Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Es felszerfalvyhoz be lehet jelentkezni telefonon keresztül szilikonosra? En is csak fel milit szeretnek egyenlore, elosztva alulra felulre
Sziiasztok! Dr Felszerfalvy csinal szilikonos feltooltest! Jovoheten megyek hozza csak felulre lesz 0 5 ml ! Elso lesz nem merek olyan sokat! Velemeny????? Dokirol stb :))
Most akkor kinél van jelenleg szilikon? 😄 Össze vagyok zavarodva
Én is hozzá, nekem is kb annyi van de neki nincs :(
Nem Wagnerre gondolsz?
Neki nincs
Gillnek tudtommal van
én wagnerhez mennék szilionra,.. :S
eddig 3.5 ml van benne, de félek a komplikáciotol, hogy eddig nem volt hátha előjön.. szerintetek?
Sziasztok lanyok!
Gillhez szeretnek menni szilikonos szajfeltöltesre, de irtatok, hogy jelenleg nincs szilikonja.
Szerintetek ha felhivom, hogy varhatoan mikor erkezik hozza szilikon, tud ra telefonon valaszolni?
(szemelyesen most nem tudok bemenni hozza, mert külföldön elek)
Egyebkent ez majus körül lesz esedekes, remelem addigra lesz nala :O
Csajok!
Nekem az orvosom is tanácsolta de ha belegondolunk logikus is!
Ha nem iszol elegendő vizet a szervezeted a hialuront "felemészti" elvonja mert nedvességet nyer belőle . Én igyekszem 2 liter vizet meginni naponta , és este mindig bekenem aránylag jó minőségű ajakapoloval. ( biodermát szeretem )
Mióta így próbálok figyelni rá, érezhetően ritkábban kell mennem tölteni !
Egyszerű dolog , mégis hatásos 😋
Sziasztok. Megtudná nekem mondani valaki hogy Dr Pap Pèter milyen hyaluront tölt? Állitolag 1 -1,5 èvig tartos. Járt már nála valaki? Köszönöm.
Bar szervezet fuggobis end ugy tudom hogy kinel mennyi I do mig lebomlik..bar end inkabb 4-6havonta ujra,toltetem ha kell mint egyszer sziliko NAL és baj lesz :(
Szio koszonom szepen :) akkor mi a jobb?
Szilikon 1ml 50ezer. Nekem szilikon van mar benne több éve.
Juve3 egy nagy nulla, 1,5honapig birta a szamban. Masokaz nem probaltam, nekem juve volbellaval meg volumaval toltik, a nosabilisnredot (asszem) is, az egy olyan 4-5 honapig szep de az sem egy eletre szolo eredmeny :/
Gill mivel tolt es mennyier?:)
Én mennék de nem Nikihez.
Gill?
(En W-hez jartam)
Valakinek nincs kedve eljonni es egyutt megcsinaltatni a szankat a Nikinel szilikon olajjal?:)egyedul nem igazan szeretnek jo lenne ha jonne valaki aki ugyanugy megcsinalna mint en:)
Csajok perfecta vagy juvederm3 Ami jobb?
nem az első, harmadszor töltöttek bele, de ez most vlaami félelmetes volt :( azt mondta az orvos, minél többször megyek, annál fájdalmasabb, és duzzadtabb lesz.. hát nem tudom.
VAN VALAKI, akinek a többedik feltöltést követően csomókban állt az anyag? orvos azt mondta, masszaírozzam, elterül majd, ez normális, de borzasztóan félek, hogy így maradok. (1,5 napos)
Oooooo dehogynem:D az elsonel en is majdnem sirva fakadtam reggel:D
remélem így lesz,nem tudod elképzelni hogy nézek ki :D
Egy het alatt nekem a fele Lesz mindig, ne aggodj ket napig en sem megyek utcara,raadasul lila is utana mindig:D
lanyok tegnap este toltottek fel az ajkam, ma reggelre (masnap) meg mindig oriasi, ugye nem maradok igy?????? kisebb lesz ugye??? legyi nyugtassatok meg, mert nem merek utcara menni
Szia! Nemt tudod mennyiért tölti Niki a szilit?
HA megkérlek tennél fel előtte utána képet lécci:) kiváncsi vagyok, köszi
Nekem kb masfel eve toltotte az ajkam Erden dr Toth Andras. Osszesen ket alkalommal ellanseval. En a 3 es fel eveset kertem. 110000/ml. Azota is benne van.az igaz hogy erzek par csomot de ma sem valasztanek mast. Keress ra: Bonusz plasztika.
A Borzák Niki csinál szilikon olajos ajakfeltöltést!!!
További ajánlott fórumok: