Akik 70 kg környékéről indulnak, és 60 kg felé igyekeznek (beszélgetés)
Sziasztok!
Monis, jobbulást neked!
Inkarnació - hát a stagnálás után túljutottam a holtponton, negatív irányban, és az elmúlt 3 napban visszajött majdnem 2 kg. Én minden nap mérem magam, azonos időben, és nem szokott lenni ingadozás - úgyhogy ez most fejbekólintott!!
Nincs is ennél "jobb" motiváció...!;)
Már tegnapelőtt is csak gyümit ettem vacsira, tegnap is, igaz párom hozott juhtúrót, és ahhoz muszáj volt 1 zsömlét is megennem..., de visszatértem a keményebb tornához, már mindjárt nem vagyok lusta, amikor megláttam, hogy ismét 70 vagyok...
Ma méreckedtem: 68,5 - úgyhogy picit lecsillapodtam - de most már próbálok nem ellazsálni.:) Elég lesz karácsonykor visszaszedni jópár kilót.:)
Kattancs, én is a lányos napokra készülök, lehet, hogy ez is szerepet játszott a lustaságban. (vagy csak próbálok kifogásokat keresni :O)
köszi az ötleteket! ;)
ezt a fehérjeport ezt próbáltam már, de a kukában végezte :D vaníliásat vettem, lehet,h a csokis jobb, azt nem kóstoltam
Igen zsupsz be a tepsibe sütőpapírt alá, pici kocka vaj, de tényleg mini adag vaj.
A kukoricapelyhet kézzel szoktam összetörni, vagy húsklopfolóval, vagy hogy az izébe kell írni..
Volt, h egy 7ig ezt ettem:-))Isteni
fú, én nem akarok itt vitát gerjeszteni, meg mindenki azzal fogyózik, amivel szeretne, de ez a koplalás ez katasztrófa. nagyon gáz. tényleg nem akarlak megbántani, de amikor olvastam a módszeredet, azt hittem, hogy tini vagy. felnőtt nőként az egészségre kéne rákoncentrálnod, nem a mindenáron leadható kilókra. ebbe bele fogsz betegedni hosszú távom :(
és komolyan nem kioktatásból írom, hanem segítségből és együttérzésből. életed végééig nem koplalhatsz! és ne is tedd, mert tönkreteszed magad!
remélem nem bántottalak meg, nem az volt a célom :(
pont azon gondolkoztam, hogy kéne egy lénapot tartani vagy gyüminapot, hogy meginduljon már valami. :S a krumpli, meg a rizs szóba sem jöhet nálam :D úgyhogy vagy gyümi vagy tea. na még ezt megbeszélem magammal, hogy melyik nap bírnám a legjobban. (pisilés, meg gyengeség szempontjából :D )
de nagyon köszi a tippet, megerősítettél a szándékomban :)
Ez a diéta is arra motivál, h gyomrocska szűküljön:-)
Viszont éhes gyomornak nem biztos, h jó dolog a savanya, pedig én is imádooomm:-)
Sport nélkül nem szabad fogyózni!!!!
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek az elismerő szavakat! Az igazság az, hogy én a 14 napos diétát variáltam át a saját formámra, és csináltam magamnak egy mintaétrendet amit variáltam össze-vissza.
1. nap
Reggeli: egy bögre tea
Ebéd: 2 db. főtt tojás, vagy egy darab főtt husi, vagy egy pár főtt virsli, vagy vegetáriánusoknak egy darabka sajt és hozzá párolt vegyes köret vagy bármilyen főzelék lehetőleg rántás és cukor nélkül elkészítve, vagy savanyúság, vagy nyers zöldségek
Vacsora: 1 nagy főtt husi, nyers zöldségek (paradicsom, paprika...stb. ) vagy savanyúság
2. nap
R: egy bögre tea, egy korpás kifli vagy egy szelet teljes kiőrlésű kenyér (vaj meg minden nélkül)
E: 1 nagy főtt husi, nyers zöldségek (paradicsom, paprika...stb. ) vagy savanyúság
V: 20 deka sonkaszalámi mustárral vagy savanyúsággal
3. nap
R: egy bögre tea, egy korpás kifli vagy egy szelet teljes kiőrlésű kenyér (vaj meg minden nélkül)
E: 2 db. főtt tojás, vagy egy darab főtt husi, vagy egy pár főtt virsli, vagy vegetáriánusoknak egy darabka sajt és hozzá párolt vegyes köret vagy bármilyen főzelék lehetőleg rántás és cukor nélkül elkészítve, vagy savanyúság, vagy nyers zöldségek
V: 20 deka sonkaszalámi mustárral vagy savanyúsággal
4. nap
E: 1 db. főtt tojás, 15 dkg. sajt, zöldségek
V: sima kefir vagy joghurt, gyümölcsök
5. nap
E: hal, paradicsom
V: 1 nagy főtt husi, nyers zöldségek (paradicsom, paprika...stb. ) vagy savanyúság
6. nap
E: 1 nagy főtt husi, nyers zöldségek (paradicsom, paprika...stb. ) vagy savanyúság
V: 2 főtt tojás, zöldségek vagy savanyúság
7. nap
R: egy bögre tea
E: gyümülcs
V: Az eddigi vacsorák közül akármelyik variáció
Egész nap lehet inni teát, ásványvizet természetesen cukor nélkül. Citromlevet lehet a teába tenni.
A diétát 2X7 napig kell folytatni, az étrendet szigorúan betartva. Két étkezés között bármennyi nyers zöldséget, gyümölcsöt fogyaszthatunk. A két hét diéta után vissza lehet állni az eredeti étrendre, de arra vigyázni kell, hogy széndhidrátot lehetőleg délután 3 óra után ne fogyasszunk többet.
Kávét, kapuccsínót én fogyasztottam a diéta alatt is persze csak mértékkel. A teába lehet édesítőszert tenni.
A két hét alatt rizst, krumplit, tésztát, kenyeret, péksütemény, csokoládét, kólát...stb. nem lehet fogyasztani.
Egy-két alkalommal egy-két kocka keserű csokoládé viszont megengedett.
Naponta minimum két liter folyadék elfogyasztása ajánlott!
Én ezzel fogytam le... rengeteg zöldséget, gyümölcsöt megettem, és teljesen átállt a szervezetem. Régen naponta ettem meg 3-4 csokit, most jó ha havonta eszek meg egyet... viszont megveszek minden zöldségért és gyümölcsért. Azóta mindent diétásan főzök még a paradicsomszószt is... Étkezési keményítő, édesítőszer... liszt, cukor kizárva. Max. teljes kiőrlésű kenyeret fogyasztok, fehéret sosem. Imádom a húsféléket, a fehérjeforrásokat, és például eszem én pörköltet is csak nem nokedlivel meg nem tésztával vagy krumplival hanem csak és kizárólag savanyúsággal... Nem tudok és nem is akarok a régi étrendemre visszaállni.. Ja és nem sportoltam mellette semmit sem.
Én valamikor májusban csináltam egy 3 napos TARTHATÓ diétát, ami kifejezetten arra összpontosította a szervezetet, hogy gyomor összeszűkűl és kisebb az éhségérzet, mondanom sem kell, h sehol nem találom...
Azt tudom, h a femina oldalán találtam, sztem ott elég sok jó dolog van, a fogyival kapcsolatban.
Én azt gondolom, h lassan , de biztosan, 2 hét alatt 6 kiló az abszurd....
Mindenesetre minden elismerésem, aki ezt megmeri csinálni...
Jujjj ezt még olvasni is rossz volt..
Azt nem biztos, hogy jó omen, ha éhezteted magad hosszú távon.
Én kb 12 éve úgy fogytam tizen kilót, h mindent ettem: édesség, zsíros, szaftos cuccok,zöldség, gyümölcs DE!!mindent megfeleztem,tehát minden tápanyaghoz hozzájutott a szervezetem, csak mértékkel.
Agyban kell minden eldönteni, ha erre nem vagyunk képesek halott ügy:-((
De ez csak az én véleményem:-)
No ezt kipróbálom:-)
Nálam most ez vezet:
rántott padlizsán, cukkini, tök stb.
tk liszt, tojás, kukoricapehelybe forgatva
sütőpapírral bélelt kis kocka vajban megsüt, pontosabban ropogósra sütve..
Én ebbe teljesen beleszerettem.
Köszi:-)
Majd jobban odafigyelek, de most megfogadtam, hogy igenis lefogyok, nincs mese.
Csinálom a helyet a karácsonyi bejglinek:-))
Szió!
Gyümi nap után én pl. nem vagyok éhes kihagytam a reggelit 1 körül ettem egy kis zabkását(én ezt annyira imádom).
Próbáld ki sztem a kilók is könnyebben mennek le.
De félek a 7végétől....de elterveztem, hogy becsempészem az autóba a mérleget:-))
Megnéztem én is a diétát, és tényleg nem tűnik bonyolultnak, és hát az a garantált 6-7 kg is csábító...:) nekem konkrétan elég is lenne már.:)
De kicsit fura, hogy ilyen konkrét számokat ír - miért pont 3 évig nem áll be hízás? És mi történik 3 év múlva?:O
Ilyen minimál-kalória mellett hogy lehet bírni a sportot (na meg a mindennapi tevékenységeket is?)?
teljesen igazad van, és egyet is értek. de én nem bírom azt, hogy 10 dekánként vánszorognak a kilók, baromira türelmetlen vagyok. Tudom, hogy ez nem jó módszer, de nekem csak ez működik, a koplalás. Sajnos.... Kb. 30 féle diétát kipróbáltam már sajnos. Csak ehhez pl. nagyon nagy akarat kell.
Jemen, te hogy csináltad?????
Na,elolvastam,miből áll,milyen étrendet írtak.
Nekem ez nem jön be,én ezt nem tudnám csinálni,.De persze ez szubjektív,más az "ízlésünk",meg igazából mindenkinél más hat,nálad úgy tűnik ez vált be.
Az egészből az jött le számomra,hogy megvonom a kaját a szervezetemtől,plusz még neki is megyek mozgással,szóval jól kifingatom magam két hét alatt.Tehát nem az van,hogy arra az egyensúlyra figyelek,hogy ne vigyek be több kaját annál,mint amennyit lemozgok,hanem alig eszek.Valószínűleg nem véletlenül írják,hogy utána fél évig nem lehet megismételni.Rémálom lenne,hogy ezután egész hátralévő életemben úgy figyeljek minden kis dekára,mint az őrült.Te is tudod szerintem,hogy két hét alatt nem egészséges 6 kilót fogyni,még akkor se,ha ez gyors meg látványos.Biztos,hogy megvan a hátulütője valahol.És az se jó szerintem,hogy mindig azt érezted,hogy éhes vagy,mert jelezte a szervezeted,hogy ez így nem jó,meg hogy igényelné a több energiát.Ettől függetlenül le a kalappal,hogy megcsináltad,és hogy neked bevált,és ilyen sokat fogytál vele.
További ajánlott fórumok:
- 2010 nyarára kiírt kismamák Győrből és környékéről
- Akik 75 kg körülről indulnak, és 10 kg-ot fogynának
- A nők nagyon igyekeznek rövidre fogni a nekik nem tetsző férfiakkal a kommunikációt?
- Akik hiába igyekeznek, még sem tudnak fogyni...
- Tudtok olyan hoxázókat, akik nemrég szakítottak, igyekeznek kiheverni és naplót írnak erről (is)?
- Fekvőtámasz fejlesztése azonak akik a 0-ról indulnak. (Erőnlét vagy akár testformálás céljából)