegtől".Nem nagyon tudtam aludni.Pedig nem zavart senki az ég világon...
3 egymást követő napon kell együtt lenni, de mivel én úgy éreztem, korábban megrepedt magától a tüsző, 5 napig minden nap együtt voltunk.
nekem ez nyomasztó volt, ha volt kedvem, ha nem, csinálni kellett. :(
szia
nekem az előző ciklusom TE volt, 3. napon UH, akkor ki kell váltani az injekciókat, minden este szúrni, nekem 3/4 merionalt kellett.
utána 10. napon megint UH, és akkor kaptam a receptet a tüszőrepesztőre, és az utrogestanra.
a doki megmondja, mikor kell együtt lenni, mikor lesz várhatóan a tüszőrepedés, és azt is, hogy mikor kell elkezdeni a prog. pótlást.
azt is leírja, mikor kell tesztelni, de ha előbb megjön, akkor is kell tesztelni, és ha negatív, akkor abba lehet hagyni az utro-t.
ha nem jön meg, és a teszt pozitív, vissza kell menni, hogy írjon még fel utro-t.
ha megjön, és a teszt negatív, a 3. napon kezdődhet a köv. próbálkozás.
Sok sikert nektek, nekem nem jött be sajnos, kértem az inszem-et inkább.
Hát,remélem :)
A nagytakarítást elintézem még a 7végén.Amúgy meg majd jön anyós,h legyen pesztonkám :)
Nikica
Van akinek azt tanácsolja a doki,hogy 2-3 napig feküdjön,utána tevékenykedhet.Van akinek meg 1-2 nap fekvést javasolnak csak.Van aki meg azt mondja,hogy a beülti napján fekvés,utána lehet nyugodtan élni az életed,viszont nem szabad nagyon megerőltetni magad.Pl ne csinálj nagytakarítáást,nagybevásárláást,ne akkor akard megváltani a világot)
Majd a doki javaslatára hallgass)
Van egy csajszi,és a beülti másnapján sítáborba ment,sielt is,sikerültneki.A másik meg több napon keresztül feküdt,kímélte magát,mégsem sikerült.Hoyg mitől sikerül valakinek és mitől nem?? Na ezt csak a jóisten tudja.
Valamennyi mozgás azért jót tesz a vérkeringésnek!
Jujj,akkor már csak egy pár nap és kismami leszel)))
Tyűha, ez szép eredmény!! :))
Én is ma voltam, nekem 1-1 tüszőm van mindkét oldalon (inszemnél nem is kell több), 14-16 mm-esek.
Kedden inszem :)
Megy valaki kedden beavatkozásra? :)
Kérdéseim vannak,aki tud ,válaszoljon légyszi.
Meddig feküdjek beülti után?És ez szigorú fekvés,vagy a laptophoz eljöhetek?Vagy vitessen az ágyba?
Kb.mikor kapom vissza a pirinyókat?És a Crinon Gel-t meddig kell majd használni?
Hali Csajok!Ma voltam a dokinál.9-9 tüszőm van ,ha jól számoltam,és 18-19esek :) Holnap délelőtt még egy Gonapeptyl,este fél 10kor 1,5 Ovitrelle,és hétfőn fél 8ra menni kell peteleszívásra.
Majd összeszedem a kérdéseimet,mert most böffent fel néhány...Puszi,majd jövök :) És ez nem fenyegetés :)
Köszönöm a megnyugtatást. :) Újabb pirospont Sz. doktornak.
Ezek szerint neked nem kellett szedned nagyon sokáig, mert helyreállt az érték és stabil maradt? Nekem azt mondta a doki, addig szedjem, amíg teherbe nem esek...
Szia!
Nekem is magas volt a prolactinom, a Bromocriptintől borzalmasan rosszul voltam, végül Norprolack lett, azzal pár hónap alatt rendeződött.
Nekem a teljes prpolaktin után külön nézték az aktív és a makroprolaktint, utóbbi emelkedése utal agydaganatra, sztem csak elővigyázatosságból küldtek MRI-re, alapos az orvosod, pusztán ennyi. :-)
Szia!
Itt van két telszám:458-4579, 458 4580 Ezen tudsz érdeklődni!
Sziasztok,
tudja valaki véletlenül, hogy Szűcs doktorúr mikor és hol tart magánrendelést illetve hogy hol milyen telefonszámon lehet bejelentkezni?
köszönöm
Sziasztok!
Régóta olvaslak titeket, rengeteg hasznos infót szereztem innen, ezért köszönet mindenkinek.
Mi (ember 40, én 36 éves) tavaly ősszel kezdtük a pályánkat a BMC-ben, három évi házasság babátlansága okán (mondjuk nem törtük kezünk-lábunk a gyermekáldásért, nem volt hőmérőzés, napszámolgatás, csak ahogy alakult, úgy voltunk együtt).
Minden értékünket normálisnak találták, csak az én prolaktinom magas (45 ng/ml). Sz. doki Bromocriptint írt fel és elküldött sella MR-re. Utóbbi meglepett, mert ahogy utánaolvastam, a 45-ös érték enyhe emelkedésnek számít. Van közületek valaki, aki hasonló cipőben jár?
(A másik, ami elsőre meglepett, hogy rögtön inszemet javasolt, nekünk pedig a józan ész azt diktálja, hogy ha a magas prolaktint visszacsökkentjük a normális szintre, akkor van értelme és esélye a természetes fogantatásnak. Persze gondolom az inszem biztosabb - és jobban fizet utána TB.)
Köszi a választ előre is.
Üdv, szép napot:
geolány