Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Szia, itt a napló:
A fórumokban meg mindig keresd meg a te legutolsó hozzászólásod, és csak az azok felettit olvasd vissza, akkor látod majd, hogy ki reagált a hozzászólásodra. A jeleket csak úgy is szokták küldözgetni egymásnak az emberek, az új regisztrálóknak sokan küldenek köszöntésképpen. Ha rákattintasz a nevére, az adatlapja mellett van olyan, hogy "Interaktivitás", itt tudod megnézni, hogy milyen fórumokhoz szólt hozzá az illető.
Én 69-70 kg között ingadozom, és 60-62 közt szeretnék:)
Na,akkor még 1x.:-)
Rámész Inkarnáció adatlapjára,ott pedig az "interaktivitás" részre.Ott láthatod,milyen naplókat vezet.Azok közül kattints a "70-ről 60 felé tartó csapat" naplóra.Egyetlen bejegyzés van benne,maga a táblázat,el se tudod téveszteni.Ebbe természetesen te nem tudsz belejavítani,mivel ez Inkarnáció naplója,viszont a táblázatnál a jobb sarokban van egy olyan rész,hogy "Szólj hozzá".Ha ide beírod,amit szeretnél,akkor ezt Inkarnáció javítja majd a táblázatában.
Sziasztok!
Gubóka, biztosan nem vagy béna, és még csak az első edzés volt! Lelkes vagy és kitartó,ez a lényeg, tuti ügyesebb leszel napról napra!:)
Inkarnáció, biztos le is táncoltad a tegnapi bűnözést ;)
Pempőci, nem tudod lefagyasztani a parikat? Esetleg paradicsomszósznak?
Tegnap én sem bűnöztem, na nem is volt időm, annyi mindent kellett csinálni, meg jöttünk-mentünk. Érdekes, hogy a torna is könnyebb olyankor, amikor kevesebbet eszek az előző 24 órában.
Nálunk áramszünet volt este (naná, hogy a Barik közt kezdete előtt 2 perccel...), gyertyába burkoltam az egész lakást - így ittam meg azt a kis pohár vörösbort, amire most már szentül hiszem, hogy beindítja az anyagcserémet.:O)
Remélem, nem tart senki sem alkesznek emiatt, TÉNYLEG nem szoktam inni amúgy.:))
salátát akartam javasolni, amíg nem olvastam, hogy azt már unod :D
hát nem tudom...nem jó a koktélparadicsom bármilyen paradicsomos kajcsiba?
na, én tiszta büszke vagyok magamra, mert már szerda van, és eddig nem bűnöztem semmit!!! :D és ma már nem is fogok :) valami mozgást kéne még beiktatni... és akkor már jó leszek :D
kitartást mindenkinek ;)
Hahhó Mindenki!
Nincs vkinek öklete, h a temérdek koktélparadicsommal mi a manót lehetne csinálni??
saliba már uncsi
Ha megold6ó lenne, küldenék mindenkinek, annyi terem a kertben..
sziasztok!
képzeljetek osszefutottam egy volt gimis osztalytarsammal (srac) ket eve kezdett el triatlanozni, es azota 5mratont futott le, és 2 iron mant teljesitett...
szoval minden csak elhivatottsag kerdese :D
en most tanulok, a vacsin mar tul vagyok, sok salata keves virsli, 50kcales natur joghurt összekutyulva.
tanulas utan, meg a karate állásokat kell gyakorolnom hogy holnap ugyes legyek :))
Szia, abban a táblázatban azok vannak benne, akik ezen a fórumon beszélgetnek. Tehát téged is beleírtalak:) Nem, nem jön üzibe, hogy ki válaszolt a hozzászólásodra, csak azt írja ki, hogy ki volt az utolsó hozzászóló, tehát vissza kell olvasni a legutóbb írtakat. A táblázat meg ugye a naplóban van, és ott van "Szólj hozzá" felirat, ha adatváltozás van, oda be tudod írni, és javítom a táblázatban is.
Ja, akkor félreértettem: jó, hogy nem hagyod ki az ebédet, az tényleg jojózást szül. A joghurt zabpehellyel vacsira a legjobb választás, ettől aztán nem fogsz hízni, csak az anyagcserét meg a zsírégetést pörgeti fel! Én folyton váltogatom a módszereket, az alap a sok zöldség+gyümi+fehérje+teljes kiőrlésű kaják, de sokszor vetek be fehérjeturmix-napot is. Engem a szénhidrát hizlal, mármint az egyszerű szénhidrát, kitapasztaltam már a sok-sok fogyi közben:)
Kalapom megemelem:-))))Gratula!!
Olyan jó olvasni Benneteket, motiváltok nagyon:-))
Tatareknek vtam ecccer az óráján...még a sérves állapot előtt...huuuuu huuuu huuuuu....sztem ennyi elég..:-))
Rékát én is szeretem, meg a Alexandra Vitalitás dvd-t is nagyon.
No meg Balázsunk örök kedvenc:-)
Jó reggelt mindenkinek!Ma eljött a Szent Pihenőnap :-)).Nem is bánom,mert olyan izomláz van a belső combomban,meg a valagamban,hogy ihaj.Tegnap voltam futni délután,ez kb.6-7 km.Leírva durván hangzik,de egyébként nagyon hamar túl van rajta az ember.A távnak már több,mint a felét le tudom futni egyben :-)),tiszta büszke voltam magamra.:-) Eszembe jutott,hogy augusztus elején a első (!) kanyarban lihegve álltam meg :-))...Aztán otthon még csináltam egy kis kart,tricepszet,meg hasizmot.Kíváncsi voltam,futás után hogy alakul a súlyom,mennyit tesz.Lemértem magam előtte,utána,és 80 deka volt a különbség (jó,mondjuk ugye ilyenkor izzad ám az ember rendesen,tehát javarészt víz.)Eleve hat óra elmúlt,mire haza értem,úgyhogy már nem kajáltam semmit,egy nagy bögre zöld teát kortyolgattam el,mert tök szomjas voltam.Bár hazudnék,ha azt mondanám,nem tudtam volna enni :-)).Összességében fél kilóval lettem kevesebb mára a tegnap reggeli súlyomhoz képest.Szóval elindult mostanság valami velem (végre :-) ).Most kedvem is van csinálni,tényleg jó látni,hogy napról napra -még ha kicsivel is- kevesebb.
Pempőci,én Rubint Rékázom.Tatarek Rezsőt is szeretem,de nekem az már nagyon erős.Néha Béres Alexandrára is szoktam tornázni.De ma nem fogok csinálni semmit,tényleg kell legalább 1 nap a héten,amikor hagyom pihenni a szervezetemet.Délután öt körül tervezek egy kis sonkás-gombás tojásrántottát a nap megkoronázásaként.
Csajszik!
Ki milyen tornát alkalmaz?
Gubóka ne bénázzál:-)))
Amúgy sztem kenterbe versz mindenkit elvégre Közülünk való vagy:-)))))
Hajrá!!!!!
Most mosolygok:-)))
:-)))))))))))))))))))))))))
Üdv a fedélzeten:-))
Sikerülni fog:-))
Inkább többször keveset, ha korgó pocival fexel le, előbb utóbb megunod:-(((
nekem tegnap meg volt az első karate edzésem, hat nagyon állat volt :))
csak oylan bénanak ereztem magam, remelem hamar belejövök majd. a tobbiek mind szines ovesek, nekem meg ruham sincs :D egy feher oves van de o is amr 4 evet karatezott... szal en vagyok a zöldfülü a tarsasagban, halistennek a rugasok mennek, ahhoz mindig is jo erzekem volt :D csak amikor kezet labat ossze kell hangolni na az a nehez.
holnap lesz a kovetkezo edzes, mar varom :)
szia!
pont feleannyit fogsz igy elfogyni mint amennyit visszafogsz hizni.. ne csinald igy, mindig kell enni valamit, egy banan natur joghurt, wasa kenyer nem nagy kaloria bevitel, de vacsira épp eleg h ne alljon le az anyagcseret.
fogsz fogyni de izombol, és plottyedt puha böru leszel..:S tapasztalatból irom, ne csnald igy. egyel szepen reggelire amit szeretnel, ebedre sok slaatat zoldseget fozeleket, vacsira dietasan, napkozben tizorai uzsonna elgyen egy egy gyumolcs.
igy lasabban fogsz fogyni de nagyon szep formas leszel ha melle mozogsz is, nagyon bomba alakod lesz majd :)
Hát nem voltam ügyes az esti evéssel tegnap sem, lecsúszott egy fél szelet kenyér, párizsi, sajt... De érdekes módon a 69 kg-t tartom így is.:O
Valahol olvastam, hogy az izmoknak több tápanyagra van szükségük, próbálom ezzel magyarázni...:O)
Na persze, a végcélom ugye nem a súlyom tartása, hanem a haladás 62 kg felé..., úgyhogy ma este ismét erőt veszek magamon, és szigorú leszek.
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)