Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem csütörtökön volt az ajakfeltöltésem, és egy óra múlva már lehetett cigiznem, nekem a doktornő mondta.Nem lett tőle semmi baj.
Sziasztok! Olvasom egy ideje az oldalt, sok tapasztalatot megosztanak rajta , sok kerdesemre valaszt kaptam...egy olyan lenne most, hogy Outline Ultra anyaggal feltoltottek az ajkaimat 2004-ben. Az akkori allapot tetszett, mostanra viszont tul sok az arcomhoz.Vannak felszini es mely gobok, holyagok, amik zavartak ugyan, de nem annyira, hogy mindenaron szabadultam volna toluk...most viszont ugy erzem, nem kene ennyi anyag, feltunobbek lettek, nem erzem jol magam igy,mivel az arcom es a borom vekonyodott...Megosztanatok velem, milyen modon lehetne szabadulni egy reszetol? Koszonom
sziasztok, tegnap volt hyaluronsavas ajakfeltöltésem, mindent megkérdeztem utána csak egyet nem, hogy mikor szabad először cigizni vele? már nagyon nehezen birom, de ha nem szabad nem gyujtok rá, valaki tud erröl valamit esetleg? elöre is köszi:-)
Ha Fèlszerfalvirol van szó, fent van a honlapján a teljes cím. Az én szám pont nem lett virsli száj és nyilván ezért is mentem hozzá mert csak szèpeket láttam Tőle. Az meg hogy megnézi a szépet szerintem semmi gond nincs ezzel. Nekem is jött a párom, vele is kedvesen beszélgetett ahogyan velem is. Félreértés ne essék nem védeni akarom, csak nekem szöges ellentéte a doki annak amit írsz. :/
Szia szunika!
Egyetértek veled. Egy kopasz, arrogáns, antipatikus doki. Ugyan velem nagyon udvarias volt végig, de tudta, hogy a férjem is orvos. De mondjuk ez sem akadályozta meg abban, hogy végig feltűnően a melleimet bámulja...
Csak konzira mentem, de cirka háromnegyed órát váratott, mert csúszott. Majd -kesztyű nélkül,- végigtapogatta a szám, és közben megérkezett a következő "vendége" is. Nos, ilyen rusnya, virsli szájú nőt, csak fényképeken láttam eddig. A nyakam teszem rá, hogy az egyik "munkáját" volt szerencsém megtekinteni.
Egyébként nekem gyanús az is, hogy pl. a doktor úr honlapján sehol nincs pontos cím feltüntetve. Na meg az is, hogy az épületben, ahol "dolgozik" kint van egy tábla a nevével, az emelettel és az ajtószámmal együtt. Ehhez képest még véletlenül sem azon az emeleten "praktizál"...
Szia!Egyetértek veled. Egy kopasz, arrogáns, antipatikus zúgorvos. Ugyan velem nagyon udvarias volt végig, de mondjuk tudta, hogy a férjem orvos. De ez nem akadályozta meg abban, hogy végig feltűnően a melleimet bámulja... Cirka 1 órát váratott, mert csúszott. Pedig csak konzultációra mentem. Majd kesztyű nélkül, végigtapogatta a szám. Közben megérkezett a következő "vendége
Wágner doki tölt még szilikon olajjal?
Szia!Mi ennek a csoportnak a neve a fb-on?
Nekem osszesen mar 4 ampulla van a számba es mégsem olyan hatalmas mint másnak :/ Viszont nekem Félszerfalvi kapasbol mondta h olyan a szám ami nehezen fog emelkedni :/
Igazából nem tudnám azt mondani ,hogy melyik vált be jobban, mert Wagner olcsóbb de ő csak délelött rendel én meg délelőtt nem nagyon tudok menni viszont ott semmi fájdalmam nem volt , Asfhin meg irsz neki viberen és tudtok bármikor időpontot egyeztetni viszont fájdalmasabb és egy tizessel drágább, bár nekem 2 mili van felül mégse látszik semmi változás és ez nagyon zavar!
Szia! Akkor Wagner neked jobban bevallt,mint Afshin?
Sziasztok!
Szeretném veletek megosztani a tapasztalatom!
Elöször Wágner doktor úrnál voltam hyularin felltöltésen 0.5 ment a felső ajkamba semmi nem látszott nyilván várható volt hiszen fél mili az semmi 30 ezerbe került.Később töltettem bele nála 1 ml szilikon olajat.Utánna rendesen bedagadt a szám kb 3 szorosára és végig a szám körül megjelent a lila bajusz ahogy megnyomkodta de nem fájt a kezelés mivel érzéstelenitő injekciót használt a töltés előtt!
Pár napja pedig Afshin doktornál voltam felülre ment 1ml alulra pedig 0.3 kb, furcsállom hogy a doktor úr nem adott érzéstelenitő injekciót és összese nyomkodta a kezével az anyagot mint a Wágner. Az érzéstelenitő hiánya miatt minden szúrást éreztem és nagyon fájt.Én nem látok most se nagyobb változást annak ellenére hogy felül összesen már 2ml van!Járt már valaki igy, hogy ugy érzi hogy már több mili van a szájába de mégse látszik neki ?
Melyik a legtartósabb hyaluron ? Ami legalább két évig megmarad.
Sziasztok! Dr. Afshinnal mennyibe kerul 1ml szilikonolaj?
Sziasztok! Volt valaki mostanában Wágnernél hialuron töltésen? Mennyi nála 1ml?Olvasgattam a fórumot,de erre vonatkozóan januári bejegyzést tanáltam csak.
Szia!
Bocsi, nem nagyon voltam itt!
Én Dr. Jánky Györggyel leveleztem, aki 40-50.000 Ft-ért vágná ki a csomókat.
Belül lennének a varratok, felszívódóak, tehát semmi plusz macerával nem járna.
Kicsit ódzkodom tőle, mármint,hogy nem lesz szimmetrikus :/
jo hulyen fejeztem ki magam, nem a szilikont oldja, az marad, csak a csomot! lehet hogy akkor megprobalom Afshint, egy konzultacio keretein belul eloszor
Nekem egyik ismerosomnek évekkel ezelőtt töltött Wagner. Lecsúszott 2 oldalra neki az anyag es csomója is lett. Neki Afshin hozta helyre.
Amúgy nem hiszem h van olyan anyag ami "oldja" a szilikont. :/ Akkor mindenki ezt használná es nem a kikaparást a szövetből.
sziasztok, áprilisban lett töltve az ajkam, dr w- nél szilikonnal, 2 körben
a helyzet azóta: a felső ajkamban bal és jobb oldalon is van 1-1 zavaró csomó, főleg az egyik elég nagy, látszik nagyon. (+alul is vannak kisebbek)
írtam Dr Gaspar Leventének, hogy ő tölt e szilikont, korrigálná e, mire HALÁLRA IJESZTETT, azt mondta 10-15 évig bizonytalan mi lesz, ha szedni kell, a szöveteket roncsolják, nehéz lesz olyan orvost találni, aki ezt vállalja egyáltalán
dr W azt mondta a 2. alkalomnál, ha csomós marad, menjek vissza ősszel, és tesz bele anyagot, ami oldja a szilikont (a nevét nem jegyeztem meg)
erről hallott bárki bármit? mi ez? hatásos?
másik kérdésem: Dr Afshin szintén tölt szilikont? Megbízható? Egy kicsit esett a bizalmam Dr W felé, lehet hogy váltanék, plusz ezt a csomót tényleg el kellene tűntetni innen, mert nagyon zavar :(
+3630/454-9589 Afshin száma :)
Sziasztok! Afshin dr-nak tudja valaki az elérhetőségét? Valamint mikor rendel? Esetleg képet is várok akiknek ő csinalta.
Ja bocsi most olvastam vissza a kommenteket .
Sziasztok! En is Wagnerhez szeretnek menni mivel re geteg pozitivumot olvasok rola de..a szilikon olaj europaban nem tiltott? A Budapest plasztika oldalan ezt lehet olvasni . De ha meg tiltott lenne gondolom h nem dolgozna evvel . A masik meg h a hyarulon miert dragabb mint a szilikon olaj mikozbe a hya felszivodik ? :D koszi a valaszt.
Szia! Érdeklődnék, hogy mit intéztél a kiszedéssel kapcsolatba? Nekem is szilikon van benne 1ml felül, 0,5 alul. Felül érzek egy csomót, ami kissé kezd idegesíteni, de nekem a dokim azt mondta, hogy nem lehet kiszedni a szilikont, mondjuk nem is akarom, csak az a csomó zavaró 😟
Sziasztok! Nem sokara megyek Borzak Nikihez , SOS kellenenek tapasztalatok, infok , mert nem nagyon talaltam velemenyt :( a munkai tetszettek. Koszonom nektek!
Sziasztok,
Wágner Dr Úrnál csináltattam még a nyár elején 0,5 ml hyaluronsavas ajakfeltöltést, iszont most inkább szilikonnal probálkoznék, szerintetek rá lehet tölteni?
Emlékszem azt mondta a Dr W. hogy kezdjünk ezzel és ha tetszik akkor lehet majd véglegesíteni...még is tartok a szilikontól egy kicsit. Van vkinek rossz tapasztalata szilikon olajtól?
Szia,
Igen szedd ki szilikont
Sziasztok csajok! Ma voltam eletemben eloszor hyaluronos szajfeltoltest dr szanyi dorottyanal, 0.6 ment felulre, 0.4 ml alulra. A dr no azt mondta, hogy ne kenjem semmivel, csak jegeljem, de meg az ajkaim felett az orrom alatt is be vagyok lilulva es dagadva, es holnap mar mennem kell dolgozni. Ti nem kentetek semmivel a szatokat utana? Mennyire fog ez holnapra normalizalodni? A duzzadtsag, odema nem erdekel, ruzzsal el tudom fedni, de az ajkaim feletti lilulas picit aggaszt. Varom a tapasztalatokat!
További ajánlott fórumok: