Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯
243. omimano (válaszként erre: 240. - Gabóca10)
2011. szept. 20. 07:47

én tavaly nyáron úgy fogytam le, hogy napi negyed órát callanetics gyakorlatokat csináltam. Nem is kilóban, hanem centiben látszott az eredmény, de az hihetetlenül hamar!A callanben az a jó, hogy olyan feszes leszel tőle és összefog.

A leg magic is nagyon jó, csak pattanj rá pár percre, melletet felülés, z üléses gyakorlatok, oldalra dőlés, ez megvan napi 15-20 perd alatt, vagya még kevesebb. Csinálhatod akár a kedvenc műsorod alatt is, úgy szinte észre sem veszed.

Én nem tudtam mindig arra ráveni magamat, hogy eg yórát végignyomjak dvd-ről.

242. 636640b917 (válaszként erre: 240. - Gabóca10)
2011. szept. 20. 07:39

ha fogyni akarsz és sok a fölösleg, akkor mindenképp aerob jellegű mozgással kezdj, pl.

futás, jogging, nord walking, bicaj, úszás..

Nekem ami nagyon bevált jogging az erdőben fogyigatyó társaságában:-))))

Olvadtak a centik, és a naribőr is eltűnt:-))

A Leg Magic is nagyon jó, nekem is van csak elég poros:-))))

Kitartás, agyban eldöntöd és menni fog:-)))

Hajrá Gabóca! Hajrá Gabóca!

Majd szurkolunk a lelátóról:-)))))

241. 02869dba2a (válaszként erre: 240. - Gabóca10)
2011. szept. 19. 23:50
futás
2011. szept. 19. 23:49

Ideje lenne elkezdenem mozogni,mit ajánlatok?

A megoldhatóbb az itthoni pl.aerobik,vagy hasizom,na meg van olyan csúszkálósom a leg magic.

Nektek mi jött be?Futni nem szeretek,na meg ilyen időbe?

Előszőr csak lassan apránként,mert nagyon lusta vagyok,de érzem hogy mozgás nélkül nemfog menni!

239. 636640b917 (válaszként erre: 232. - 76juci)
2011. szept. 19. 18:50

Az éretlen banán pl kiváló lugosító:-))

Néha kell egy kis "lógás" kaják tekintetében..

Én pl a Párom által sütött almás pitét megkóstoltam, aztán mondtam :kössssssssssssssssz:annyira nagyon csúnya és különben is ettől lesz a fenekemen hógolyó és különben is neked könnyű, mert a sok sok spenóttól 190cmre nőttél és különben is mi fogyizunk a csajokkal és különben is tartsd meg a jóképességű almás pitédet:-))))))))))))

238. 636640b917 (válaszként erre: 232. - 76juci)
2011. szept. 19. 18:43
Hát nekem az Avonos cuccok nem igazán váltak be, de nem emléxem pontosan, van egy viszonylag olcsó mutymurutty, amit fodrászkellékesnél lehetett régen kapni, no futok egy kört ez ügyben, oké:-)))
237. Gabóca10 (válaszként erre: 227. - C3f39fd03b)
2011. szept. 19. 18:13
Eddíg csak a mangósat ittam,de az fini volt.
236. omimano (válaszként erre: 232. - 76juci)
2011. szept. 19. 17:43
Hol vannak terhességi csíkjaid,Hasadon vagy combodon?Sajnos ezek ellen nem sokat tudsz tenni, ha már kialakultak, inkább az idő az, ami halványítja. Az avonban nekem a narancsbőr elleni krém van, és az nagyon jó. feszesebb, selymesebb lesz tőle a bőröm. és nem is drága a striák ellenije sem. Amúgy meg esetleg körömvirág kenőcsöt javaslok.
235. omimano (válaszként erre: 230. - 636640b917)
2011. szept. 19. 17:41
köszi, nagyon aranyos vagy!Most éppen az imént vacsiztam, aztán mára semmi több!remélem, így jó éjszakám lesz!
234. c3f39fd03b (válaszként erre: 232. - 76juci)
2011. szept. 19. 13:58

Az Avonnak van valami terhességi csík elleni krémje,de nem tudom,mennyire hatékony.

Szoli után nem marad meg fehéren a csík?

233. 76juci (válaszként erre: 229. - Omimano)
2011. szept. 19. 13:49
Tényleg igaz a 21 nap, amikor elkezdem a fogyókúrát, sajnálom magam, hogy nem ehetem a régi megszokott kajákat, amikor már elmúlik 2-3 hét, nem is tudom mit ettem rajtuk! De tényleg... Nézem a boltok polcain a csokikat, chipseket, és egyáltalán nem izgat, hogy meg is vehetném őket.
232. 76juci (válaszként erre: 231. - 636640b917)
2011. szept. 19. 13:46

Tudom, tudom, néha kell egy kis pihi az emésztőrendszernek, és amikor megcsinálom, érzem is a hatását. Most, hogy sok gyümölcs van, pláne kellene, mert ezekben van a legtöbb vitamin. Holnap belevágok, sajna a mai nap már ebéd volt grillcsirke párolt zöldséggel...

A banán..... nagyon keveset eszek belőle, és inkább az éretlent szeretem, mint a barna pöttyöset! Úgy döntöttem, hogy a biciklizés mellett este még elmegyek futni is egy kicsit, fel kellene turbózni magamat egy kicsit. Ez a hétvége sajna a lazításról szólt. Ja! egy kis érdekesség: mióta fogytam öt kilót, zavarnak a terhességi csíkjaim! Eddig szint fel sem tűnt, hogy vannak (biztos ki voltak gömbölyödve :-), tudtok valami jó módszert, hogy egy kicsit halványodjanak? Elég a szolárium, vagy az még jobban kihozza?

231. 636640b917 (válaszként erre: 226. - 76juci)
2011. szept. 19. 12:55

Heti egy gyüminap, nem sanyargatás, kész felüdülés a szerveznek:-))))

Próbáld 2 fajtával, pl.:

Alma-szilva

Szőlő-szilva stb.

A banán akkor jó, ha nem barna és pöttyös, az a fogyira nézve enyhén veszélyes:-((

230. 636640b917 (válaszként erre: 225. - Omimano)
2011. szept. 19. 12:49

Szió, szegényke sajnállak:-((

Kevés olajon (pár csepp is elég )dinsztelj kevés hagymát, fhagymát, és reszelt srépát, só, bor ízlés szerint,pirítóssal tök fini.

Ezt megteheted, cukkinivel,tökkel, padlizsánnal.stb.stb.

Főtt kölest zöldségekkel (mint a rizi-bizi).

Szezámmag, napraforgómag, tökmag stb.

Egyenlő arányban botmixerrel letolod és amennyit felvesz kölespehely, kölesliszt, ami akad otthon összekevered és golyókat formálsz és jóizűen elfogyasztod.

Bízom benne tudtam segíteni:-)

Vigyázz magadra:-)

229. omimano (válaszként erre: 226. - 76juci)
2011. szept. 19. 11:56
Az biztos, hogy nem könnyű megszabadulni arégi rossz szokásoktól. Állítólag 21 nap a határ, ami alatt "átáll" a szervezet.
2011. szept. 19. 11:27
Hétvégén megvolt a gyros evészet (jó kis fokhagymás fűszersós sült krumplival,tzazikis uborkával,paradicsom,lila hagyma.....) és még süti is volt.....Mondtam én,hogy nem tesz jót nekem az esti evészet súlyilag..:-/ Mindent összevetve 66-ról 65-re mentem le mára (friss mérés).
227. c3f39fd03b (válaszként erre: 210. - Gabóca10)
2011. szept. 19. 11:24
Én sima Pickwick zöld teát iszom évek óta.Azt tapasztaltam,hogy engem fogyasztani nem fogyaszt,de a súlytartásban és az emésztésben sokat segít.Szerencsére most már bejöttek az ízesebb változatok is: áfonyás,mangós,epres...Kicsit untam már a sima jázminos/mentás/earl grey/citromos variációt..
226. 76juci
2011. szept. 19. 10:18

Sziasztok!

A hétvégén nem nézelődtem a fórumon, nagyon el vagyok foglalva, minden ilyenkorra marad. Persze két gyerek, munka, tanulás mellett elég nehéz.

Most elengedtem nagyon magam a hétvégén, szombaton bement egy kis jégkrém este, tegnap pedig nyársalós vendégeink voltak, akik igencsak jó étvágyúak, néztem-néztem egy ideig, aztán egy fél kenyeret sok-sok zöldséggel én is begyűrtem. Ez persze már akkor volt, amikor megfogadtam, hogy ma már semmit, mert anyósom isteni kakaós csigájából is falatoztam. Nagyon régen engedtem meg magamnak ilyen "kilengést" és még emellett semmi sport nem volt. Hacsak a tüzifa pakolást nem annak vesszük :-) Abban is nagyon elfáradtam, és éreztem az izomlázat bizonyos helyeken. Ma - ha kibírom - gyüminapot tartok, eddig egy banánon vagyok túl, de nekem ez tiszta büntetés, hiába szeretem a gyümölcsöt. Inkább lénap lenne jó.... Vagy inkább ne sanyargassam magam??? Azt is gondoltam, hogy erre már szüksége volt a szervezetemnek, mert az sem jó, ha nagyon kiéheztetjük magunkat. Csak ne térjünk vissza a régi rossz szokásokra!

225. omimano
2011. szept. 19. 08:05

Sziasztok!

Tegnap jólkicsesztem magammal!Olyan erős hasfájásom lett este!Műtét óta először ettem este meleg kaját és hiába volt kevés a mennyiésg, bizony ezt nekem még nem szabad.Szóval nemcsak el kellett határoznom magamat, hogy nem eszek este, hanem sajnos/szerencse nem is tudok. Szóval egy órát fetrengtem...

Esetleg vacsira ha valami könnyű kajatipetek van, ami nem saláta, annak örülnék!!!Mert reggelire teljes kiőrlésű kenyeret eszem felvágottal, de este kicsit uncsi uaz.

2011. szept. 19. 07:02
sziasztok, lányok, bocsánat, vidéken voltunk, majd igyekszem visszaolvasni, bár ma is csak este tudok talán jönni. Légy szíves, a naplóba a táblázat hsz-eihez írjátok oda, ki mennyit fogyott és mennyire tartotta a diétát - aztán csinálom az eheti táblázatot, remélem, mindenkinél immár kevesebb indulósúllyal:) Kitartást és fogyatkozó kilókat mindenkinek:)
223. 636640b917 (válaszként erre: 222. - Omimano)
2011. szept. 18. 13:21

Én ezt annak idején úgy beszéltem meg magammal, hogy elővettem a kedvenc ruhadarabjaimat....és mikor rám jött a repeta gondolata..elég volt :-)))

Én is imádok enni, nagyon is, de amikor érzem, hogy kicsit lazább a naci, akkor olyan jó érzés:-)))

Szerintem ezzel mindenki egyet ért:-))

222. omimano
2011. szept. 18. 10:40

A diétázás nehéz dolog. Én sokszor próbálkoztam azzal, hoyg 2 hétig fogyókúra, iylen olyan féle. Aztán lement 3-4 kiló, aztán amint vissaztértem a normál étkezéshez, 2 biztos visszajött belőle.

Én most azért vagyok az életmódváltás híve(nem azért mert ez most a divat) hanem mert hosszútávon ez jön be. Bizony le kell mondani az esti zabálásokról, a rágcsálnivalókról, és a tömény, fehér szénhidrátról. Eszem kenyeret, de csak teljes kiőrlésűt. a gyengém a kakaós és pizzás csiga volt, no meg a rétesek. Simán lenyomtam ezekből kettőt csak úgy reggelire... NA ennek vége, mert akkor elszalad a kilókkal a ló.

Persze én is bűnözök, de ezt nem annak veszem, mert minig nem lehet lemondani. Pl szülinapi tortából, vagy heti egyszer megengedek magamnak egy kis szelet tortát, vagy egy gombóc fagyit, így nem érzem, hogy sanyargatom magamat.És könnyebb lesz utána jópár napig megállni.

221. omimano (válaszként erre: 217. - Gabóca10)
2011. szept. 18. 10:37
sajnos már nincsen paprika tv-nk pedig nagyon szerettem. De most a neten vadászok jó kis egészéges, nem hizlaló receptekre. HA van ötletetetk, vagy vmi oldal, ahol ilyenek vannak, köszönettel fogadom!:-)
220. 636640b917 (válaszként erre: 219. - 02869dba2a)
2011. szept. 17. 22:53

Én nem diétázom, mindent eszem sült szalonna,meg egyebek, csak nem ész nélkül, és a határokat betartom:-))

Lehet ezt okosan és fegyelmezetten is:-))

219. 02869dba2a (válaszként erre: 218. - 636640b917)
2011. szept. 17. 22:45
hogy birjátok a diétát?
218. 636640b917 (válaszként erre: 217. - Gabóca10)
2011. szept. 17. 22:44
Már én is elcsíptem pár részt, tényleg nagyon hasznos:-))
2011. szept. 17. 19:42

Nem szoktátok közbe nézni a Paprika tv-t?

Van benne egy szupi műsor,nem tudom ha a címét leírom mennyire reklám.

Elég későn kezdődik,kb.23.45-kor,de isteni finom ételeket főz két csajszi.

Na és az egészséges táplálkozással,fogyókúrával foglalkoznak,azt is mindíg megmondják hogy az adott ételbe menny kalória van.

Tegnap például isteni egybesült fasírt készült,és sárgarépafőzelék párolt csirkemellel.Pesze diétás.

Ja és van köztük ami egyáltalán nem megfizethetetlen.

Szóval ajánlom,nagyon jó ötleteket lehet meríteni belőle.

216. Gabóca10 (válaszként erre: 211. - Blood83)
2011. szept. 17. 19:36

A teafőzéskor felforralt vizet nem szoktam egyszerre ráönteni,egy picit megvárom míg visszahül,kb.4-5 perc,és utána öntöm rá a filterre

egyrészt mert állítólag a forró víz kiöli belőle a vitaminokat meg minden jó dolgot,másrészt nekem így egyik sem keserű.

215. 636640b917 (válaszként erre: 209. - Blood83)
2011. szept. 17. 17:01

Olvassátok el a szűzteás fórumban írottakat...a drága hőnszeretett szűzteáról.....

Már akinek az:-((

2011. szept. 17. 16:59

Sziasztok!

Esti csipegetésre ajánlom a kölesgolyót, amit akár 6 után is bátran lehet enni, nem hizlal és ezerszer egészségesebb, mint a puffasztott rizs...

A kölest elkészítheted sósan és édesen is, mindkettő ízleni fog:-)

❮❮ ... 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook