Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Nekem ugyanezt mondta Wágner doki. H hívjam január közepén, hátha lesz szilikon olaj de nem biztos.
SZiasztok! A Restylane-rol velemenyek? Csak kulfoldi oldalakon lattam eddig :(
Szia privibe kerhetek egy elerhetoseget role?:)koszonom
Sziasztok esetleg tudtok olyat aki Hyamaxal tolt?koszonom szep napot :)
vagy kinél van? jövő hónapban vagyok Magyarországon és szeretnék töltetni
Lanyok,ma beszeltem Afshinnal, azt mondta nincs szilikon, es lehet hogy nem is lesz
Szia kicsiz02!
Érdekes h eddig senkise írt a Nikiről, fantasztikusan dolgozik. Még nem voltam nála csak nagyon sok ismerősöm és láttam a munkáit. Van már idöpontom is. Csak felszívódóval dolgozik 60/ml facen sok minkája van fent. És a legfontosabb h nem csomosodik be.
Sziasztok! Tudja vki, hogy Borzák Niki milyen áron tölt szilikont és hyaluront?
Székesfehérváron vagy Balatonfüreden ki tud ajakfeltöltést? :)
Nekem dr G I L L töltötte 50 -e egy ml kicsit visszalapoztok leirtam számát is felhivjátok ad is időpontot :)
Nem tudja valaki hogy ellanse anyaggal hol toltenek es mennyier?
Megnéztem, szép a szád nagyon.
Te hol toltetted szilivel es mennyier?:)
Szio én megpróbálok segíteni ,én senkit nem akarok le se rábeszélni bármire. Én permalipet akartam csináltatni az teljesen tartós implant amit szádba tesznek be végül nem az lett egy mert ez néz ki legművibbnek kettő mert itt csak másik forumon nem egy lány írta elcsúszott neki . Végüls szilikon ment bele 3 ml van már benne azóta sokkal boldogabb vagyok ,hyaluront azért nem akartam mert semmi értelme három havonta szétszuratni a számat de ez az én döntésem ha bármi baj lenne meg ki fogom szedetni ki lehet szedetni szilit, és tőlem még egy ismerősöm sem kérdezte meg soha fel van e töltetve a szám van fent előtte utána képen de persze mindenkinek maga döntése csak leírtam tapasztalataim rem tudtam segíteni :)
Sziasztok:) Wágner doki mennyiért tölt szilikont? És Afshin mennyiér?3ml akarok töltetni:) melyik dokihoz menjek inkább?és szerintetek a szilikon jó megoldás?ha nem akkor melyik felszivodó anyagot válasszam amivel nincs probléma és nem szivódik fel olyan hamar?es melyik doki tölt szépen felszívódót?leginkább a szilikonról érdekelnének tapasztalatok!köszönöm előre is:)
szia! éppen fél ml-től nem lesz telt, de talán még 1 ml-től sem! szerintem olvass vissza jócskán itt a fórumon pro és kontra...
vannak tartósabb anyagok, (erre várok én is hogy legyen a dokinak, mert hiánycikk) pl. remake, ami másfél két évet mondanak felszívódásnak. Gondolom 1 évet csak ki bír, szilikont soha nem töltetnék be...
Lányok. Ma reggel hìvtam Wágner dokit. Nincs mèg mindig szilikonolaja, azt javasolta érdeklődjek újra januárba.
Sziasztok lányok! Én még új vagyok a témában, ma mentem volna hialuronsavas ajakfeltöltésre, de lebeszéltem magam róla, mert nem olyan tartós, és pénzkidobásnak érzem 3 havonta töltetni a számat. Láttam, hogy írtátok sokan, hogy a szilikonolajtól egy idő után csomó keletkezett a szátokon, bár nekem a képek alapján nem tűnik vészesnek, illetve ha ki lehet kapartatni, akkor szerintem nincs nagy probléma. Szóval én is gondolkodom a szilikonolajon, lehet hogy először csak fél milit töltetnék összesen a számba( negyedet felülre, negyedet alulra). Mert én csak épp hogy egy picivel teltebb ajkakat szeretnék. Lehet természetes hatást elérni a szilikonolajjal is? Illetve van arról infótok hogy Wagner doki mikor rendel? Be kell hozzá jelentkezni? Telefonon meg tudom kérdezni, hogy érkezett-e már olaja, vagy inkább személyesen kérdezzek rá rendelési időben?
Sziasztok van vkinek híre W-rol?vagy másról szilikon ügyben? Koszi :)
Valaki tudna ajánlani plasztikai sebészt Budapesten aki szépen dolgozik?
Tavaly az Art Medic központban csináltattam, de nem volt túl tartós és alig látszott az 1 ml.
mivel - legnagyobb sajnálatomra - minden lány törölteti magát:D aki érdemben segíteni tudna :S még az orvosommal is összevesztem.ezért nehéz válaszolni:(de +teszem azért ⓘ a régi dokimat Jankyt-.- ismét felhívtam s azt mondta h a silicone oilajra azért nem lehet hyaluronsavat+ilyesmit tölteni ❎ mert akk mégnagyobb a granulóma kialakulásának veszélye (:◎) 🍼 rátöltést szilikonra 1általánnem vállal:((azt mondta h nem a szilikonhoz való nemkötődés miatt:-):-)hanem amiatt h a szilivel még biztosan baj lesz:/ 😵
Genny?!
Jaj, a doki mit mond?
Sziasztok.ELLANSIL-al kapcsolatban valakinek van tapasztalata?azt hallottam csomosodik...
En Angliaban Birminghamben voltam..Holnap rakerdezek..
Szia herpesszel szerintem ne, de azt kérdezd aki toltotte.
Kinél voltál?
Sziasztok! Oktober vegen tortent eletem elso ajakfeltoltese 1ml teosyal ..nehany helyen erzem, h bubis maradt! Azt mondta nekem a csaj,h a toltes utani napon napi 30 mp-ig masszirozzam...Nektek hogyan tanacsoltak?
Meg egy kerdes vasarnap mennek ujra,de tegnap kijott egy kisebb herpeszem amit kezelek..szerintetek? Koszonom
Hú ez eleg brutal.
Miért akarsz még?
Szia. Végülis kiszedetted a szádbol a szilikont? Irj légyszi rola hogy történt. Ki csinálta? Köszi
További ajánlott fórumok: