Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Nem lehet h csak megszokod a látványt? Én ilyenkor nézek régi képeket magamról,es elborzadok...! 😄😄😄
Engem 2 nap mulva kb. Lefejelt a macskam,de valami iszonyatosan,azota is ott a csomo benne
Használ jó minőségű ajakápolót éjszakára, én pl a la rose-t vagy a biodermát szoktam. Sokkal szebb a szám. ÉS igyál sok vizet, mert ha dehidratált vagy gyorsabban felszívódik az anyag. :D
Koszi hajni! Idokozben le is ment a duzzanat a 3.napon :)
Valaki járt már igy? Kb 2 hete lett töltve a számba és most ráugrott a kutya es fel oldalt feldagadt :/ lehet nagyobb baja??
Szerintem mar ne rakass bele, nagyon sok van benne igy is
Változó. Én pl.volt hogy nem voltam igazán ügyes és megmozdítottam a fejem, a fájdalom miatt töltés közben. Csakis ilyenkor lett véraláfutásom. Na akkor sokkal tovább tartott a gyógyulás, úgy 1 hétig. De ha "ügyes" voltam akkor 3 nap nagyjából.
Akinek hyaluronsavas toltese volt, hany nap alatt ment le a duzzanat es lett kevesbe kacsas?
Rosszul emlekeztem :) megis titkos a naplo, de ha valaki szeretne, szivesen beengedem.
Sziasztok! Regota olvasgatom a forumot es tegnap vegre eljutottam ajaktoltesre.
Dr Gaspar Leventenel voltam, 1 eve o csinalta a cicikef is.
Akit erdekel, nyilvanos az ajaknaplom, vannak fenn kepek, de meg csak az eredeti es az 1 napos allapotrol.
Szep napot mindenkinek!
Nekem konkrétan felszívódott a szilikonolaj...töltött már a Wagner és a Félszerfalvi is,több,mint 2 van felül,és fél alul.
Nagyon szép nekem kb.3-4 hétig és utána visszaáll az alap állapotába,ha sikerült töltök képet,ott látjátok,hogy milyen volt
Minden anyag csomósodhat.
én úgy tudom, hogy a szilikon viszont becsomósodhat.Ez helytálló?? Nekem hialuronnal van töltve, és a sok vízfogyasztás ellenére is félévente megyek.
A hyaluron felszívódik a szilikonolaj nem.
Wagner,Afshin.
Nem is tudom, hogy mi a különbség a szilikonolajos, és a hialuronos közt. Elmondod? ??
Sziasztok! Szilikonolajos ajakfeltöltésben kit ajánlotok legjobban?
valószínűleg az orvost kellene megkérdezni, csak sajnos mindenkinek a saját lova a legfeketébb.
Én se kaptam választ ezekre a kérdésekre. Még mindig nem tudom milyen anyag mellett döntsek.
igen, ezeket én is láttam. Nekem eddig hialuronnal volt töltve évekig, de felvetődött bennem, hogy váltani kellene, mert sokkal rentábilisabb lenne.
Sajnos a kérdéseimre azonban nem kapok választ sehol :(
de azért ott van egy csajnak képe . A videót én is megnéztem, hát elrettentő.
sajnos az a fórum napra pontosan 1 éve inaktív. Ezért gondoltam, hátha itt van valaki akinek van tapasztalata.
permalip tapasztaltok fórumon találsz róla, sőt fotót is.
Sziasztok.
olyan kérdésem lenne, hogy valaki kipróbálta e ezt a permalip nevű tartós szájfeltöltési eljárást???
Nagyon kíváncsi vagyok, ugyanakkor láttam már csúnya fotót is. Persze mindenkinek más és más az ízlése. Mennyire lehet érezni??? Köszi
Sziasztok en az elmult evekben 3x voltam Wagner dokinal. De max.nagyon minimalis eltunest latok. Baratnom is sokszor neki se tunt el.
Lehet minden szervezet maskent reagal vagy "elvandorolt" az anyag. Olvastam, hogy ezert veszelyes.
Ez engem is erdekelne!!! :)
Sziasztok :) a napokban hallottam róla , hogy létezik valami új maradandó anyag ami nem szilikon olaj hanem zselé. Valaki hallott már róla vagy van tapasztalata?
Ez engem is érdekelne,4 lányt tudok aki nála töltette és nekik nagyon szép,még akinek 1 ampulla van benne is látványos,formás :)
Valaki töltött már szilikonolajra hyarulonsavat ?
További ajánlott fórumok: