Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Üdv újra itt, megújult erővel és vasakarattal!:-)
Én is keményebb leszek a héten!(reméljük)
Szia, gyere csak!A kardió az nagyon sokat segít a fogyásban, de a kajával is óvatosan kell bánni, mert állítólag a fogyás 700 %-a a kaján, 30 %-a a mozgáson múlik... Hát meglátjuk.
Én az elmúlt héten nem fogytam egy dekát sem, mondjuk többször bűnöztem, de legalább nem híztam.Ezen a héten keményebb leszek, és meglátjuk, lesz-e eeredmény.
Amúgy nem hülyeség egy héten mondjuk 2* méretzkedni, mert az embert motiválja, vagy így vagy úgy. Ha sok, akkor visszavesz, ha kevesedbb, akkor meg azért vesz vissza, mert látja az erednményt!:-)))
Sziasztok!
na megérkeztem. újból itt vagyok kis hazánkban :)
úgy alakult a hetem, hogy lehetetlen volt betartani a fogyit, úgyhogy holnap újult erővel folytatom, vagyis kezdem előröl... azért próbálgattam odafigyelni, hogy ne egyek össze mindent :) hízni azért nem híztam így ránézésre :D
holnap igyekezlek visszaolvasni titeket :)
szép estét mindenkinek :)
Hát nem semmi a 42 kiló, mondjuk azért többől könyebb fogyni, állítólag. Én csak hétfőn merek mérlegre állni, mert az első hétnél kicsit nehezebben megy, de azért ha meg is botlok, nem adom fel.
Plüsstigris, neked jó pihizést a családdal, lélekben veletek leszek!:-)))
Kattancs, neked meg jobbulást, jó sok mézes citromos tea, meg ágynyugalom, aztán csak javul a helyzet.
Szia!
Megpróbálom megnézni, remélem haza érünk már akkorra.
42 kiló...........hmmmmmm......épp annyi mint nekem sikerült, és csoda porok, italok tabletták nélkül, és én sem követtem semmilyen diéta előirást.
Őntörvényű vagyok egy kicsit, és nem is tudom magam tartani sajnos ezért sem, semmilyen előiráshoz,mert ilyen azért se ember vagyok.
Sziasztok!
Nekem ez a hét "felmentés"...Hétfőn nagyon megfáztam futás után,úgyhogy most küszködök a náthával meg a torokfájással.
Szombaton ha van lehetőségetek,nézzétek a Fókusz Pluszt,ugyanis szerepelni fog benne az itteni hoxás Cukornádkisasszony,aki 42 kilót adott le (120 kilóról indult,terhesség után).Nem követett semmilyen divatos diétát,nem ivott csodaporokat: egyszerűen csak ésszel és mértékkel evett+6 után már semmit.Szerintem jó példa lehet mindannyiunknak.
Sziasztok!
Üdv. az újaknak, együtt sikerülni fog!:)
Nekem továbbra is az esték neccesek, van amikor becsúszik egy kósza vacsi..., de azért ilyenkor sem zabálok már, csak mondjuk 2 virsli egy pici falat rozskenyérrel, csak hogy meglegyen az érzés...;)
De már ismét lejjebb ment a mérleg 69 kg-ról, most már minden reggel 68-at mérek...:O)
Félek, hogy a 4 napos "nyaralás" után ez nem ennyi lesz...
Torna: igaz, én babám még csak 5 hónapos, így akkor próbálok tornázni, amikor hosszabbat alszik ebéd után. De van, amikor ilyenkor is megébred közben, akkor kihozom, és őlordsága a páholyból (hintából) figyeli a mozdulataimat, közben kacarászik rajtam - hát igazi pasi...;))
Most megnevettettél!
Nagyon cuki lehet!
Sziasztok!
Lehet még csatlakozni hozzátok?
Én 160 cm magas vagyok és jelenleg 71,5 kiló.
Nem rég voltam 74 kiló is, de kevesebb evéssel, ment le valamennyi.
63-64 kiló szeretnék lenni legalább, ami voltam már egyszer, akkor egy másfél éves diéta után 106 kilóról, 42 kiló minusszal voltam 64 kiló!!!
Ez 2006-2007 tavaszáig sikerült.
Azóta a 3.-lányom megszületése után rajtam maradtak a kilók, és nem nagyon sikerült leadni.
Édesség függő vagyok sajnos, igy norbi módszerre gondoltam 1-es, 2-es 3-as csoportba tartozó ételek, időben való evését valaki használja?
Hatásos?
A realitások talaján igyekszem én is maradni, de alig 160 cm-hez azért szerintem kicsit sok még a 60 kg is. Főleg, hogy világéletemben mozogtam, kézilabdáztam és 15 éve táncolok. Az is a bajom, hogy ismét én vagyok a csoportban a legvastagabb. Ehhez jön, hogy én vagyok a legalacsonyabb is. Egy 13 hónapos kisfiú anyukájaként tudom, hogy a testem már nem lesz a régi, de azért még küzdök a kg-ok és a lógó bőr ellen. :D
Mondjuk nem csak álmodozok arról, hogy milyen jó lenne pár kg-mal könnyebben, igyekszem is tenni ellene, lásd diéta, mozgás. Aztán meglátjuk, hogy mennyit sikerült még leadni (mert leadni még mindenképpen fogok, ezt tudom). A megtartás pedig menni fog.
Sziasztok!
Én eddig kalóriát és CH-t számoltam, de most nagyon kacsingatok az update felé. Nem akarok túl sok terméket venni, csak a kódokat betartani.
Emellett próbálok itthon mozogni is, mert eljárni nem tudok az egy éves kicsi mellől.
Callanetics DVDm van, de nekem az nagyon lassú, mindig ásítozok közben. :-) De nem vagyunk egyformák.
Amúgy én is kicsi vagyok, 158cm. Szóval a 60 kiló még nem is annyira ideális.
Amiket felsoroltál teljesen jó:.-)lehet mellé rosttablettát szedni, de abban is van adalékanyag még, ha nagyon magasztalják , akkor is..
Minden étkezés után egyél meg egy almát, az segíti az emésztésed.
Tarthatsz heti 1x lénapot pl. alma-szilva, az is jót tesz..és milyen finom:-)))
Lélekben veled vagyunk:-)))
Hajrá!!!!
Hú, neked akkor nem is kéne fogynod!A magasságodhoz tök jó ez a súly!Hol érzed, hogy van rajtad felesleg?
én 15 évesen 55vkiló voltam a 174 centimhez, és szülés előtt 64, amikor tök jól néztem ki. Na azt sírom vissz, nem az 55-öt!Akkor nem voltak még nőies domborulataim!hahaha
Hali!
A rostdiéta mit takar?Mert nekem most eléggé rostdúsan kellene táplálkoznom, mert különben belassul az emésztésem, és az most nagyon nem tesz jót.
Próbálok tk kiőrlésű kenyeret enni, almakompót, zabfalatok, joghurtba müzli. Nekem más tippem nincsen a rostos étkezésre,.de örülnék, ha adnál tippet, főleg, ha még fogyaszt is!
keményen nyomod csajszi!Én is most szeretném beíratni a fiamat vmi küzdősportra, vagy karate, vagy kung fu. :-)
Hol veszed a wasa kenyeret?Olvastam, hogy több féle is van, de melyik az, amelyikben ilyen kevés a kalória?
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)