Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Voltam dokinál...feltöltésére indultam de szomorú választ kaptam.Nem csinálta meg hanem kimetszést javasolt:((Van valaki köztetek akinek vágtak ki szilikont?
Szia! Amikor beszeltem Wagnerrel azt mondta, hogy szilire mas anyagot inkabb ne is toltessek, mert kockazatos. Mondott valami szilikonszálat (?) de hozzatette, hogy o azt nem csinal. Gill es Feszerfalvi tolt meg szilikonnal, de tapasztalom nekem sincs veluk kapcsolatban. En valamiert Feszerfalvi fele jobban huzok most, de meg varok mert W azt mondta hogy nala is lesz majd ujra anyag.
Sziasztok csajok!Dr Gill Endrével van valakinek tapasztalata?nem merem megkockáztatni,hogy a szilikonra más anyagok töltetek így keresnem kell másik dokit Wágner helyett!
Szia! Nekem Peti tölti a számat! Meg vagyok vele teljesen elégedve.
Sziasztok! Most beszéltem Wágnerrel, azt mondta jelenleg nincs szilikonolaj, ő is várja. Pontos időt nem tudott mondani, hogy mikor lesz.
Ki tölt még szilivel?
Sziasztok.
Kit ajánlotok hyaluronos ajaktöltésre,és miért? Pozitív/negatív tapasztalatok?
Akik közül választanék.Faludi Péter,és Fészerfalvi János. Krasznai is opció volt,de nincs hozzá a közeljövőben időpont.
Köszönöm a segítséget! :)
igen,yo szamot írtál...:)Vibereis van
😉
Sziasztok csajok!Sokan írtatok,hogy voltam e Wágner dokinál..sajnos nem mert lemondta az időpontomat a száj ultrahangos az idén meg már nen tudom megoldani,hogy elmenjek a távolság miatt:(.Azòta esetleg töltetett valaki szilikonra az új anyagbòl?
Azt mondta,lehet 1 hét de lehet 3 hónap is. :( Nekem őt ajànlottàk első perctől fogva és làttam milyen szép a munkàja.Lehet kivârom azt az időt amig lesz.
Afshin nem mondta, mikor lesz? én hozzá mennék mindenképpen, kicsit elszomordtam most a hírtől :(
En ezt a szamot kaptam.. Wagner dokie.. 06309403594
Megertelek.. en mar evek ota nem toltettem es felul kozepen kicsit bevan esve a szam.. azt szeretnem javittatni meg picit vastagitani az egeszen...
Afshint hívtam először.Neki JELENLEG nincs anyaga.Wagnernek meg csak klinikai szàma volt amit talàltam.És ott azt mondtàk csak hyarulonnal töltenek.:( 2x volt màr töltve a cuccal,de meguntam évente szurkàlni a szàm.És nem is annyira látvànyos.
En Gill rol hallottam h tolt szilikonnal illetve Afshin is ... o ott van ahol Wagner doki is... de ez most 100000% h o mar nem tolt szilivel? 😢 egy csaj ismim azt mondta h iden nyugdijba is megy :/
itt a száma :)hivd fel nyugodtan ad időpontot 06309622640
szió dr g i l l , tölt tudom ajánlani 50 ezer ML ,
Sziasztok! Ma egèsznap a dokikat hívogattam,h ki az aki szilikonnal tölt.
Kérlek titeket h névvel,ârral,elérhetőséggel írjatok egy pàr dokit.PLS! Karàcsony előtt szeretném megcsinàltatni.
sziasztok csajok voltam töltetni újra a számba :) permalipről végül is elvetettem most egy lány itt mesélte csak másik fórumon neki ki kellett venni elcsúszott meg amugy is voltak fenntartásaim hogy hiába nem a maxot tetettem bele nem lesz természetes hatása így végülis is szili ment bele DR G töltötte én mindenkinek ajánlani tudom 50 _ezer egy ml nála , tettem fel előtte utána képeket én is a számról bárkinek kérdése van nagyon szívesen segítek válaszolok :)
Szia! Nekem volt Radiesse-vel töltésem, de azt tilos ajakba adni. Nagyon masszív, fehéres színű anyag, nekem járomív körül töltöttek vele.
Sziasztok. Van valakinek tapasztalata a radiesse töltöanyaggal?
Dr Bene Ruzsenarol velemeny? ;)
Sziasztok tudtok nekem esetleg olyan dokit mondani, aki csinal ajakfeltoltest Ellanse-val? Nekem mar 3x volt toltve az utobbi masfel evbe legutoljara jol el is cs..te a kedves doktor ur! Wagner esetleg, vagy Krasznai? Minden megoldas erdekel ami tartosabb, de nem szilikon! 😀 Kosziiii
Sziasztok! Véleményetek szerint aki az a doki aki szépen tölt még szájat Wágneren kívűl és dolgozik szilivel? ... koszonom :)
qqcs:) itt vok ám+kaptam a privit:)csak előtte ScreenShotoltam=]a képeid:))nemhixem h apadna:-) non szép munka:P bár alapból xép a szád:)) Gill Endre pedig nagyxű-.-doki :P gratula:))örülök ha boldog v az a lényeg h tetszik neked^_^"mással ne foglalkozz:-D
Ki csinálta? (gyanítom nem Wagner)
Sziasztok!
Nekem kb. egy éve volt, hogy töltettem hyaluront az ajkaimba, és hát mivel már nem látszik semmi újra szeretném, de most a szilikonolajon gondolkodom.
Arról mi a véleményetek? meg az árra lennék még kíváncsi.
csak miattad olvastam;)a fórumot<3 szeretlek olvasni*_*elképesztően világos;) kifejező;) lebilincselő 💎 amit írsz.SOHA!!!!nemvolt érthetetlen).nélküled a fórum uncsi:((mond6nám semmi értelme:xD mind2nk tudja h köztünk soha nemhangzott el értelmetlenség:) szal nemkell magyarázni:)) pótol6atlan 1énisg.) voltál./vagy :🅿
((((CUPP))))
nyugodtan marad6ttál volna :P te+Samanthamiami:) a legnagyobb arc:))az egész Hoxán:) =re ez ígyis marad :P
Csajcik fiuk.meg estig bent leszek!(kise tudok lépni hő hő hő)Hoxa téged meg itt is nyivánosba kerlek h léptess ki!Szerettem itt forumozni tényleg sok kis cimborettora tettem szert és sokatokat+kedveltelek főlleg a regi szép idök mikor ugy futottak a hülyesegek deee szerettem.már!;()Még valami Hoxa sose dobott ki sőőőrt ugy gondolom mindig elnéző volt velem és a ki csapatommal naa joo sose vltnk1xüek
;)De valljuk beeee no is mi lennénk.Tovabbi jot kivánok minden szépülő tagnak és természetesen a dokkeroknak is sikeres munkákat!És mindenkinek jo forumozast.
További ajánlott fórumok: