Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
corahard👻+blondangel:
no lehet:-)amúgy ilyet énis tudnék írni📝de mind1is :D ami veletek történt.az rendxes itt a Hoxán...:D errol ennyit:S
😂😂😂skinny888: a használat➡utána tűt elkell🛃 dobni :c ezért
a doki simán kérhet akár teljes árat💰ez attól is függ h
pl perfecthát használ v az olcsó társaitツmert lehet fizetni feleannyiér is💵 többet:(.mint 1ampulláért:-(sajna függvényben:-)de jobb lex előtte tixtázni😉mit h+mennyiért rak be :p 📲
Sziasztok lányok!
Ha valaki csak egy fel ampullat töltet a szájába akkor is ugyan úgy ki kell fizetni mintha egy egesz lenne? Vagy olyankor az ár is feleződik? Vagy ezt orvosa válogatja?
Köszi az infót!
arccsont töltes 360euro
szäj 316eurbotox100
puszi
jegeles nem hat kaptam augmentint es eszmeletlen fajdalamaim vannak
hyaluronnal töltötte?
Tényleg nagyon feldagadt, és véraláfutásos lett. Idővel biztos jobb lesz. Próbáld meg jegelni. Ha az sem segít, menj orvoshoz. Én is készülök ajakfeltöltésre, de most jól rám ilyesztettél. Megkérdezhetem mennyibe került?
40-et kér a siliconért :🅿
ebbe elvileg bennevan a berajzolás:-)beadási technika⚡ stb.
Szia!
Én is már régóta gondolkodom a permalip-ről. Nagyon félek a műtéttől. Nagyon keskeny az ajkam, de a hyaluron gyorsan felszívódik, és a silicon kockázatos. Leírnád a tapasztalataidat? Nagyon kellemetlen volt a műtét? Mennyi idő alatt gyógyul meg a szád teljesen. Szép lett a formája? Nem furcsa a tapintása?
írtak már errol🔂olvass vissza -.- dr.Gill kérésemre elmondta h...:tud adni vmit...:) gyulladás ellen💉feltéve ha lenne:x és oilan xerencsém van h
🍀az elég lesz :x aztán jöhet vki a Star Trek-ből📱aki lézerezi:) de =re nekem nincs ilyen:-! amúgy a szilikoncsomót ⓘcsak műtéti kimetszéssel🔪és úgysem💯%-osan lehet:((szövetkárosítás keretein belül:DDD kikaparni.ezért a szilikonból csak keveset szabad alkalmazni :dd
hat, azt mondta h nemtud :ø
visszavenni belőle:-( ha sokk lenne:DDD csak kicsit lehe† beinjektálni💉gondolom.azért💬mert a hibás kontúr így nem veszélyezte†
ha kérnék még✘mert a másikoldal =tlen💉 a sokkadik töltésnél;)a végén tényleg jön a granulóma🚫
...tényleg kéne még💞 de végülis annyira nem h kockáztassak□ha keveset ad🔝akk elmászni se tud az anyag✔
Gill dokitól jövök...:azt mondta h nemtölt tøbbet :D de biztos lehet:x könyörögni érte.))
szerinte nemlátszódik:-)amit tölteni kéne :/ a permalip pedig csak ajakba jó.azt ajánlom annak aki tartósat akar:x laikusként sztem a silicon oilan helyre alkalmas leginkább :x mint pl a horpadt áll töltésére :ø
amiről Slim Shady:) John Travolta v Jacko 👻híres:-! kb.10oldalon-_-!olvastam h a szilikonoilaj mindenhol bevan tiltva❌ de Gill doki→_→♡ azt mondta h sinus 350 szilikonolajat használ:-! no találtam errol infot neten:dd sztem a tiltás;-) túlzásbavitt:-):-) rendeltetésellenes használat eredménye :x a rendxes hyaluron :Ð pedig pénzkidobás💰nyilvánvalóanaz orvosi pénztárcák dagasztása:))betiltva lenne a xili precíz használatával😂😂😂 =re így látom
További ajánlott fórumok:
- Méheltávolítás - akinek elvégezték már ezt a műtétet, megosztaná velem a tapasztalatait?
- Hosszú távú de nem végleges ajakfeltöltési tapasztalatok.
- Hyaluronsavas ajakfeltöltésről tapasztalatok?
- Budapesten ki a legjobb az ajakfeltöltésben?
- Hyaluronsavas ajakfeltöltés kuponnal
- Valakinek csinált ajakfeltöltést dr. Makó Ádám?