Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯
213. 5070cf4016 (válaszként erre: 212. - Plüsstigris)
2011. szept. 17. 13:58
hát és gondold csak meg mennyire megterhelte közben a szervezetét :( az összes vizet kb. kihajtotta a szervezetésből, jó, hogy ki nem száradt szegény, ha ilyen hosszú távon csinálta :( és egyszer abba kell hagyni, és ha ő meg ugyanúgy eszi tovább a zsíros kenyeret, meg a zserbót... akkor sajnos visszahízik. tartós fogyás csak életmódváltással érhető el, ami lehet, hogy csak annyi, hogy az esti vacsit szűkösebbre vesszük, de az is sokat számít. hát tudjátok mind... :)
212. plüsstigris (válaszként erre: 208. - 5070cf4016)
2011. szept. 17. 13:54
Cheesie, blood - mondjuk nekem is furi volt, hogy 2 hónap alatt adott le kb. 16 kg-t...
211. blood83 (válaszként erre: 210. - Gabóca10)
2011. szept. 17. 13:22
Köszi akkor majd megnézem azt is. Én csak citromot facsarok bele,mert ennek van egy kis kesernyés mellékíze. Gyógyteákat egyébként naturon ajánlák
210. Gabóca10 (válaszként erre: 204. - Blood83)
2011. szept. 17. 12:38

Azt mondják a szálas a legjobb.

A dm-be vettem az eredeti arany felíratú,filteres.

Azzal nincs annyi gond,úgy tudom fémmel nem érintkezhet,bögrébe iszom,műanyag kanállal.

Pötyit rakok bele,meg vettem 200ft cserepes mentalevél.

Langyosan is jó,de melegbe lehűtve isteni finom.

A menta is serkenti az emésztést.

209. blood83 (válaszként erre: 207. - Plüsstigris)
2011. szept. 17. 12:19
Igen a szűztea erősen hasható. Azt egyszer próbáltam,nem olvastam el rendesen. Komolyan olyan görcseim voltak a slozin majd meghaltam. Én nem szedek olyan szert ami hashajtó hatású,mert tönkre teszi a beleket. Így is szenvedek, hogy normálisan tudjak wc-re menni
2011. szept. 17. 11:35
ez a szűztea víz- és hashajtó. mint ahogy az ebből készült kapszula is. én ezt nagyon nem ajánlom. egyrészt megnehezíti igen csak a mindennapi munkavégzést (anyám szedte, ő a munkahelyére sem tudott elmenni, mert útközben befo*ott volna), másrészt pedig tudjuk, h mit művel a hashajtó... hozzászoksz, több kell belőle, az meg jóóól tönkrevágja a gyomrodat. sosem lesz már a régi. aki ilyennek fogyik, az garantáltam visszahízik, mert nem tanul meg normálisan enni. csak annak él, hogy bármit ehet, úgyis kihajtja magából. de a zöldtea az nagyon jó, azt én is szoktam, az nem ilyen brutál.
2011. szept. 17. 11:01
Teát kérdezte valaki - nem vagyok jártas a témában, de egy barátnőm rengeteget fogyott most, valami Szűz teát iszik, Rossmannban szokta venni.
2011. szept. 17. 11:00

Sziasztok!

Üdv az újaknak.:) Sokkal jobb így együtt csinálni, meg legalább van kinek "elszámolni"...:)

Omimano, én egy pohár vörösbort ittam eddig este, abszolút elmúlasztja az éhséget, viszont olyan szempontból nem jó, hogy előtte órákig már nem ettem, és rögtön a fejembe szállt...

Meg tegnap volt vm műsor a tévében, hogy pont így kezdődik az alkoholizmus, hogy hozzászokunk, hogy minden este egy pohár bor vagy társai, és ez már függőség - szóval megijedtem...:O)

Így tegnap egy pohár kefírt ettem. (Míg párom és apukám jóízűen ropogtatták a sajtos-szalámis-hagymás meleg-szenyát...:P)

205. blood83
2011. szept. 17. 10:26

Én ezt szeretném kipróbálni, állítólag ól tisztít ez is és nem csinál hasmenést. Egy másik fórumon olvastam a béltisztító magkeveréket. Már csak elkéne mennem bioboltba beszerezni őket.

Ime a megkeverék

1o dkg kókusz

1o dkg tökmag

1o dkg szezám mag

1o dkg lenmag

1o dkg fahéj

1o dkg napraforgómag

1o dkg mandula

a magvakat apróra daráljuk.

Minden nap fogyasztjuk, legjobb vacsora helyett, de a főszabály az hogy 2 órával a fogyasztása előtt semmi más táplálékot ne fogyasszunk. Joghurttal, tejjel fogyasztjuk, egy alkalommal egy evőkanálnyit. Ezt a mennyiséget ha elfogyasztjuk utánna szünetet kell tartani minimum 5 hetet. A második kúra után elég ha évente egyszer elvégezzük a nagy tisztítást. A keverék letisztítja a bélfalat

204. blood83 (válaszként erre: 202. - Gabóca10)
2011. szept. 17. 10:14
Sima pickwick volt itthon,de lassan elfogy. Bio boltban lehet kapni sztem olyat fogok venni és nem drága. ersze csak a tea nem segít, de meggyorsítja az emésztést és zsírégető hatású.Ha megnézed minden drága fogyis teának is ez az alapja.
203. 5070cf4016 (válaszként erre: 200. - Omimano)
2011. szept. 17. 09:49
bizony, nagyon tutin hozzá tud szokni a szervezet az étrendváltozáshoz. én a fehér liszttől vagyok szarul, úgy begörcsöl a gyomrom, hogy ihaj... :S bezzeg, mikor meghíztam tőle, akkor nem görcsöltem :S szólhatott volna akkor is a gyomrom, h ez nem tetszik neki :S
202. Gabóca10 (válaszként erre: 199. - Blood83)
2011. szept. 17. 08:44

Megírod melyik zöldteát iszod?

Az egyik ismerősöm most fogyott le a zöldteával 9 kg 3 hónap alatt!Irigylem.

Most én is vettem,de nem nem attól várom a csodát,azért az étkezésemre odafigyelek.

Én este kefírt szoktam enni,ami jó a gyomromnak is,mert sok a savam.

Azért nehéz a fogyókúra nekem mert imádom a gyümölcsöt,de a savam az egekbe repíti.

HÁt igen,a mozgásra is rákéne venni magam!!

201. Gubóka (válaszként erre: 200. - Omimano)
2011. szept. 17. 08:36

igen egy ido utan beallt a szervezeted es nem fog neki kelleni a csipegetes este :)

viszont a ropi és a pizzas csiga szenhidrat. az a leheto "legrosszabb " estere, en szolot szedret szoktam csipgetni, mert aproszemu. :)

200. omimano
2011. szept. 17. 08:33

Jó reggelt mindenkinek!Úgy tűnik, még megajándékoz minket az ősz egy kis napsütéssel!Így sokkal jobb sétálni!

Hát, a 6-7 után nem evés nálam nagyon nehéz téma...Sajnos tipikus esti bekajáló voltam... tegnap este egy hét után kicsit engedtem, és ettem ropit, meg a piizács csiga közepét.ja és előtt egy almát. Így nem tűnik soknak, de olyan zinten hasfájásom lett tőle éjjel.... szóval megkaptama büntit. Éjjel fogadkoztam, hogy csak múljon már el, ezentúl nem lesz csipegetés. Hihetetlen, hogy ha kezd ráálni vmire az ember, furcsa lesz a szervezetének egy idő után.

199. blood83 (válaszként erre: 195. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 17. 07:16

JA azt nem írtam hogy 160 cm vagyok. Tegnap ráálltam a mérlegre és 70 kg kereken:((

Azért kérdezem ,mert én is mindig teát iszok nagyon sokat segít. Legutóbbi nagy fogyásomnál volt egy teakeverék ami nagyon jó volt, de már nem lehet kapni:((

Most zöld teát kezdtem el inni kezdetnek

198. Cucicsillag (válaszként erre: 197. - 5070cf4016)
2011. szept. 17. 01:49

Én ezt támogatom... Az emberlánya tudja,mi kell neki, ha halt akarok enni, akkor azt, ha sült krumplit, akkor pedig azt eszem és kész.

Ledolgozom inkább,mintsem sínylődjek, vagy mi :o)

2011. szept. 16. 22:40

sziasztok

hááát, a mai nap nem sikerült túl diétásra :D

de nem vagyok azért elkeseredve teljesen, számítottam rá, hogy ez egy ilyen időszak lesz most 2 hétig, és abból egy már majdnem letelt úgy, hogy nem bűnöztem, szóval... egész jó vagyok :D azért nem vagyok büszke rá, h bekajáltam :( majd igyekszem kompenzálni...

196. Gubóka (válaszként erre: 182. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 16. 20:53

a joga és pialtes is a mely izmokat tornaztatja meg inkabb, de ahhoz h jo h megszeresd a mozgast en is azzal kezdtem az elejen.

probald ki jovoheten ha tudod a biciklizest. ketszer mondjuk a heten, tekerj egy-egy orat viszonylag erosebb tempoban. nezd meg h tetszik.

ha nem tetszik kovetkezo heten probald ki a futast ketszer, vagy a gorkoorit. ami eszedbe jut es kardio.

igy megtalalod mi az ami tetszik és azt sokkal inabb lesz kedved csinalni.

en most edzek ezekre a nyamvadt fekvotamaszokra. holnaptol indul, reggel-este 10-10db öklön. pfej még leiirni is rossz :D de nem akarok egni edzesen h nem megy :D

195. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 188. - Blood83)
2011. szept. 16. 20:52
Szia, üdv köztünk, beleírtalak a táblázatba is. Vízhajtónak lestyán, nyírfalevél, rozmaring és csalánteát használok, az első kettőnek nincs valami szuper íze, de citrommal-édesítővel egész feljavítható.
194. Gubóka
2011. szept. 16. 20:50

az elso egy ket het rossz amig az ember at all a 6 utan nem evesre. én ugy bettem ebedre kb 3kor h azota nem ettem...nem jó ez, de nem mesztette meg meg a gyomrom mert nem vagyok ehes egyaltalan :D

de maugy meg en 5-6 korul vacsizok vasa kenyer, naturjoghurt, iylesmiket, vagy rantotta zabkorpaval akkor nem kell kenyer.

a joghurtnal figyelejtek a kcal ertekre multkor a 150grosban amit anyum vett volt 200kcal.. nem tudom mar miylen marka volt

de a sparos bio natur joghrutban 150grammban van 50kcal kb. az nagyon jo iylen esetekre !!

193. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 187. - Lia1976)
2011. szept. 16. 20:50
Így van, egy bizonyos kor (vagy fogyi) után már csak nagyon megválasztott diétákkal lehet az álomsúly közelébe érni. Leginkább a CH-megvonás vagy a méregtelenítés segít...
192. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 186. - C3f39fd03b)
2011. szept. 16. 20:49
Igen, alapáron 7000, de sokfélét próbáltam már, olcsóbbakat, és azért a t--bó többet tud. Legalábbis engem csak ez telít el úgy, hogy ne legyek éhes. És fini:)
191. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 190. - Omimano)
2011. szept. 16. 20:48
Szia, én joghurtba kevert búzakorpát szoktam (nagyon telít), zabkorpatabletta is bejön, ill. savanyú káposzta...
190. omimano
2011. szept. 16. 20:20

szép estét mindenkinek!Az újaknak üdv!)igaz még én is újnak számítok szinte:-))))

most ettem meg egy almát, mert nagyon éhes vagyok!!!!!!ti mit tesztek ilyenkor?(azon kívül hogy megpróbáljátok kibírni...)

2011. szept. 16. 19:28

Sziasztok!

Én is csatlakoznék.Jelenleg 70.6 vagyok,legalábbis reggel annyit mértem.

A 161 cm-hez úgy érzem nagyon sok.Igen álomsúly 60-62.

Két szülés után maradt rajtam.

Még sosem fogyókúráztam,igazából nem is tudom hol kezdjem.

Persze sokat olvastam már róla,van is egy fórumom:"Aki fogyni akar,de az akarata a béka segge alatt van"

És ez sajnos jellemző.

de már nagyon nem érzem jól magam a bőrömben.

188. blood83 (válaszként erre: 156. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 16. 16:48

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni. 70 kg körül vagyok én is, múlt héten voltunk nyaralni és azóta még nem mertem mérlegre állni. Sztem híztam kicsit. Úgyhogy muszáj lesz. 65-66 kg körül szoktam lenni. Tavaly nekem is volt egy nagy hasi műtétem akkor nagyon lefogytam 63 kg voltam,de szépen vissza is jött. Nem figyeltem az evésre. Nekem a mozgás nagyon sokat számít és az is kimaradt rendesen.

Milyen vízhajtó teát iszol?

187. lia1976
2011. szept. 16. 13:23
Nekem felnöttkoromre beällt a sulyom 72-re,elötte 62-64 voltam,ami az ideälis lenne most is.Közelebe eddig csak reform etkezessel,vagy vercsoport dietäval ertem,ami nagyon segiti a fogyäst,mereganyagok elszällitäsät,söt,a gyogyuläst is ha vki beteg.Emellett napi 1-2 ora szobakerekpärozäs,vagy napi 3o perc seta.Az etkezes vältoztatäsa nelkül sajnos nincs (sok)eredmeny.
186. c3f39fd03b (válaszként erre: 179. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 16. 13:08
Tyű...Akkor ez az a turmix,ami alapáron 7 ezer-be kerül? Én mintha a Rossmannban láttam volna ilyet.
185. 636640b917 (válaszként erre: 169. - Plüsstigris)
2011. szept. 16. 12:31

Nagyon jó időt Nektek:-))

De jó lesz:-)))

Kicsit irígykedem:-((((

184. 636640b917 (válaszként erre: 172. - Omimano)
2011. szept. 16. 12:29

Osztom a véleményed takarítás fronton:-)

Nekem a porckorongsérvemre a legjobb a porszívózás a dokinak felhúzódott a szemüvege, de mondta, hogy tojok a fizikora....

Mellékelek 2 linket, mennyi a kalóriaégetés a nagytakarítás idején:-))))

[link]

[link]

❮❮ ... 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook