Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Beletrafáltál, a szakmám megjelölése is: "kreatív":)
Már be is írtam az adataidat, ügyi vagy ezzel az esti nem-evéssel!
Sziasztok csajok!
Tartom a 69 kilót (már leírni is jobb, mint a 70-et :D) - báááár...tegnap bizony volt egy kis bűnözés. Nem ettem 18 körül már semmit, viszont este 8-kor, amikor párom hazajött, megettem vele egy szelet kenyeret, szalámit és sajtot...:P De csak kicsiket...:)
Szerencsére nem érzem, hogy ma este is szükségem lenne extra falatozásra, hát ez ennyi volt, jólesett, nnna.
Így legalább nem érzem magam olyan egyedül.-))))))
Túl vagyok a reggeli gyógytornán, tök jól esett a tegnapi gyümi-nap megtette a hatását:-))
Délután fogyigatyóval Tutyussal ismét erdei séta:-))
Mindenkinek szép napot:-))
Babszem Jankóknak nem igazán lehet nevezni Őket! Köszönöm a gratulációt!
Én sem lehetek olyan csöpp, ha 175 cm-er vagyok!:)
Tegnap este, sikerült betartanom, hogy 17:00 után nem ettem, és tekertem a szobabiciklin fél órát! Nagyon jól esett!:)
Ma reggelire ettem két szelet puffasztott rizset..igaz megkentem sajtkrémmel..nagyon finom volt! Ma Rékára fogok tornázni, has és popsi formálás!:)
A gyerkőcöknek feltűnt, hogy Anya nem eszik édességet, de még nagy a kísértés!:) A vízivás is jól megy, ma már 6 dl-nél tartok!
Az arcom meg a fülem sincs már úgy bedagadva, a "kedves" darázs miatt!
Legyen szép napotok!
A képed láttán babszem Jankók??
Olyan csöpp vagy, 3 gyerkőc minden elismerésem, gratulálok:-))))
fuuu az nagyon tetszik, de en jó béna vagyok hozzá :D
de nagyon szerettem mikor tesin azt jatszottuk
Már azt hittem én vagyok a kakukktojcsi:-((((
Te kis harci-manci:-)))
Én csak röplabdáztam..
nekem nincs babam, és nem is elsz még egy jo darabig :))
en jo lalltam ma a kajalassal de nem mozogtam..a reggeli kis intermezzom utan nem tudtam visszalaudni igy kakai voltam ma a mozgashoz, de holnap karateee :)
Sehol senki:-(((((
Képzeljétek, a mai gyümi-napom szilvásra sikeredett..
A reggeli mérlegeléshez mérten most 80 dkg-mal kevesebb vagyok:-)))
Legurult 3 lityi folyadék és a szilva dolgozik rendesen, többszöri toalett látogatás, de semmi menőkés széklet..atombiztos, stabil karakán:-)))
Próbáljátok ki..
Mért lenne??
Attól nem fox hízni, Bébike meg külön örül:-) Anya milyen jófej:-)
Szívesen.:)
Jujj, te szegény.:(
Kattancs: "sajtos futás" - hát ezen nagyon jót nevettem...:D
Lehet, hogy sajtosan én is megszeretném a futást.:D:D
Szerintetek bűnözésnek számít, ha időnként felhörpintem a babám által meghagyott 30-40 ml tápszert?:O Olyan fincsi...:P
Krumplira csupán annyi a megjegyzésem, hogy emléxem mikor csöppke koromban diétázni kellet..
Akkor is nyomták belénk a főtt kolompért..és hatott:-))
Én petrezselymes krumplit szoktam salátával enni olykor kovi-ubival és isteni:-))
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)