Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)
Sziasztok!
Képzeljétek, múlt héten megvolt a rendkívüli lakógyűlés, ma pedig már voltak feltérképezni a felettünk lévő szomszédokat és környéküket.
Nálunk 2-3 kakifoltot találtak a gyerekszoba ablak keretén, egyébként pedig "polos mentesnek" nyílvánítottak. Deeeee ott ahol eddig csak sejtettük, na most ott szó szerint invázió van!!!!
Azt merészelték hazudni, hogy csak 2 hete vették észre/jelent meg náluk..........állítólag már csupa fekete a szobák fala a polos ürüléktől..........innentől a közös képviselő a "gázmester" igazolásával elindítja az ÁNTSZ-nél a feljelentést + a felhalmozott adósságaik miatt árverezési eljárást indítanak a lakásra.
Remélem minél hamarabb lezajlik, és végre megszabadulunk tőlük!
Hál istennek a többi lakó is támogatja az ügyet, illetve a közösből történő írtásokat, ami ha minden igaz valamikor a jövő héten fog megtörténni.
5 hétig minek éhezne, ha van a közelben kaja?
Társasházban laktok? Ha igen, akkor jöhetett másik lakótol is.
szerintem úgy néz ki a csípés:( remélem hogy csak paranoiás vagyok, de félek hogy nem...engem fura mód nem csípett meg 1 sem....pedig horvátban azalatt az 1 éjszaka alatt széjjel ettek( volt vagy 40 csípésem....és allergia is társult hozzá)
plusz 5 hétig simán elvan a kis szemétláda vér nélkül, így simán lehetséges hogy az. mindenesetre fogalmam sincs hogy bizonyosodjak meg róla....félek h. ki fogok készülni idegileg ha nem próbáljuk kiírtani még ha nincs mit akkor is:(
Sziasztok,
a segítségeteket kérném, nagyon sok oldalt végig olvastam itt és nem sikerült eljutnom a megoldásig.
5 hete jöttünk haza horvát nyaralásról, ott az egyik szoba iszonyatosan poloskás volt 1 éjszakát aludtunk ott, hazajöttünk mindent kimostam ami nálunk volt, porszívózás, zsák ürítés.
3 napja barátomon megjelentek a hasonszűrű csípések, így gyanakszom hogy nem sikerült kikerülni hpgy hazahozzuk a kis rohadékokat.azóta egyébként vagy 10szer volt porszívózva...de hát ahogy olvastam az nem túl sokat ér. Keresgettem irtókat, de egyikről sem tudom megállapítni mennyire megbízható, szóval esetleg tudnátok ajánlani? Budapesten lakom egyébként. van értelme elkezdni házilag irtani? Pl. Fendona 5WP-vel ? mivel nem túl magas fokú szerintem a fertőzés így lehetséges hogy még csírájában el tudnám fojtani, mivel elég hamar felismertem ezt a csípést. sajnos más jeleket nem találtam a lakásban:( pedig 1.5 órát töltöttem tegnap hogy átfésüljek mindent:(Teafaolajat fogok venni hogy legalább ne csípkedjenek össze, ezt még kiszűrtem a rengeteg infóból. Esetleg valamilyen plusz infóval tudnátok szolgálni és hpgy mit ajánltok????
Köszönöm szépen a segítséget!!!
Én nem akarom engedni,de Ő már nem akar sokáig bejáró lenni.
Na,majd ezt az allergiát elmondom neki!Hátha megretten!
A lányom kollégiumában múlt szerdán volt irtás.Ami eleve kevés,meg valószínűleg nem alapos volt,ugyanis 2 nap múlva reggel 8db-ot fogtak össze a lányok a szobában.Na,ezek után nem engedtem vissza a gyerekem illetve még egy másik anyuka sem.Milyen jól tettük!
Ma reggelre megint össze lett csipkedve 2 lány,úgyhogy újabb irtás-reméljük alaposabb-meg állítólag a matracok is mennek tűzre.Na,majd meglátom hogy jövő héten még bejárós lesz-e a gyerek?!Mindenesetre megnyugtató hogy nem én voltam a hülye+a túlaggódós. :)
Nahát, ilyet sem hallottam még senkitől, hogy agyonfújkálták volna a műszaki cikkeket.
Nálatok viszont megcsinálják mindenkinél és akkor valószínű, hogy kipusztulnak és nem mennek át egyik lakásból a másikba. Nálunk állítólag sehol nincs, csak a szomszédomban, aki majd egy évig szaporította őket, ezért nem is hiszem el, hogy máshová nem mentek át, ezért én hiába irtatok, ha valahonnan esetleg mindig jön majd utánpótlás.
Szia,
Nekünk 1020 típusú gépünkvan. A fujóka gőzt fúj ki, de hamar vízzé csapódik le a tárgyakon. Van valami trükk amit érdemes próbálni ? Vagy nem jó a gépünk ?
Mit jelent az a néha-néha, hány nap szünetek vannak?
Nem lehet, hogy folyamatosan kapjátok valahonnan?
Sajnos olyan helyekre bújnak, ahol nem látod őket, nagy szerencse kell hozzá, hogy hajnalban elkapj egyet,
Gőzölőnek van több fujókája, az egyik nem vizet fúj ki, hanem gőzt.
Sziasztok,
A gőzölést hogyan kell csinálni ? Van nekünk gőztisztítónk de amikor a fújókával közvetlenül az ágyra/ szegőlécre próbáltam fújni csupa víz lett.
Ma volt nálunk az irtó de azt gondolom nem lehetett alapos hiszen nem fogatott fel minden zugot, és kb 20 perc alatt végzett 2 hálószobával. Azt mondta semmit sem talált. Igaz én is kerestem de nem találtam fészket, vedlett bőrt vagy ürüléknyomot. Pedig pár héttel ezelőtt éjszaka közepén fogtunk néhány élőpéldányt. Akkor nagyon csúnyán összecsípték a kis lányaimat. Most azonban csak néha néha csíptek de már nem sikerül elfognunk egyet se.