Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap volt hyaluronos (Juvederm) feltöltésem, egyenlőre be van dagadva...
Felül nagyon vékony szám volt, alul átlagos, 2,5 ampulla ment bele összesen.
Jegeltem tegnap este meg reggel is ameddig tudtam.
Most viszont már dolgozom és fáj, feszít, az lenne a kérdésem, hogy lydocainos krémmel kenhetem hogy kicsit "kibirhatóbb" legyen?
Köszi:)
Szia! Nekem volt ketszer vele. Nem tudom h az anyag miatt vagy egyeb miatt de akkora csomoim voltak h mar ha mosolyogtam eltakartam szám. Nekem nem jott be
Szia! Ugyanigy jartam. Nekem mar sokszor toltottek mondtam h nem marad meg... De de de ez jo lesz. A nagy.....-t es raadasul nekem alul csomos. Nyilvan nagyobb buli ez a dokiknal tobbszor mész vissza
Sziasztok! :)
Töltötték már valakinek Restylane-nel az ajkait?
Tapasztalatok? :)
Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Dr.Gill Endre plasztikai sebészről van valakinek tapasztalata ajakfeltöltéssel kapcsolatban? :)
Szia!
Nézd meg van fent 2 képem,az egyik régebbi,a másikba pedig 0.4 van alul 0.6 felül,szilikonolaj,elég vékony szám volt,ha nevettem el is tűnt,de most sem lett jobb,mert csak az alsó ajkamba maradt meg jobban,a felsőbe nagyon minimálisan látszik.A Félszerfalvi töltötte,nekem nem szimpi,először is,ha egy doki utánam jön be az ajtón,illő lenne kezet mosni,csak a nagy izgulásba nem is figyeltem,hogy megmossa-e,utána szólt a barátnőm...Hát imádkoztam nehogy valami fertőzést elkapjak.Másodszorra,engem egy orvos se simogasson.
Úgyhogy márciusban megyek a Wágnerhez,most csak a felsőbe akarok töltetni 1mlt.
A különbséget nem tudom a szili és a hyaluron között,de nekem nagyon becsomósodott a szilitől,alulra már nem is mernék töltetni,mert kb. 1cm-es csomóm lett.
Remélem tudtam segíteni.
W:1ml/40e
F:1ml/60e
Koszonom a gyors valaszt.
Neztem a te ajkaidat is. Szepen megmaradt a felso ajkak konturja, nem folyt el. Ez az egyik legfontosabb nekem.
Igen, azert szeretnek eloszor felszivodot, hogy lassam, milyen lehet.
Aztan kesobb valami tartosabb, ha megszokom es tetszik. 😃😁👌
Szia! A felszívódó anyagokkal az a baj hogy nagyon hamar szivodnak fel. Az első juvederm nekem 2het volt, a második teosyal 2honap. Ráadásul csomós is volt. Most szilikonolaj van benne, sokkal puhább es egyáltalán nem merev. En Félszerfalvinal voltam, nagyon normális, szépen dolgozik. Nekem mondjuk nem volt teljesen vékony a szam, igy az 1mlvel teljesen elégedett vagyok, de arra készülj, ha nagyon vékony a szád, két ampulla simán kell a kívánt eredményhez. En nem akarok senkit rábeszélni semmire de számomra a felszívódó anyagok csak arra voltak jók, hogy kiprobaljam hogy állna ha fel lenne töltve, de az biztos hogy harmadjára mar nem rakattam volna be ilyet, pénzkidobásnak tartom. Sok lany a fórumon járt mar igy, akad akinek beválik a hyaluronsav is de ez ritkább. A szilikonolajrol meg ugye tudjuk hogy kesobb okozhat komplikációkat. Az a legegyszerűbb ha elmesz konzultációra es ott részletes felvilágosítást kapsz a választott orvostól a saját egyéni elképzeléseid szerint.
Sziasztok!
Mostanaban kezdtem el olvasgatni a forumot.
Ti kit es milyen elso korben felszivodo anyagot valasztanatok, ha az anyagiak nem szamitananak?
Az eddigi dokik akik erdekelnek:
- Dr Feszterfalvi: ismeros ajanlotta akinek szep termeszetes ajkai vannak, fel se tunt, hogy toltott, de tobb munkajarol nem latok kepeket
- Dr Wagner: Rokus korhaz, szinten ismeros ajanlotta, akinek termesztesek az ajkai, fel se tunik. Itt latni meg par szep munkajat.
- Dr Sikos: online szep kepek, egy masik ismeros pedig a sajat zsirra eskuszik, de neki nincs is ajakfeltoltese
Cel:
Termeszetes, dus hatas. Semmi extravagancia. Csak annyi ami aranyosan illik az arcomhoz.
Az also ajkamat megvastagitani.
A felso ajkam kozepebe a philtrum alatti reszbe toltetni.
A felso ajak ket szelebe nem nagyon szeretnek, nem zavar, ha ahogy anyukam mondja de ott vekony marad, mert megfigyileseim azt mutatjak, hogy ha oda kerul anyag, akkor a felso ajak elvesziti konturjat, kifordul a pereme es igy jutunk ugynevezett kacsaszajhoz/ anusmouthushoz. 😂
Ido:
A legjobb az lenne ha 1-2 napon belul tudna fogadni.
Anyag:
Mivel uj vagyok a terepen elso korokben mindenkeppen felszivodo anyag.
Referenciakepp:
pengeajkaim vannak. 😥😓😓😢
13 eves korom ota enyhen csucsoritek minden kepen es minden alkalommal amikor tukorbe nezek.
A spontan fotokon kell rajonnom, hogy a testkepem nem egyezik a valosaggal, nagyon nem...
Az arcom alapbol husi, gyerekfejem van, nagy szemeim, orulnek, ha 25 eves fejjel nem 14-17-nek neznenek, es szep szines ruzsokkal kenhetnem vegre ki az ajkaimat, mert jelenleg szornyu, ha barmit is rakenek...
Persze!
En 3x voltam 1ml-t rakott mindig es mind benne van.
3eve volt az elso.
Csomok azok vannak belul.
illetve mivan a csomóiddal?
Szia :) ugyanolyan, a formája is teljesen megmaradt, nincs panaszom eddig :) Neked?
Nekem többféle anyaggal is volt már töltve a szám. Kicsit olyan, mintha mindig ugyanazok a termékek jönnének ki, csak új néven és új köntösben. A Juverdem a leggyengébb, szinte egyből felszívódik (nekem).
Legutóbb Hydryalix-ot használt az orvos, ami viszont nagyon bevált. Először megduzzadt az anyag, tehát kb 2-3 napig nagyobb volt a szám, mint betöltéskor (kis csípő érzés és feszülés kísérte), majd szépen beállt. 2 hónapja tartja magát a Hydryalix, eddig ez a legjobb.
(Mennyiségét tekintve csak 0,5 ml-t kaptam, az én kívánalmaimnak ennyi is elég.)
Tud valaki a Remake-rol irni tapasztalatot?
Legközelebb mostmár én is szilikon olajat akarok , de ezek után mar nem tudom kivel toltessem 😂 Kit ajánlatok?
Az szép,akkor nem en vagyok a hülye!!!!! Van akinek bent maradt a perfectha több mint egy napig????:-D
Szia! Sajnos én is ugyan így jártam. Dr Wagnernel voltam szerdán , 1 ml ment a számba, aznap szépen be durrant , reggelre semmi. Nekem se vette észre senki. Csak a lilulas látszik meg egy csomó van alul az alsó ajkamba.
Sziasztok Lányok! Elmesélném az én sztorimat...tegnap elmentem az általatok is jól ismert Dr. W-hez,életem első feltöltésére. Az itt leírt tapasztalatok alapján úgy mentem h szilikont kérek...mondtam neki nekem nincs pénzem 2-3 havonta 70ezerért töltögetni a számat. Ő lebeszélt,hogy ő má alig tölt szilikont,és nem ajánlja stb....mondok ok,biztos oka van ha ennyire lebeszél. Kértem őszintén mondja meg KÖRÜLBELÜL mennyi ideig tart a Perfechta hialuonsav...azt mondja 1-másfél év. Hát mondom legyen. Nem hazudok 2 egész fecskendő belement a számba,legfőképpen felülre,elég vékony szám volt felü-átlagos. Mondta nézzem közben tükörben milyen...persze becsapós a dolog hisz ilyenkor a szád alapból beduzzad hisz fizikai behatás éri. Végül 2 ampulla után döntöttünk úgy,hogy elég.(alulra kicsi ment). Mára semmi,de konkrétan SEMMI nem látszik,vagy nagyon kell szuggerálnom,hogy a felső ajkam nagyobbnak lássam. Egyedül a lidocain szúrás helye látszik,na az belilult.:-) semmi más. Szám teljesen vállalható,bent kicsit duzzadt. Konkrétan édesanyám semmit nem vett észre rajtam,hogy bármi is történt volna velem.:D én aláírom,.hogy vannak szervezetek akik gyorsabban bontják a hialuronsavat,de ez kicsit túlzás...:D mit gondoltok? van tegnapi képem,meg szívesen lefényképezem ma....szánalmas,és mindezt valag pénzért. Nem vagyok az a reklamáló típus őszintén....de ez most kiverte a biztosítékot.Azt meg pláne nem értem miért nem akart nekem szilikont amikor minden 2. író itt azt írja az van neki,és töltenek azt is.
Azt tudja valaki hogy Wagner doktorúr melyik markaju szilikonmal tolt szajat ?
Nem nagyon pörög ez az oldal. Amit eddig leszűrtem, hogy a szilikon kellemesebb, jobban csomósodik, de tovább tart, a hyaluron fájdalmasabb, de azért az is csomósodhat, rövid időn belül felszívódik.
Azert, mert évek mulva is okozhat gyulladást, csomosodast, állítólag elvandorolhat az anyag... Személyesen nem ismerek olyat aki igy járt volna, olyat ismerek, akinek évek ota van szilikon az ajkaban (4-5ml) es semmi baja. Itt a fórumon ha visszaolvasod, vannak elrettentő példák es vannak aki hosszú ideje elégedettek. Olyan anyag egyébként nincs szerintem, amivel mindenki egybehangzóan elégedett lenne.
Miért tiltott anyag a szilokon olaj?
Sziasztok , holnap megyek Dr. Révész Zsolthoz, esetleg van valakinek tapasztalata vele kapcsolatban vagy akármi hasznos info ?? Most lesz az első feltoltesem, es minden Infonak nagyon örülnék! Koszonom szépen ! :)
tévedés :) a munkájával van bajom. Örülök,hogy neked minden szép amit ő csinált. Nem veszekedni jöttem,csak egy véleményt mondtam el. Nekem nem jött be az amit csinált velem. Amúgy miért is ne mondhatnék bármit? ez egy fórum,nem?
Én is erre lennék kíváncsi.
Igen, úgy tűnik már így marad, nem ment lejjebb azóta. Bár állítólag 6hét mire a végleges formát eléri...remélem így marad :)
Permalip-el kapcsolatos tapasztalata van vkinek?
Naggyon szep,na en is ilyet szeretnek :).Meg mindig ugyanilyen,hogy lement a duzzanat?
Biztos én vagyok a béna, de nem tudok üzenetben képet itt, de feltettem az adatlapomra, és akkor látod :)
További ajánlott fórumok: