Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Plüsstigris, a speedfitnessről van egy fórum, ott mindent leírtam róla, a fórum hozzászólásokból kiderül. Nem olcsó, de hasznos dolog.
A koplalás... Hát van egy 2 hetes diéta, nekem úgy van meg, hogy bécsi level klinika, de a neten nem ezt találtam, ami nekem van, mert van bécsi, meg van level, de nem ugyanaz. Régen kaptam valakitől, az első alkalommal 6 kg-ot fogytam 2 hét alatt. Most annyi már nem megy, de egy 3-4 kg így is oké. Ez alatt megszokom az éhezést, beindul a fogyás, van motíváció, és ha lejár a 2 hét, nagyon keveset eszek utána is, pl. lecsó, virsli, felváhott, zöldség, leves, stb. De keveset nagyon. És nekem addigra átkattan az agyamban valami, és ha éhes vagyok, örülök, mert tudom, hogy reggel megint kevesebb leszek. Ha jóllakott vagyok, lelkifurdalásom lesz, és azt utálom. Esténként a tv előtt tekerek 30 percet bringán, hogy mozogjak is valamit, és nagyon sokat iszok, 2-3 liter egy nap. Most vagyok túl a másfél liter cukormentes teámon. Ma reggel pl. ettem 3 szelet abonett kenyeret egy minimális trappista sajttal, vaj nélkül. Ebéd egy 250grammos tonhalsaláta volt. Éhes vagyok, de már megvolt a kattanás :-))) 9edik napom ez, és 2 kg mínusz, ez nekem szuper. Hogy ezért jön vissza? Nem hiszem... Sokáig megmaradt mindig, és mindig akkor jött vissza, amikor nem mértem magam naponta. Most reggel-este mérem, anélkül nem létezek :-)))
Jemen, gratulálok neked, én ennyire vékony alakban már régóta nem is merek reménykedni :(, pedig alapból én is ilyesmi voltam.
Leírod, milyen diétát csináltál pontosan? Hogyan sportoltál mellette?
Na látom, azért akkor többen vagyunk így a stagnálással..., de azt is be kell vallanunk, hogy mi magunk sem tettünk meg mindent, amit esetleg tudnánk...
Omimano, annyira irigyellek a Bakony miatt..!!:)
Én most érzem, hogy azért az a rengeteg séta igenis segített valamit...
Szivárvány, Gubóka, Cheesie - szedjük össze magunkat!:O) Inkarnació nemsokára megcsinálja az újabb táblázatot, és lebukunk ám...!:)
Kicsikriszta, Mamiii - le a kalappal, nagyon ügyesek vagytok!! És most hogy érzitek? Nem nőtt az étvágyatok, nem akarnátok bepótolni a tegnapi böjtöt? (én biztos így lennék...:)
Én a vacsikkal vagyok továbbra is bajban, egyelőre nincs lelkierőm lemondani róla.:( Így most a mozgást próbálom növelni - de olyan régen tornáztam már rendesen (az üdülés előtt), hogy alig van erőm hozzákezdeni újra az 1 órás edzésekhez. De muszáj, így ma rávettem magam egy nagyon régi tornámra, ami csak 20-25 perc, viszont nagyon élvezetes, sokat dob a hangulatomon, szívesen csinálom - kíváncsi vagyok, ismerős lesz-e valakinek a címe: "BODIES IN MOTION".
Amikor tini voltam, akkor ment a tv-ben (tehát olyan 15 éve:), főleg eurosporton. Hawaii szigetén forgatták, egy iiigen szimpatikus fiatalember vezette, mindig más helyszíneken voltak, óceán, pálmafák, sziklák, napsütés - na szóval, ezt ma hősiesen megcsináltam (megszakadni nem lehet azért benne, de a semminél talán jobb.;))
Ismeritek?
Szia evih, üdv nálunk!:)
Mesélnél erről a speedfitnessről egy picit?
A koplalás az mit jelent nálad, hogy néz ki egy napod?
A rövid célokkal én nagyon egyet értek!:)
Látod látod csak túlélted:-))))))
Hajrá, így tovább:-))))
Gratulálok!
De most már egyél rendesen, mert olyan kis soványka vagy:-((((((
Jó reggelt mindenkinek:)
Túléltem a lénapomat, nem is volt vészes. Sokat mozogtam, az elveszi az ember étvágyát. Csak este volt rossz, lefekvéskor, mikor volt időm rájönni, hogy éhes vagyok:)
én sajnos stagnálok. nem mozdul a mérleg. lehet azért nem, mert én sem mozdultam túl sokat :D
no sebaj, ez is jobb, mint a hízás. de most már nagyon kéne csinálnom magammal vmit...
Szió Mindenkinek:-)
Túléltem a gyümölcsnapot:-)
Hnap töltött csibe lesz, de mértékkel!!
7végén elutazunk a Mátrába,sajna sok sok kaja, édesség:-((((((
Sziasztok! Hú nem olvastam még sokat vissza, de biztatni szeretnélek benneteket... én 168 centi vagyok, 72 kilósan kezdtem a diétámat idén januárban, most vagyok 55-56 kiló... nehéz volt, lemondásokkal járt, de megérte!
Most így nézek ki: [link]
Bocsi, de a fejemet inkább most nem mutatom meg, majd legközelebb...
Az biztos, hogy így a képek alapján már látom magamon a változást, egyébként nem venném észre, max. a ruhákon.. de nagyon sokat jelent az a mínusz 17 kg amit leadtam... Nekem 58-60 kiló volt az álomsúlyom, de azóta még fogytam, mert ha egyszer elkapja az embert a gépszíj akkor nehéz visszaállni a rendes étkezésre!
sziasztok!
kicsit megnyugodtam h mas is van ugy vele h eszik és lustul. vszinu azert mert szeptember vege fele ekzd el raktarozni a szervezet, iylenkor nehezebb is a fogyas mert télire gyujt a testünk :) nem lehetetlen csak nehezebb:S
en hiztam egy kicsit most, multheen semmit nem mozozgtam csak zabaltam, most igyekszem figyelni az evesre mozgasra 64,5rol 65,8 lettem.. mondjuk meg volt ezen a heten de hat ez nem mentseg.
én most zabpelhyezem, reggelire meg vacsira naturjoghrt plussz zabapehely szolovel, nagyon finom és tok jol telit. hatha ebbol nem tudok ugy befalatozni :D
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)