Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯
3078. poloskás46 (válaszként erre: 3077. - Moonlight13)
2014. nov. 16. 14:40
Igen! :)
3077. moonlight13 (válaszként erre: 3076. - Poloskás46)
2014. nov. 16. 12:14
Úgy látszik, itt eddig bármit tanácsoltak Neked, akkor is festetni akarsz!
3076. poloskás46 (válaszként erre: 3075. - Ef462a14c9)
2014. nov. 16. 10:23

Kedves Gázmester!

Akkor segíts Te a tanácsaiddal, kérlek! :)

Te, mint szakember, mit javasolsz nekem. Ha volt 2 irtás, a 2. jó egy hónapja, akkor ki merjem festeni a szobát? Tudom, hogy szomszédból esetleg visszajöhet, de tekintsünk el ettől, mert ennyi erővel soha ne fessek, mert bármikor beüthet a ménkü. :) Szóval, ha kizárólag a saját lakásomra koncentrálok, akkor nekiállhatok már festeni?

2014. nov. 15. 21:27
Üdvözlök mindenkit! Nekem érdekes ez az új cég aki itt böszen reklámozza magát (irtas-sos) 40 év irtási gyakorlat után ugy érzem sok nem valós dolgot olvastam lenntebb! A mai cégek csak előirt szerekkel dolgozhatnak, tehát nem gondolom,hogy egyik hatékonyabb mint a másik,esetleg váltogatják a rezisztencia miatt. Mi annak idején DDT vel irtottunk az teljessen taglozó hatással birt,de nagyon rég betiltották. Egy kérdésem lenne ha ennyire hatékony az irtásuk akkor miért nem egy megrendelő irt ide,hogy mennyire elégedett a munkájukkal? Tény vannak körülmények amik befolyásolnak egy irtást zsufoltság,fertözöttség mértéke stb, nem bántásképpen de szerintem szimpla reklám fogás az egész,egy komolyan dolgozó,referenciákkal rendelkező cég nem reklámoz,szorólapon,forumon,stb,
3074. poloskás46 (válaszként erre: 3073. - Irtas-sos)
2014. nov. 15. 19:08

Elnézést, hogy ismétlem magam. :)

"Néztem 4 videójukat, de már semmi újat nem mondtak. Hogy ez most jó, vagy rossz..? :) A hírlevelüket hogy lehet kérni? Mert említett 5 hibát, amit poloirtásnál el lehet követni. Erre nagyon kíváncsi lennék."

3073. irtas-sos
2014. nov. 15. 16:51

köszönöm a biztató szavakat.

Nem tudom Budapesten mi a megszokott, de Debrecenben az a helyzet, hogy a társasházak 60-70%-ának 1 vállalkozó végzi évente kétszer a rovarirtást szerződéssel. spricc-spricc és kész is. nos a lakóknak nyilván őt ajánlja a közös képviselő, ők pedig 5-6ezer Ft-os áron elvégzik az ágyi poloska irtását. és ebben benne van a garancia is. a módszer ugyanaz, kis spricc (gondolom, nem láttam, csak ügyfelek mondták) és kész. aztán reklamáció esetén újra, és újra, és újra. 4-5-8-9 alkalommal, attól függően hogy mikorra unja meg a szerencsétlen lakó.. ilyenkor vagy hív mást, vagy elkönyveli, hogy a rovarirtás nem segít.. ez nekünk is probléma. a poloskák pedig szaporodnak, index.hu cikk, hvg cikk, tv2, stb. a poloskák városa lassan Debrecen.

3072. poloskás46 (válaszként erre: 3070. - Horakulum)
2014. nov. 15. 15:42
Néztem 4 videójukat, de már semmi újat nem mondtak. Hogy ez most jó, vagy rossz..? :) A hírlevelüket hogy lehet kérni? Mert említett 5 hibát, amit poloirtásnál el lehet követni. Erre nagyon kíváncsi lennék.
3071. horakulum (válaszként erre: 3065. - Irtas-sos)
2014. nov. 15. 15:41

Én nem bánom, ha egy cég reklámozza magát. Önökben a magabiztosság a legszembetűnőbb, és nincs is ezzel semmi gond, ha van tartalom is mögötte. Mivel terjeszkednek és egyre több ügyfelük van, így feltételezem, hogy okkal, azaz a vevők/megrendelők egymásnak ajánlják Önöket, miután szerencsésen kiirtották náluk ezeket a kis vérszívókat.

A magabiztosságuk mögött így feltételezhető a hozzáértés is, hisz ha nem így lenne, nem lenne ügyfelük idővel és szó sem lehetne terjeszkedéről.

Én várom, hogy Bp.-re érkezzenek, bár reménykedek benne, hogy addigra már nem lesz szükségem irtásra.

Mi egy hivatalos irtás után alternatív utat választottunk, hamarosan kiderül, milyen hatékonysággal. FIzetni ezért is kellett, de a remény hal meg utoljára. :)

Na meg a poloskák. :)

Ezzel zárom soraimat és nagyon sok elégedett ügyfelet kívánok Önöknek 100%-os megelégedettséggel! Én is erre vágyok, és itteni sorstársaim is.

Annyiban talán különbözök a többségtől, hogy az ő kárukon tanulva én már nem váltogattam a cégeket, azaz az irtókat, ill. nem öltem több tiz ezret saját akciókba. Ha a mostani "alternatív" út nem sikerül, akkor megvárom Önöket, ha addig nem esznek meg a poloskák...

3070. horakulum (válaszként erre: 3069. - Poloskás46)
2014. nov. 15. 15:34

Szia!

Fent vannak a videóik neten, keress rá a cég névvel, és ott megtudhatod, valamint hírlevélben.

Nekem szimpatikusak!

Üdv.

3069. poloskás46 (válaszként erre: 3066. - Irtas-sos)
2014. nov. 15. 12:20
Segíts! Milyen hibákat követhetünk el (remélhetően szakszerű, alapos) poloskairtás után? Ha volt két irtás, a második egy hónapja, akkor szabad-e, érdemes-e festeni pl?
3068. Évajuli (válaszként erre: 3065. - Irtas-sos)
2014. nov. 15. 09:04
Náunk sikeresen kiírtott (Budapest) a rovarírtó, jó ideig teljesen eltűntek, de panel, és a házban rengeteg a felelőtlen ember, aki nem irtat, jól eléldegélnek 1 évig is az egyre szaporodó rovarokkal, így aztán soha nem tudni mikor jön át egy újabb adag.
3067. moonlight13 (válaszként erre: 3066. - Irtas-sos)
2014. nov. 15. 08:13
Értem. Én csak drukkolok azoknak, akik ilyen helyzetbe kerültek, hogy sikerüljön nekik, és az tény, hogy a precíz, lelkiismeretes munka az írtók részéről elengedhetetlen. A 10-15.000,-Ft a fővárosban nem számít soknak, pláne, ha hatásos.
3066. irtas-sos (válaszként erre: 3060. - Moonlight13)
2014. nov. 14. 13:07

Igen, komolyan gondoltam.

100% hatékonysággal irtjuk a poloskát a lakásban.

Visszatérhet a szomszédból? igen, vissza, nem állítjuk az ellenkezőjét, sőt. Azt nem tudjuk vállalni, hogy soha többé nem lesz a lakásban poloska, hisz a behurcolást, vándorlást nem tudjuk kontrollálni. A háziorvosom sem tudja garantálni, hogy nem leszek influenzás többé - sajnos.

De kiírtani ki tudjuk, ellentétben a kártevőirtók nagy részével.

3065. irtas-sos (válaszként erre: 3059. - Horakulum)
2014. nov. 14. 13:04

üdv.

igen, 100%-os hatékonyság, 1 vagy 2 irtásból, átlagos lakásban 10-15ezer forint/irtás áron.

Egyelőre csak Debrecen és Nyíregyháza területén dolgozunk, de annyit járunk más kártevőirtók után "rendet rakni", hogy szeretnénk Miskolc-Budapest irányában bővülni heteken belül.

Nincs varázslat, csak alapos munka. Az irtószer amit használunk, nem varázsszer, csak szimplán hatékonyabb az átlagnál - ennek megfelelően drágább is, de a sikerhez ez kell.

a sikertelen irtás oka a sikertelen kártevőirtó, aki akaratlanul (tapasztalat hiányában) vagy tudatosan trehány munkát végez és rossz irtószert használ.

Ti akik már találkoztatok a rovarral, ugye nem gondoljátok, hogy ezt a rovart nem lehet elpusztítani? Ha egyet el lehet, akkor mindet.

Aki "gázosítással" dolgozik (amellett, hogy feláztatja a parkettát, tapétát, stb.), forgalomból kivont régi jó irtószerre hivatkozik (nem véletlenül vonták ki, többségük rákkeltő), stb. az megkárosítja az ügyfeleket. (pl. aki 30 éve lakásokban spriccol 1 percet a folyosóra, a leghitványabb irtószerrel, majd aláíratja a papírt - ez még nem számít tapasztalatnak ágyi poloska irtásban. Mi voltunk már olyan lakásban is, ahol 9-szer (!) próbálkozott az úr permetezéssel és nem történt semmi..

Nem reklámozom magunkat. Mindenkinek azt javaslom, hogy ne tabuként kezelje a témát, beszéljen róla a szomszéddal, ismerőssel, találni fog olyat, akinek már volt dolga ezzel, és derítse ki, hogy ki tudta kiírtani a poloskát náluk, és válasszon e szerint.

Végül a videókról - 4 része van: Felismerés, Irtás, Megelőzés, Gyakori kérdések - Youtuben megtalálható. Hasznos információk vannak benne, ezért csináltuk. (Társasházi partnereink pl. tájékoztatókat kapnak tőlünk a lépcsőházba kifüggesztve) Igen a végén ajánljuk magunkat. Ettől még közérdekű, sajnálom ha moderálják.

3064. moonlight13 (válaszként erre: 3062. - Horakulum)
2014. nov. 14. 10:33

Persze, tudom, hogy nem te gondoltad így!

Amiket bárki le tud írni tanácsként, az azt gondolom, itt a fórumon már nagyon jól össze van foglalva. Valójában mindent nem lehet leszigetelni egy társasházban, pl. ablakokat, bejárati ajtókat, stb. Ezen kívül a lift is közös használatban van, esetleg szemétledobó... Nehéz ügy!

3063. horakulum
2014. nov. 14. 10:25
Bocs, nem a küszöb alatt, hanem az ajtó alatt, a küszöb fölött.
3062. horakulum (válaszként erre: 3060. - Moonlight13)
2014. nov. 14. 10:24

Nem én gondolom komolyan, hanem ŐK!

Hisz én is megkérdőjeleztem. De van magabiztosságuk, ha ezt merik reklmáként is használni, kijelenteni.

Egyébként beszélnek a megelőzésről és arról is, mit lehet tenni a hatékonyság érdekében. Lásd leszigetelés fűtéscsöveknél és konnektoroknál.

Bár, nálunk pl. az ajtó küszöb alatt is besétálhatnak a dögök...

:)

3061. moonlight13 (válaszként erre: 3059. - Horakulum)
2014. nov. 14. 10:15
Majd mindjárt jól kimoderálják, mert tudtommal reklámozni nem lehet.
3060. moonlight13 (válaszként erre: 3059. - Horakulum)
2014. nov. 14. 10:14
100 %-os hatékonyság? Ezt komolyan gondolod? Az csak akkor lehetséges, ha a szomszédokban sincs egy darab sem!
3059. horakulum
2014. nov. 14. 09:06

No, itt egy új cég!

Tetszik amúgy az ismertető bolgjuk és a magabiztosságuk. Csak az nem mindegy, hogy a 100%-os hatékonyságot hány irtással, a megrendelő mennyi pénzéért és mennyi időre érik/végzik el?

Sok csalódott ügyfél nevében írom ezt kedves irtócég, nem rosszindulatból.

3058. b5ae47b1e6 (válaszként erre: 3056. - Loncibébi)
2014. nov. 12. 07:51
De irtam is neked! :-)
3057. b5ae47b1e6 (válaszként erre: 3056. - Loncibébi)
2014. nov. 12. 07:48
Nekem a gyogyszerész ismerösöm készitett egy koncentrátumot amit vizzel kell higitani és két kezelés után nyoma sem maradt a poloskáknak.
2014. nov. 11. 22:02
Ki ismer egy vegyészt, aki tud tanácsot adni a poloskák kiirtására?
3055. moonlight13 (válaszként erre: 3053. - Poloskás46)
2014. nov. 11. 20:06
Nyugodtan mondd el az előéletét! Ha felújít, akkor nyilván igénye lenne egy normális életre, tehát meg fog hallgatni szerintem.
3054. poloskás46 (válaszként erre: 3050. - Horakulum)
2014. nov. 11. 07:51
Remélem, vmi pozitív fejlemény van, bár az előérzetem mást súg... :(
3053. poloskás46 (válaszként erre: 3051. - Moonlight13)
2014. nov. 11. 07:50
Arra kíváncsi lennék, felvilágosította-e vki, milyen előélete van a lakásnak.. Majd megkérdezem a szomszéd nénit, aki mindig hozza a híreket.
3052. poloskás46 (válaszként erre: 3050. - Horakulum)
2014. nov. 11. 07:48

Hát igen. És a lelki része is iszonyú. Én egyelőre nem otthon alszom. Az éjjel megébredtem 2-3 óra körül, és mi jutott szembe??? Hogy ilyenkor szoktak előjönni a dögök, most kéne felforgatnom az ágyat, hogy nincs-e itt is polos. :(( Mert jellemzően állandóan úgy érzem, hogy mászik rajtam vmi, vagy éppen "csíp", miközben semmi. Kész röhej, ülök az íróasztalnál a munkahelyemen, és muszáj felhúznom a blúzom, mert kifejezetten "fáj" a "csípés", ami nincs. Pedig erőt vettem magamon, és elkezdtem testápolózni magam, hogy legalább a bőrszárazság ne tévesszen meg.

Szóval azért csak gőzölök. Azt okoskodtam ki magamnak, hogy azzal nem távolítom el a mérget, hisz nem szivattyúzom vissza. Én egyszerűen nem bírok teljesen tétlenül várni. Meg hát meddig? Várok mondjuk még egy hónapot, addigra esetleg teljesen felszívódik a méreg. Pont olyan védtelen leszek, mintha nem vártam volna. A közérzetem meg addig is csak rossz. Ha takarítok, félhetek, hogy jönnek a dögök, ha nem akkor utálom az egész lakást, nincs semmi komfortérzetem. Aztán ha a hatását vesztette a szer, akkor ugyanott vagyok. Leshetem a dögöket.

3051. moonlight13 (válaszként erre: 3048. - Poloskás46)
2014. nov. 10. 21:47
Ha viszont az új lakó mindent felújít, én szépen felvilágosítanám, hogy egy-két írtással indítson a felújítása előtt!
3050. horakulum (válaszként erre: 3005. - Poloskás46)
2014. nov. 10. 20:45

Teljesen egyetértek Veled, pontosan így érzek én is. Nekünk azt mondták, 3 hétig hat a szer. Azért ott, ahol a gyerekem leül bugyiban, meg ahová leteszi a cumit, stb, és permeteztek, ott letöröltem, de borzadály, mennyire nem múlik. Ahogy belépünk az ajtót, megcsap. És csak úgy is...Amikorülök valahol. Eláztatták vele a teljes kárpitot.

Ja, és fejleményekről később...mert tudok miről írni.

3049. Évajuli (válaszként erre: 3048. - Poloskás46)
2014. nov. 10. 14:41
Fújd be jól Protecttel az ablakodat, ajtódat körbe, bejárat előtt, ágyad körül, A spray változatot vedd meg. Konnektorokat tapaszd le körbe és csöveknél is fújj, ahol átjöhetnek.
❮❮ ... 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook