Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk! (beszélgetés)
Hahó :) 8 petesejt termékenyült meg a 12ből.Szombat reggel lesz ET :) háromnegyed 8ra kell ott lenni.
Ha a hasam nem javul,akkor holnap reggel vagy holnapután mennem kell ,h rendbehozzák.De reggelre már nem volt vészes.Pihenek ezerrel.Meg eszek-iszok.Rendbe kell jönnie :)
Nikica
Remélem sokan szerelembe esnek)))
Pihenj és egyél sok fehérjét! Meg igyál sokat!
Puszi
Hát ez nagyon szép eredmény! :)
A fájdalom remélhetőleg holnapra elmúlik. Sok-sok folyadék és fehérje!
Drukkolunk, hogy szépen megtermékenyüljenek és osztódjanak! Várunk holnap a hírekkel! :)
Sziasztok Csajok!Most értünk haza a leszívásról.12 petécském van :)
Nem mondom,h tökéletesen vagyok.Fáj a pocakom,és vérezgetek is.
Megértelek :(
De ez sajnos ilyen hullámzó dolog, de mindig jön egy hullámhegy is :)
Munkahely,otthoni dolgok,gyerektelenség...stb
Most kicsit letargikus vagyok :(
De majd összeszedem magam :)
Engem a dokim azzal nyugtatott, ne aggódjak a prog. szint miatt, mert úgyis kapok pótlást.
Vagy más miatt aggódsz?
Szia
Lehet, hogy alacsony a progeszteron szinted.
Nekem is volt ilyen, PÉ után 51 volt a szint, pár napra rá már csak 5.
Kaptam rá prog. pótlást.
De az is lehet, hogy beágyazódásos vérzés ;)
Sziasztok,
Nem tudom mi van,de 4 napja barnázom :(
Jó ideje nem volt ilyen,ma vagyok a 23. napon. Mi a franc lehet?:(
Sziasztok!
Lányok, szedett valaki Orgametril? Mióta szedem, nem jött meg, kimaradt egy 1 hónap, ilyen még soh nem volt. Csütörtökig kell szednem, van valakinek tapasztalata, hogy a gyógyszer abba hagyása után mikor jön meg??
Nyugi, mindenki izgul!!! De majd túl leszel rajta és rájössz, h nem is kellett volna. :)))
Azért drukkolok Neked!!! Minél több szép és érett tüszőcskéd legyen!!!!
Holnap várunk a hírekkel!!! :))))
Köszi.Este beadtam az Ovitrelle-t.Holnap mehetek ...
Már nagyon izgulok.Tudom,nem kéne...
Nem olcsó, az biztos, de nekem csak egyszer kellett menni konzultációra, asszem 12e Ft volt.
BMC-ben szerintem erre nem fogják azt mondani, hogy rossz, de egy endokrinológus már talál benne bibiket.
De ha nem akarsz egyelőre dokihoz menni, akkor annyit megtehetsz, hogy átszoksz a teljes kiörlésű kenyérre (min. 50-60 % legyen tk. liszt), és a napi ötszöri étkezésre (5x keveset).
Reggel este gyorsan felszívódó szénhidrátot nem eszel, gyümölcsöt, tejet pl. nem lehet.
Szerintem már ezzel érhetsz el javulást.
Sziasztok))
Dóri
Nem biztos,hogy nagyon fognak ezekkel az értékekkel foglalkozni.
Egy endos doki viszont valőószínű,igen.Ha szerencséd van,akkor a BMC ben is!
Ezek nem nagyon magas értékek,szerintem elég lehet majd rá neked a diáéta meg a mozgás is,lehet gyógyszer nem is nagyon kell))
Viszont ha szépen helyreteszed az értékeket,akkor megszűnnek a pco tünetei is) Nem lesznek apró cisztáid)
Nagyon drukkolok))
És köszi a jelet)))
Érdekes, hogy a 120 perces inzulinod magasabb, mint a 60 perces, a 120 perces cukrod viszont alacsonyabb, mint a 0 perces.
Viszont a 0 perces inzulinod meg tökéletes.
Lehet, megérné felkeresni egy endokrinológust, mert a 120 perces inzulin max. az 5x-e lehet a éhgyomrinak, és a tiéd jóval nagyobb.
Mensmentisben, Círisben jó dokik vannak.
Ha úgy ítéli meg, hogy ez IR, akkor is rendbe hozható pár hónap diétával.
Maradtál S. doktornőnél?
Majd írd meg, mi volt a kiértékelésen.
Az IR eredményeit milyenek lettek?