Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Sziasztok!
Én is csatlakoznék hozzátok, ha még lehet.
Én 74-ről indultam, most a 90 napos végé felé vagyok 67-65 kg között. Attól függ, mennyit ettem aznap... :(
A célom 55-58 kg lenne, mivel elég alacsony vagyok, de ennyi kb. középiskolás korom óta nem voltam.
A 90 napos mellett igyekszem naponta, kétnaponta tornázni.
a callaneitcset en is ajanlom ezerrel, nagyon jo llehet vele formalodni, nekem mondjk mar csak szintentartasra eleg.
a callanetics forumban ha vissza olvastok jo par odlalt valaki belinkelte a konyvet ahonnan le lehet tőőőőteni. abba le vannak irva a gyakorlatok.
en most jöttem karaterol, fuh nagyon kemeny volt, de tetszett nagyon. es nagyon jo lfejleszt erzem h erosodtem. bar lehet h csak beképzelem.
én most vacsiztam :S de msuzaj ilyenkor edzes utan valamit enni kulonebn izombol fogyok.. megettem ket szelet wasa kenyeret (egyenkent 30kcal) kicsi margaron sovany sonka fél-fél a kenyerre egy fél paparika es egy spar vital actiplus drink h feherje is elgyen :DD aaz 56kcal. sztem siman 200on belul maradtam, az meg iylenkor sztem egesz jo :))
Én ma egész nap bűnöztem....de majd hnap..bár hnap vacsimeghívásunk van ..és sajnos a házigazda szakácsnő..mondanom sem kell 8-10 féle kaja pompázik mindig az asztalon...
Pénteken csajbuli...szóval..valahogy lefaragom a hipp hopp felszedett 3 kilót:-)))
Azt nagyon megköszönném:-)))
Kerestem a neten letölthető dvd-t de sajne nem jártam sikerrel..
Ajándék tipp:
Ajándékboltba vettem egy fatáblát:a jó feleség tízparancsolata,meg nagyonsok féle van,jópofák.
Másik tipp:ha nem tartod durvának,lehet virágboltba készíttetni szép csokrot,aminek a közepében van egy méretes sárgarépa,mellé két egyforma nagyságú vöröshagyma.Te vedd meg a répát és a hagymát és a virágboltba szép körítéssel összeállítják.Már sok ilyet láttam úgyhogy nem gáz megkérni őket.
Szerintem nekem is van olyan zsírégető gélem vagy mi a szösz, nekem használt,edzés előtt bekened, persze éget az elején, de az utána elmúlik és nagyon bársonyos lesz tőle a bőröd.
Igen én a mai napig eszem húst is, szalonnát is , meg minden ilyen dolgot (végül is alföldi lány lévén ezen nőttem fel) de én vasszigorral, fegyel emmel szabadultam meg 19 db kilogrammtól..
Minden eszem csak betartom a mértéket, annak semmi értelme ha dolgokat megvon magától az ember, ezt hívják önsanyargatásnak:-))
Ajándék ötlet:
Készíts neki fotósorozatot, pláne ha áll rendelkezésedre jó néhány a korábbi bulikról..ami pikáns és kihívó:-))
Én ilyenkor mindig ellátogatok egy diliboltba, ott nagyon sok jó dolgot találsz:-))
Megint kacagtam egy sort:-)))
Vannak ilyen jó képességű oktatóutánzatok:-((
Menni fog az a gyüminap hidd el..
Én a múltkor csináltam saját készítésű almalevet és szilvát, isteni finom, tök jól eltelít és nem utolsó sorban pucolja a bélfalat rendesen:-)
A fennmaradó rostból pedig lekvárt főztünk....abból pedig a Párom gyártja a jobbnál jobb pitéit, de már kezd az agyamra menni:-))))
Nem lehet, hogy sok a savad...azért volt a gyomorfájásod? ez csak egy tipp..
Nekem van egy masszigépem azzal szoktam döngölni magam, és Dr.Kelen termékeket használok nekem nagyon bevált és viszonylag megfizethető:
Sziasztok!
Új vagyok az oldalon...de a témában sajnos nem.
Imádok enni..így mikor feljön pár kiló,usgyi fogyókúra..mióta az eszemet tudom ez van..Idén egy kicsit elengedtem a dolgokat..Egészen 70 kg ig szaladt fel a mérleg nyelve..na az volt az elhatározás pontja..és a nadrág utolsó tágulási pontja:)
2 hete kezdtem diétával és tornával.A tornát nem bírta a térdem így abba kellett hagynom..amit találtam helyette:itt Tatabányán van egy orvosi centrum,különböző gépekkel...amit most kipróbálok az az hogy a diéta mellett heti 1x tripoláris zsírbontásom lesz,és heti 3 szor egy kapszulába fekszem ami elvileg meggyorsítja a folyamatot.Elvileg..merthogy most kezdtem..az eredményt pedig meglátjuk..62kg a cél...
Szép napot mindenkinek!Ági
csajok4
annyira jó, hogy egyre többen vagyunk, karácsonyra mindenki filigrán és nádszál karcsú lesz:-)))
Sziasztok!
Csatlakoznék én is. Utolsó súlyom 73,1. Cél 60 első körben.
Ki milyen módszert próbál?
Most mértem meg magam.....
Fú....70.8kg
Ez nagyon gáz,úgyhogy hajrá!
Te dvd-re csináltatad a callanetics-et?
Bár 1-2 videót láttam itt a neten is.
Érdekel még a zumba az is nagyon tetszik,de az csak szerintem társaságba jó.
Köszi!
Majd odaképzellek titeket,és könnyeb lesz.
BÁr nézőközönségnek itt a két törpém.
A leg magic-et még nem sokat használtam,két szülés között vettem,aztán utána kölcsönadtam.
Van egy pár dvd-m,Norbi-Réka,majd azokból is csinálok.
Szió!
Tényleg ennyire jó ez a torna?
Még sosem próbáltam..
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)