Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Hú, te is nagyon ügyi vagy!!:O)
Leírod, hogy hogyan sikerült ilyen sokat fogynod?
Azta..., gratulálunk!:)
Az elért súlyod megtartása már könnyebb? Ugyanúgy megtartod most is a gyümi- és folyadéknapot?
Még egy kérdés: folyadéknapon csak vizet iszol, vagy gyümilé is mehet?
Amúgy azt nem igazán értem, hogy kajálás után miért nem lehet vizet inni?? Én gyakorlatilag evés közben is iszok már vizet, mert már a levesre is szomjas vagyok. Akkor itt már rögtön el is rontom a diétát?:O
Tök ügyi vagy:-))
GRATULA!!!!!
Sziasztok! 77 kg még belefér? :) 107-ről indultam, aztán 72-nél megálltam, és most a nyáron visszajött 5 kiló. szeretnék még az 5 kilón túl is további hájtól megszabadulni. a végcél olyan 61 kg lenne kb.
ja és 172 cm vagyok.
Sziasztok!
Én 19 kilótól szabadultam meg:-))
Sok mozgás, minden étkezés után 1 alma.
Jó tanács! Étkezés után csak almát szabad enni, ugyanis ez az egyedüli gyümölcs, ami nem erjed mással , ezért ihatsz is utána amennyi jól esik.
Sokszor keveset, tudom ez ma már közhely, de van alapja és egészséges is :-)
Minden héten 1 gyümi-nap a másnap folyadéknap legyen!!hidd el ki fogod bírni, ugyanis nem kívánod se a pacalt, se a csülköt, a szervezet nem hülye, csak nem tud feletted uralkodni, csak ha hagyod:-))
Én 6 után nem ettem semmit, ha nagyon éhes vtam ez nem igazán fordult elő..
Akkor pár kölesgolyó és ráálltam a mérlegre elrettentésként:-)))
Viszont semmit nem vontam meg magatól, sem a szalonnát, sem a rántott húst:-))
Mindenből kevesebbet, az a lényeg, h betudd tartani meddig tart, az ELÉG:-)))
Mindenkinek kívánok sok sok kitartást, mert az a legfontosabb!!
Először agyban döntsd el, hogy LE FOGOK FOGYNI, MEGCSINÁLOM!!/ HA EZ NINCS, AKKOR SOSEM FOG SIKERÜLNI:-))
De ez annyira kegyetlen, hogy 17 után már semmi.:(( Lehet ezt bírni?
Nincs valami, amit este is eszegethetne az ember?
Én sokszor csak az "íze kedvéért" ennék még valamit, nem igazi éhség.
Mára joghurtot vettem vacsira - de sajnos "csaltam"..., mert van hozzá eper-öntet is, és nem is titkolom, hogy én azt rá fogom önteni...:S
Gubóka, tehát te azt mondod, hogy először szénhidrátos reggeli, és utána az edzés?
Miket reggelizel?
És este miket eszel?
nekem 4-5 honapig stagnalt a dolog, lehet tobb is volt.
meregtelenitest nem ajanlom, mozgoni kell, az inditja be igazan, a meregtelenitessel sokat lehet artani
na itt vagyok, futottam fél orat :)
lehet hosszu lesz, de azért leirom.
en meghataroztam magamnak egy oylan életmodot amit midnigtartani tudok anelkul h hianyerzetem lenne.
eszem csipszet, csokit, mindent amit kivanok, csak emrtekkel és mas idopontban mint eddig.
első szabalyom: reggel szenhidrat, este feherje
ez azert nagyon fontos, mert ha reggel mondjuk elmegy biciklizni futni az ember ehgyomorra, akkor az elozo nap bevitt kaloriakat egeti el, és kardio edzes utan foleg futas utan "jó" szenhidratokat kell fgyasztani. persze este is lehet futni. :)
masodik szabaly: meghatarozni ELŐRE hogy mit fogok mozogni a heten. ez azert fontos emrt igy eb van utezme az embernek, hogy mikor mit csinal, es nehezbb ellogni. sokkal konnyebb azt mondani h ááá ez most belefer aztan kovetkezo alkalom is el lesz logva..végül meg nagyon nehez visszarazodni
harmadik: oylat mozogj amit szeretsz és örömet okoz. mindegy hogy az biciklizes, futas, vagy barmi mas, csak okozzon oromet, sokkal könynebb elmenni ugy
meg pár dolog ami meg igy eszembe jutott, hogy nem csak kardio edzest kell vegezni hanem erositest is. nem kel laggodni nem lesz senkise kigyurt állat :D hanem amint fogy az ember ugy bujik elo a szep feszes izmocska. minnel tobb az ember izma annal tobb kaloriat eget el.
ehezni nem szabad mert akkor izombol fogy az ember!!
en ennyit csinaltam, egy ev alatt 12 centi ment le a derekambol, és a mellmeretembol kb 2cm.. ezt csak azert irom le, hogy ha esszel csinalja az ember akkor nagyon jó eredmenyeket lehet elerni :)
na remelem nem voltam uncsi !!! én is varom a ti tapasztalaitokat!!
Szépen gyülekezünk.:)
Akiknek már ilyen szépen sikerült eddig is fogyniuk, leírnátok, miket ettetek, és milyen rendszerben?
én pont most megyek kocogni egy kicsit :)
utanna leirom h h szoktam enni, meg mit csinalok. 2 honapig nem voltam itthon, hazajottem, csaladom megkerdezte h tejoegh mennyit fogytal. kiderult grammra ugyanannyi voltam, csak husi helyett izom.
szoval ne csak a kilokat nezzetek!!! mert az csaloka, en is azt hittem h fuu majd leszek ennyi meg annyi és jo lesz.. sokkal tobbet fogy az emebr ha csak a kilokat nezi es kozbe nem épit izmot.
ugyhogy hajra, tessek mozogni :)
Sziasztok,
Csatlakozhatok én is?
171 cm vagyok, 70 kg. 74-ről indultam szülés után, 4 kg leolvadt 4 nap alatt, azóta stagnálok 70-en már 1 hónapja. Akkor is ennyi, ha koplalok, és akkor is, ha rendesen eszek.
MOst elkezdtem intenzívebben tornázni, vagyis napi 1 óra, nekem ez most intenzív :), és nadrágomon már látom, hogy megy lejjebb a zsírpárna, de súlyban nem látszik.
Kaját nem tudom, hogy kéne megreformálni, mert a koplalásban én nem hiszek. Kíváncsian várom, miket írtok!:)
Sziasztok!
Én 75-ről indultam másfél éve.170 cm vagyok,most 66 vagyok.58-at szeretnék,de kiegyeznék a 60-al is.Mostanában megállt a súlyom,már vagy 3 hónapja stagnál.Rendszeresen mozgok,mellette futok,és most újra belevágtam,hogy a kajára is figyeljek.
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)