Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Szia!
Örülök, hogy jól éreztétek magatokat!Ugye, milyen finom a bakonyi levegő???:-)))
Az az egy kiló meg semmi, ne foglalkozz vele, főleg, ha le is ment. No meg neked öt hós babád van, és így figyelsz az alakodra, más (pl. én) meg több év után veszi észre magát....
Én ma voltam kórházban, mert nagyon fáj a hasam sajna. Szerencsére semmi baj, csak nagyon vaskos a hegem, lassan gyógyul. Állítólag kell 3 hónap is neki, mire elkezd felpuhulni(belül) és nem fog minden egyes felüléskor, köhögéskor, kiegyenesedéskor fájdalmat okozni.:-(
Sziasztok!
Én most pont középen állok 60 és 70 között de jobban szeretnék inkább a 60-hoz közeledni.
Sziasztok!:)
Örömmel látom, hogy ismét gyarapodott a csapat, üdv az újaknak is!:)
Megérkeztünk Bakonybélből - hát...fantasztikus volt! Mesebeli táj, harapnivaló levegő, csend... teljesen kicserélődtünk, jaj falun szeretnék élni!!
Na meg annyit nevettünk párommal a 4 nap alatt, hogy mondtam is, ha a nevetés hízlal, akkor nekem most annyi...:)
Végül 1 kg-t sikerült visszaszednem a nyaralás alatt, sztem azért mert nem tornáztam. Persze, sétáltunk rengeteget, de abban nem fáradok úgy ki, mint a napi 1 óra Bíró Icában.
Evés: félpanzión voltunk, reggelire MINDENBŐL ettem egy keveset..., ebédre: chips, vattacukor, milk shake, popcorn, és minden, amit útközben nasizik az ember...:), vacsira pedig szintén mind 2-3 féle kajából ettem a svédasztalról.
VOlt is lelkifurkám, de most nem törődtem vele.
Igazából meglepődtem, hogy "csak" 1 kg ment vissza, mert a hasam látszatra sokkal nagyobb lett sztem.
Viszont ami érdekes: hazaérkezésünk óta eltelt nap után ismét visszatértem 68 kg-ra, pedig a tornát még lusta voltam elkezdeni - viszont kevesebbet ettem, mert pörgök egész nap.
Egyszóval: kilóra változatlan vagyok most az utazás előttihez képest, de a torna kihagyása miatt punnyadtabb.
Sziasztok!
nekem most nehezebben megy dolog, elég sokat fáj a hasam, m,eg nehéz napok is jönnek.Azért sokat sétálok és megpróbálok a kajára odafigyelni nagyon.remélem, akövetkező hét jobb lesz, és lesz egy kis eredmény.
Sziasztok.
Nem értem rá írni,de visszaolvastalak titeket.Viszem szurira a fiamat.
Kg-ra még nem válzoztam,nekem elég lenne a cm is.
A tornához nagy kedvem lenne,de nehéz olyan időt találni hogy tudjak.
Megpróbáltam a gyerekeim jelenlétében,hát nagyon gáz!
A lányom kinevet,az még elviselhető,de elkezdtem valami aerobikhoz hasonló ugrálást,alapállás-hinta-rugózás,hát....a fiam a lábam között bújkált,meg kukucsált!
Na 10perc után meguntam.
Ajánlom a figyelmetekbe dr.Tóth Tamás obezitológus (hízásszakértő) interjúját.Azt mondja,a fogyókúra első időszakában tulajdonképpen nem kéne sportolni,aztán valami laza sport,utána rendesen.És hogy a fogyókúrák 92% hizlal.Érdekes dolgokat mondott egyébként,és ha belegondoltok,van benne igazság..
Ne aggódj, a lagziban majd letáncolod, és ha van egy-két ilyen nap a diéta alatt, az nem baj, az a baj, ha másnap, harmadnap, és tovább... és tovább is ugyanennyit eszel. Kell is néha egy kis kényeztetés, mert ha folyton éhezünk, előbb-utóbb a chipshez és a vödrös jégkrémhez nyúlunk. (én így vagyok)
Én 8-án megyek lagziba, már eldöntöttem, hogy ügyes leszek, és odafigyelek, hogy mit eszek. Addig is "gyúrok" rá, tehát nem hanyagolom a mozgást és diétázom.
Sziasztok!
Rég jártam erre, nagyon sűrű napjaim voltak. Persze a lánybúcsúban kóstoltam finomságokat, vasárnap tejszínes pudingot, be is húztam a féket tegnap, mikor ráálltam a mérlegre! Ismét biciklivel jöttem, és sok-sok zöldség-gyümölcs. Mondták már, hogy ne fogyjak tovább, mert nagyon látszik az arcomon az a 6 kg. (Szerintem inkább a fáradtság látszik, a kevés pihenés, alvás) Nem is akarok már fogyni, de megtartani sokkal nehezebb. Ha visszatérek a rossz szokásokhoz, ugyanott leszek, ahol voltam.....
A telefonálással kapcsolatosan: a kisfiamnak is van játék mobiltelefonja (mert mindig az enyémmel akart játszani). A legújabb játékunk, hogy azt mondom "csing-csing", ő megy, megkeresi a telefonját, aztán a füléhez teszi és csak mosolyog. :D
Azt hiszem, az én telefonomat ki kéne kapcsolnom és el kéne dugnom... :D
Sziasztok!
Beugrok gyorsan, aztán szaladok is (a hétvégére szó szerint romokba került a ház), most aludt el a Kicsi.
A fogyiról: korábban már írtam, hogy világéletemben mozogtam, mégis akadtak súlyproblémáim. A terhességem alatt is táncoltam (7,5 hónapos terhesen voltam utoljára színpadon, de próbákra rendesen jártam az utolsó napig), 2 munkahelyem volt, mindkét helyen az utolsó-utolsó pillanatig dolgoztam, valamint tanultam (július végére voltam kiírva és július elején volt az utolsó vizsgám) és nem voltak zabálási rohamaim, sőt nem vagyok egy gyümölcsös típus, de a terhességem alatt töménytelen mennyiségű almát fogyasztottam el. Nem mondom, hogy egy-egy hosszabb nap vagy keményebb próba után nem esett jól egy kiadósabb vacsora, de azért szerintem eléggé pörögtem. Mégis 18 kg-mal nehezebben mentem a szülőszobába. A szülés után 74 kg-mal jöttem haza, amit aztán végig tartottam is, de valahogy nem volt az igazi. Természetesen továbbra is pörögtem (tánc, egyéb melók), a kisfiam kitartóan szopizott, de mérleg nyelve meg sem mozdult. Így aztán amikor a fiatalember úgy döntött, hogy elég volt a szopiból, keménybben mozogni kezdtem, aztán fogyózni. Nekem a 90 napos diéta már többször bevált, bár eddig még egyszer sem csináltam végig, mert hamarabb elértem a minimumnak meghatározott súlyt. Így most is ezt csinálom. Mellette heti kétszer 2 óra próba + fellépések, igyekszem mindennap, de minden két nap tornázni itthon, illetve egy pár hete megint van a művelődési házunkban alakformáló torna heti kétszer, most arra gyúrok, hogy oda el tudjak rendszeresen járni. Kedvem van, ez leginkább a kisfiamtól és a páromtól függ. :D
A múlt hetem elég húzós volt. A barátnőmmel mi csináljuk a falunkban a szüreti felvonulást és bált. Hát hadd ne mondjam! Szerintem már lassan rágyógyult a telefon a fejemre... A kisfiam még mindig nem alussza végig az éjszakát... így amikor én végre ágyba kerültem, ő megkezdte hajnali álmokfutását. Szóval nagyon fárasztó volt és hosszú a hét, de megérte, többszörösen! :D A szüreti mulatság nagyon jól sikerült, a visszajelzések alapján ez volt az eddigiek közül a legjobb és a mérlegen is megmutatkozott a rohanás: ma reggel 63,5 kg-ot mutatott. :D Bár a fáradtságtól már alig látok...
Amúgy a 90 naposból még jó 2 hét hátra van, kíváncsi leszek most a végeredményre. :D
Azt hiszem a rohanás ellenére egy kicsit hosszú lettem, bocsi mindenkitől. :D
További szép délutánt nektek! :D
Hát engem nagyon fura dolog kezdett el motiválni:) Mindíg azzal nyugtattam magam, hogy még be tudom húzni a hasam és így nem látszik mennyire nagy a hájam, de rájöttem, hogy nagyon rosszul látom. 178 cm vagyok, ekkor voltam 91kg:(
Aztán teljes életmód váltás. Sok zöldség, sovány húsok, teljes kiőrlésű cuccok, de abból is csak keveset és elmentem aerobikozni. Aztán kis pihi és most június óta ismét elkezdtem. Most az motivált, hogy nem voltam jól fizikailag, fáradt voltam, rossz kedvű stb... Úgyhogy megint életmód váltás. Cukor semmi, finomított élelmiszerek kiiktatva, sok mozgás, rostok... Lassú módszer, de hatásos hosszú távon. 1500 kcal-t eszem egy nap...
Köszi a tippet!Szigorúbbnak kellene lenni magammal szemben,csak az lebegjen a szemem előtt,milyen jó lesz ha lefogyok!
Viszont van egy gatyám is amibe beleakarok férni.
Örülök hogy jobban vagy.
hát engem most az motivál, hogy ne menjen szét a hegem, így csökkenteni szeretném a haskörfogatomat.Amúgy szülés előtthöz képest +10 feleslegem volt.(már csak 7:-))
de sokszor nekiugrottam már, de 68 alás sosem sikerült mennem.De majd most!No meg betöltöm nemsoká egy bűvös kerek számot, aztán ez is motivál!
Szia!
Nem,már nem lehet csatlakozni...
Ugyan már,csak viccelek!! :-)))))) Üdv a klubban,ahol hedonista életvitelűek ostorozzák saját magukat :-),köztük én is.Neked már igazán nincs sok vissza az álomsúlyig,amit kitűztél magad elé,gratulálok!! Ha lesz rá módod,majd írd le,milyen módszert választottál a fogyásodhoz,illetve engem az is érdekelne,kit mi indított el a rögös úton,magyarul kinek mikor és hogyan jött el a pillanat,amikor azt mondta,na ez így nem mehet tovább!
Nahh,én az egész hetet átlazsáltam a betegségem miatt mozgásilag..és az az érdekes,hogy stagnáltam,tehát nem híztam semmit.Szóval lehet benne valami,hogy a kaja 70%-ban számít,a mozgás meg 30%..
Sajnos ezt a dolgot fejben kell lesakkoznod magaddal,és meg kell győzni magad,hogy nem szabad,nem lehet,ejnye,pfujj.:-)De legfőképpen azt kell belátnod,hogy amit a héten elérsz,azt hazavágod a hétvégével.Ha nagyon éhes vagy este,próbálj meg inni egy pohár vizet..Nálunk annyiból jó,hogy hétvégén nagyin lájtos kaja van (szombaton mondjuk lecsó),csak a vasárnapi ebédnél kell nagyon odafigyelni,hogy ne legyen habzsi-dőzsi.Nekem az is be szokott válni,hogy ha már nem akarok kajálni,fogat mosok.:-))Nekem ez mindig egy jelzés az agyam felé,hogy mára itt a vége a dolognak,ne is várjon egyéb kaját..meg nem utolsó sorban baromi lusta vagyok még 1x fogat mosni.:-))
Nekem semmmit nem sikerült fogynom,bűnöztem is rendesen,nagyon utálom magam,hogy nem bírom megállni!!!
A hétvégék mindíg nehezek!
Ha van jó tanács a kitartást illetően akkor segítsetek!!!
Hétvégén nem voltam,most olvaslak vissza titeket.
Fogadd őszinte részvétem!
Nagyon sajnálom!
Sziasztok!
Ez az én fórumom:) Megtaláltam az igazit:D Lehet még csatlakozni?
75 kg-ról indultam, 65 szeretnék lenni, most 68.3 vagyok. De nagyon lassan megy.Sok a stagnálás! Innen majd erőt gyűjtök és tippeket!
Kitartás mindenkinek!
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)