Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Ajakfeltöltés tapasztalatok fórum

Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
12988. Lindi11 (válaszként erre: 12987. - Candie)
2016. okt. 4. 21:32

Szia Candie,

Köszönöm a választ 😊 a permalip-ről még nem hallottam,de utánanézek!

12987. Candie (válaszként erre: 12983. - Lindi11)
2016. okt. 4. 09:22

Szia !

Ha esetleg még nem kaptál választ a kérdésedre én szívesen segítek :)

Nekem kb 2-3 hétig volt igazàn tartós ,addig volt meg az a szèp

telt formàja. Nekem szemèly szerint nem igazàn jött be ..:( màr havonta töltettem . A duzzanat kb másnapramàr le is ment de egyàltalàn nem volt feltűnő :)

Most viszont megcsinàltattam a PermaLip-et kíváncsi leszek milyen ha szépen legyógyul.

12986. Candie
2016. okt. 4. 09:19

Sziasztok !

Van itt valaki akinek Permalip-je van ?

Én tegnap csinàltattam meg . Mik a tapasztalatok gyógyulás terén ?

Nekem jelenleg (műtét utáni nap) úgy be van pöccedve ,hogy utcára menni lehetetlen vele . Nektek mennyi idő után lett "vállalhato" az arcotok ? Kinek hàny mm van benne ?

Köszi , puszi ❤❤

12985. ead79a45a3 (válaszként erre: 12984. - Nické.)turkey:p)
2016. okt. 3. 12:03
engem is mindkét doki megnyugtatott amúgy (Afshin, W)
2016. okt. 3. 11:18

☏felhívtam dr. Jánky

Györgyöt -.- aki ajátzsírfeltöltést készített nekem 📷

tettem fel rolla képet=] azt mondta h semmitsem lehet a szilikonra tölteni :ø menjek➡drGill-hez :c Na igen..de ő sem tölt tøvább :/ adott 1ml xilit💘többet nem).hiába kértem h emelni kéne még🔝szal sztem ezt ne így képzeljük el h:💣10év után problémák lexnek:((hanem úgymint

💊 lehetséges mellék6ást;(ha túltöltik:DDD továbbá nemmind1 a fajta.)és h mennyire fogadja el:💝 az adott:(.szervezet;(jó helyen van e?:) mert az ajkak sokkat mozognak

ˋ﹏ˊ Gill is szerdán rendel:-) mint Pál atyánk👻.ezért +látogatom h milyen lehetőségeket lát :x

12983. Lindi11
2016. okt. 2. 17:49
Sziasztok! Hyaluron savas szájfeltöltésről szeretnék infókat, akiknek már volt ilyen. Leginkább az érdekel mennyi ideig volt bedagadva, milyen érzés volt mikor eltűnt a duzzanat no meg hogy mennyi ideig tartott - mikor szívódott fel a hyaluron sav? Nézzétek el nekem, nincs türelmem végig görgetni az egész fórumot.. :) akinek esetleg ideje lenne rám és itt vagy privátban beszámolna a tapasztalatokról, azt megköszönném. egyékbént novemberben készülök megcsináltatni, csak mint a ciciműtétem előtt is, ebben is szeretnék kicsit tájékozódni személyes élményekből. Ezer köszönet, szép napot mindenkinek! :*
12982. csengev (válaszként erre: 12980. - Jenni22)
2016. okt. 1. 10:08
Szia! Megirnad esetleg hogy melyik doki toltene neked ilyen tobb evig tartos anyagot? Ez tok jol hangzik :) En is a szilikonon filoztam eddig de nem mertem, viszont nekem a hyaluron kiment nagyon gyorsan :(
12981. nonika92
2016. szept. 28. 18:05
Sziasztok!Azokat szeretnem kerdezni akiknek van csomo az ajkukba a szilikon olajtol nekem Asfhin tett az alsoba kb 0,2 ml es kb 1 centis csomom lett ra is szoktam harapni eves kozbe nektek mult mar el csomotok magatol es toltott mar ra valaki a csomos szajra még szilikont ?
12980. Jenni22 (válaszként erre: 12970. - Kamforka)
2016. szept. 26. 22:15

Azt ugye te sem gondoltad komolyan hogy telefonba kimondják,hogy igen persze tölt a doktor út szilikont! tölt persze de ezt senki nem fogja kimondani neked telefonba mivel nen legális:-)

De nem is ezért irok... Elmesélném nektek az elmúlt hetek tapasztalatait. Hialuron van a számban,májusban lett töltve utoljára. Szeptember elején láttam,hogy mar megint nem az igazi....na mondom szupi megint töltés x ezer Ft-ért. Bejelentkeztem dr Af.-hoz,hogy na majd ő tölt bele nekem szilikont,mert W nem akart. (Hal isten a hialuront is elrontotta nekem,full asszimetria lett,másik orvos korrigalta) dr A sem töltötte bele szeptember elején. Azt mondta ő a saját feleségének soha nem töltene bele es gondolnám át...azt hiszem ez elmondd mindent. Viszont mondott egy fontos dolgot amiért mar megérte elmenni hozza: hialuronbol nem a márkanév a lenyeg,hanem hogy milyen sűrű az anyag. Vagyis az kell amit ráncokba töltenek,mert a szájfeltöltéshez használt hialuronok igencsak hígak vagyis gyorsan kimegy. Ugyan miért?:-) :-) :-) na visszamentem a másik orvosomhoz,akihez mar rögtön ugy mentem nyugodtan hagyjon is beken a híg szarokkal. Erdekes kiderült igen mas is szokta kérni a sűrűbbet nem en voltam az első. Belerakott egy ml Teosyal ultra deep hiát,amit mely ráncokba töltenek. Azt mondta viszont igy nagyobb az esélye h becsomosodik. Nem történt meg. Hozzáteszem paromnak homlokaban ez van es több mint egy éve tart neki!!! Szóval a szám szebb most mint valaha. Lányok tényleg ne töltsenek szilikont. Biztos oka van h ennyien mondjak. Tudom en h a hialuron rohadt draga,meg akkor is ha fel évente egy ml kell csak. Éppen ezért a dokim javasolta h nézzek utána az ELLANSE-nek ez egy polikaprolakton teljesen természetes ,4 év míg lebomlik. Azt mondja legközelebb ha akarom beletolti. Erdekes csak most mondja kicsit határozottabbak kell lenni,,, valószínű ezt fogom kipróbálni. Bárkinek bármi tapasztalat???? Bocs ha hosszúra sikerült :-)

12979. babukaaa (válaszként erre: 12977. - Szundi23)
2016. szept. 25. 09:16
Ja és a szilikon cicihez még annyit h volt már rá nem egy példa h gond lett vele és a szövettel kellett kiszedni. Mindennek van kockázata. Nyilván minden felnőtt ember el tudja dönteni hogy mit vállal. Az meg hogy a pénztelen lányok töltetnek szilit megint hülyeség mert pl nekem nagyon vékony szám volt es igy is 4 ampulla van benne h nem szívódik fel. Tök király lenne 3 havonta 4-eket töltetgetni :D permalip nálam nem jatszik mert nem tudnak vele szépeket csinalni így ez maradt.
12978. babukaaa (válaszként erre: 12976. - Szundi23)
2016. szept. 25. 09:07
Feltöltöttem a képet a címről :D
12977. Szundi23
2016. szept. 25. 03:24

Sziasztok! Hadd írjam le a saját véleményem. Én a szilikonfeltöltést nem ajánlom senkinek. Tudom, hogy általában a kispénzű lányok választják előszeretettel, mert tartós és olcsóbb, de nem éri meg. Nekem az egyik régi csoporttársam is beleesett ebbe a hibába, és bizony neki is 10 év elteltével jöttek elő a problémák. Először nagyon szép volt neki, mivel nem is vitte túlzásba, de aztán elkezdett neki brutálisan csomósodni, és fájni. Teljesen eldeformálódott a szája. (A tipikus virsli száj.) Többször műtötték, de a soron következőt már nem vállalta be, mert azt mondja iszonyúan fájdalmas. Soha nem lesz már olyan a szája mint azelőtt. Nagyon elkeseredett,ami érthető mert a szájunk olyan helyen van ugye, amit mindenki lát.

Valaki példának hozta fel a szilikon ciciket, ami nagyon rossz példa. Ugyanis a ciciknél egy implantátum van betéve, ami nem folyik szét, ás egy az egybe ki lehet venni, ha valami nem ok. Viszont az ajkaknál pont azért más a helyzet mert a szilikon amit belenyomnak az ajkakba, beépül a saját szövetbe, és nem szívódik fel mint a hyaluron.... és ha ott valami problémát csinál, nos, akkor....na de mindenki saját döntéseinek felelőse, és mindenki úgy dönt ahogy akar. Viszont józan paraszti logika, hogy a szilikon szájfeltöltés nem olyan régen megy, és senki nem tudhatja mit okoz nála 10 év múlva, mert ezt soha senki nem vizsgálta még. De egyre többen jönnek a saját rémtörténetükkel (főleg akiknek már bent van jó ideje). És igen. Nem véletlen, hogy a szilikonos szájfeltöltés tiltott az összes eu.-s tagországban. Nyílván nem véletlenül...szerintem etikus orvos, eleve ilyet nem is vállal....

12976. Szundi23 (válaszként erre: 12955. - Babukaaa)
2016. szept. 25. 03:01
Szia! Nos, ahány ember annyi vélemény. De én elég igényes vagyok, és elhiheted van már némi tapasztalatom orvosok terén. Hiába próbálsz meghazudtolni, megnéztem, és a honlapján sehol sincs feltüntetve a pontos cím. Ezt még ő maga is megerősítette mikor felhívtam időpontot megbeszélni vele, és elkezdte mondani a címet. Mondtam, ok, ne is mondja, majd megnézem a honlapján. Erre a válasza az volt, hogy nem, inkább most írjam le, mivel nincs fent a pontos cím a honlapján....
12975. Nituska666
2016. szept. 24. 22:55
sziasztok lanyok! Oktober 23.-ra van idopontom ajakfeltoltesre, ma a visszaigazolo uzenetben irtak h ha szedek barmilyen gyogyszert azt vinni kell! Sajnos nekem magas a prolaktin szintem , ugyh arra szedek minden este 2gyogyszert ( meforal, norprolac).. Szerintetek az elofordulhat h ez miatt nem vegzik el a beavatkozast?
12974. nagydorc
2016. szept. 23. 19:52
Valaki (szilikonos) volt mostansag Wagnernel? Ez most megijesztett,hogy elvileg nem tolt tobb szilit, mert nekem is az van benne es meg szeretnek ratoltetni. Nem lehet, hogy csak ujat nem vallal?
12973. nické.)turkey:p (válaszként erre: 12970. - Kamforka)
2016. szept. 23. 16:05
Pál apostol már évekkel ezelőtt is csak.annak adott xilit:))akinek gondolta -.- nekem nemadott:-) 😜 csak hyaluront :D
12972. nické.)turkey:p (válaszként erre: 12966. - Lidike40)
2016. szept. 23. 16:03
Nem fejtenéd ki bővebben?:)
2016. szept. 23. 16:01

Szia Netti:)

Nekem dr. Gill Endre:) kérdezés nélkül adott 1ml xilit 5éve 40 000,- ért +_+ azóta nincs mellék6ás :p silicont lehet tölteni hyaluronra 😊

12970. kamforka
2016. szept. 23. 11:52

Sziasztok!

Most beszéltem kontúr klinikával, és azt mondják Wágner doki nem csinál már szilikonos szájfeltöltést.

:(

Igaz ez?

Valami tipp, hogy hova lehetne menni máshová szilikonra??

12969. 1975zsuzsa
2016. szept. 22. 21:06
Sziasztok Lányok, van olyan köztetek, akinek Gáspár L. Töltötte az ajkait?megnézném a munkáit.
12968. Petyó86 (válaszként erre: 12965. - Nonika92)
2016. szept. 22. 20:43

Köszi hogy írtál! :)

Ezek szerint mind a két dokit ismered? Afshin miért nem használ érzéstelenítőt? Amúgy kibírom én, de valamiért nem jön az a szokásos női megérzésem, hogy melyikuk legyen. Hyaluront nem szeretnék, de félek hogy a szilikonolajat meg eltolják. Nyilván túlkombinálom már 😀

12967. Petyó86
2016. szept. 22. 20:39
Azért nem adja be mert már van hyaluronod? És ha megvárod mig felszívódik?
12966. lidike40
2016. szept. 22. 16:09
Én máshogy fogok ehhez a problémához, találtam a neten egy terméket, és nem kell tűvel szurkálni.
12965. nonika92 (válaszként erre: 12964. - Petyó86)
2016. szept. 22. 10:56

Szia!

Szerintem inkább Wágner mert nála semmi fájdalom nincs nekem nagyon fájt, mikor legutobb AFshinnál voltam.

12964. Petyó86
2016. szept. 22. 09:40
Lányok, olvasgatlak benneteket, de egyszerűen nem tudok dönteni Wágner és Afshin között. Afshin vagy Wágner? Wágner vagy Afshin? :)
12963. Karloca (válaszként erre: 12959. - Nikssii)
2016. szept. 18. 17:47
A szemfelszedés című naplóba tettem képet.
12962. ronika299
2016. szept. 18. 10:21

Sziasztok elegem van a felszívódós szájtöltésből

Egy hót sem bírt

A szilikontól nagyon félek nem értem most bevan tiltva vagy nincs?

Csinálja e valaki bp en?

Rengeteg szilikon szájat láttam ami nagyon furán néz ki ,középen szétcsúszik meg nem egyforma

Valaki segítsen nekem kihez menjek veszélyes e stb

Köszi Roni

12961. ead79a45a3 (válaszként erre: 12957. - Pupilla125)
2016. szept. 18. 01:33

én úgy tudom, kikaparják az anyagot/ kivágják a csomókat, belül varrják, felszívódó varrattal. a gyógyulás attól is függ gondolom, mennyire sokat szeretnél kiszedetni, de eltarthat 2-3 hónapig, mire visszanyeri a régi formáját, és helyreáll a rend. ez persze nem 100%, igazán jót azután tud mondani az orvos, hogy felméri a helyzetet.

én olyan orvoshoz mennék, aki még mindig tölt szilikonnal, mert neki van a legnagyobb rutinja a kiszedésben is! (bár ez gondolom nem új infó)

12960. fanni22 (válaszként erre: 12958. - Karloca)
2016. szept. 17. 19:03
köszi :)
12959. nikssii (válaszként erre: 12958. - Karloca)
2016. szept. 17. 16:20
Szia. Teszel fel kepet az eredmenyrol? :) illetve ki, hol, mennyiert csinalta, mennyit toltottek? :)
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook