Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Afshin doktor mennyiért tölt szilikon olajat? Szépen dolgozik? Eddig csak Wagnernál voltam de nekem a szerda délelőtti órák nem jók Afshin meg ugy tudom délután is benn van!
Koszonom! Afshin hozta teljesen rendbe? Ezek szerint Rozsos nem végzett jó munkát?
Még annyi kérdésem lenne,járt már úgy valaki,hogy masszírozgatta a csomóit és bedagadt a szája?
Nekem volt egy oldalt,amit próbáltam,de úgy bedagadt a szám egyik oldalt,hogy teljesen ferde,kiáll,nagyon ijesztő!
Afshinnal vibereztem,képet küldtem neki,nagyon segítőkész,még így vasárnap kora reggel is,ő szerinte jegeljem,le fog menni pár nap alatt,de nem tudom.
Zsibbad az az oldalam,mintha még bennem lenne az érzéstelenítő, illetve csukott szájjal is egy csomót érzek ott,mintha lenne ott egy kinövés,pedig ha a nyelvemmel odamegyek nincs..
Most is jegelem,de 1 napja ilyen,nem tudok emberek közé menni.. Nem is tudom holnap hogy fogok dolgozni.
Wágner dr. viszont csak szerdán tud ránézni.
Dr. Afshin hétfőn csak megnézni tudná,de mivel nem vagyok pesti,elég drága lenne nekem csak ezért felmenni hétfőn, ill. szerdán.
Dr. Wágnerhoz fűződő bizalmam megingott,kérdeztem,hogy szerdán ki tudná-e vágni,de nem mondott semmit,csak hogy ránézünk.
Köszi!
Voksán is kiszedette, csak nem találok róla semmit,hogy kivel és nem lett neki rondább!
Borzasztóan zavar, visszasírom a töltés előtti állapotot..
Sziasztok!
Wágner dr. szed ki szilikont?
Sajnos nekem igen elcseszte a szám, nem onnan indul a töltés,ahonnan kéne,tehát nem a széléről,hanem beljebbről.
Ez engem mosolygásnál nagyon zavar,így elmentem újabb töltésre,hogy korrigáljuk,de nem sikerült.
Ilyesmit hadobált,hogy genetikailag rossz helyről indul a szám,holott a töltés előtt nem így nézett ki mosolygáskor, egyértelműen látszik,hogy nem onnan töltötte,ahonnan kéne.
Persze ő is látta és mondta,hogy menjek vissza és még töltünk bele,de én már nem szeretnék töltetni,mert már így is sokallom,hanem kiszedetni. Na nem az egészet, hanem csak annyira,hogy esztétikus legyen,ne legyen ekkora különbség, bemélyedés..
Tettem fel képet,egy vakust, illetve egy vaku nélkülit..
Szia! Azt tudod, hogy bűncselekmény részese lettél azáltal hogy szilikonolaj injekciót töltettél az ajkadba...Gratula..Még az orvos nevét is leírtad....Ha ezt hivatalos szerv olvassa, meg fognak keresni!
A szilikon olaj nem engedélyezett emberi felhasználásra az Európai Unióban. Az az orvos aki ilyet ad be ma Magyarországon ,az felelősségre vonható foglakozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés, ha bizonyítást nyert akkor ehhez csapódik még a maradandó károsodást okozó cimke is.. Ez mindkettő börtön fokozatú büntetési tétel. Köszönjük hogy megosztottad az információt, így állampolgári kötelességből át kell adnunk ezt az információt a rendőrségnek. Gondolom számlát se kaptál...Wágenr doki hálás lesz neked, hogy nyílvánosságra hoztad a tényt, hogy szilikon olaj injekciót adott be neked. És imádkozz, hogy ne okozzon akár most, vagy akár a későbbiekben károsodást a szilikonolaj az ajkadba.
Rókus kórházba kell menni, ami a Blahánál van. Felmész a 2. emeletre, megmondod hogy Wagner dokihoz jöttél, és megvárod amíg behívnak. Szerintem csak szerdánként van bent. Mondjuk lehet, hogy más napokon is ott van, de olyankor gondolom műt. Szóval szerda reggel menj.
Jövő héten megint megyek hozzá. Olyan gyönyörűre csinálta meg a feső ajkamat, hogy ilyenről álmodni sem mertem, de most az alsó aránytalanul kicsinek tűnik, szóval töltetek még oda, és utána meg is lesz a kívánt eredmény. Csak ajánlani tudom, nekem tényleg kihozta a legjobbat az adottságaimból :)
Sziasztok, szeptemberben megyek haza Budapestre és szeretném szilikon olajjal megcsináltatni a számat. Írjatok nekem elérhetőséget, kihez tudok menni. Leginkább tapasztalatok alapján. :)
Mivel pár hónapja raktak bele hialuronsavat, de már alig látszik, jó lenne ha nem kellene megvarni míg felszivodik... Szerintetek van rá esély hogy így megcsinaljak?
Ja a csomókkal rendelkezőknek írom, hogy finoman de határozott mozdulatokkal masszírozzatok át. Nekem teljesen elmúlt. Lehet kicsit beduzzad utána és zsibbadhat is, de gyönyörűen eltűnnek a csomók.
Sziasztok!
Kecskeméten ki csinál feltöltést? van valakinek tapasztalata kihez érdemes menni?
Sziasztok csajok,
Volt már valaki ajaktöltésen dr. Faludy Péternél? Mik a tapasztalatok? Úgy látom, hogy Teosyal kiss-szel dolgozik, milyen időtartamú a hatása?
Köszi
Töltés után egyből aszimmetrikus volt, vagy később lett ilyen? Ha később lett nagyobb az egyik oldal ahogy duzzadt be a szád akkor elvileg az le fog menni :)
Várj egy pár napot aztán ha nem javul menj vissza a dokihoz(vagy egy másikhoz :D), hogy korrigálja.
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?