Ajakfeltöltés tapasztalatok (beszélgetés)
Jézusom és a Niki mit mondott hogy nem látszik a szádon?
2milit toltettem mult heten tegnap vissza mentem es meg 3at
Szia!Azt irtad lentebb 2 milit töltettél a nikinél ugy tudom egy ml nála 40 e ft akkor hogy fizettél ki 200 e forintot?
Sziasztok:( hat nekem amennyire szep volt a szam mar annyira nem az:( elso napban mikor megcsinaltattam szep nagy volt 5 ampullat toltettem bele viszont korubelul 1nap utan visszament a szam akkorara mint volt ugyanolyan kicsi mint volt:( szilikon olajat toltettem bele Nikinel osszesen 200ezer forint volt nekem ez az ajakfeltoltes es most ugyanolyan a szam mint mielott feltoltettem volna.Iszonyuan el vagyok keseredve..Valakivel tortent mar ilyen?ez normalis, vagy keressek mast aki szilivel dolgozik es ujra csinaltassam meg?kerlek segitsetek:((((
Én is csak ajanlani tudom! Ügyes kedves és tényleg szépen dolgozik!
Ma voltam Gillnel az 1 hetes csomos deformalt szammal es kozolte h nincs is semmi teljesen szimmetrikus .. nem ajanlom senkinek mert szarja le a paciens nyomorat vagy nem tetszeset, szerinte ugy van es kesz.. siman meghazudtol..
nincs mese,be kell magunkat konyorogni Felszer-hez.van nekem is 2 csomom egyebkent,nem latszik,de mindketto nagy,sztem en igy G-t nem vallalom be szerintem,hogy utobbi 2 lany szajat elrontotta,vagyis vmi nem okes vele.hyaluronnal meg okes,de szilikonnal mar nem annyira
Szia! Dr Afshin milyen aron tolt hyaluront ill mennyiert hozott rendbe?
nekem dr afshin, ajanlom ot!
Koszonom a segitseged!! Mindenestere megvarom a szerdat, h mi lesz a kontrollon, ha nem akarja kijavitani akkor felkeresem a doktornot!
Jó kérdés..szerintem ha egy picikét adnak a csomó közepébe, akkor azt a kis régiót bontja le.. de személyes tapasztalatom nincs vele. Egy telefont megér, hívd fel a doktornőt vagy a klinikát ahol rendel, és telefonon informálni fognak a lehetőségekről.
Koszi! Es ez az injekcio a csomot oldja fel vagy az egesz anyag felszivodik az ajkamban?
Hát..a csomó felszívódása lehet akár 1-2 hónap is..egyénfüggő. Ha nagyon nem bírod elviselni, létezik hialuronsavra való enzimbontó /injekció/, az elég gyorsan leviszi. dr Csernus Krisztináról hallottam, hogy sikeresen végez ilyesmit.
Alfikacska nem tennél fel képet? :)
Ki hozta rendbe az ajkad? Nekem most Gill miatt csomos..
Olasz termekkel lett! :( nem jut eszembe a neve, de a dobozat is odaadta.. nem a szuras helyen lett csomos :( akkor nagy esellyel eltunik? Szerdan megyek koncultaciora, en nem ezrert fizettem h ilyen "torz" legyen az ajkam. Szerintem megkerdem az orvost, hogy javitsa bar azt sem tudom, hogy ezt lehet-e vagy csak az ido segit majd rajta, de en egy fillert nem fizetek a javitasert :(
nekem speciel Wagner "rontotta" el a szám, lett benne 2 csomó,mert elfelejtette mondani,hogy masszírozni kellene, illetve olyan egyenletlen lett,mint az állat.mentem újra, hogy korrigálja,semmivel nem lett szebb,se a formája,se semmi.hiába mondtam el milyen formát szeretnék,egyáltalán nem olyan lett.másik orvos érdekes elsőre rendbehozta,most teljesen szimmetrikus.amúgy ha itt lapozgattok vissza,Wagnertől is láttok ilyan mellplasztikát,hogy elszörnyedtek.Nem azt mondom,hogy Gill a világ legjobb orvosa,de a másik kollega számláján is van elég,úgy látom
Melyik márkájú hialuront töltötték? Egy orvos azt mondta nekem, hogy az olasz termékekkel sok gond van, allergiás reakciókat válthatnak ki, csomósak lehetnek stb..
A csomó szép lassan fel fog szívódni, ahogy ürül a hialuron. Nem lett jól eldolgozva, eloszlatva az anyag töltéskor, és valóban, szúrás helyén is gugásabb lehet.
Egyébként különlegesen szép az alap szád!
Szerintem teljesen normalis, nekem is volt mar ilyen, foleg a tuszuras helyen szokott csomo alakulni a szamban, de fokozatosan felszivodik, ne aggodj:) amugy nagyon nagyon szep lett!!
Sziasztok!:)
Wagner....jópofa....de nekem sajnos nem jött be...:(
Lett 2csomó az alsó ajkamban....mutattam másik dokinak és azt mondta elképzelhető h nem is hyaluront tett bele...talán van esélyem és felszívódik.
Nekem a feltöltés után nagyon be volt duzzadva az ajkam és az egyik oldalon vastagabb volt.Bekentem vastagon kókuszolajjal és nagyon óvatosan szét masszíroztam a csomókat és az egyenetlenségeket.
Sziasztok csajook!
Volt mar valaki kozuletek a bethesdaba a ruzsena doktornonel? Hozza keszulok szilire, wagnernel voltam tavaly 3x hyaluront toltetni de nagyon hamar kiment sajnos az anyag:/
Koszonom a valaszod! 1 ml felulre, alapbol nem volt csik szam, de latszik vegulis, csak a csomo zavar, mert rossz helyen van, nagyon feltuno.. :(
1-1,5 het mire a vegleges forma kialakul, a csomo normalis addig. Az h alig latszik valami fura, mennyit toltottek bele?
Valaki legyszi vegyen eszre,akinek van tapasztalata ! Normalis h 2 nap utan alig latszik a hyaluron az ajkamban ellenben 2 csomo latszodik?!
örülök h évekkel ezelőtt eltűnt régiek is írnak néha:) látom változik a véleményük :/ én is így vok ezzel( ! )írtak itt már nagyon jó+non rox mondókát is ugyanarról az orvosról :S (tudom h fáj:-)de:-) úgy látom h Gill+Wagner=1ésugyanaz!!!mind2ről írtak már ilyet-olyat, s hol 1iknek..hol másiknak van yo...:)illetve rox napja :S... úgynézki
mind1ik előfordul6 ez időjárásfüggő is -.-
Sziasztok!tegnap voltam Nikinél feltöltetni a szám szilikon olajjal, 2milit toltettem. Nagyon szepen dolgozik!teljesen meg vagyok elegedve vele. Másnak is csak ajánlani tudom mert tenyleg nagyon ert ehez!
Normalis h az ajkam deformalt es csomos 2 nappal feltoltes utan? (Hyaluron)
További ajánlott fórumok: