Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

93. 636640b917 (válaszként erre: 86. - Plüsstigris)
2011. szept. 12. 13:31

Áhh hihetetlen jó:-)))

Sajnos futás, kocogás kihúzva:-((porckorongsérvem van..marad a gyors gyaloglás.

2011. szept. 12. 11:47

sziasztok! Én még nem álltam rá a mérlegre, majd megint hétvégén! Most meg semmi étvágyam nincs, tegnap pecázás közbe megcsípett egy darázs a fülemnél, bedagadt a fél arcom, a fülem meg vetegszik egy elefántéval!:(

Tornázni én is Rékára tornázom, meg marad a szobabiciklizés!

A víz ivással is haladok, plüsstigris módszerével!:) Köszönöm az ötletet!

91. plüsstigris (válaszként erre: 89. - C3f39fd03b)
2011. szept. 12. 10:35
Egyetértek veled, hogy mindenféle kajára szüksége van a szervezetnek, csak az adagokra kell figyelni, illetve hogy ne este legyenek durva kajálások.
90. c3f39fd03b (válaszként erre: 16. - Gubóka)
2011. szept. 12. 10:01
Átlagban heti 5-6 napot edzek,és mellette futok is.Nincs hiány mozgásban :-).Jó,hogy a futást behoztam,mint új mozgást,mert kicsit ezzel is lejjebb ment,plusz múltkor úszni is voltam,az is lendített egy kicsit a mérlegen.
89. c3f39fd03b (válaszként erre: 12. - Plüsstigris)
2011. szept. 12. 09:59
Én próbáltam ésszerűen gondolkodni: alapos reggeli (ha sütit,csokit kívánok,azt is inkább reggel,mértékkel -nem vagyok hajlandó lemondani róla :-D),ebéd normálisan,de nincs repeta,délután/este meg már csak valami nagyon könnyű (és nagyon kevés)+zöld tea minden mennyiségben.Fehér kenyeret váltottam Graham kenyérre,és nem iszok cukros üdítőt egyáltalán,teát is mézzel iszom (bár tán ennek állítólag magasabb a glikémiás indexe,mint a cukornak).Sokáig ettem vacsorára sima főtt krumplit,kis tejföllel,fűszerrel,esetleg pici csirkemell sonkával.Minden diétánál azt mondják,hogy hát neeeeeem,a krumpli ellenség.Én ennek pont a fordítottját tapasztaltam: éreztem,hogy nem vagyok éhes,viszont nem is voltam tőle annyira kellemetlenül teli,mint pl.egy jó nagy adag nokedlis pörkölt után.Bár ezt meg a magas keményítőtartalom miatt nem lehet sokáig folytatni.Nekem bevált.
88. c3f39fd03b (válaszként erre: 15. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 12. 09:54
Nem esem tőle kétségbe,valószínűleg kezd elfáradni a szervezetem,meg kezdem elérni azt a súlyt,ami neki jó,érthető,hogy lassul.Igyekszem MOST nem feladni.Mindig arra gondolok,hogy voltam én 75-is,ahhoz képest hol vagyok már...és hol leszek még.:-)
87. c3f39fd03b (válaszként erre: 15. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 12. 09:53

Én nem vagyok híve a méregtelenítésnek.Szerintem nagyon megterheli a szervezetet,nekem nem jön be a dolog.

Viszont pont ma reggel ámultam el azon,hogy a hét közepétől elblicceltem a tornát (piros betűs napok miatt,nekem olyankor nagyon nem esik jól),hétvégén meg aztán kajáltam is rendesen (pirítósok,barackok,rakott karfiol,máglyarakás,töltött káposzta,norbis pudingok,omlett..),eléggé félve álltam rá reggel a mérlegre..Az eredmény: mínusz 2 kiló :-DDDD El se akartam hinni.:-)))) A sikeres súlycsökkentés receptje: ENNI KELL :-DDD

Én most azt határoztam el,hogy megpróbálok legkésőbb 5 óra környékén enni utoljára,és hat után teljes kajatilalom,csak folyadék (az is víz,vagy "üres" zöld tea).

86. plüsstigris (válaszként erre: 84. - 636640b917)
2011. szept. 12. 08:16
De jól hangzik ez az erdei séta.:O)Kocogni is szoktál a qtyussal?
2011. szept. 12. 08:14

Sziasztok csajok!:)

Inkarnáció - szuper ötlet a táblázat, nagyon kreatív vagy!!:) Nekem a végcélhez 62 kg-t írj légyszi. 64 voltam terhesség előtt, de akkor is volt egy kis felesleg, sztem a 62 reális.:O)

Módszerem: a mérték+ mozgás (Bíró Ica Testszépítés 2)

Hihetetlen, de 2 napja, amióta ti is írtátok itt, hogy milyen fontos, hogy este ne együnk, szóval egyik nap csak joghurtot ettem, következő nap pedig 18 órakor megettem 3 db csőrögét, utána már semmit (csak egy pohár vörös bort ittunk:), és képzeljétek harmadnapra az történt, hogy délelőtt folyamán 3x voltam wc-n..., de nem hasmars, teljesen normális!! - és utána: szemmel láthatóan lement a hasamról a hurkák nagy része!:O

Komolyan, nem hiszem el, ha ezt vk mondja nekem. De anyukám is megjegyezte, hogy most már ne fogyózzak tovább...

Súlyra ma reggel 69 voltam, tehát újabb 0,5 kg lement.

Azért van még mit lehámoznom derék és hasrészből.

Gubóka - nagyon irigyellek a karate miatt! Én aikidoztam egy ideig, nagyon-nagyon szerettem, 2 órás edzés olyan pikk-pakk repült el, hogy észre se vettem.:O)Néha még ma is álmodok az edzésekkel.:O)

2011. szept. 12. 08:13

Jó reggelt Csajok!

Tök jó volt Tutyussal az erdei séta:-))

Ma gyümölcsnap van...jó kis szilvával.

Szép napot Mindenkinek:-))

83. 5070cf4016 (válaszként erre: 82. - Gubóka)
2011. szept. 12. 07:08

:D akkor tényleg meghülyült az órád... :D

én München környékére megyek.

mit tanulsz?

2011. szept. 12. 03:01
édes istenem de jo h irtam ide...meghulyult a vekkerem..azt hittem h mar 6 ora van...erre kiderul hajnal 3 en meg talpig diszbe majdnem elindultam suliba....
2011. szept. 12. 02:21
wow 02:14? reggel 6:14kor trtam :D
80. Gubóka (válaszként erre: 78. - 5070cf4016)
2011. szept. 12. 02:14

én nyaron nemetordszsagban voltam majdnem ket honapot :)))

te merre mesz?

ajjj én telejsen ki vagyok keszulve, miutan hazajottem, 64,6rol 63,0ra csak ugy hirtelen minden nélkul, renegteg kajalas mellett lefogytam, ma reggel mar 64 vagyok.

biztos kuszik vissza ami csak ugy lement hirtelen de piszok idegesito, remelem megáll már..inkabb ne ment volna le ennyire :(

rohadt idegesito h nem eszem sokat mozgok és visszajon, mikor nem is fogypztam. huyle szervezet :D

79. 5070cf4016 (válaszként erre: 76. - 636640b917)
2011. szept. 12. 01:43
köszi, nagyon ari vagy :)
78. 5070cf4016 (válaszként erre: 73. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 12. 01:43

köszi :)csak Németországig megyek, úgyhogy annyira új ízek azért nem lesznek :) és sokat járok ki viszonylag, ki van próbálva minden új íz :P

Ez az út most olyan pihenős lesz inkább. azért tanulnom is kell majd (még tanulok, és ilyen referátumokat kéne összeállítgatnom órákra), de lesz is rá időm. :)

2011. szept. 11. 21:24

Sziasztok Csajok!

Lépek, hnap zenés ébresztő, nyomás az erdőbe fogyigatyó és kutya.-))

További szép estét Nektek:-))

76. 636640b917 (válaszként erre: 71. - 5070cf4016)
2011. szept. 11. 21:19

Lélekben Veled leszünk!!

Küldjük a sok pozitív enerdzsit:-))))

Kódoljuk a kilókat addig is:-)))

Jó utat és vigyázz Magadra!

75. 636640b917 (válaszként erre: 63. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 11. 21:15

Gratula!!!

Hajrá:-))

Így csapatban nagyon jó , tényleg jó a sok kis motiváló hozzászólás:-))

74. Gubóka (válaszként erre: 72. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 11. 21:01

abbahagytam, de tervezem h elkezdem holnaptol reggelente ujbol :)

en Rubint Rékat ajanlom jo szivvel, nagyon latvanyos valtozasokat lehet elerni vele, sokan szidjak de szerintem nagyon jo. olyan vadlim lett, h minden izom latszik szepen :D de nem pasisan :DD

szal azzal nagyon sokat tudsz formalodni, mindneképpen mozogjal igy valamit, mert beinditja a fogyast, és lehet h kevesebbet is kell fogynod akkor ha mozozgsz mert mas lesz a tonusa a borordnek :)

73. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 71. - 5070cf4016)
2011. szept. 11. 20:13
Már be is írtam a módszered:) Ajhaj, utazáskor nagy kihívás ám a fogyi... ügyi leszel, ha tudod tartani, engem vonzana az új ízek kipróbálása külföldön... Munka miatt mész vagy az utazás kedvéért?
72. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 70. - Gubóka)
2011. szept. 11. 20:12

igen, van néhány közös pont az érdeklődésben... látom, te is tibetiztél, azt már abbahagytad? Én Rák vagyok:)

Jó ötlet a lista, de most egyelőre csak a tibetit vetem be, örülök, ha amellett ki tudok tartani, aztán majd ha már rutin lesz, teszek hozzá még valami kardiót is... legalábbis ez a terv:)

71. 5070cf4016 (válaszként erre: 64. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 11. 15:25
ez ám a motiváció! :D megnéztem a táblázatot, tök jó ötlet. én majd vasárnaponként fogok asszem mérlegelni, vagy esetleg szombat, mert akkor vagyok itthon. a módszerem amúgy Súlykontroll (Béres Alexandra programja). A következő 2 héttel bajban leszek, mert külföldön leszek, és nem tudok főzni magamnak, úgyhogy majd inkább igyekszem odafigyelni, hogy mennyit eszek.
70. Gubóka (válaszként erre: 69. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 11. 14:12

igen összefutunk más fórumban is :))

sokáig lusta voltam, nem csináltam semmit, sok midnent kihagytam.

a karateval egy ygerekkori álmom válik valóra :) nagyon várom már a keddet, hogy mehessek.

Nehezen veszem magam rá a mozgásra, szeretem ellustulni a dolgokat, de amikor ott vagyok és csinalom nagyon élvezem. Egyszer körbe tekertük a fertőtavat majdnem :) Végül kb 90-100km lett belőle csak. Olyan morcosan indultam neki, de nagyon élveztem a végére.

szeretek nyitott lenni mindenféle dologra, a jógat is probalgatom ha oylan hangulatom van, sok minden erdekel, igazsag szerint tul sok minden is :)

izig verig skorpio vagyok iylen szempontból :)

ne aggódj a mozgas miatt, meg fog jönni neked is a kedved hozza, az elso korszak nehez es döcögös, utanna egyszeruen beépul az emberbe, es ha nem csinalod rossz erzes lesz.

csinalj listat h a heten mit mozogsz, es tartsd is be, utanna sokkal konynebb lesz !!

69. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 68. - Gubóka)
2011. szept. 11. 14:03
irigyellek a mozgáskészségedért... én nagyon lusta vagyok. És milyen egzotikus az érdeklődésed:) Látom, filmek terén is:)
68. Gubóka (válaszként erre: 67. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 11. 10:32

hm ez lehet akkor :)) mert most napok ota edzek ezerrel, és kedden kezdem a karate-t :)))

mar oylan reg ota erdekelt a harcművészet csak eleg dragak az orak..de ez olcso nagyon, és kozel is van. sajnos ez is szempont

regen kungfuztam egy ket honapot csak tonkre ment a terdem nem birtm, de most mar van oylan alloképessegem sztem h menjen.

uyghogy heti ket karate fix lesz melle, RR, futas es biciklizes :)

67. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 65. - Gubóka)
2011. szept. 11. 10:10

Az izom azért nehezebb, mint a zsír! Ha sokat edzettél, és bedurrantak az izmaid, simán emelkedhet fél kg-ot a súlyod! Szerintem ne aggódj emiatt:)

A napló viszont jó ötlet, segít kontrollálni az evést:)

2011. szept. 11. 09:19
en a titkos naplomba szoktam riogatni dolgokat de nyaron nem vezette, ideje elsz azt is
65. Gubóka (válaszként erre: 64. - B3dbbde2e9)
2011. szept. 11. 09:18

en annyira amr nem fyogozok, formalodok, de most hiztam majdnem fél kilot tegnaphoz képest, pedig 40percet edzettem...nem ertem miert.

biztos oylasmi lehet az oka h par hete meg nagyon nagy terhelesnek voltam kiteve es megszokta a szervezet abbahagytam fogytam is..mert annyit egetett mint elotte, most meg raktarozik, de hat ez kesz teboly :))))

2011. szept. 11. 09:16
Indítottam egy naplót a topic-címmel, abban van a táblázat. Egyelőre 8-an vagyunk (gondolom, pempőci és Gubóka csak segít, de már nem fogyózik:)), a hozzászólásokban tudjátok jelezni az adatokat! Hetente újat teszek fel majd az aktuális eredményekkel! A "Bűnözés" rovatba majd azt írjuk be, ki milyen mértékben tartotta a diétát, vagyis mennyit bűnözött a héten:)

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook