Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Afshin dr.Urnal volt mar valaki szilikont toltetni?
Igazad van ! Nagyon szépen köszönöm :)
Ezt szerintem a dokira kellene bíznod, bár ha félsz a szilikontol inkább kapartasd ki. Mert attól hogy hyaluront toltetsz rá még a szilikon ugyanúgy bent lesz. Ha nem szedeted ki akkor meg már olyan mindegy hogy ha ugyanazt töltetsz rá és legalabb nem szivodik fel. Nekem ez a véleményem :)
Sziasztok ! Tudnátok nekem segíteni nemtudom mitcsináljak .... 2 évig volt hyarulonsav a szamba aztab ugy dontottem , hogy most szilikonolajjal fogom feltolteni tavaly augusztusba megis történt de nem vagyok vele meg elégedve kicsi alig latszik van egy csomo is benne es sok rosszat hallottam a szilikonolajrol igy utolag mar szeretnek tolteni bele de ujbol hyarulonsavat az legalabb latszott szerintettek lehet ra tolteni nem kesz baj ? Par orvos azt mondja nem csinalja meg a masik fele pedig hogy igenn... Elore is koszonom :)
Én róla azt hallottam hogy nem jó helyre tölti és igy nem is látszik :/ Egy ismerősömnek meg lecsúszott 2 oldalra az anyag és igy közepén "lyukas" volt ott a pittynél :/
Hú de látványos és szép is nagyon,köszi :) :)
Sziasztok,kepzeljetek olvastam egy forumon vagy is FB-on egy csoportban,hogy amit W tolt szilikonolajat felszivodott masnak,konkretan eltunt.En mar 2.5mlnel tartok,ebbol mindossze 0.4 van alul a tobbi felul,2 3 napig gyonyoru a szam,de utana olyan,mintha felszivodott volna a szilikonolaj..Mas is jart mar igy?
Eddig nagyon meg voltam elegedve Palibacsival,de kezdem ugy latni,hogy valoban eltunik a szambol az olaj,ami igazabol nem szivodhatna fel.
Vannak képek az oldalamon :) 60/ampulla
Szuper,képed van róla esetleg,hogy milyen lett? :) Mennyibe kerül nála 1 ampulla?
Van olyan ismerősöm akinek ő töltötte a 3. ampullat az jo lett, de van olyan ismerősöm akinek eltolta :/ bár ingyen kijavította, csak sokkal nagyobb lett igy a szàja mint szerette volna. Én Félszerfalvinál voltam és 2 hét múlva megyek is a következő adagért :D Maximálisan elégedett vagyok vele. :)
Remélem segítettem.
Sziasztok csajok :)szeretném feltölteni a számat szilikonolajjal,mivel tavaly 2 alkalommal volt töltve bele 1-1 ampulla hyaluronsav amitől tele lett kis csomókkal és a feltöltött hatása csupán addig látszott amíg teljesen le nem apadt,vagyis kb 1 hétig utána a kis csomókkal együtt teljesen eltűnt a duzzanat is és ugyanolyan kicsi lett mint előtte,szóval felesleges pénzkidobásnak tartom!Az ismeretségi körömben mindenki Afshin dokit ajánlotta,tapasztalatokat szeretnék kérni tőletek vele kapcsolatban,rossz tapasztalat esetén kit ajánlotok stb,köszi csajszik :)
Hol szoktad töltetni? Hány ml van most így bent? Szerintem is szebb, ha az alsó a vastagabb, de ez ízlés kérdése! Kinek mi... 😊 Nekem 1,2 ml van alul és 0,8 felül, mi így osztottuk el. Én nem vagyok megelégedve a hyaluronnal, illetve azzal amivel nekem van töltve. 2 hónap után alig látszik... 😏 Neked milyen hyaluronnal töltik?
Sziasztok! Tegnap voltam töltésen, 1 ampulla ment bele. A felső ajkamban két helyen is komolyabb bevérzésem van. A lila foltok annyira nem izgatnak, viszont a duzzanat mikor kezd lemenni? Mik a tapasztalatok? Köszi a válaszokat😊
Szia! Én pénteken voltam nála, hyaluronsavas ajakfeltöltésen.Kérdezz nyugodtan!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy volt itt már valaki Dr. Tizedes Györgynél ajakfeltöltésen? Szeretnék munkáit nézni, mert neten nem találtam.
Sziasztok! Nekem 2 ml hyaluron van a számba. Az egyiket novemberbe rakatattam be, a másikat most januárba. Őszintén szólva én már nem nagyon látom ( mindenki más igen 😊 ), de ettől független szeretném már szilikonnal töltetni, mert nincs kedvem 2 havonta 100 e kidobni az ablakon. Van v.kinek tapasztalata, hogy mennyi időt kell várni, amig a hyaluron után rátöltenek szilikont???? Sokan írjátok Wágner dokit... Valaki leírná nekem az elérhetőségét? Köszönöm! Szép estét 😊
Szia!
Mit csinált a csomóddal,kivágta?
Sziasztok! Ma voltam Lászlófy doktornál.
Másfél ml-t töltött be, felet félretettünk, ha kell még korrigálni, akkor legyen. Egy hét múlva megyek vissza kontrollra. Sztem szuper lett, bár azt mondta a doktor, hogy egy kicsit még lappadni fog, mert a tűszúrások is növelik. Izgulok.
A doktor jó pasi))))
Sziasztok!
Ma voltam Wagnernel, es csak ajanlani tudom mindenkinek! :)
Korabban mar volt egy ajakfeltoltesem, ami becsomosodott, ezt ma W nagyon ugyesen eltuntette es 1ml-t hyaluront toltott bele. Nagyon kedves es minden kerdesre valaszol! :)
Sziasztok! Dr. Sikos csinált már valakinek itt saját zsírral való töltést? Ha nem is ő, de ha van olyan akinek saját zsírral van töltve a szája, annak a tapasztalatai érdekelnének! :)
Lányok,valaki csináltatott már W-nél ciciket?
Marmint alul 0.5. Egyebkent sokat dobott rajtam, papir szam volt kb :D
Sziasztok. Ezer éve voltam mar en is itt kb 5 eve toltettem fel a szam W.-nel. Mar lassan en se tudom mennyi van benne de talan 2 van felul vagy 2,5 alul fel mondjuk ennek semmi ertelme :)
Volt valaki aki vagatott ki csomot? Nekem alul egy pici van es ket napja raharaptam..hat nem volt kellemes :/ elnezve a szatokat rakatnek meg bele de azota van egy kislanyom es nem nagyon van időm feljarkalni pestre fel milinkent.
Sziasztok!
Régen jártam én is ezen a fórumon,szilikonolaj van a számban,amit Wágner töltött.Ha jól emlékszem alúl 1,5,felül pedig 2,5 ml lehet,sajnos már nem rémlik.Egy időben be volt csomosódva, de ez valahogy eltűnt,én sem értem hogy :D Ezért szeretnék még tölteni bele,mert bár a változás az eredeti csík számhoz nézve látszik,de még mindig "pici" az arcomhoz nézve.
Oldalról viszont csücsöri,tehát ezt szeretném elkerülni.
Milyen technikával kell újra töltetnem,hogy tényleg ne kacsásodjon,legyen még csücsöribb,természetes hatású,de vastag legyen? Mi történik,ha kontúrba vagy a húsos részbe tölti az anyagot?
Köszi! :)
Wagnernel mennyibe kerul egy konzultacio ??
nincs meg sajnos, betelefonaltam a kontur klinikara, ok megadtak, csak nem mentettem el
Mi a telefonszáma, megírod priviben. Köszi.
+ es en aznap mentem dolgozni, csak egy oraval kesobb. addigra elmult a zsibbadas, be volt dagadva egy kicsit, de nem veszesen, nem jegyezte meg senki, hogy rendelleneset lat. beszedet hanyagoltam, amennyire tudtam
aha, szerda reggel 7re mentem, 40ert toltott 1ml szilikont. nem kell bejelentkezni, de mondta hogy legkozelebb hivjam fel, es megnondja mikor van bent, ha nem akarok 'csucsidoben' menni. mar tultettem magam a paran, viszont most vagyok 2 napos, es az egyik felso szuras korul egy csomo lett. ez emulik, ugye? :D
További ajánlott fórumok: