Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯
183. 636640b917 (válaszként erre: 165. - Omimano)
2011. szept. 16. 12:23

Ez is 10 pontos:-)))))

Én mindig azt mondom:lehet utánam csinálni:-))

182. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 168. - Gubóka)
2011. szept. 16. 12:16

csak az igazat írtam:)

bár én is mielőbb megszeretném a sportot, ezzel gyerekkorom óta gondok vannak, nádszálvékony koromban se mozogtam semmit. A jóga meg a pilates is azért jön be, mert az legalább jó nyugis:) A tibetinél még csak az 5-ös sorozatot nyomom, várom már, hogy elérjem a 9-et, akkor már szokott látszani az eredménye. Néztem a naplódat, be is jelöltem, ki fogom próbálni az asthangát is, biztos jó!

181. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 167. - Gubóka)
2011. szept. 16. 12:13
Köszi!!! Igazából a kardiótól fázom egy kicsit, mivel sajna megint cigizek, és a lépcsőn is alig kapok levegőt:) De tudom, hogy valamit muszáj lesz, lehet, kezdetben csak annyi, hogy táncikálok egyet a kedvenc zenémre itthon:) Az étrendbeli változtatás már megvan, hosszú ideje fogyózom, már mindenhonnan sok ment le, a hasamról meg semmi:((( Sajna az emésztésemmel gondok vannak (epeciszta), így fogalmam sincs, mennyi a víz-puffadás, és mennyi a háj... Remélem, mielőbb kiderül:)
180. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 163. - 636640b917)
2011. szept. 16. 12:10

Igen, már 11-en vagyunk:) Vagy mondhatjuk, 10 és felen, juci a fél, neki csak 2-3 kg-ot kell fogynia:)

Jövő héten mindenki mérlegeljen, meg írja be a táblázat hozzászólásaihoz, hogy hány %-ban tartotta be a fogyit (jaj, nálam csúnya % lesz:)), egy héten már túl vagyunk!!! Jövő hónapban ilyenkor, remélem, mindenki legalább 2-3 kilóval kevesebb lesz!!!

179. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 162. - Plüsstigris)
2011. szept. 16. 12:06

Igen, jó a turmix, telít és napi fél kg-ot is ledob rólad - drága ugyan, de dm-ben kuponokra veszem, úgy csak 5000, és 4 napig elég, hát annyit kajára is elköltök...

Hú, de jó lesz nektek ott Bakonybélben! Szerintem arra az időre függeszd fel a fogyit, az a pár nap kimaradhat a diétából...

178. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 160. - C3f39fd03b)
2011. szept. 16. 12:03
:DDD ugyanez:DDD
177. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 158. - Omimano)
2011. szept. 16. 12:03
Szia, már be is írtalak a táblázatba. Szerintem szuper módszert választottál, így biztos a cél elérése!
176. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 155. - 76juci)
2011. szept. 16. 12:01
Szia, már be is írtam a táblázatba az adatokat (naplóim közt megtalálod). Az én tapasztalatom az, hogy az utolsó kilók leginkább méregtelenítéssel indíthatók be - gyógyteák (vízhajtó, salaktalanító), csak természetes élelmiszerek, esetleg bevezetőként pár gyümölcsnap vagy barna-rizs vagy főtt krumpli-nap, aztán méregtelenítő étrend...
175. c3f39fd03b (válaszként erre: 170. - 76juci)
2011. szept. 16. 10:13
Én okt.1-jén megyek az egyik legjobb barátnőm lagzijába..Hát,ha valamikor,akkor pont most nem hiányozna az esti kajálás,meg az éjféli menyasszonytortázás...:-S És én még táncolós se vagyok...:-/ Ráadásul most hétvégén is kajálós (konkrétan gyrosos) buliban leszek...
174. c3f39fd03b (válaszként erre: 168. - Gubóka)
2011. szept. 16. 10:09

:-)))) Ezen a fekvőtámaszon jót mosolyogtam...:-DDDD

A főiskolai felvételim jutott eszembe,kellett menni testnevelésből alkalmassági vizsgára.Nem volt egyébként nehéz,ilyesmik,hogy labdavezetés szlalomban,függeszkedés 15 mp-ig,stb..Na de volt benne 10 db szabályos fekvőtámasz is.És rólam tudni kell,hogy edzés,torna,futás ide vagy oda,én bizony egy darabot se tudok megcsinálni szabályosan.De tényleg,Na jó,talán 1-2 darabot igen,de onnan ki is fújt.Párban kellett csinálni,tehát két ember egyszerre.Nagyon gyorsan haladt az egész,én meg mindig igyekeztem a sor vége felé..Nem volt párom se,mert pont páratéanul voltunk,úgyhogy még pluszban jó érzés volt,hogy majd ott éghetek egyedül,és hogy valószínűleg úszik emiatt az alkalmasságim és a szakom is...:-// Aztán a jóisten lemosolygott rám,mert olyan jól beleolvadtam a már készek táborába,hogy a tanár azt hitte,látott mindenkit,és mikor már pont léptem volna,hogy akkor most jövök én,szólt,hogy oké,kész vagyunk,menjünk tovább a függeszkedéshez :-DDDD.Mondanom sem kell,boldogan csüngtem,a labdavezetéskor meg úgy szlalomoztam,mint a kisangyal :-DDDD

173. omimano (válaszként erre: 170. - 76juci)
2011. szept. 16. 09:04
Hát bizony nehezen indul meg, főleg azt látom, hogy szülés után valahogy már nem úgy reagál az ember szervezete. Gratula a kitartásodhoz, most én is kemény leszek! A lagziban meg 2 napi kaját is letáncolhaszt, nemcsak az aznapi vacsit!:-)
172. omimano (válaszként erre: 169. - Plüsstigris)
2011. szept. 16. 09:03

Nagyon szép a hotel!Igazából nagyon sok erdei kirándulóút van, ahová érdemes elindulni, bár egy 5 hós kismanóval én inkább azt csinálnám, hogy minél többet kint lennék a szabadban, sétálni, és élvezni az őszi erdőt!ilyenkor a legszebb a Bakony!De ott a szállodban biztosan tudnak adni tippeket, de pl. Odvaskő, Cuha-patak, ezek nem tudom, mennyire kivitelezhetők babakocsival, hacsak nincsen ilyen bébihordótok, ahol hason/háton utazik a manó!

Sajnos nekem 2 hete egy nagy hasi műtétem volt, abból próbálok felépülni... és mivel óriási a heg, muszáj fogynom, hogy ne húzódjon szét.Amúgy is gondoltam, hogy szeptembertől odateszem magamat a fogyókúra terén, na de nem így gondoltam sajnos.... Bár már nem baba a fiam, még nem sikerült visszaszereznem a szülés előtti alakomat/súlyomat.De majd most!:-)

Nagytakarításhoz sok erőt!Amúgy az tényleg fogyszt ám!Olvastam valahol, hoyg melyik házimunka mennyi kalóriát éget el.

171. 76juci (válaszként erre: 169. - Plüsstigris)
2011. szept. 16. 08:54
Ja a férjek vacsorája!!! Én is nagyokat nyeltem tegnap, mikor a sült szalonnát és tojást nyomta befelé, (rajta persze nem látszik meg semmi finomság). Régen nagyon sajnáltam magam, de most már kenyér nélkül egy húsosabb darabot megkóstolok és ennyi elég. Ha nem ennék egy falatot, addig motoszkálna a fejemben, amíg egy egész tányérral fel nem falnék, így pedig nincs semmi hiányérzetem. Palacsintát is ettem egy felet, étcsokit egy kockát, kakaós csigából is törtem, így nem mondhatom, hogy szenvedek! De este már tilos!!!
170. 76juci (válaszként erre: 166. - Omimano)
2011. szept. 16. 08:49
Nagyon nehezen indultak meg a kilók, az első két hétben 10-20 dekát mozdult, pedig alig ettem. De úgy gondoltam, akkor sem adom fel! Kitaláltam, hogy egy-egy étkezést kiváltok turmix itallal, kerestem a 7 és 17 jól bevált turmixot, de három gyógyszertárba és egy drogériába nem találtam. Ajánlottak egy nopal kaktuszrost nevű port, most azt iszom, két kiskanál por, 3 dl tej, és gyümölcs. Körte, őszibarack, banán, ami van otthon. Nekem már reggeli, vagy vacsora helyett elég, de először nem telített annyira (most már biztosan összeszűkült a gyomrom). A mozgást kiegészítettem felülésekkel és hulahoppkarikával (derék-has környékén van még mit formálni), de sajna nem mindig van időm.Megyünk október 8-án lagziba, megpróbálom a finom falatokat visszafogni, de ha elcsábulok, majd letáncolom :-)
169. plüsstigris (válaszként erre: 164. - Omimano)
2011. szept. 16. 08:30

A Bakony Hotelbe megyünk, remélem, még nem jön akkor a nagyon esős időszak...bár a lehűlést egyáltalán nem bánom! Úgy látom, ismerős vagy a környéken.:) 5 hónapos mókussal szted miket érdemes arrafelé megnézni?

Te miért nem mozoghatsz?

Hát igen, baromi nehéz nézni, hogy a többiek esznek melletted...:) Párom 8-ra ért haza tegnap, fél életemet odaadtam volna a párizsis kenyérért és a főtt tojásért, amit vacsizott...:P

Ne megyek most már a dolgaimra, ma van a nagytakis napom, azt mondják, fejben dől el minden, na majd arra gondolok közben, hogy most is égetek pár kalóriát.;)

168. Gubóka (válaszként erre: 150. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 15. 19:48

jajj de aranyos vagy, ez nagyon jol esett :)

én most ertem haaza karaterol ,emegerte gyakorlni sokkal jobban ment :) es nagyo naranyosak a tobbiek, segitokeszek nagyon.

most ez nem volt oylan faraszto inkabb technikai ora volt, de az alloképessegem gyatra, 20-50 fekvotamaszt kene egybe megcsinalnom az oklomon...hat nekem ez nem m eegy.

ugyhogy en most a RubinReka felso test tornajat fogom majd csinalni h edzek kicsit oda. amikor lábbal kell rugni az emgy siman, mert a bicikli kigyurta de ez a fekvotamasz...kikeszit :D

de olyan jo hangulata van az egesznek, hihetetlenul feldob..jovoheten meg bemutatao edzes lkesz sport nap kereteben, 4oras edzes :D megyek :P

tibetivel h allsz? én hetfon kezdem majd. van egy naplom, abban asthanga joga van, en azzal is mulattam az idot nyar elott, nagyo nnagyon jó az is

167. Gubóka (válaszként erre: 156. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 15. 19:45

egy tanács, a felüléssel izmositod a hasad, a husi alatt :) ahhoz h lemenjen az izom feletti husi kardio kell és etrend beli valtoztatas. jo ha kozben csinalsz felulest h izmosodjon, de mondjuk 70%kardio 30%erosites aranyba legyen ha a meretet akarod csokkenteni.

ezert van az h gyakran mikor elkezd az ember sportolni vastagdik a husi alatt mert bedurran az izom. ugyhogy kocogas, futas, uszas, vagy valami aerobik jellegu tornat csinalj és melle erosits. akkor angyon jo lesz :)

166. omimano (válaszként erre: 155. - 76juci)
2011. szept. 15. 18:20

Hú, nagyon ügyes vagy!5 kiló másfél hónap alatt, az szuper!Kíváncsi leszek, hogy mennyi mennyi idő alatt megy le nekem 5 kiló... MOndjuk most nem mozoghatok, meg nem ehetek puffasztót sem, így maradnak a hyományos köretek, csak kisebb adagokkal.

Szerintem az utolsó 2-3 kiló akkor megy le, ha nem hagyod abba az életmódváltást, és kicsit emeled a mozgás mennyiségét, vagy másfélét választasz, pl alakformáló torna. de akkor is csak stagnálás után megy le, legalábbis én a környezetemben ezt láttam.Bárcsak én is megmondhatnám, mi a titok..:-)

165. omimano (válaszként erre: 163. - 636640b917)
2011. szept. 15. 18:14

Ez a bombasztik-elasztik nőci nagyon tetszik!

Én csak annyit szoktam mondani azokna, akik gúnyolódnak, hogy majd meglátjátok, hogy ha találkozunk, csak a hangomat halljátok, látni nem láttok, mert olyan vékony leszek!:-)))))

164. omimano (válaszként erre: 162. - Plüsstigris)
2011. szept. 15. 18:12

Ó, BAkonybél!!!Az gyönyörű hely, imádom!;-)Ilyenkor ősszel al egszebb a BAakony!csak sajnos nekem most kimarad ez az őszi szezon a kirándulások szempontjából!:-((( Melyik panzióba menetek?A mozgást meg letudhatok, ha túráztok egyet az erdőben!Az is nagyon megmogzatja zám az embert!Odvaskő, stb..

Köszönöm a fogadtatást.Nekem még sok van vissza, 6-7 kiló.Aztán még onnan kettő!:-)de a célom a 66, aztán az már csak hab lenne a tortán, ha elérném a szülés előtti súlyomat!

Az este nekem is rosz, főleg, hogy mi elég sokat szoktunk "rágcsálni".Meg sajnos egyedül nehéz megállni, így a családot is eltiltottam a nasitól!

2011. szept. 15. 17:58

Hello Csajok Régiek és Újoncok is:-)))

Látom mindenki rendben van és továbbra is harcol a fránya kilókkal:-))

De kitartás, Karácsonykor mindannyian bombasztik-elasztik nőcik leszünk:-))

Nem beszélve a bejgli-időszakról..addigra helyet kell csinálnunk:-)))

Szép estét Mindenkinek!

Legyetek jók!

162. plüsstigris (válaszként erre: 156. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 15. 17:15

Jókat hallottam erről a turmixról!

Hát igen, valami mindig közbejön, ami felborítja a rutint.:O)

Mi jövő vasárnap megyünk 4 napra Bakonybélbe, félpanzióra, tehát vacsora lesz... Egész biztos nem fogom tudni megállni, hogy csak üljek ott a sok finomság között, amit ráadásul ki is fizetünk úgymond.:O Na meg a torna...hogy fogok ott tornázni? Mondjuk medence lesz, dehát nem vagyok egy kimondott vízilény...az inkább menekülés a partra, amit én csinálok úszás címszóval.:D

Omimano, Juci - üdv nálunk!:) Az utolsó 2-3 kg ügyében sajna nem tudok nyilatkozni, mert én még messze nem tartok ott...:)

Hajrá lányok, jön a nap legnehezebb része, az este...:S

161. c3f39fd03b (válaszként erre: 155. - 76juci)
2011. szept. 15. 13:40

Ejha,ez már szép eredmény! :-)

Az utolsó 2-3 kg hogy megy le?? Kínszenvedés,vér,verejték...:-)) Próbálj meg egy újabb fajta mozgást behozni (pl.a bicaj és a futás mellé néha egy kis úszás),hátha az új típusú mozgás lendületet ad a maradék pár kilódnak lefelé.Ó,de jó lenne,ha már én tartanék ott,hogy már csak 2-3 kiló...

160. c3f39fd03b (válaszként erre: 152. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 15. 13:37
:-DDD Ha ez megnyugtat,nálunk is mindig aznap van valami,amikor elhatározom,hogy na,ma aztán odapakolom magam kaja és torna ügyileg :-))
159. c3f39fd03b (válaszként erre: 154. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 15. 13:36
Nem baj,az a lényeg,hogy meglegyen.:-)
158. omimano
2011. szept. 15. 13:34
Visszafogom a kaja mennyiségét, többször kevsebbet, édesség, rágcsa amennyire tudom egyáltalán nem, fehér kenyér helyett teljes kiőrlésű, szóval életmódváltásra törekszem.Tudom, így lasabban fog lemenni, de nem baj, csak tartós legyen. Mozgás egyenlőre napi egy óra séta, aztán ha szabad, jóga és callanetics, ezeket szeretem, plusz szobabicaj.
157. omimano
2011. szept. 15. 12:55

Sziasztok!

LEhet csatlakozni hozzátok?Én is szeretnék lefogyni, de nem hirtelen, hanem hosszabb távon, de tartósan. 74,5-ről indultam és 66 (álmaimban 64) szeretnék lenni.

2011. szept. 15. 12:22

Lányok, hogy megy ma a fogyi? Én a tegnapi bulizás után ma tisztítok egy sort a szervezetemen, t--bó turmixot iszok csak. Még egy dolgot fogadtam meg ma, mivel szörnyen nagy a hasam: minden nap 3 dolgot megteszek azért, hogy laposabb legyen, 1. iszok egy vízhajtó-puffadásgátló teát, 2. valamennyi felülést minden nap csinálok, a kevés is jobb a semminél; 3. nem eszek fehér lisztet, cukrot még bűnözéskor sem

Remélem, tudom tartani! És hogy mindannyian tudjuk a saját szabályainkat!

155. 76juci
2011. szept. 15. 12:19

Sziasztok!

Csatlakoznék a fórumhoz, én is 70-ről indultam július végén, most tartok 65 kg-nál. Nagyon elszánt vagyok, sokat mozgok (biciklivel járok dolgozni - 22 km/nap - és futni is eljárok néha. Az étkezésben nem volt nehéz a váltás, nagyon szeretem a gyümölcsöket, zöldségeket, inkább az esti többszöri vacsorát hagytam el, és figyelek a mennyiségre. Kenyeret nem eszek, tésztát, rizst, krumplit sem. Sok főzelék, leves, saláta, gyümölcs, turmixok. Szeretnék még 2-3 kg-tól megszabadulni, hogy a télen is meg tudjam tartani a súlyomat, kevesebb mozgás, kevesebb zöldség-gyümölcs mellett is.

Ez a legnehezebb, adjatok tanácsot, az utolsó 2-3 kg hogy megy le??

154. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 149. - C3f39fd03b)
2011. szept. 15. 12:17
Jaj, most látom, hogy te már leírtad - de így legalább kétféle módon is elmondtuk:)
❮❮ ... 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook