Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)
Még az is lehet, hogy az implantátumra vagy érzékeny és az okozza a kiütéseket, érdemes lenne egy allergia vizsgálatot végeztetni.
Én is ugyanígy gondolom, viszont a március végi csípés nyomok még mindig látszanak, akkor volt rajtam sok, egy héten keresztül minden nap majdnem plusz és viszkettek napokig, van amelyik még 10 nap múlva is...ezek a mostaniak viszketnek kb negyed órát és elmúlik a viszketés, a kiütés meg kb 2-3 nap alatt, bár most például van egy az alkaromon, ami 3. napos és ugyanolyan, de az meg nem is viszketett egyáltalán..Holnap megyek a fogorvoshoz, mert február végén tettek be 3 implantátumot, és olvastam, hogy kezelheti ezeket a szervezet gócként, bár egy hónapja is voltam, és azt mondták minden rendben, mondjuk nem úgy érzem, így azért annyira nem vagyok meggyőzve..Képzeld a Tescoban már nem kaptam protect poloska írtót, azt a 2000Ft-osat, csak 1185Ft-ért van bogárírtó protect de azon is rajta a poloska.. Nem tudom mi lehet a kettő között a különbség, hogy 800Ft-tal olcsóbb...
Március óta már nagyon elszaporodtak volna ha lenne nálatok.
De nekem is magas, hogy ha március óta már ha tényleg az nagyon sok kiütésnek kellene lennie. Vagy lehet olyan is, hogy megcsíp de nem pirosodik be? Oké, hogy folyamatosan fújtunk protektet, meg gőzöltem, de biztos emellett is több lenne már, ez az egy, amiben bízom, hogy mégsem az lesz..Vagy mindig betéved egy a szomszédból.. Ma azt hiszem, megint megyek a Tescoba és veszek protektet, mert elfogyott Biokillt meg nem kaptam sajnos itt abban a boltban, ahol terveztem venni..
na szépen megvakartam, most már fél centis, férjemnek mutatom, fel vannak háborodva, hogy ez semmi, igaz, nem nekik viszket, mint állat, meg, hogy egy hétig semmi nem volt és most megint kezdem.. vicces, marhán van kedvem ezzel foglalkozni, de komolyan, már tök örültem pedig, hogy vagy véletlen volt, vagy egy darab és kimúlt..
te ami most viszket az kb, mint annak a gombostűnek a feje, amin olyan kis gömb van a végén, kis picike, de megint viszket pont most vakaróztam.. Nem kemény, mint egy szúnyog csípés, csak kis pötty ami viszketős. Az alaromon nagyobb, de az nem viszket egyáltalán...Már elhittem, hogy csak véletlen volt a márciusi sztori, de most megint nem vagyok nyugodt..
Nem lehet szúnyogcsípés? Nálunk minden este van újabban 1-2 szúnyog a szobában.
Na nekem estere jott az alkaromra egy kb 4mm pötty sem akkor sem most nem viszketett, de reggelre pirosabb es kicsit nagyobb. A jobb csuklóm oldalara agy kb 2mm re éjszaka keltem a viszketésére. Ha most megvakarom is viszket de kibirom anelkül. Hát fogalmam nincs kell e idegeskednem miatta. Már ketdtem nyugodtan aludni..., most megint elkezdtem aggódni.
Sajna altalaban az a jellemzo csak bizonyos embereket csip meg. Egy agyban sem mindig csipi minket embert.. Valogatnak a rohadekok.. Bocs az ekezetek hianyaert.
Honnan a fraszbol jonnek elo... Nekem is jott ketto a terdem ala de testszinu nem piros csak viszket... Meglatom holnapig. Ma megint kiszivtam mindent porszivoval. Mar nagyon remenykedem ha volt is mi is megfogtuk..,
Lehet, bár kutyánk nincs,az utcán szokták simizni az éppen sétálò kutyákat..meg az ovi udvarán is hempergés van, lehet belemászott vmi a ruhájába!
Nagyon féltem hogy nagy pakolás, gázosìtás lesz..3 gyerekkel rémálom lenne..azért figyelek még ez az első hét hogy csìpések vannak, de a többieken is lennie kellene már szerintem!
Meg anyagilag se hiányzik most tìzezres kiadás pláne h nem mindig hatásos!
Nem lehet bolha? Azok szeretnek deréktájt csípni.
5. nap még belefér, még sokáig hat a szer, szerintem nemsokára megszűnik nálatok is, persze a harmadik (garanciális) írtásra is hívd ki az embert, mert az a biztos.
màsodik írtàs utàn 5.nap hatàrozott csípés a derekamon.Észrevettem,hogy legtöbbszőr nem mindjàrt reggelre jön ki és fürdésnél melegvíz hatàsàra jött ki ma is.Ha szombatig lesz még csípés akkor kipróbàlom a fólia-egérragasztós dolgot.Az említett rokonomnàl egy éves fertőzöttség volt ugyanaz az írtó nàluk az egyik szobàban megszűnt első írtàsnàl azonnal a màsikba rà két hétre.Mi egy hónapra hívtunk írtót ahogy szembesültünk a próblémàval és még két írtàs utàn is csipkednek.Nem tudom miért..
Én azért reménykedek, mert igaz volt anelyik csùnya volt, de nem viszketett neki nagyon..inkább néha egyik másik bedurrant, akkor viszketett..még látszanak de már nem viszket, egy hezesek kb. Rázòs ecsetelővel kenjük, plusz cetirizin cseppeket adok neku, ezt mobdta a doktornő..rovarcsìpés de nem poloska szerinte, hát remélem! Mindenesetre megint átgőzöltem mindent, a parkettát is alaposan. Ágyneműtartòk tartalmát is, plusz zsákoltam őket. Nagyon ajánlom a gőzölőt, akciòsan mall.hun vagy emagon jò áron lehet venni! Én még morogtam a férjembek minek vette pénzkidobás..de milyen jòl jött!!!!
Ha nem viszketnek és hamar elmúlnak bekenés után, akkor az lehet egy allergiás reakció a kifújt szerre, mert a poloskacsípés nem múlik el ilyen hamar és borzalmasan viszket sokáig.
a könyvek nagy részét màr elzsàkoltam,holnap folytatom a mosàst is a zsàkolàst is
fújt szert is,én is bízom benne.Ezek a csípések egyébként nem viszketnek,bementem antivakarin krémmel és pàr óra múlva màr alig làtszik.Nem tudom most màr az e egyeltalàn,mert a többi csípés napokig megvolt,most is van olyan ami még írtàs előtt volt és még viszket,nagy.A piciknél viszont szerencsére azóta semmi és remélni tudom,hogy az én szobàmban is hamarosan kipusztúlnak
Ki tudja. Ha csak rajta van, akkor lehet csalánkiütés is.
Talán ez még belefér az 5 napba, amelyek nem döglöttek meg, azoknak elvileg ezután el kell pusztulnia, ha átmentek a méregmező az ágyadig. Persze nem tudom fújt e kis az ágyad köré szert, vagy csak füstölt.
Könyvek között is lehetnek, én egyenként átlapoztam a könyveket a kád fölött, már amit meghagytam belőlük.
Bocsi a hibákért telòn előfordul..a tete az pete akarna lenni..
Sziasztok! Pár napja olvasgatom a fòrumot, és tiszta fòbiám lett. Mùlthéten a 6 éves fiamon fura viszkető csìpések jelentek meg, a lábszárán, hasán, derekán. Duzzadtak, vörösrk lettek. Másnap mégegy a nyakán. Beugrott, mi van ha poloska? Azòta olvasok itt idegbajosan..harmadnapra a 4 évesemen is a hátán pár pötty. Szétszedtük az ágyat, huzatokat mostam, gőzt nekik...nem találtunk semmit, se fekete pötty, se vér, se tete, se bogár..nagyon durván kigőzöltünk mindent, szegőket, parkettát..már 2 szer és nem volt azòta csìpés! Ha volt/ van bogár szerintem hamar elkaptuk..remélem! Beszéltem a gondnokkal, 6 emeletes házban lakunk, 2 éve volt az egyik lakásban, irtottak azòta nincs. Alattunk felettünk üres lakás...megnyugoghazok vajon?? Rajtam, férjemen, pici lányomon semmi nincs
.
Sziasztok!Tegnap nem volt senkin csípés.Ma felkeltem örültem,hogy semmi erre most vettem észre,hogy a hàtamon vannak új csípések.Soha nem lesz vége?Zsàkolok,mosok,de nem tudom mikor leszek kész mindennel.Rengeteg könyv van zsúfolt a lakàsban.Ràdàsúl a pàrom nem hiszem hogy engedi az ő cuccait zsàkoljam legfeljebb a ruhàit.Legalàbb a gyerekeken nem volt csípés azóta!Az írtó pedig most alaposan lefújt mindent...Mit tegyek,hogy végre eltünjenek...
Hát ez nem semmi, nagyon el lehetnek bújva, de a ködképzéstől elő kell jöjjenek.. Nekem is van ma is 2 pici pötty, de nem tart egyik sem általában 2 napnál tovább. Nem tudsz feltenni képet az adatlapodra? Vagy a tiédről vagy a pici csípéséről?
Fel ne moss most! Vettem az Aldiban vákum tasakot na ha még van azt érdemes lenne venned. 2db 999Ft 100x60cm. Vettem paplant párnát hét végén, mert nagyon jó ára volt 5cmes méretre szívta össze..Van egyel nagyobb is, de az 999Ft 1db. Én amúgy ebben nem bízom, hogy mosás zsákolás.. és ha a bepakoláskor belemegy megint és lezárod? Na meg mennyire életszerű, hogy fél évig valamihez nem nyúlok hozzá???
Szia!
Nekünk azt mondta a rovarírtós mindkét fújás után, hogy 5 napig még csipkedhetnek, amelyik nem döglött meg írtáskor, átmegy a méregmezőn és utána elpusztul. Persze a méregmező az ágy körül van, tehát még megcsíphetnek.
Lényeg, hogy most ne takaríts vizesen egy darabig és ne is gőzölj, a szer 2-3 hétig hatásos kell legyen.
Ruhákat mosd ki 60 fokon, vasald át és légmentesen záródó zsákba tedd be.
Sziasztok!Megvolt a màsodik írtàs szombaton,füstölést is kértem.Képzelhetitek munka utàn 5 óràt nem mehettem haza.Aztàn míg kiszelőzött stb.Olyan szag volt,hogy még hànytam is.Nem bànnék semmit ha sikeres lenne,de nem vagyok benne biztos.. Tegnap hatàrozottan volt csípésem ma ahoz hasonló valamit làttam,de az nem biztos,mert nem viszket.A picik szombat éjjel nem aludtak itthon,ma a pici lànyon szintén mintha làtnék valamit,de ez sem biztos az.Nem panaszkodott viszketést,de bementem neki.A legtöbbszőr délutànra jönnek ki a csípések szóval nem tudok semmit.Soha nem volt sok csípés mindig egy-kettő,de úgy làtszik még is elég fertőzött lehet a lakàs,hogy a màsodik írtàs utàn is van.Kétségbe vagyok esve,hogy vége lesz e egyeltalàn.Az írtó azt mondta ha lesznek új csípések pakoljak ki mindent a szekrényekből kimosva mindent zsàkba és két hét múlva jelentkezik majd ő.Pàr napig ne,hogy előjöjjenek.Szeríntettek normàlis ez,hogy még mindig csipkednek?Elkezdjek màr most kipakolni?Ezerrel mosok màr pàr hete egyébként is.Tegnap is két szàritó tele volt plussz az udvaron négy szàritó kötél kíván húzva mind tele volt.Az összes plüss àllatkàt is kimostam.Nézegettem a gőztisztitókat fogok venni egyet,de addig is add egy ismerősöm kölcsön egyet.Mit csinàljak segítsetek kérlek!!!Meg akarok szabadúlni ezektől a vàmpiroktól!!!
Hát komolyan, már ott tartok, ha egy ágyneműt akarok is venni, hogy melyik szín az amin jobban észre lehet venni. Az aldiban voltak tök jópofa kockás lepedők már fogtam, pont kellene lepedő, de visszatettem, na mondom ilyet nem.. komolyan szörnyű...
Nem lâttam petét két kifejlett példànyt làttam egyet elpusztúlva,egyet élve ugyan,de a végét jàrta.Pàr napja làttam egy frissen kikelt példànyt ami még àtlàtszó volt és nagyon apró.Sikerűlt elcsípnem,de ez csak véletlen làttam,nekem is rossz a szemem és tényleg nem igen lehet észre venni
Reggel dolgozók a héten,éjszaka Többszőr is megnéztem őket nem lâttam semmit.Lànyomat kértem írjon nekem,hogy talàlt e rajtuk újabb csípést,reggel még nem volt semmi.Igaz tegnap is délutànra jött ki.Az àgyakat körbe raktam teafaolajos zsepikkel és nàlam az antivakarin krém bejött nagyon jó a csípéseket.Ezzel kenegettem be öket is,ahogy bementem őket nekik is elmaradt a viszketés.Most tartok hazafelé ők meg az oviból lassan,remélem délutànra sem jön ki több csípés nekik.Tegnap mâr síró görcsöt kaptam tehetetlenségemben
Az igaz, hoy nem értik, de szegények nagyon szenvedhetnek a viszketéstől. Remélem szombaton alaposan permeteznek náluk.
További ajánlott fórumok: