Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetős fórum)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
4662. Melcsi3 (válaszként erre: 4661. - Doboszika)
tegnapelőtt 05:14

Mi pedig Pécs mellett.

Drukkolok Nektek , hogy ne legyen több dög.

Mi 4 hónapja vagyunk mentesek

4661. doboszika (válaszként erre: 4660. - Melcsi3)
aug. 15. 15:51
Szegeden lakunk és július 12-én volt a 2.írtás. Azóta nem vettünk észre új csípéseket. 🙏🙏
4660. Melcsi3 (válaszként erre: 4659. - Doboszika)
aug. 15. 15:03

Szia Doboszika.


Azért ez mennyire durva, hogy Nektek 2 írtás 16 ezer , nálunk pedig 1 kerül 30 ba


Megkérdezhetem merre laktok?


Egyèrtelmü , hogy kárpitos ágynál bútoroknál nem müködik a kézi gázlángos pörkölés, én azoknak szeretnék tanácsot adni, ill tapasztalatot megosztani , akik szintén fa ágykerettel ill bùtorokkal rendelkeznek.

4659. doboszika (válaszként erre: 4657. - Melcsi3)
aug. 14. 21:26
Mi is vidéken lakunk és a 2 alkalom összesen volt 16 ezer forint. Szerencsére eddig nem kellett 3 írtás ami nálunk se garanciás. Nekünk kárpitos kihúzhatós ágy van, ezt nem tudom, hogy pörkölnétek de lehet oda lenne az ágy. Nekünk se adott 1 alkalommal se számlát.
4658. Robcsi76 (válaszként erre: 4657. - Melcsi3)
aug. 13. 16:30

Szia Melcsi!

Ágykeret égetésnek nem nevezhetem, mert akkor elégne, így maradt a pörkölés. :) Mint írtam nálatok valószínűleg éppen időben lett elkapva és azt is megértem, hogy nem olcsó és máshoz folyamodtatok. Viszont a ti eljárásotok nem biztos, hogy mindenkinél kielégítő lenne. Pl. nagyon sok olyan ágy van, ahol nincs külön ágykeret, hanem össze van kárpitozva a vázzal és sajnos a kárpit mögé is bebújnak. Ott megnézném milyen eredmény lenne a gázláng által felhevített eljárásnak. A petéket már nem is említem. Az nem az irtó hibája, hogy másodjára nem hívtátok, viszont az ő hibája, hogy ilyen irgalmatlanul sokat kér. Nem mondtam, hogy nincs szabad vélemény nyilvánítás. Azt mondom, hogy ha konkrétan megnevezel egy embert vagy céget és rossz hírét kelted, akkor ne csodálkozz rajta, ha beperel, mert megteheti ezt hidd el nekem!

4657. Melcsi3
aug. 13. 05:31

Sziasztok

Szia Robcsi

Ma már mindenre , és mindenhol van kiskapu, gondolom az írtó cégek is teljesen tisztában vannak velük, és ki is használják.

Nem bántom az írtót aki nàlunk volt, egyszerü kisember , nem világi vállakozó.

De sajna itt vidéken nálunk egy írtás 30 ezer, két hét múlva ismét 30 ezer, és nincs garanciális harmadik irtás.

Van kettö db gázmester a környéken.

Ill egy cég aki hökezel 100 ezerért.

Na ezért álltunk neki mi a házilagos írtásnak , amit Te ágypörkölèsnek neveztél.

És igen így is van , de ez legalább biztos módszer. Kombinálva a féktisztítóval.

Ez egy fórum, és úgy gondolom ma a szabad vélemény nyilvánítás idöszakában , le lehet , és le is kell írjuk , melyik szolgáltató, hogy , és miképp vègzi munkáját, akár pozítivan akár negatívan. Ezzel segítvén egymást , hisz nem kevés összegekbe kerül általuk megszabadulni a dögöktől.

Szép napot Mindenkinek

Melcsi

4656. Robcsi76 (válaszként erre: 4653. - Horakulum)
aug. 12. 22:47

Miért ne adnának számlát? Persze biztosan van olyan aki nem ad vagy a megrendelő nem ragaszkodik hozzá. Én úgy tudom mivel méreggel dolgoznak és méregkönyvet kell vezetni, akkor elég nehéz úgy vezetni, hogy vett 5 liter mérget és elfogyott 3 irtás alatt, mert csak annyiról írt számlát, viszont 5 literből 100 lakást lekezel.Persze lehet erre is van kiskapu :)

Én azon gondolkodtam, ha megint bekapom a dögöket, bérelek ipari hősugárzókat azt felfűtöm a lakást helyiségenként. 60C°-ra simán be lehet, de szerintem többre is.

4655. Robcsi76 (válaszként erre: 4652. - PanniBp.)
aug. 12. 22:28

Szia!

Miért ne olvashatna fórumot??? Te is dolgozol gondolom és olvasol fórumokat. A kettő miért zárná ki egymást? Én például hegesztő, lakatos vagyok és rengeteg ilyen témájú fórumban vagyok aktív fórumozó. Eddig a munkáimra nem volt panasz, sőt... :)

4654. PanniBp. (válaszként erre: 4653. - Horakulum)
aug. 11. 09:55
Nálunk adtak - 2x. A harmadiknál nem - érthetően, "grátisz volt" az írtás. Megjegyzem, az elsőnél, s talán a másodiknál kérnem kellett. Sajnos ez nemcsak a poloska írtónál történt meg. Egyéb helyeken is előfordul, hogy szólnom kell: kérem a számlát, máshová is megyek. Üdv. Minden olvasónak. P.
4653. horakulum (válaszként erre: 4651. - Robcsi76)
aug. 10. 15:21

Nem célom egyébként,m.hal Istennek nem is aktuális -ne is legyen- de szerintem egy szolgáltatásról barmikor véleményt formalhatunk, akár nyilvanosan is. Ilyen pl. A BKV, vagy a Sziget fesztivál :) vagy egy étterem. A nivosabb es inteligensebb helyek felveszik a kesztyűt és megvedik érdekeiket ha arról van szó, vagy ha nem értenek egyet a vevővel. Az a baj,h.poloskairtas esetén nem igen tudok arról,h.a fogyasztóvédelem kepviselne a vásárlók érdekeit. Tudjatok, engem pl.zavar az is,h.nyoma sincs hogy ott jartak,m.gondolom nem adnak számlát vagy igen?


Minden agyon van szabalyozva a de ez nem. Na mindegy!

4652. PanniBp. (válaszként erre: 4651. - Robcsi76)
aug. 10. 09:53
Szia Robi! Ugy gondolom az Írtónak a munkával kéne foglalkoznia, nem pedig a fórum olvasgatásával... Egyébiránt Ő a szolgáltató lenne, mi pedig a szolgáltaltó szolgálatát megfizető megrendelő.
4651. Robcsi76 (válaszként erre: 4649. - Horakulum)
aug. 9. 14:35
Szerintem a szabályzat nem tiltja, de a cég vagy irtó embert megnevesíted és negatívumokat írsz róla, akkor sajnos beperelhet rágalmazásért. Ahol neked kell bizonyítani, hogy rossz munkát végzett. Azt pedig az életbe nem fogod bizonyítani :(
4650. Robcsi76 (válaszként erre: 4648. - Malacka)
aug. 9. 14:33
Elhiszem. Nem vagyunk egyformák :)
4649. horakulum
aug. 9. 13:07
Amúgy a szabályzat tiltja azt szerintetek, hogy a "pancser" és "lehúzó", hozzá nem értő cégek neveit vagy elérhetőségeit megjelenítsük, megnevesítsük itt??? :o Az szabályzatba ütköző? Mert szerintem nem. Az is tapasztalat cserének minősül, nemde?
4648. malacka (válaszként erre: 4644. - Robcsi76)
aug. 7. 20:00

Szia,


én magam is allergiás reakciót produkáltam, nem is kicsit, irtás után. nekem elég volt az, hogy a füst érintkezzen a bőrömmel (betartottuk a zárt lakás hatóidőt, a teljes szellőztetést és utána mentem be), és vörös lett és bedagadt + befulladtam.

amúgy a dögökre is nagyon erős allergiás reakciót produkálok. szóval hidd el, van ilyen, és én nem vagyok irtás, meg gyógyszergyár ellenes....

4647. malacka (válaszként erre: 4626. - PanniBp.)
aug. 7. 19:50
akik nálunk voltak, drágák. de működött, még akkor is, ha most még egyszer kijönnek, mert ha van eszem, megúsztuk volna 1 alkalomból. valahol leírtam itt hogy melóznak, ha kell a számuk, írj rám :)
4646. malacka (válaszként erre: 4625. - Melcsi3)
aug. 7. 19:48
nagyon vagányak vagytok, köszi a linket, ha még kell, szerintem ezt fogom csinálni én is! :) :)
4645. Tormás30
aug. 4. 21:54
Az Eu-ban minden olyan szer tiltott a poloskák ellen ami hatásos lenne. És bizony vannak kokler cégek. Na meg a felelőtlen szomszéd aki titkolja hogy van nála. Ez egy ördögi kör. Ha nincs szomszéd aki visszafertőzzön hatásos lehet a féktisztió. Nektek Melcsi szerencsétek volt. Nálunk 9 írtás 4 írtócégtől. De annyira le van fertőzve a ház hogy borzalom. És csak az érintett lakások voltak fújva holott az egész b szemtort kellett volna. 5 hónapig laktam ebben. Soha többet!
4644. Robcsi76
aug. 3. 15:58

Abban egyetértünk, hogy kóklerekkel van tele a "szakma". Nekem szerencsém volt, mert egy nagyon jó ismerősöm az irtó és kettő irtás elég volt. Igen elázik minden, igen büdös is. De ha betartasz minden utasítást, akkor eredményes. Hangsúlyozom ehhez tényleg lelkiismeretes gázmester kell és hogy mindent elmondjon és mindent betarts.

Melcsi3: Azt, hogy ti nem vállaltátok be a második irtást a ti döntésetek volt. Egy irtás sosem elég ezt mindenki mondja és nem lehúzásból, hanem a peték miatt. Az tényleg kidobott pénz volt.

Az, hogy allergiás volt a szerre nem is értem??? Kontakt a szer, tehát nem érhet az emberhez sem. A friss ágyneműt, ami véd attól, hogy ne érintkezz a szerrel előtte 60C°-on ki kell mosni és azt felhúzni. A szer porlasztása csukott ablakoknál történik és min. 4 óra múlva lehet ablakot nyitni és legalább 2-3 óra szellőztetés után bemenni. Az összes olyan ruhát, ágyneműt összezsákolni és kimosni 60C°-on és visszazsákolni. Csak annyit hagyni ami 2-3 hétre elég és azt is megfelelően mosni mindig. Nekünk ezt mind elmondta előtte és úgy is készültünk és erre írtam, hogy rohadt kemény 3-4 hét volt. Állandó mosás, zsákolás és takarítani 3 hétig semmit, főleg felmosni. Szerintem ezt az összeesküvés elméleteket a gyógyszergyárakról meg kötelező oltások stb. inkább hagyjuk, mert kimeríthetetlen vitaforrás :) Olyan embert nem ismerek, akinek valami komolyabb baja lett volna ne az orvostudományhoz fordult volna. De ezek már nagyon OFF témák a topikhoz.

4643. Melcsi3
aug. 3. 12:40

Még egy történet , hogy értsétek miért is nem bízom az írtással foglalkozó cégekben.


Paks : Nemzetközi lánc egy üzlete.

Heti látogatásom során, beszéltem az üzletvezetövel, alkarján a jellegzetes polonézcsípések... feldagadva .

Már nem tudta mivel kenje , csillapítsa a viszketést.

Allergias a csípésükre.

Kiderült , egy hévizi 5 csillagos hotelböl vihették haza, kertes házba .

Ágyuk egyedi fa àgykeret.

Ki is hívta az egyik írtócèget 35 ezerért.

Kettő hét múlva ismét megyek a szokásos látogatásra az üzletbe ..

XY keze még csúnyább volt...

kiderült : allergiás az irtó szerre is.

Ráadásul a dögök sem pusztultak el, továbbra is csípték


Ekkor alkalmázták ők is a féktisztítós házi módszert.


Azóta eltelt 3 hét , a keze nagyon szép már, nincsenek poloskák .


Hát ennyi ...

Sajnos egyetértek Horakulum véleményével ...

Ki és mikor mondja majd ki, hogy valamit tenni kell ?

4642. Melcsi3
aug. 3. 12:00

Kedves Robcsi.


[link]


Egyszerü Háztartási Domestos

Minden nap használjuk , nem felelötlenül összevissza locsoljuk.


Viszont a hö kezelés ami kíméletes tiszta megoldás , egyre inkább terjed Az Egyesült Államokban .

Bízom benne , hogy elöbb utóbb kiszorítja. vegyi megoldásokat


Gyakorlatilag bármilyen házi tisztító szer is tud veszélyes lenni ..


Csak az a lényeg , hogyan is használjuk ezen szereket,

Ha minden utasítást betartunk

a féktisztító sem veszélyesebb , mint pl a Domestos


Szép hétvégeét Mindenkinek

U

Melcsi

4641. Melcsi3
aug. 3. 11:43

Kedves Robcsi


Nem akarok vitába szállni Veled.


Nem összevissza fújkáltuk....a férjem autószerelö.. tisztában van vele hogyan is kell használni.

Nyitott ablaknàl ajtónál végeztük...

Kicsit túlreagálod a dolgot ..

Nálunk egy írtás 30 ezer..

mindenünk elázott .. büdös volt a szer...

És ezt nem akartuk mégegyszer , ráadásul úgy, hogy meg sem döglenek.

Söt miután 40 percet beszélgettem egy hivatásos irtó cég emberével az egyek Nemzetközi lánchoz tartozó boltomban ... még inkább igaz amit lentebb írtam, nem pedig összesküvès elmélet gyártás.


De persze aki akar fizessen a cégeknek több ezer ft ot alkalmanként.


Én pedig csak megosztottam a mi történetünket itt mindenkivel.

Udv

Melcsi

4640. horakulum
aug. 3. 11:38

Helyesbítek:

A kullancsok írtását is az EU tiltotta be.

Nem baktériumot kutattak ki, hanem gomba fajt, bocsánat, elírtam.

4639. horakulum (válaszként erre: 4638. - Robcsi76)
aug. 3. 11:34

Kedves Robcsi76!


Nyugodtan nézd meg bármelyik másik hivatalos írtószert biztonsági adatlapját is, hasonló súnyaságokat fogsz olvasni rajta. Hidd el, én már megtettem.


Én egyetértek Melcsivel. Nem érdeke a világnak - és ez egy érdek és pénz által vezérelt világ - hogy megszabadítsák az embereket ezektől a dögöktől. Régen igen, voltak hatásos szerek, amik sajnos emberi életekbe is kerültek, joggal vonták ki őket a forgalomból. Most viszont már olyan szintű a világ fertőzöttség, hogy egy ponton szerintem beavatkozást fog igényelni. De ki és mikor mondja majd azt, hogy ezt igenis meg kell lépni, ha Ő maga nem szenved tőle? :o


Cégek millió élnek meg ebből, hogy írtják a poloskát, vagy legalább is, úgy csinálnak, tisztelet a kivételnek. Nincs könnyű dolguk a dögökkel a rejtőzködő életmódjuk miatt, de ha valaki alapos, szakmailag korrekt és lelkiismeretes, akkor gondolom, nem lehetetlen. Ahogyan néhány - nagyon ritka példa!!!! - mutatja is.


Iszonyatosan sok a kókler cég, akik annak a kevés lelkiismeretesnek tönkreteszik a törekvéseit. Az EU-ba nem lehet akármilyen szert behozni. Az EU szabályozza. De az nem érdekli, hogy szenvedsz tőle, mint az állat. Minket a csótányok is kikészítettek, felülről fertőztek minket. Volt itt írtó, de szart sem értett hozzá, addigra már kiműveltük magunkat, nyomkodta meg kenegette itt szét a "somlói galuska" kencéjét, hogy majd azt zabálják és megdöglenek. A fenét. Rá se hederítettek, vagy már totál rezisztensek voltak. Megvettük külföldről a sokak által ajánlott szert, kikentük és alig telt 12 óra, dobták fel a pacskert, fordultak fel a dögök. Azóta a társasházunk is megvette ezt a szert, és ezt használják, ha gáz van. Megoldódott a probléma.


A poloskák írtása nagy szakértelmet kívánna és megfelelő szereket, amikre nem rezisztensek a dögök. De valamiért a cucc nem hat. Amikor van olyan család, aki már 6-szorra írtat lelkiismeretesen...és még mindig marják a dögök, úgy érzik, az nem is a saját otthonuk már, hónapok óta nem aludtak jól, azoknak mit mondanál? Miben vagy kiben bízzanak még? Kit hívjanak még ki?


Mindenki maga dönti el, hogy mekkora rizikót vállal annak érdekében, hogy végre nyugodtan aludhasson. Én elfogadtam Melcsi megoldását, nekik ez vált be, nem beszélem le róla, hisz felnőtt emberek, tudják, mit vállalnak, vállaltak, vagy kockáztattak. Azóta nyugodtan alszanak. Megteheti, hogy leírja a tapasztalatát és a véleményét. Én elkezdtem szerek után olvasni, a hatóanyag után, hogy melyik lehet az, amelyikre még nem rezisztensek, de ugye por emberként, nem tudom csak úgy beszerezni, van amit csak gázmester vehet meg. Magyarországon. Külföldről meg simán megrendeled.


De ahogy itt fogalmazott egy régi visszavonult gázmester, a 20 évvel ezelőtti szerek értek még valamit, a mostaniak...


Ez olyan tudod, mint a kullancs. A kullancsok írtását is az EZ tiltotta be. Köszönjük szépen! Azóta sokkal több agyhártyagyull. elleni vakcinát adtak el...Egy vakcina több, mint 7 ezer forint, min. 3 kell belőle. Számolj. A Lyme ellen nincs gyógymód, de ha valaki egyszer elkapja, akkor csengetheti a száz ezreket magán orvosra - mert TB alapon nem fog találni hathatós szakértelmet vagy segítséget, ha egyáltalán kiderül, hogy mi a baja - sőt már a labor leletet is jobb, ha magánban vételezi, mert ott tudnak megfelelő szerológiát készíteni. Szóval csengeteti a száz ereket a antibiotikumra, meg étrend-kiegészítőkre és még közel sem biztos, hogy meggyógyul. Egyre több a Lyme beteg és már van 5!!!!! Borreile törzs!!!!! Mert szaporodnak. Mennyi embernek kell roncsá válnia, családanyáknak meghalnia, hogy történjen valami?


Magyar kutatócsop. kifejlesztett, vagyis inkább kutatott egy olyan baktérium fajt, ami elpusztítja a kullancsokat. Nem, nem kell mindent, de mivel természetes megoldás, ezért nem val. hogy megbillen az egyensúly. Érdekes, mert még mindig sehol nincsenek, nem engedték őket a piacra. Nem hát, a gyógyszeripar, a kullancs elleni töménytelen riasztószer magunkra fújva, kenve, és a vakcinák sokkal több embernek adnak megélhetést és sokkal több ember életét teszik tönkre...


Magyarországon a poloskaírtók nagy része kijelenthetjük, hogy nem lelkiismeretes, nem rendelkezik elég szaktudással - pl. az életciklusaikat és a fertőzöttség továbbterjedését sem ismerik pontosan (tisztelet a kivételnek, ha van!) - és elavult vagy nem megfelelő hígítású szerekkel dolgoznak.


Ne legyen igazam.

4638. Robcsi76 (válaszként erre: 4637. - Melcsi3)
aug. 3. 09:34

Szia!

Azért nem árt tájékozódni, mielőtt összeesküvés elméleteket gyártanál!!! Értelek, hogy a féktisztító nektek bevált, de elolvastad a biztonsági adatlapját mielőtt szanaszét fújtad a szobába és a tárgyakra?

Belinkelem: [link]

Valószínűleg nálatok is eredményre vezetett volna egy korrekt irtás, mert ha pár féktisztítóval sikerült meg ágykeret pörköléssel, akkor a fertőzöttség nem volt nagy. Nálam kétszer voltak irtani a harmadikra nem volt szükség ez volt 2 éve és azóta sincs. Valószínűleg egy nyaralásról hoztuk haza sajnos ez bármikor benne van. Az irtószerekre visszatérve a leghatásosabb ellenük a DDT volt /bár már arra is lassan rezisztenssé váltak/, amit betiltottak és nem azért, hogy még több irtásért lehessen pénzt kérni, hanem azért mert RENDKÍVÜL veszélyes az emberre és nem utolsósorban más rovarokra. És hidd el nem az irtó lobbi miatt van ez a helyzet, hanem mert nincs jelenleg rá jobb megoldás. Ja, de van talán a hőkezeléses, ami ugye nem 30000Ft, hanem a sokszorosa. Nem hiába kell gázmester vizsgával rendelkeznie az irtóknak /sajnos az más kérdés, hogy sok a kókler/. Nem úgy van az, hogy fújkálunk mindenféle vegyi anyagot a szobába azt utána örülünk. Mi betartottunk minden utasítást, ami tényleg nagyon nehéz és időt helyet vesz el, de azóta sincs poloskánk. Sokan azt gondolják, hogy minek mossak ki minden ruhát 60C°-on vagy amit nem lehet azt zsákoljam be. Minek azt? És itt jön be a kóklerség, mert lehet nem tájékoztatja az irtó az ügyfelet vagy az ügyfelet nem érdekli. Ne érts félre, nem támadásból írom ezeket, de egy ember lesz, aki allergiás a féktisztítóban lévő szerre /amit zárt térben tilos használni/ és egészségkárosodást szenved vagy legrosszabb esetben meghal, akkor hogyan éreznéd magad?

4637. Melcsi3
aug. 2. 16:32

Sziasztok.


Újból, és újból csak arra a véleményre jutok, olvasván hozzászólásaitok, tájékozódván az internetről, szakirodalomból, hogy egyáltalán nem cél kiírtani ezeket az élősködöket.

Mivel nem terjesztenek betegséget, vírust a csípéseikkkel.

Sőt!!!!Egyenesen úgy érzem igenis , és kizárólag ANYAGI ÜZLETSZERZÉS miatt nem használnak olyan vegyi anyagot amitől bogár és pete is azonnal megdöglik!!!

Az egész világon Vállalkozások Cégek megélhetése a tét!!!

Egyszerűen ezek védelmébe a hatóságok hozzák meg azon döntéseket milyen tipusú és erősségi szerek használhatók.

Mivel az egész világ fertőzött..a dög gyorsan szaporodik, ezért a kíméletes írtás.

Irtjuk Irtjuk .. mégsem tudjuk teljesen kiírtani őket.. megvannak az érdekek akik ezt nem engedik..


És sajna azon emberek akik nem tudnak kifizetni 2-3 irtást vagy többet

terjesztik a dögöt...

A hatóság pedig nyugodt .. ANTSZ pont les....ja.. csak hárít... mindenki oldja meg maga

Teljesen jó... csak emberek ezrei szenvednek allergén reakciótól.. a csípés nyomán.. és nem törtenik semmi.

Aki nem irtja a telkén a parlagfüvet többszázezres bírságot kap..

A polonézek pedig életet,,, Írtjuk őket mégsem olyan szinten ahogy kellene.

Pont azért hogy az irtó cégeknek folyamatosan legyen munkája.


Na ezért vettük mi a saját kezünkbe az írtást....

Nem kergettük szét őket, nem hurcoltuk tovább

CSAK KIÍRTOTTUK!

Gondolkodjatok !!!

Kívánok Mindenkinek Polonéz mentes éjszakákat nappalokat.

Bármiben segítek !

Udv

Melcsi

4636. PanniBp.
aug. 2. 10:32
Sziasztok! Nagyon hálás vagyok a segítségetekért. E témában eddig járatlan voltam. Ráadásul alapos lelkiismeret furdalással is küzdök. A szomszédaimnak kéne szolnom. Igaz nem járkálok át Hozzájuk, max. a folyosón szoktunk dumálni. Ezért nem szeretek átjárni hozzájuk, pl. (Nem mintha régebben nagyon összejárósak lettünk volna, de ez tényleg nem tartozik már ide.) A házban 2 éve volt az egyik részben. A közösképviselő nem tudott segíteni, akkor hallottam, baromira nehezen tudtak szabadulni. Remélem az a "Magnumos" dolog és a gépimosás, ill. pórszívózás segíteni fog. Üdv.: Panni.
4635. PanniBp. (válaszként erre: 4628. - Melcsi3)
aug. 2. 10:26
Kedves Melinda! Köszönöm üzenetedet, és a Többiekét szintén. Üdv.: P.
4634. PanniBp. (válaszként erre: 4633. - PanniBp.)
aug. 2. 10:24
Ui.: Javítás - "Már tavaly (2019-ban."
4633. PanniBp. (válaszként erre: 4627. - Tormás30)
aug. 2. 10:22
Szia Tomi! A Szomszéd egy másik szektorban lakik, jó néhány méter választ el bennünket egymástól. Akkor hogy került(kerülhetett) át hozzánk?! Válaszom: anno sokszor jártam át Hozzájuk, ezért, azért. Már augusztus volt 1 írtásuk, akkor ki kellett jönni a lakásból, a cicával, s az otthon tartozkodó családtaggal együtt. Ablakokat emlékeim szerint legalább 2 óra hosszatt csukva kellett tartni, cuccokat előtte becsomagolni. Az írtás végző ember komolynak tünt, azt javasolta, egy idő múlva ismételjék meg Ismerőseim (akiktől kaptuk az ajándékot) az írtást. Ok. ez pénz, eláírom. Szóval ez elmaradt. Ugy tünt tünetmentesek, gondolom ezért nem kérték. Ez már az Ő dolguk volt, mindaddig, ameddig idén januárban kezdtem el vakarózni, majd kb. 3 hónapja észleleli a család ezt, igaz nem csíp mindenkit. Engem igen. Remélem a kutyusokat nem marják meg, gondolom a bunda védi őket. Bocsáss meg a hosszú tudósításomért. Üdv.: P.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2019, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook