Főoldal » Fórumok » Diéta & Fitness fórumok » Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek fórum

Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯
363. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 361. - Omimano)
2011. okt. 3. 09:59
Köszi, aranyos vagy:) Igen, szerintem is jó diéta, mondjuk én most kicsit megreformáltam, összevontam 3 diétát (rost-, testkontroll, inzulinszétválasztó), és így délig csak gyümit eszem, ebédre bármit, de csak rostos körettel, vacsira meg csak fehérjét. Majd meglátom, mennyire hatásos, és tudósítok:) A betarthatósága mondjuk csillagos ötös (legalábbis nekem), így hosszú távon biztos az lesz, mert ki tudok tartani mellette...
362. omimano (válaszként erre: 355. - Plüsstigris)
2011. okt. 3. 09:55
akkor a hangulatunk is egy, meg én is pont stagnálok már két hete!sebaj, tartsunk ki, aztán karácsonyra bombanő-kategóriák leszünk!:-)))
361. omimano (válaszként erre: 357. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 3. 09:54

hát ez jól hangzik, igyekszem betartani!

Remélem, már jól vagy, örülök, hogy itt vagy újra!

360. omimano (válaszként erre: 352. - 24d52a9ed5)
2011. okt. 3. 09:54

Én meg 174 centi vagyok, és a mérleg nekem is makacsul 74-75 között mocorgott sokáig a műtétem előtt.

Tavaly nyáron voltam 68 kiló, néztem a képeket, tök jól néztem ki a mostanihoz képest.

Csajok, tegnap friss Bakonyi levegőn töltöttük a délutánt!!!!Elmentünk piknikezni(nutellás gofri....:-)))))), na de négy és fél hét után most mozdultam ki először, és olyan jól esett!!!!!!!!Imádom az erdőt, bárcsak jobban kihasználhattam volna ezt a napos szeptembert, no de ez van!

Nekem még mindig stagnál, mondjuk nem vagyok valami szigorú magamhoz, szó re róla... Az esti kajálást azért tudom tartani, de azt hiszem, elkezdem bevezetni a zöldköreteket, és a salátákat, remélem, nem leszek tőlük olyan, mint egy léggömb!

359. ee8583e1f3 (válaszként erre: 355. - Plüsstigris)
2011. okt. 3. 08:23
szia! Én is így vagyok, és még bűnöztem is szóval most stagnálok, de ezen változtatni kellene!
2011. okt. 3. 07:41
Sziasztok, frissítettem a táblázatot, beírtam az újakat is, ott találjátok a naplómban. Annyian lettünk, hogy csak két részletben fért el:) Ezentúl minden héten felrakom majd az új adatokat, így látjuk, hogy hetente ki mennyit fogy... Megcsinálom majd áttekinthetőbbre meg jobban láthatóra is, indulónak jó ez. Kérlek, nézzétek meg, és a hozzászólásokban akinek hiányzik valami adat vagy új súlyeredménye van, jelezze... köszi! Hajrá mindenkinek!!!
357. b3dbbde2e9 (válaszként erre: 281. - Omimano)
2011. okt. 3. 07:23
Szió, a rostdiéta tulajdonképpen annyi, hogy mind az 5 étkezéshez eszel rostosat: gyümi, zöldség, tk. kenyér, barnarizs, zabpehely stb. Itt van bővebb leírása: [link]
356. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 355. - Plüsstigris)
2011. okt. 2. 15:39

Köszi:-)

Tornázni ma nekem sem volt kedvem, pedig reggel hatalmas volt az elhatározás:-(

355. plüsstigris (válaszként erre: 353. - 24d52a9ed5)
2011. okt. 2. 15:31

Inkarnacio a topic-gazda, ő fog téged is beírni, amint visszatér.:)

Lányok, csak én vagyok így vele, vagy mások is megtorpantak most? Nincs kedvem tornázni, a kajára is találok magyarázatot, hogy miért nem fogom vissza jobban.:(

Nem zabálok most sem, de ez csak arra lesz elég, hogy stagnáljak. (mondjuk az is jobb, mint hízni...;)

354. mamiii (válaszként erre: 351. - Omimano)
2011. okt. 2. 14:58

Én kcalt számolok, de így sem eszem mindent. Liszt, fehérkenyér, cukor nincs...

Emellett sokat mozgok. Nálam 1 hónapig szokott stagnálni és most ezért szeretnék lénapot, mert megint 3 hete semmi... 2 hétig fogyok kb, aztán 1 hónap stagnálás... Azt nehéz átvészelni:(((

2011. okt. 2. 12:27
Olvastam a táblázatról, oda hogyan lehet bekerülni?
352. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 350. - Omimano)
2011. okt. 2. 12:25

Szió:-)

Végre egy sorstárs, de jó:-)))))

172cm magas vagyok, de ez a fránya mérleg beskatulyázta magát a 74,2-re:-((((

351. omimano (válaszként erre: 342. - Mamiii)
2011. okt. 2. 09:59

hát én a lénapot még sosem bírtam ki, max a gyümölcsnapot.Amúgy azt hiszem, úgy kell csinálni, hogy 2 nap előkészítés, amikor elkezdesz gyre kevesebb szilárdat enni, inkább pépes, aztánm lénap, aztán vissza is ugyanúgy lehet, fokozatosan, nem lehet csak úgy visszaállni.

Amúgy neked mi a módszered, hogyam sikerült lefogynos, és mikor jött el a stagnálás?Mert most nekem is stagnál, már 2 hete.

állítólag ez így van, aztán megindul, de MIKOR????

350. omimano (válaszként erre: 337. - 24d52a9ed5)
2011. okt. 2. 09:56

szia!

Úgy látom, jól megleszünk, mert ugyanannyi kilóról indultunk, ugyanannyi a cél, és ha a nicknevedben a korod van, akkor az is stimel!!!!:-)

mIlyen magas vagy?

349. mamiii
2011. okt. 2. 08:48

Köszi a tippeket, holnap belefogok. Gondoltam már rá, hogy hetente egyszer kéne lénapot tartani, de kicsit nehezen veszem rá magam:) MAjd írok, hogy hogy ment.

Be kéne szereznem egy gyümölcs centrifugát. Milyet érdemes venni?

348. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 346. - Mamiii)
2011. okt. 1. 22:47

Pedig hidd el van ilyen.

Én bármilyen rostos levet iszom, szintén 5 percenként...

347. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 344. - Mamiii)
2011. okt. 1. 22:46

Azok jók, amiket te gyártasz le.

Gyümicentrifuga csodákra képes.

Én nem hiszek a boltban vásárolt lötyikben, pláne amire %-os arányban fel van tüntetve mit is rejt..

Én almát, szilvát, grapefruitot,narancsot szoktam.Mikor minek van épp itt az ideje.

Felhígitom vizzel általában fele fele arányban.

Céklát ezerrel, egyrészt nagyon jó vérképző és, mint tudjuk sajnos még mindig nem a pasik menstruálnak..fenébe is:-((így tripla szükségünk van a pijos növényekre.

346. mamiii
2011. okt. 1. 18:41
Ez jó:) Még nem hallottam ilyet, h valaki ananászlétől így pisil:) Velem még nem fordult elő.
345. plüsstigris (válaszként erre: 342. - Mamiii)
2011. okt. 1. 17:53
Én ha ananászlevet iszok, akár csak 2 dl-t, utána egész délután pisilek, 5 percenként.:O
344. mamiii (válaszként erre: 343. - 24d52a9ed5)
2011. okt. 1. 17:03
És miket ittál? 100%-os ananászlé szerinted belefér?
343. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 342. - Mamiii)
2011. okt. 1. 16:59

Szió!

Én régen csináltam és jelentem élek:-)

Nagyon jóóóóóóóóóóóóó:-))

342. mamiii
2011. okt. 1. 16:54

Sziasztok.

Látom mindenki ügyesen halad a célja felé. Hosszas stagnálás után most én is megindultam, kilóban és centiben is:) Már csak 3 kiló...de bele fogok gebedni...:D

Szoktatok tartani lénapot? Én most hétfőn erre készülök. Céklalé, zöldtea, ásvnyvíz. Remélem nem leszek rosszul, most csinálok ilyet először... Van valakinek tapasztalata?

341. 5070cf4016 (válaszként erre: 336. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 1. 16:44
szia! nagyon sajnálom a történteket :( remélem most már jól vagy! és jó, hogy újra itt vagy! erőt és kitartást kívánok Neked! küldjük az enerdzsííít :)
340. 24d52a9ed5 (válaszként erre: 339. - Plüsstigris)
2011. okt. 1. 16:21

Köszi az invitálást:-)

Én úgy döntöttem ma kezdem...

Pár éve be vállt a Testkontrol.

Próbálok figyelni a kajára és rengeteget mozogni( fejetetejéreakaromállítaniazeddigiéletvitelemet:-)))

339. plüsstigris (válaszként erre: 337. - 24d52a9ed5)
2011. okt. 1. 15:20

Szia!

Gyere csak bátran, elférünk...;)

Mióta fogyózol, és milyen praktikákat próbáltál már eddig?

338. plüsstigris (válaszként erre: 336. - B3dbbde2e9)
2011. okt. 1. 15:17

Szia, sajnálom, hogy ilyen borzalmakon kellett keresztülmenned, van amit szinte lehetetlen felfogni és feldolgozni...

Örülünk, hogy újra itt vagy köztünk!:O)

2011. okt. 1. 14:17

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni régóta olvasom a hsz-t és nagyon jó kis csapatnak gondollak Titeket,arra az elhatározásra jutottam Veletek talán könnyebb lesz leadni a túlsúlyt...

74,2-t mutatott reggel a fránya mérleg:-((

A cél 65..

2011. okt. 1. 09:43
sziasztok... ezer bocsánat az eltűnésért, jó látni, hogy nélkülem is megy a fórum:) Kórházban voltam, kicsit összeomlottam a haláleset miatt... Nem történt még sosem ilyen velem, és nagyon nehezen viseltem. Köszönöm Nektek a részvétnyilvánításokat, és azt, hogy nem léptetek le azért, mert én eltűntem... a táblázatot fel fogom frissíteni, és újra itt leszek, csak még egy kis időt kérek, hogy elmaradt munkáimat is megcsináljam, és egyáltalán: ezt a kiesett két hetet valahogy helyrehozzam az életemben. Még nem olvastam vissza semmit (mert rengeteget termeltetek:)), de a hétvégén igyekszem mindent bepótolni, s hétfőtől új erővel indulhat a fórum. Fogyásilag sajnos elég jól állok, a kórházi koszt nem épp hizlaló... De centiben nem sok változott, szóval ez nem igazi fogyás - ez is mutatja, hogy nem-evéssel csak súlyt lehet veszíteni, zsírt nemigen... Szóval még mindig van leadandó 6-7 kg-om, veletek könnyebb lesz... Még egyszer köszönöm a megértést és a kitartást!
335. Nyuszifül83 (válaszként erre: 332. - C3f39fd03b)
2011. szept. 30. 16:00
Ez annyira azért nem megnyugtató!
334. plüsstigris (válaszként erre: 333. - Omimano)
2011. szept. 30. 11:02

Juj, te szegény.:( Nagyon nehéz lehet így a mindennapok teendői között!:O

Leírhatatlan a bakonyi levegő...:O) Jaj, inkább nem is írok már róla, mert összefacsarodik a szívem, úgy visszamennénk...

Egyébként is vidékre költözünk hamarosan (ha végre sikerül eladni a pesti kecót), de sajna egyelőre "csak" városba, Egerbe (panelbe, de legalább az a SAJÁTunk lesz!:O), de nagy álmunk egy kis kertes ház, kis településen. Na de majd egyszer...!:)

Igazából sztem már a terhesség előtt rá kellett volna döbbennem az alakomra, de vmiért máshogy láttam magam a tükörben, nem vettem észre, hogy "megszélesedtem". Valaki írta itt, hogy behúzta a hasát, és azzal ámította magát, na én is kb. ugyanígy voltam.

Nem gondolom, hogy most a külsőm lenne a legfontosabb...:), de igenis zavar, amikor észreveszem magam egy kirakatüvegben, és rájövök: elfolytak a vonalaim. És tudom, ha most elengedném magam, hónapról hónapra rosszabb lenne a helyzet, nem lenne megállás.

Mindenki azt mondja, szülés után már úgysem leszek soha a régi, különben is, tőlem már senki nem várja el, hogy karcsú legyek - és mégis: csak a mi lépcsőházunkban a 2 kisgyerekes anyuka mindkettő kifejezetten csinos, karcsú, szóval sztem manapság már sajnos nem teheti meg egy édesanya, hogy hagyja szétfolyni az alakját, ez már nem az a világ...

❮❮ ... 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook