Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Így van, nem szabad túl drasztikusan, mert akkor hamar feladja az ember.
Köszi, remélem, jó kis csapat jön össze! Minden dietetikus ajánlja a csoportban-fogyizást, hatékonyabb:)
Szuper, hogy 70 alá ment a mérleged! Innentől már könnyebb kitartani, mert őrzi az ember legalább a 6-ossal kezdődőt:)
nem tudom h veszik egyes emebrek, hogy merjek kritizlani igy amsok kulsejet...
nekem is ebszolt egyszer egy csoportarsnom aki tenyleg nem nadszalkisasszony, h ö nem venne fel ezt a polot a helyemben, en meg csak igy neztem h mi van.. meg h giga vagyok magassarkuban. okés alapbol vagyok 174 centi és en igeni is felveszek magassrkut, nem az en bajom h masok nottek kicsinek :D
na mind1..neha racsodalkozom az emberekre en is..
amugy megneztem a képeiteket és hat egyikotok se duci mind a ketten nagyon szepek vagytok :)
Megjegyzésekkel ne foglalkozz, mindenki tartson maga elé tükröt, tudod mindig az kritizál, aki...
Szülés után ez sajnos "természetes", hogy hullik, de egy nagy adag vitaminbomba jót tesz, a vasszöggel tele szurkált alma, kiváló vasforrás, ezt is kipróbálhatod.
Szia, nagyon köszi a tippet!
Pempőci, nekem a szülés után kezdett hullani a hajam nagyon, előbb-utóbb biztos javulni fog a helyzet, de addig is szeretnék segíteni a hajamnak.:O)
De eredetileg sem volt nagyon jó és dús, de a vérképem az mindig tökéletes.:O
Szivárvány - most megnéztem a fotódat, és ha ez alapján bárki leducizott téged, az egyszerűen gonosz vagy irigy volt!:O
Ma rám is megjegyezte egy néni, hogy "hát, azért maradt még rajtam a szülés óta (5 hónap) pár felesleg..." - milyen beszólás már ez is?:O És mondja ezt egy olyan, aki 90 kg-s, amióta csak ismerem.:O)
De végül is, lehet úgy is felfogni, hogy csak motiválni akart...;)
Általában akik fogyóznak, hullik a hajuk...de menj el orvoshoz egy vérkép sok mindenre adhat választ..
Pajzsmirigy első körben..
A hajhagymákat olyan készítményekkel tudod felébreszteni,amiben van biotin ,aranyköles kivonat, búzacsíra olaj.De persze nem árt tudni mi az oka a hajhullásnak.
Tipp!
Ha vki nagyon nem bírja a vizet..
Olyan gyümit amit szeretsz, leturmixolsz és felengeded vízzel...
Én pl epres vizet szoktam , de a meggy is tök tuti fini:-)
5-9 szem eper 1,5 liter vízhez.
Szederrel is nagyon finom.
Csapvízzel óvatosan, mert semmi nyomelem nincs benne, és túl sok a baci...szomszéd csajszi bemérette...azóta eszünkbe sem jut...Ezt természetesen a pesti vízre vonatkozik.
Hű, az nem semmi!:)))
Láttam az egyik naplódban, hogy mindenféle házi csodaszerekkel is foglalkozol - bocsánat, nem akarom szétoffolni a topicot, de nincs valami tipped hajhullásra?
Jó hogy leírtad, egyáltalán nem baj!
a súlykontrollt már hallottam, de nem tudok róla sok mindent, utána fogok olvasni.:)
en masik veglet vagyok, en akar napi 4-5 litert is emgiszom, sima csapvizet...:)
levest nem nagyon szoktam enni, lehet azert, és sokat is mozgok.
erre 10en egynehany eevsen szoktam ra, mikor kozoltek h oylan alacsony a vernyomasom h vagy kavezok-kolazok-koffeintablettazok vagy sok vizet iszom. mondom akkor viz ivas, nekem arra kell figyelnem h ne iygam tul magam :DD
nyaron melegben siman lecsuszik ennyi, most iygekszem krodaban tartani 2-3liter kozott
Igen, van valami ebben a zabarohamban... Én is azt próbálom most, hogy időnként azért eszek édességet is, meg sült krumplit, de csak délelőtt vagy délben, és nem óriási adagot.
Így már könnyebb megállni, hogy pluszban még mondjuk délutáni séta során lecsússzon egy fagyi pl.
Jó a topicod, inkarnacio, én máris rengeteg hasznos tippet olvastam - hajrá mindenkinek!!!:)
Tegnap este a ti példátokat látva tudtam megállni, hogy ne egyek szokásos vacsorát (igaz kis adagban), és csak azt az epres joghurtot ettem meg. Egész kibírható volt az este.:)
Reggel pedig végre elmozdult a mérleg a 70-ről 69,5-re. Na most ez lehet, hogy véletlen egybeesés, de én nagyon örültem neki.:D
És az almától nem vagy még éhesebb?:O)
Nekem a folyadék nem gond, szülés után volt egy problémám, ami 3 keserves hónapot jelentett - akkor muszáj volt rászoknom a napi 2-3 literre.
Reggel előre megtöltöttem egy 1,5 literes kancsót vízzel (de legtöbbször egy petty gyümilét is öntöttem bele, mert nem igazán szeretem a sima pesti víz vagy palackos víz ízét) - és akkor tudtam, hogy 14 óráig kb végeznem kell vele, és csinálhatok újabb kancsót, muszáj elfogynia annak még legalább a felének.
E mellett persze úgyis eszel levest, gyümit, joghurtot, az is folyadék, de biztosabb, ha előre kimérem magamnak, akkor nincs sunnyogás.:)
mindneki átesik egy keveésbé egészséges és jó idpszakon szerintem.. de mivel tanultál belőle igy jól jöttél ki a dologból :)
én igazabol már annyira nem akarok fogyni, max 1-2kg csak formalodni. de tudom h ha formalodok akkor meg fgyni is fogok, szal ez már tényleg kinkeservesen lassu :) mert igazabol már csak a nagyon lassu mfogyas mellett tudok formalodni, mert ha gyorsan fogynek izmot vesztenek.
szal sztem nekem meg kb fél év mire tenyleg elerem amit szeretnek :D
most nezegettem a képeimet a nploba, kene ujakat csinalni, majd megkerem baratomat h fotozzon le, jol lehet igy kovetni, probaljatok ki!
Jó tanács!
Ha mozogtok rendszeresen, akkor egy idő után beindul a folyadékigény..Próbáljátok ki...
Én évekig csak akkor ittam, amikor szomjas voltam...2-3 naponta..ez komoly nem viccelek, aztán a rendszeres mozgás meghozta a kedvem és ma már 3 és fél simán elfogy:-)))
Nemmmm!
Lehet, hogy rosszul fejeztem ki magam..
Ihatsz annyit amennyit csak tudsz 3-4 lityi az ideális.
A gyümölcsevés után (kivétel az alma) nem tanácsos a nagy mennyiségű folyadékbevitel, mert erjed...és az nem tesz jót sem a gyomornak..stb.
Én tartom a gyümölcsnapot, jól is esik a szervezetemnek.
Folyadéknapon:
1.Tea (gyümölcs, zöld, jázmin a fekete teát 3 éve száműztem) általában üresen, de ha mégis, akkor pár csepp friss citromlé vagy 1 kis kanál méz.
2.Víz (csak mentes vizet iszom kb. 10 éve) a lúgos
víz is nagyon jó, bármilyen tisztított víz.
3.Gyümölcslé...háát azt inkább gyümölcsnapon ajánlanám, azt is úgy, ha Te készíted el..
remélem tudtam segíteni:-)
pempőci és cheesie nagyon ügyesek vagytok gratulálok Nektek!:) Igen, fejben kell eldönteni, hogy kész lefogyok!
plüsstigris! Kérdésedre nagyon nehéz volt este, mivel nagyon éhes voltam...nem is bírtam, és megettem két almát!:) Hozzá kell még ehhez szokni, mivel Én mindig este tettem tele a pocit!:S
Ti oda tudtok rá figyelmi, hogy a napi kb 2 l folyadék meglegyen? Én nem igazán!:S
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)