Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Na én most jo voltam!évek.ota no rodeoztam az idegszálaidon!;)Őrülök h téged is olvashatlak.Sok változást történt miota no voltam.
Megkérlek titeket, hogy törekedjetek az érthető megfogalmazásra! Az értelmezhetetlen, rövidítésekkel, ikonokkal telitűzdelt hozzászólásokat törölni fogjuk.
OLvaslak titeket..na hát h is mondjam aranykák vtk.Anzi antioumpi stb.sorry h igy leléptem felment a pumparekkom anno bevallom.Nem titok a legtöbb csajgedlivel élesbe őxejarok évek ota jo biribari alakult ki;)No tünők el igérem meg kicsit bent maradok mig felvexük 1mást;)
Rőviden:Afsi 3/4 ml töltött 2x a csőrőmbe2 éve.Pál apostol 3/4 ml.Már no penge a szám de no is dunyha.Foto+probálok feldobni!ja es kőrbe konturoztattam(satirt no mertem)na léc
No tom hova tünt a beirmányolásom;(mar no.irom le ujra.Lényeg h most olvasom hányan iratok aranyosak vtk csőrtesok didikéim es pocitesoim.Ha100éve élnek se tudnam azőxes levelet+válaxolni.Ezuton kelek titeket aki xeretne vlm felvenni a kapcsot(régiek!)Most bent leszek(na eddig belépni most kilépni no tdk ha ha ha)Te+Nike ne vadisd a csapatot irtam nkd vixa privit.Ja még anyit,h irtamcsak no tom hova tünt a beirásom nezzétek+ a realself nevü forumot(jajj csak erős idegzetüeknek!ott xili olajrol bőven talaltok infot külőnfele nemzetiségü versenyzőket)habi+dokikat akik+valaxolnak kérdéseket problemokat stb üi;Nické még elvetve se én!;()utánozhatatlan es fémjelzett vok.További csőrösődést kivánok mindenkinek.üdv a dokiknak
Én eddig 3x voltam.
3,25 mili van benne.
De neked nagyon vastag.
Én más "hibát" nem latok benne.
a képből=] amit feltettél+abból h sokkunknak nem azt adott amit kértek=] illetve amit kellett volna:-(sajna ez van, de errol ennyit, privibe leír6om:) ez nem tartozik mindenkire!!!
gondolom nemfog ratolteni:-) hanem:-(mellé😂odais hyaluront :Ð
Nagyon feltűnő szerinted?Aki nem tudja,hogy fel van töltve az azt hiszi alapbòl ilyen szám.Már a töltés után ilyen lett nem tudom miért..valaki járt még így?
ez fokozatosan lett ilyen az évek alatt? csomó? lehet hogy ezt egyszerűbb lenne kivágni
Szia nagyjából sem tudsz árát?
Írj majd kérlek mennek én is.koszi :)
Nekem is fél ml szilikon van benne 7évvel ezelőtt csináltattam raktam fel ròla képet.Nekem két oldalra összegyűlt felül a szili és ezt szeretném korrigáltatni.Neked is látszòdik hogy hol van a szilikon?
majd írj lécci mi volt nagyon kíváncsi vagyok én is :) mennyi volt, én is menni szeretnék de nekem szilikon van benne de szeretnék rátöltetni mert nem látszik úgy ahogy szeretném csak nem tudom ki tölt még szilit vagy más maradandót :( köszi előre is
Jövőhéten megyek töltetni nem tudom mennyibe fog kerülni de szerintem nem lesz húzòs.Majd írok hogy milyen lett:)
noértem h miértnem privibe:-)rendezitek...:D miatyánk† rendelését🍻100000x leírták mar h szerdán reggel rendel✔azután az 1éni fogadás+privát:p miazh mikor rendel???? hívd fel:📱én mindig szerdán mentem:D és mondta h 9 előtt🕘mert utána jönnek a "roxlányok" 😐Senkineksem ajánlom h odamenjen❌azértvan telefon:))) 📞
És mennyibe kerül ? Neked is ezzel töltötte ?
Sziasztok csajok!Wágner doki már nem tölt szilikonnal de helyette van egy biztonságos anyag amit rálehet tölteni szilire:)
Csajok valaki nem tudja, h Wagner doki hogy dolgozik unnepek alatt?? Vagy ujev utan???
Hello :)
Ti mennyi idő után mentetek szoliba?
Ja, oké régen én is voltam. de én most hívtam októberben. Nekem szilikon van benne.
Még a nyáron voltam.
Nyáron az ára:
Szilikon 1ml 40e ft
Hyaluron 1ml 70e ft
Wágner és nyáron csináltattam. Most nemtom h mennyi
Sziasztok!
Ismet szeretnem toltetni a szamat hyaluronnal, de nem tudok donteni hogy kihez menjek. Wagner toltotte anno, de valamiert ugy erzem hogy nem hozza szeretnek vissza menni. Dr Afshinrol velemeny? Mennyiert tolt 1 ml-t? Wagnernel 80/ml igaz?
Es Felszerfalvinal valakinek volt mar vmilyen tapasztalata?
Koszi elore is! :)
nekem kb.700€ lett volna:-) sajátzsír:p no a pénz itt a gond💶hanem a striptease:)) lekellett vetkőzni:-)még a gyűrűket is💍aztán boxert is letolatta:-)Jánky nővére😷anyaszült meztelenre vetkőztetett.)így indultunk:c a műtőaxtalra :D de vixavettem a boxert:-)mert mondom:)no sexelni
jöttem:-(homloktöltésre:c szívjon+ülepítsen+töltse fel a zsírt :c💉(aztán lehet.) többx kell menni:-):-):-)nekem az első +volt:)aztán nemvolt időm...:-(hónapokat várni📆mondtam Jánkynak:🆘 de xart rám:d ezután mentem Gill-hez xiliért.akinek volt türelme a sajátzsír teljes 6ását kivárni - amennyiben van - annak énis várnám:-)a hsz-át... :)
Szia én is rég voltam.
1felet szeretnék novemberben legkésőbb.
Oktober 4-en du.hívtam.
Annyit mondott most nincs.es 2-3het.
Honey... azt nem mondta a Wagner doki h miert csak 2-3 het mulva lehet hozza menni? :/ akarok meg 1-2ml szilit a csorombe :D mar vagy 5 eve nem voltam nala bakker..
Szia, én voltam és a barátnőm is... neki töltött szilikint de nem szivesen, engem meg lebeszélt róla és felszívódót kaptam.
Így utólag nem is bánom...várom h eltűnjön :)
Sziasztok volt vki Wagnernel mostanság?
Hívtam és azt mondta 2-3het múlva lehet csak menni.
További ajánlott fórumok: