Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Ez is 10 pontos:-)))))
Én mindig azt mondom:lehet utánam csinálni:-))
csak az igazat írtam:)
bár én is mielőbb megszeretném a sportot, ezzel gyerekkorom óta gondok vannak, nádszálvékony koromban se mozogtam semmit. A jóga meg a pilates is azért jön be, mert az legalább jó nyugis:) A tibetinél még csak az 5-ös sorozatot nyomom, várom már, hogy elérjem a 9-et, akkor már szokott látszani az eredménye. Néztem a naplódat, be is jelöltem, ki fogom próbálni az asthangát is, biztos jó!
Igen, már 11-en vagyunk:) Vagy mondhatjuk, 10 és felen, juci a fél, neki csak 2-3 kg-ot kell fogynia:)
Jövő héten mindenki mérlegeljen, meg írja be a táblázat hozzászólásaihoz, hogy hány %-ban tartotta be a fogyit (jaj, nálam csúnya % lesz:)), egy héten már túl vagyunk!!! Jövő hónapban ilyenkor, remélem, mindenki legalább 2-3 kilóval kevesebb lesz!!!
Igen, jó a turmix, telít és napi fél kg-ot is ledob rólad - drága ugyan, de dm-ben kuponokra veszem, úgy csak 5000, és 4 napig elég, hát annyit kajára is elköltök...
Hú, de jó lesz nektek ott Bakonybélben! Szerintem arra az időre függeszd fel a fogyit, az a pár nap kimaradhat a diétából...
:-)))) Ezen a fekvőtámaszon jót mosolyogtam...:-DDDD
A főiskolai felvételim jutott eszembe,kellett menni testnevelésből alkalmassági vizsgára.Nem volt egyébként nehéz,ilyesmik,hogy labdavezetés szlalomban,függeszkedés 15 mp-ig,stb..Na de volt benne 10 db szabályos fekvőtámasz is.És rólam tudni kell,hogy edzés,torna,futás ide vagy oda,én bizony egy darabot se tudok megcsinálni szabályosan.De tényleg,Na jó,talán 1-2 darabot igen,de onnan ki is fújt.Párban kellett csinálni,tehát két ember egyszerre.Nagyon gyorsan haladt az egész,én meg mindig igyekeztem a sor vége felé..Nem volt párom se,mert pont páratéanul voltunk,úgyhogy még pluszban jó érzés volt,hogy majd ott éghetek egyedül,és hogy valószínűleg úszik emiatt az alkalmasságim és a szakom is...:-// Aztán a jóisten lemosolygott rám,mert olyan jól beleolvadtam a már készek táborába,hogy a tanár azt hitte,látott mindenkit,és mikor már pont léptem volna,hogy akkor most jövök én,szólt,hogy oké,kész vagyunk,menjünk tovább a függeszkedéshez :-DDDD.Mondanom sem kell,boldogan csüngtem,a labdavezetéskor meg úgy szlalomoztam,mint a kisangyal :-DDDD
Nagyon szép a hotel!Igazából nagyon sok erdei kirándulóút van, ahová érdemes elindulni, bár egy 5 hós kismanóval én inkább azt csinálnám, hogy minél többet kint lennék a szabadban, sétálni, és élvezni az őszi erdőt!ilyenkor a legszebb a Bakony!De ott a szállodban biztosan tudnak adni tippeket, de pl. Odvaskő, Cuha-patak, ezek nem tudom, mennyire kivitelezhetők babakocsival, hacsak nincsen ilyen bébihordótok, ahol hason/háton utazik a manó!
Sajnos nekem 2 hete egy nagy hasi műtétem volt, abból próbálok felépülni... és mivel óriási a heg, muszáj fogynom, hogy ne húzódjon szét.Amúgy is gondoltam, hogy szeptembertől odateszem magamat a fogyókúra terén, na de nem így gondoltam sajnos.... Bár már nem baba a fiam, még nem sikerült visszaszereznem a szülés előtti alakomat/súlyomat.De majd most!:-)
Nagytakarításhoz sok erőt!Amúgy az tényleg fogyszt ám!Olvastam valahol, hoyg melyik házimunka mennyi kalóriát éget el.
A Bakony Hotelbe megyünk, remélem, még nem jön akkor a nagyon esős időszak...bár a lehűlést egyáltalán nem bánom! Úgy látom, ismerős vagy a környéken.:) 5 hónapos mókussal szted miket érdemes arrafelé megnézni?
Te miért nem mozoghatsz?
Hát igen, baromi nehéz nézni, hogy a többiek esznek melletted...:) Párom 8-ra ért haza tegnap, fél életemet odaadtam volna a párizsis kenyérért és a főtt tojásért, amit vacsizott...:P
Ne megyek most már a dolgaimra, ma van a nagytakis napom, azt mondják, fejben dől el minden, na majd arra gondolok közben, hogy most is égetek pár kalóriát.;)
jajj de aranyos vagy, ez nagyon jol esett :)
én most ertem haaza karaterol ,emegerte gyakorlni sokkal jobban ment :) es nagyo naranyosak a tobbiek, segitokeszek nagyon.
most ez nem volt oylan faraszto inkabb technikai ora volt, de az alloképessegem gyatra, 20-50 fekvotamaszt kene egybe megcsinalnom az oklomon...hat nekem ez nem m eegy.
ugyhogy en most a RubinReka felso test tornajat fogom majd csinalni h edzek kicsit oda. amikor lábbal kell rugni az emgy siman, mert a bicikli kigyurta de ez a fekvotamasz...kikeszit :D
de olyan jo hangulata van az egesznek, hihetetlenul feldob..jovoheten meg bemutatao edzes lkesz sport nap kereteben, 4oras edzes :D megyek :P
tibetivel h allsz? én hetfon kezdem majd. van egy naplom, abban asthanga joga van, en azzal is mulattam az idot nyar elott, nagyo nnagyon jó az is
egy tanács, a felüléssel izmositod a hasad, a husi alatt :) ahhoz h lemenjen az izom feletti husi kardio kell és etrend beli valtoztatas. jo ha kozben csinalsz felulest h izmosodjon, de mondjuk 70%kardio 30%erosites aranyba legyen ha a meretet akarod csokkenteni.
ezert van az h gyakran mikor elkezd az ember sportolni vastagdik a husi alatt mert bedurran az izom. ugyhogy kocogas, futas, uszas, vagy valami aerobik jellegu tornat csinalj és melle erosits. akkor angyon jo lesz :)
Hú, nagyon ügyes vagy!5 kiló másfél hónap alatt, az szuper!Kíváncsi leszek, hogy mennyi mennyi idő alatt megy le nekem 5 kiló... MOndjuk most nem mozoghatok, meg nem ehetek puffasztót sem, így maradnak a hyományos köretek, csak kisebb adagokkal.
Szerintem az utolsó 2-3 kiló akkor megy le, ha nem hagyod abba az életmódváltást, és kicsit emeled a mozgás mennyiségét, vagy másfélét választasz, pl alakformáló torna. de akkor is csak stagnálás után megy le, legalábbis én a környezetemben ezt láttam.Bárcsak én is megmondhatnám, mi a titok..:-)
Ez a bombasztik-elasztik nőci nagyon tetszik!
Én csak annyit szoktam mondani azokna, akik gúnyolódnak, hogy majd meglátjátok, hogy ha találkozunk, csak a hangomat halljátok, látni nem láttok, mert olyan vékony leszek!:-)))))
Ó, BAkonybél!!!Az gyönyörű hely, imádom!;-)Ilyenkor ősszel al egszebb a BAakony!csak sajnos nekem most kimarad ez az őszi szezon a kirándulások szempontjából!:-((( Melyik panzióba menetek?A mozgást meg letudhatok, ha túráztok egyet az erdőben!Az is nagyon megmogzatja zám az embert!Odvaskő, stb..
Köszönöm a fogadtatást.Nekem még sok van vissza, 6-7 kiló.Aztán még onnan kettő!:-)de a célom a 66, aztán az már csak hab lenne a tortán, ha elérném a szülés előtti súlyomat!
Az este nekem is rosz, főleg, hogy mi elég sokat szoktunk "rágcsálni".Meg sajnos egyedül nehéz megállni, így a családot is eltiltottam a nasitól!
Hello Csajok Régiek és Újoncok is:-)))
Látom mindenki rendben van és továbbra is harcol a fránya kilókkal:-))
De kitartás, Karácsonykor mindannyian bombasztik-elasztik nőcik leszünk:-))
Nem beszélve a bejgli-időszakról..addigra helyet kell csinálnunk:-)))
Szép estét Mindenkinek!
Legyetek jók!
Jókat hallottam erről a turmixról!
Hát igen, valami mindig közbejön, ami felborítja a rutint.:O)
Mi jövő vasárnap megyünk 4 napra Bakonybélbe, félpanzióra, tehát vacsora lesz... Egész biztos nem fogom tudni megállni, hogy csak üljek ott a sok finomság között, amit ráadásul ki is fizetünk úgymond.:O Na meg a torna...hogy fogok ott tornázni? Mondjuk medence lesz, dehát nem vagyok egy kimondott vízilény...az inkább menekülés a partra, amit én csinálok úszás címszóval.:D
Omimano, Juci - üdv nálunk!:) Az utolsó 2-3 kg ügyében sajna nem tudok nyilatkozni, mert én még messze nem tartok ott...:)
Hajrá lányok, jön a nap legnehezebb része, az este...:S
Ejha,ez már szép eredmény! :-)
Az utolsó 2-3 kg hogy megy le?? Kínszenvedés,vér,verejték...:-)) Próbálj meg egy újabb fajta mozgást behozni (pl.a bicaj és a futás mellé néha egy kis úszás),hátha az új típusú mozgás lendületet ad a maradék pár kilódnak lefelé.Ó,de jó lenne,ha már én tartanék ott,hogy már csak 2-3 kiló...
Sziasztok!
LEhet csatlakozni hozzátok?Én is szeretnék lefogyni, de nem hirtelen, hanem hosszabb távon, de tartósan. 74,5-ről indultam és 66 (álmaimban 64) szeretnék lenni.
Lányok, hogy megy ma a fogyi? Én a tegnapi bulizás után ma tisztítok egy sort a szervezetemen, t--bó turmixot iszok csak. Még egy dolgot fogadtam meg ma, mivel szörnyen nagy a hasam: minden nap 3 dolgot megteszek azért, hogy laposabb legyen, 1. iszok egy vízhajtó-puffadásgátló teát, 2. valamennyi felülést minden nap csinálok, a kevés is jobb a semminél; 3. nem eszek fehér lisztet, cukrot még bűnözéskor sem
Remélem, tudom tartani! És hogy mindannyian tudjuk a saját szabályainkat!
Sziasztok!
Csatlakoznék a fórumhoz, én is 70-ről indultam július végén, most tartok 65 kg-nál. Nagyon elszánt vagyok, sokat mozgok (biciklivel járok dolgozni - 22 km/nap - és futni is eljárok néha. Az étkezésben nem volt nehéz a váltás, nagyon szeretem a gyümölcsöket, zöldségeket, inkább az esti többszöri vacsorát hagytam el, és figyelek a mennyiségre. Kenyeret nem eszek, tésztát, rizst, krumplit sem. Sok főzelék, leves, saláta, gyümölcs, turmixok. Szeretnék még 2-3 kg-tól megszabadulni, hogy a télen is meg tudjam tartani a súlyomat, kevesebb mozgás, kevesebb zöldség-gyümölcs mellett is.
Ez a legnehezebb, adjatok tanácsot, az utolsó 2-3 kg hogy megy le??
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)