Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯
3198. marmi
2015. márc. 26. 17:52
Igen,4 emeletes panel...Tuti,hogy a szomszédból jön4érdeklődtünk de állítólag sehol nincs!Az Amerikai módszer az milyen?Tudnál róla írni?
3197. Évajuli
2015. márc. 24. 07:13
Igen, ő mondta, volt nála az írtó, akkor szólt.
3196. István2015 (válaszként erre: 3195. - Évajuli)
2015. márc. 23. 14:57
Amugy rosszul tájékozodnak a poloskák,annyira közel vannak az ablakok egymáshoz,és biztos,hogy a szomszédnál is van? Beszéltél vele?
3195. Évajuli (válaszként erre: 3194. - István2015)
2015. márc. 23. 14:35
Ajtó alatt is be tudnak jönni és ha kinyitom az ablakomat, akkor ott szintén amikor nyáron kisétálnak a ház flaára, az ablakunk 1 méterre van egymástól, sajna ezeket nem tudom beszilikonozni.
3194. István2015 (válaszként erre: 3193. - Évajuli)
2015. márc. 23. 11:24
Érdemes venni párszáz forintért szilikon pasztát és az apróbb réseket letömiteni vele.
3193. Évajuli (válaszként erre: 3190. - Drumwarrior)
2015. márc. 17. 15:30
Amúgy társasházban laktok?
3192. Évajuli (válaszként erre: 3189. - Marmi)
2015. márc. 17. 15:17

Lehet, hogy folyamatosan kapod valahonnan, ha társasházban laksz, ezért nem segít az írtás.

Nálunk tavaly nyáron sikeresen kiírtották, augusztus óta nyugi volt, de most a szomszédomnál megint előjött, és ez félelmetes, mert akkor is onnan kaphattuk.

3191. Évajuli (válaszként erre: 3190. - Drumwarrior)
2015. márc. 17. 15:15

Sajna a 3 egymás melletti nagyon arra utal, és ha erősen viszket és sokáig megmarad a nyoma, akkor biztos, hogy az.

Nézd át az ágyadat, találsz-e nyomokat, poloskát, vagy petéket, karnisokba elbújnak, szegélylécekbe, képek mögé, és ha éjjel 2-3 óra körül fent vagy, akkor esetleg látsz élő példányokat is előmászni.

2015. márc. 17. 12:14

Sziasztok !

Segítségeteket kérném.Órák óta bújom a netet . Ma reggel 3 csípés nyommal ébredtem és azóta frászt kapok.Páromon csak egyet találtunk. Még sosem volt polos "élményem"ki sem merem mondani.Kérdésem,hogy érdemes e un polos felderítést kérni? Mert nagyon félek tőlük.Régi bútorok vannak sajnos albérletben lakunk már 2 éve. Nem volt még ilyen,nem voltunk mostanában sehol máshol.

Segítsetek mert ma félek elaludni. Köszönöm. De lehet,hogy nem is polos?

3189. marmi
2015. márc. 15. 18:34
Sziasztok!Nálunk is megjelentek megint a poloskák,megint mivel már két éve is voltak!Akkoribban simán sikerült kiirtani őket!Most túl vagyunk a 3. irtáson is és ma a 10 napon egy újabb csípés!2 pici gyerekkel vagyok,szóval kezdek ezektől a dögöktől megörülni!Nem tudtam mindent visszaolvasni,de mit tanácsolnátok?Hogyan tudnánk ezektől megszabadulni?A ragasztós ,fóliás megoldás a gyerekek miatt nem megoldható....:(((Tudnátok esetleg céget ajánlani akik sikeresen megoldották a dolgot nálatok?Köszönöm előre is a segítséget
3188. Krisssza
2015. febr. 24. 10:46
Köszönöm. Válaszoltam. Úgy tűnik, hogy azon az egyszem árva darabon kívül amit lefotózta, nincs több sehol. És ami még érdekesebb, mióta lekentem magam a No..scabinnal, nincs viszketés sem.
3187. Silvy1979 (válaszként erre: 3186. - Krisssza)
2015. febr. 23. 23:01

[link]

Szia. Erre a bogárra kérdeztek rá egy másik fórumon, hasonlóképpen írták le, mint te. Ott azt mondják, ez a rácsos pudvabogár ( diemerella clathrata). Priviben elküldöm a fórum linkjét.

3186. Krisssza
2015. febr. 23. 15:49

Egyet találtam a falon, lefotóztam az ujjamon.

javascript:%20kep(" [link]

3185. Évajuli (válaszként erre: 3184. - Krisssza)
2015. febr. 23. 14:24

Ha mákszem méretű, akkor nem lehet ágyi poloska, még a kicsi példányok is nagyobbak. Lehet, hogy valami ártatlan rovar, vagy tetűféle, és talán nem is attól viszketsz.

Ágyi poloska elvileg ha még kicsi, akkor világos színe van, szinte átlátszó.

3184. Krisssza
2015. febr. 23. 13:10
A kérdésedre nem válaszoltam, mákszem méretűek.
3183. Krisssza
2015. febr. 23. 13:09
Most azt találtam ki, hogy lekezelem magam No...scabinnal, ápolónő vagyok, voltam már rühes a betegeimtől. De az nem csak rühre jó, hanem másra is, ártani nem árthat. :) A bogárral kapcsolatban talán valamelyik egyetem entomológiai tanszéke tudna segíteni. Kerítek valami rovarászt. Még az is lehet, hogy a talált bogaraknak köze sincs a dologhoz mert most kezdtem két új helyen is dolgozni és az egyik helyen két kutya is van. Bár eddig nem voltam allergiás a kutyákra. A bogarakat úgy vettem észre, hogy nekiálltam a kivasalni a rajtam lévő cuccokat mert olvastam, hogy az ágyi poloskánál (is) javasolt és kifordítva feltűntek, mert világos színűek voltak a cuccok. Bár simán kerülhetett bele akkor is amikor átforgattam minden az ágy körül...fogalmam sincs.
3182. Time2
2015. febr. 22. 23:36
Próbáltam képet készíteni arról amit a napokban elfogtam , de sajnos nem sikerül. Vígan éldegél a dunsztos üvegben. Minden nap kap némi levegőt , meg dobtam be neki egy pici darab papírzsepit, mert az üvegen mindig fejre állt, és nem tudott megfordulni. Így el van mint a befőtt. Kíváncsi vagyok meddig? Már papír vékony, biztos éhes....Majd még próbálom fotózni, hátha sikerül...
3181. Time2 (válaszként erre: 3179. - Krisssza)
2015. febr. 22. 23:28

Mindenképpen írj. Nagyon kíváncsi lettem mik lehetnek azok. Ilyet, ....hogy a ruháidban is volt.....,

És azok is ilyen miniatűrök voltak ? Mégis hány mili lehet egy ilyen? Hogy vetted észre a pólódon??? Én már a gondolattól viszketek!!

3180. Krisssza
2015. febr. 22. 15:33
Ó, pardon, a termék megjelenítés...bocsi. Sajnos úgy látom, hogy utólag nem javítható vagy törölhető a hozzászólás.
3179. Krisssza
2015. febr. 22. 14:22
Köszönöm a válaszokat! Mindent kiporszívóztam és lefújtam Protect-tel, az hangya, bolha ellen nagyon jó volt és a felsorolásában szerepel az ágyi poloska. Szóval most nincs ilyenünk, remélem nem is lesz már. Amúgysem volt sok, talán összesen ha 50 darab, azok is a falon. Az ágyat végignéztem, nincs pete. A képen láthatóak kissebb világos színű dögök, na azok szabadszemmel nem is voltak láthatóak csak a képen látszanak. Én is néztem képeket, mindenkinél nagyobbnak tűnnek, viszont egyik-másik képen nagyon hasonlít de ezek határozottan feketék. Remélem nem valami mini mutáns poloska. A viszketés még van, szedek rá kálciumot, hátha allergia. Találtam egy bogarat a zoknimat kifordítva és egyet a pólóm belsejében, de már nem éltek, most vasalok mindent amit felveszek. Ha van valami fejlemény, megírom.
3178. Évajuli (válaszként erre: 3176. - Krisssza)
2015. febr. 22. 07:18

Ha ezzel nézem össze, akkor nagyon hasonlít.:

[link]

Tedd el őket egy üvegbe és mutasd meg rovarírtónak. Az a fura, hogy nagyon picik, az ágyi poloska nagyobb. Nézz körül az ágy rejtekhelyeiben, hogy nincs egy rizsszem nagyságú fehér pete.

3177. Time2 (válaszként erre: 3176. - Krisssza)
2015. febr. 22. 00:24
Szia! Nem tudom mik lehetnek ezek , de nem polosnak tűnnek! Én 2 napja kaptam el egyet , és most jól megnéztem, összehasonlítva a tiétekkel, szerintem nem az!De azért amit leírtál mégis nagyon gyanús!
3176. Krisssza (válaszként erre: 3175. - Évajuli)
2015. febr. 21. 15:53

Köszönöm! Tettem fel két képet. A kép ne tévesszen meg senkit,ez nem tudom, hogy hányszoros nagyítás... Szabad szemmel ezekből semmi sem látszik csak egy pötty. Ha annyira közel hajltunk, hogy már hozzáért az orrunk, akkor sem láttuk még a lábait sem. Igazán meglepő volt a nagyítás eredménye, hogy jé, ezeknek bogár külsejük van...Nem tudom, hogy bemásolva látható-e de az adatlapomon biztosan.

3175. Évajuli (válaszként erre: 3174. - Krisssza)
2015. febr. 21. 14:10

Szia!

Bal oldalon az adatlapod/beállításaid címszót ha megnyitod, ott tudsz feltenni képet, oda tedd fel, mert így nem tudjuk megmondani, hogy mi lehet. Az ágyi poloska ha elnyomod úgy tudom nagyon büdös.

Az mondjuk elképzelhető, hogy csak rajtad van nyoma a csípésnek, mert nem mindenkinél lesz allergiás reakció, de viszketegség lehet a téli száraz levegőtől is, vagy mástól.

3174. Krisssza
2015. febr. 21. 11:31
Sziasztok! Én nem vagyok biztos benne, hogy ágyi poloskám van de gyanakszom. Hárman alszunk a szobában és csak nekem van viszketegségem kb egy hete. Két darab pici pötty van csak a karomon, mintha egy mini vámpír harapott volna meg, szép szabályosan egymás melett vannak. De amúgy inkább csak viszket az alkarom meg a lábszáram, viszont nincs rajta semmi. Az ágy mögött találtunk pici fekete pontokat a falon amik másznal, de csak lefotózva kinagyírva van rovar alakjuk, amúgy csak pötty, 1-2 mm az egész. Nem volt belőlük sok. Van róla jó képem de nem tudom,hogy hogy tölthetném fel ide,pedig jó lenne mert talán ti megismernétek. Ez vajon ágyi poloska a leírás alapján?
3173. Évajuli
2015. febr. 21. 07:17

Lehet, hogy az egy haldokló példány volt, akkor szoktak nappal is előjönni, talán már átment a méregmezőn.

Mindenesetre a harmadik írtást csináltasd meg, az sok helyen ingyenes.

3172. Time2
2015. febr. 20. 18:20
Sziasztok! Tegnap voltunk 15. naposak!! Óriási levegő kiengedés, szerintem a másik kerületben is hallották ahogy az a "kő végre leesett". Persze el is mondtam valakinek hogy végre vége!!! Aztán ma reggel iszom a kávémat, az első napsugarak rátévedtek a szemközti falra, történetesen az ágyam fölé, mikor is megláttam egy apró fekete pöttyöt a falon. A kávésbögre csak úgy csattant az asztalon, odaugrottam, és persze egy kifejlett példány mászott felfelé a tapétán !!!! Sikítófrászt kaptam!! Hirtelen nem volt kéznél semmi amivel le tudtam volna csapni, aztán kimentem a konyhába, fogtam egy dunsztos üveget, és belesöpörtem! Most is itt van mellettem . Ez ráadásul abban a szobában ahol már a kezdetekkor is csak egy csípésem volt, a mostani irtásnál is csak az én lelki békém miatt fújtuk tele a szobát, mert ott nem voltak , csak a gyerek szobájában. Akkor viszont ez most honnan került ide? A 2 héttel ezelőtti irtást nem élhette túl.Ez egy felnőtt példány úgyhogy peteként sem élhette túl. Elvileg belőlem még nem evett. De mivel jó fekete, ezért tudom hogy valahol jól lakott! De akkor miért nem maradt ott???? Nagyon el vagyok keseredve.....
3171. Time2 (válaszként erre: 3170. - Idna)
2015. febr. 13. 21:37
Sok sikert Idna! Majd írd meg mi történt.
3170. Idna
2015. febr. 9. 11:20
Sziasztok! Tudtok nekem mondani megbízható poloska-irtót, akivel esetleg volt már tapasztalatotok?(Természetesen privátban.) Sajnos nálunk is jelentkeztek a szörnyek. Először nem tudtam, hogy mire vagyok allergiás, csak rajtam jelentkeztek a kb 6 cm átmérőjű voltak, nagyon viszkedtek stb. Férjemen semmi. Nem akartam elhinni, hogy mi az, de végül kiderült polos. SOS segítség kellene. Előre is köszi!
3169. Time2
2015. febr. 7. 12:11
Sziasztok! Nálunk az első fújás után 3 héttel meg kellett ismételni, mert sajnos néhány pete túl élhette, volt megint egy két csípésünk. Most sokkal nehezebben viseltem az első éjszaka a szagot, szerintem erősebb volt a szer. Most megint számolom a napokat. Meséljetek!! Kinél mi a helyzet?
❮❮ ... 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook