Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯
3408. Pici 45 (válaszként erre: 3407. - Muci49)
2016. máj. 18. 12:37
Szia!Hàt nem tudom.Nekem is változó valamikor nagyobbak és viszketnek,valamikor egész apró.Olyan is van,mint ma is,hogy úgy néz ki mintha polos csípés lenne és nem viszket.Akàr lehetne polos csípés is ami neked van ha nem tudnám,hogy màrciús óta neked gyakorlatilag nincsenek kiütéseid.Szeríntem allergiàs kiütés ez neked.A gyerekorvostól tudom,hogy mandula gyulladás vagy különféle gyulladásos betegségek is okozhatnak apró kiütésekkel.Biztos vagyok benne,hogy te is,mint ahogy én is most jobban odafigyelünk minden kis apró elvàltozàsra.Mindenesetre figyeld.Azt mondta nekem a rovarírtó,hogy ha van kb 3 naponta biztos csípnek.Innen kiindulva kicsi az esély rà,hogy fertőzött lennél
3407. Muci49
2016. máj. 18. 10:47
Na már épp kezdtem megnyugodni, erre este 23 óra körül megint a törzsemre jött egy nagyobb és egy kisebb kiütés, a viszketésre lettem figyelmes. Mire elaludtam már nem viszketett. Tettem fel képet, megnézitek? Férjem mondja ez ziher, hogy nem csípés, igaz ő is csak képről látta, mert este már aludt, reggel meg még én aludtam mikor elment..már nem viszket azüta se.. Viszont amire rájöttem, hogy este ettem 6 kis húsvéti tojáskát.. Attól lehet ilyen? Ez csak azért lehet fontos, márt március 20-án lettem figyelmes az elsőkre, mondjuk azok rohadtul viszkettek és ott voltak hetekig, de kb ilyen tojást úgy folyamatosan 2 zacskóval 2x300g húsvét előtt kb két héttel kezdtem eszegetni..Mindig csak pár szemet, de most jó ideje nem... Lehet a kakaó vagy valami anyag amit esetleg a töltelékbe tettek? Most elővettem egy másik csokit, olyanom már nincs és eszegetek belőle, aztán meglátom..El tudjátok képzelni, hogy eg ujjatlan térdig érő pizsiben alszom, és a nyakamnál bemászik, megcsípi a törzsem, majd kimászik, ahelyett, hogy a nyakam, vagy a karom lábam csípné? Ha mmondjuk a fejrésznél jön az ágyra, akkor is közel van a karom..Mert állítólag lusták.. Tegnap volt meg ma is mondta egy ismerős a TV2-n, állítólag Pesten nagy a baj....Mi a véleményetek? Ha hamar elmúlik ez nem lehet az?
3406. Évajuli (válaszként erre: 3399. - Pici 45)
2016. máj. 17. 14:21

Én is így voltam, mint te, pszichésen készített ki nagyon a dolog, elemlámpával aludtam, plusz nagyító az ágyamon, hajnali 2-3-kor lámpázás, kereségélés, hogy van-e valami, 6 hónapig csak zsákokból öltöztem, pedig akkor már régen nem volt semmi. Szerintem a 3. írtás után már nálatok is el fognak tűnni.

Azóta sem merek leülni sehol, se egy rendelőben, se egy közlekedési eszközön, és ha meglátok magamon egy viszkető kis foltot, már jön a pánik. Ezek a dögök azt hiszem végérvényesen kiészítik az embert.

3405. Muci49 (válaszként erre: 3403. - Hmveronika)
2016. máj. 17. 12:56
nem létszükséglet, de amiket hallok itt-ott, hogy lakógyűlésre sem járnak az emberek, nem érdekel senkit semmi, tele vannak a közösségek adóssággal, ahhoz képest ez a ház sztem csúcs.. Itt is vannak nagy hibák, de amiket családban, baráti körben hallok, az sokkal rosszabb.., és ha elmegyek egy tök idegen helyre, ott egyáltalán nincs infóm, a lakókat sem ismerem, plusz ahogy itt olvasgattam a költöztető kocsin is simán lehet, pont ezeket mérlegeltem.. Sokmindenben felújításra szorul a lakás, sajnos a pozitívumait a para miatt nem merném kihasználni, de ahogy hallom az országos helyzetet ez jobb nem lesz sajnos, csak jobban el fognak szaporodni... Most én is sasolok, a két szomszédnak szóltam, de nyilván még senki semmit nem lát, nem tapasztal, nem fog tízezreket kifizetni, de ha a költözés mellett döntünk, én felújítás előtt fújatok mindkét lakásban, és mindent csak kigőzölve kifertőtlenítve mozgatok..Csak a parketta aggaszt, meg a burkolatok, utóbbit leszedem, ez nem kérdés, de a parkettát szeretnénk lamináltozni, így előtte kellene lefújni és úgy rá a burkolat, de azt pedig már tapétázás meg minden után a végén kell lerakni, így a legokosabb az elején lenne, a szakik meg 3 hét múlva jöjjenek csak, akkor már nem pár napon múlik... Na de kérdem én, ha valakit úgy hívok ki, hogy biztonságból, na az mennyire higitott cuccal jön ide, ha még olyan helyre, ahol volt élő példány is azzal mennek??? Szóval már annyira nincs kedvem költözni, de nem vagyunk fiatalok, és a sok lépcsőzés egyre nehezebb sajnos, a lakás árak meg csak kúsznak felfelé..
3404. Pici 45 (válaszként erre: 3402. - Muci49)
2016. máj. 17. 12:43
Ó nekünk is azt mondta hiàba írtja ki 100 -van ha vissza hozzuk azokról akiktől behoztuk.Hozzà teszem ők is írtattak és azóta csak telefonon beszéltünk úgy még ugye nem lehetséges a vissza fertőzés.Kifogàs mindig van...Pedig ez egy jó nevű cég és ahogy olvastam több embernek is sikerűlt velük kiírtatni ezért vàlasztottam őket.Sajnos hozzànk helyileg rossz gàzmestereket tartozik.Mióta zsebre dolgozott egyébként lelkiismeretesen volt.Az màr màs kérdés,hogy azt mondta,hogy harmadjàra privàtba is ingyen jön még is kért valamit.Az első írtàs hivatalosan 11.100 volt,a màsodik zsebre füstöléssel 19000 a harmadik zsebre 5000 volt.Összesen 35000 volt hivatalosan 22000 na jó füstöléssel 26000 jött volna ki hivatalosan.9000 mínusz nekünk és nem bàntam volna ha hatàsos,de még mindig nem vagyok benne biztos.Nem voltunk nagyon fertőzöttek,nem panelban lakunk és még mindig nem làtom a végét..
3403. hmveronika (válaszként erre: 3397. - Muci49)
2016. máj. 17. 11:56

És mindenképp most, és ott szeretnétek venni? Én is félnék..mi albiban vagyunk, 6 emelezes, 1.emeleten, jùliusban lesz egy éve. Alattunk, felettünk nem laknak, mellettünk is pár hònapja egy néni..engem az nagyban megnyugtatott amikor a gondnokot kérdeztem, és mondta hogy 2 éve volt az 5.en egy családnál, azòta nem. Egy régi kanapéval vitték be, de hamar intézkedtek, és egy irtás elég volt. Én rettenetesen bogárfòbiás, paranoiás vagyok..ha lett volna polos, tuti kislámpávak virrasztok az ágy alatt! Anyòsomnál kb 3 éve csòtánnyal találkoztam az ÁGYBAN hetekig nem birtam aludni, mostvis gyomorgörcsöm van ha eszembe jut..nem is engedem a kicsiket nyaralni rettegek hogy hazahozzuk a táskában vagy ilyesmi..

Az meg hogy az irtòk ilyen szemetek, rátesz egy lapáttal! Ilyen világ van hogy a kétségbeesett, tehetetlen embert kihasználják pofátlanul:( és milyen drága!

3402. Muci49 (válaszként erre: 3400. - Pici 45)
2016. máj. 17. 11:31

Teljesen igazad van.. Szerintem is amúgy akkor másik szaki után kell nézned, akinek elmondhatod a sztoridat., az már csak nem fog ezek után kitolni veletek..Akit küldtem Neked elérhetőséget azt meg lehet próbálni..Ezért is van ennyire elszaporodva.. ez most egy halál jó biznisz, és rohadtul nem érdekük kiirtani, mert ha mindenhol hatásosan fellépnek, kevesebb lesz a jövedelmük..

Na látod, én erre sosem lennék képes, én ezt egy jómódúval sem tudnám megtenni, nem még egy láthatóan kis jövedelművel.. Nem is tudom ilyen lelkiismeretlen emberek hogy létezhetnek.. Hányinger. Azt mondják, csótány irtók is higítják, azt csoda ha nem pusztulnak ki a dögök.. Panelban meg azt mondja, mit vársz, ha a szomszéd nem irtat, még érvanyag is van neki..

3401. Muci49 (válaszként erre: 3399. - Pici 45)
2016. máj. 17. 11:23
Volt aki itt azt írta a fórumon, hogy voltak pszichésen csípései.., de persze ez olyan, mint a pszichoszomatikus betegségek, csak akkor lehet azt állítani, hogy az vagy, ha kizárták az ellenkezőjét. Tegnap mesélte egy ismerősöm, hogy Angliában voltak egy szállodában, és a másik szobában az utastársakat agyon csípkedték, de ők észre is vették ott és azonnal cserélték az ágyukat, de ez augusztusban volt és egy hónap múlva itthon voltak a legdurvább tüneteik.. Tehát ebből kifolyólag azt sem zárnám ki, hogy még a multkoriak utóhatásai.. Nekem nem is volt csak március 20-27-ig Húsvét körül nagyon viszkető kiütésem, azóta mind simán elviselhető viszketés volt, kb olyan, amire máskor fel sem figyeltem volna, és semmi esetre nem mondanám még csak hasonlónak sem a szúnyog csípéshez..Én most említettem a szembe szomszédnak a gyanúmat, mert ugye mást nem tudok, hisz más nekem sem volt... Az eladó lakás meg azért aggaszt annyira, mert rengeteg lambéria és falburkolat van, álmennyezet, fa perketta, aminek amúgy örülni kellene, mert értékesebbé teszi a kecót, csak most ugye nem ezzel a szemmel nézi az ember. Mikor megláttam a plafonig burkolt falat levert a víz.., és csak sajnálni tudom, hogy majd le kell bontani, ha a megvétel mellett döntünk... Plusz otthagynának tök frankó térelválasztókat polcokat, de ezek után nekem tuti nem kell..Mikor megláttam egyből az jutott eszembe, ebbe hány helyen tudnak megbújni..Pici megértelek a paranoiádért, ha én láttam volna akár egyetlen darabot is, már lehet a dilidokinál járnék.. Én addig még biztos nem vagyok benne, minden héten egyszer gőzölök és fújok, az nem árthat..Ha pedig nálam az volt, az biztos jelentkeznie kell másnál is.
3400. Pici 45 (válaszként erre: 3399. - Pici 45)
2016. máj. 17. 11:12
Nem bementem,hanem bekentem elnézést a hibàkért.Egyébként akik elhoztànk hozzànk azóta nem voltak nàlunk tehàt nem lehetséges a vissza fertőzés.Sajnos az első írtàs mintha nem is lett volna annyira lespórolta az anyagot az írtó.Az első írtàs utàn jelent meg a gyerekeknél is és akkor volt az,hogy màr napi szinten voltak rajtam a csípések,addig két hàrom naponta,Eleinte volt,hogy egy hét is kimaradt.Màsodik írtàs màr alaposabb volt ott màr zsebre ment a dolog.Tulajdonképpen most a harmadik írtàs olyan mintha a màsodik lett volna és ez szintén zsebre csinàlta.Nem is tudom kihez forduljak ha a harmadik írtàs is eredménytelen.Festeni akartunk stb és elment az írtàsra,teafaolaj,több doboznyi antivakarin krémre,eleinte hàzi módszerekkel próbâlkoztunk az sem volt olcsó,rengeteg mosószer,övlitő,megemelkedett villany-víz szàmlàkat az extrém mosàs miatt.Sajnos kis jövedelműek vagyunk és ez hatalmas megterhelés szàmunkra.Az írtó is làthatta,hogy nem vett fel minket a gazdagsàg két pici gyerek van és kitudja mi lett volna a következménye ha őket is összecsípi és làtjàk az oviba.Még is gàtlàstalanúl rajtunk is akarja megtömni a zsebét az írtó,de sajnos nem làttam màs megoldàst.Viszont ha nem lesz most sem eredményes elgondolkodom màs végén.Olvastam a bemutatkozàsod,hogy az esetek többségében elsőre sikerűl kiírtaniuk,mindössze kb 30-35 szàzalékban van szükség màsodik írtàsra,harmadikra ennél is kevesebbre.Hààt ha ilyen gàzmestereket alkalmaznak nem véletlen és a statisztikàk nem hitelesek...
3399. Pici 45 (válaszként erre: 3398. - Muci49)
2016. máj. 17. 10:42
Sziasztok!Vasàrnap reggel jött és magàn úton.Az a baj màr én sem tudom,hogy ha làtok valamit magamon az csípés vagy sem.A válamon van ma valami pici bizonytalan valami,de nem merem hatàrozottan kijelenteni,hogy csípés.Az az igazsàg volt olyan,hogy hatàrozottan tudtam,hogy csípés volt mert napokig sőt hetekig viszketést,megvolt és van olyan ami még most is ott van pedig a màsodik írtàs előtt csípet meg,de olyan is volt,hogy pici volt bementem és màsnapra semmi sem làtszódott.A vàdlimon szintén van két viszkető pici pötty,de szàraz a bőrőm és borotvàlom is a làbam,tehàt attól is lehet,hisz mielőtt jelentkezett nàlunk ez a probléma akkor is volt olyan,hogy a làbamon borotvàlàs utàn viszkető pöttyök voltak.A lényeg nem tudom,ezek nem olyan hatàrozott poloska csípések,de lehet.Azt hiszem fejben kell kicsit rendbe tenni magam,nem azt lesni egy folytàban van e csípés stb.Elhatàroztam ma rövid ujjú pizsiben fogok aludni nyilvàn akkor nem a hàtamat fogjàk tàmadni ha van még egyeltalàn.Sajnos még mindig àlmatlan éjszakàim vannak,lessem nincs e valami az àgyon,egyfolytàban mintha viszketnék,màszna rajtam valami sajnos pszichésen nagyon kikészítettek.A gyerekeknél a màsodik írtàs óta semmi és a pàromat sem csípik àllitólag.Mindenesetre reménykedem,hogy most màr vége lesz.Zsàkokból öltözünk,mosok mint egy mosó masa és egyébként is szinte minden zsàkban van.Màr arra is gondoltam,ha jönnek a meleg nyàri napok befűtök nekik mert àllítólag a nagy melegtől elpusztulnak.Sok mindent fekete zsàkba raktam ami vàrhat fél évet.Nos azokat a legnagyobb melegben kifogom tenni a napra,hogy véletlen se maradjon egy vérszívó sem életben
3398. Muci49 (válaszként erre: 3393. - Pici 45)
2016. máj. 16. 23:20
Mi ujs Pici nálad? Szombaton voltak irtani? Drukkolok, hogy megszűnjön a kálváriád, bár ettől a rettegéstől nem lesz könnyű megszabadulnod. Nekem azóta semmi, de eldötöttem a következő kiütésnél azonnal megyek a bőrgyógyászhoz és elmondom neki sorrendben a dolgokat, mert már unom nagyon ezt a paranoiát meg felesleges aggodalmat...Már egyszer persze eldöntöttem ezt, de mire rendelt a doki elmúlt.., ami erősen feltételezi a más okot...
3397. Muci49 (válaszként erre: 3396. - Hmveronika)
2016. máj. 16. 17:02
Hát ez nagy szerencse.. Épp most van lehetőségünk egy másik lakást venni itt a házban, mert szétmegy egy pár és azon idegeskedek, mert ahonnan én gondoltam, hogy jött hozzánk most abba a lakásba fognak költözni albérletbe a lakók, akik e kényszerülnek adni a lakásukat... bennem is bennem a félsz, ha költöznek az albiba, ami a velünk szemközti lakás, és netán ott van még leviszik, gondolom, napokig fognak cuccolni esetleg még majd az eladó lakásba viszi le a mosást, azt akkor vége is..., most ezen aygalok és már félek is megvenni..
3396. hmveronika (válaszként erre: 3380. - Muci49)
2016. máj. 16. 09:29
Szia! Bármi is volt, valòszìnű a gőztisztìtò kivégezte..még jò hogy szinte rögtön, több napon is mindent átfùjtunk! A régi csìpések még látszanak de ùj nincs senkin azòta!!
3395. Muci49
2016. máj. 14. 09:01
ha ő is protect töménységűvel fújt nálatok első alkalommal, akkor nem is csoda, hogy nem sikerült neki..
3394. Muci49 (válaszként erre: 3393. - Pici 45)
2016. máj. 14. 08:46
azon gondolkodtam, lehet valami mutánsok már és nem használ náluk az a típusú irtószer.. Ha 3. után is lesz még, és a faszi pénzt kér érte, akkor jelezd neki, hogy jelzed a cégnek a részleteket, és vagy kiírtja rendesen, ez egy családi házban azért nem lehet nagy kihívás(kivéve ha az ismerősök nem viszik folyamatosan be újra, mert ugye ez is előfordulhat), vagy balhét csinálsz.. úgy kiteszik a szűrét lába nem éri a földet.. Egy komoly cég nem szórakozik sztem a higítással... Amúgy ezek után valszeg ha én hívnék magán vállalkozót hívok..m vagy felkutatok ismerőst, akinek joga van profi irtószert venni...
3393. Pici 45
2016. máj. 13. 17:09
Ja és fogot is el poloskàt a fólia.Igaz ketőt làttam csak beleragadva,de amióta a pàrom vigyàzz,hogy ne lógassa le a psplant,ne érjen falhoz az àgyneművel stb azóta nincs csípésem.Lehet,hogy màr nincs is semmink?,de jobb ha meglesz a harmadik írtàs is.A màsodik írtàs utàn is kb a 10 napig csipdestek.Akkor raktam fel a fóliàt
3392. Pici 45
2016. máj. 13. 16:59
azért írom,mert csípés mentes vagyok 2-3 napja.Ma én is gőzőltem a gyerekeknél,holnap nàlunk mert vasàrnap reggel jön az írtó
3391. Muci49 (válaszként erre: 3388. - Pici 45)
2016. máj. 13. 12:49

azért írod h működik, mert fogtál el vele poloskát? mert ha igen, azért következtetni lehet a közlekedési útvonalukra..

Neked ez már nem lehet esetleg szúnyog? van szúnyog hálótok?

3390. Muci49 (válaszként erre: 3387. - Pici 45)
2016. máj. 13. 12:23
nézd meg a Lidliben, az most nagyon jó ár, keress rá, igaz mondjuk nem olyan erős gép, mint a 30 ezres, nekem az van, és még azzal is kínlódom, hogy lassan fűt fel, meg visszahül gyakran, de emellett olyan helyekről kifújok dolgokat, ahova semmi mással nem férek be, plusz fugák és egyebek, mikro csodát tett vele..
3389. Muci49 (válaszként erre: 3388. - Pici 45)
2016. máj. 13. 12:21

szemetek, már bocs, hát azért ez durva..

Én mág azt is feltételezem némelyikről, hogy kienged egy két poloskát, minél többet kaszáljanak..

azért a második már nem ártott volna, ha hatásos..

én most gőzöltem ki mindent plusz porszívó, plusz a protect olcsóbbik irtószere, de nekem most pár napja nincs kiütésem, azért nem is írok csípést, hátha nem is az, de akkor szépen szivat minket... ez a gőzölő viszont nagyon jó, azóta annyi por került elő rejtett helyekről, hogy hihetetlen....

3388. Pici 45
2016. máj. 13. 08:50
A fólia-egérragasztós megoldàs viszont működik.Holnap reggel le kell szednem az írtàs miatt,de ha a harmadik írtàs utàn is lesznek csípések akkor vissza teszem.Persze vàrok pàr napot.Rengetegbe kerűlt màr ez nekünk és a harmadik írtàst is kell fizetni igaz kevesebbet,de végűl nem hivatalosan hívtuk ki.Az első írtàs hivatalosan volt és igen csak levolt spórolva minden.Mondta is az írtó,hogy ez ki van nekik adva,hogy elsőre nem kell túlzàsba vinni.Ilyen vilàgot élünk sajnos.
3387. Pici 45 (válaszként erre: 3386. - Muci49)
2016. máj. 12. 22:40
Szerintem nàlad biztos,hogy nem az van.Nàlunk is Màrciusban voltak az első csípések.Egy hónap alatt 15 flakon protectet biztos kifujtunk és nem volt olyan,hogy nem volt csípés ennek ellenére.Szóval biztos elszaporodott volna azóta rendesen.Nekem most van egy kölcsön gőztisztitóm,de a pârom ígért egyet nekem.
3386. Muci49 (válaszként erre: 3385. - Pici 45)
2016. máj. 12. 21:19

Most nézem a Lidl szórólapot és akciós a gőztisztító 6999Ft a kézi, nem mondom, hogy ez a legjobb vétel, de ha szükség helyzet van ez a legolcsóbb megoldás szerintem.. 05.12-től.

holnap én is gőzölök.. nálam marha érdekes, amikor porszívózom, fújok, utána egy hétig semmi, majd utána jön egy kettő kérdéses kiütés, de sem döglött sem élő példányt nem láttam..., így ha azért nem lenne fujás után mert elkapom, akkor valamit csak kellene látnom..

3385. Pici 45
2016. máj. 12. 11:59
A könyveket màr rég elzsàkoltam.Ruhàkból íz csak pàr van elől amit most hordunk.A többi mind zsàkba van.Ma az iratokat,szàmlàkat és egyébb aprósàgokat zsàkolok le.Szinte semmi nincs màr a szekrények nem.A gyerekeknél nem akarom elkopogni azóta sincs csípés.Ma én is csípés mentesen ébredtem,igaz az egész àgy levan fóliàzva és körben van ragasztva egér ragasztóval.Làttam is egyett beleragadva tele vérrel.Lehet hogy ez az egy csípdesett szinte naponta?Jó lenne,de nem hiszem.Remélem a harmadik írtàs végleg megoldja a problémàt
3384. Muci49 (válaszként erre: 3383. - Pici 45)
2016. máj. 11. 22:45
hát de azért csinálta a ködképzést, előcsalogatja őket... nem is értem de komolyan, szerintem a könyveket kellene fél évre vákumoznod, az talán nélkülözhető, mert azokban is lakozhatnak.. nekünk a házban adódott egy másik lakás, ma már tárgyaltunk róla, de azt hiszem, ma láttam, és viszkettem fél órát, hogy első dolgom, ha megvesszük, hogy kihvom az irtót, addig semmi felújításba nem kezdek, és nálam is fujatok akkor, ha van ha nincs lefizetem a pasast. Ha lejjebb megyünk amúgy úgyis szét kell kapni az ülőgarnitúrát, akkor rejtett részeket is megláthatok... de persze még nem dőlt el minden..., mert a mostanit is el kellene adni...ezek után inkább nem mennék más házba itt a lakók ha lenne sztem fellépnének ellene, másutt nem tudom mi a helyzet..
3383. Pici 45
2016. máj. 11. 11:10
Nem talàlkoztam élő példànnyal csak egyszer egy pici még àtlàtszó bal.Egyszer làttam egy olyat aki a végét jàrta még azon kívűl kb 3 db döglött példànyt làttam,pedig éjszakànként gyakran felkelek és nézem zseblàmpàval őket,de annyira elbújnak,hogy semmi.Kb mindennap van egy csípés és nagyok viszkető el.Ma is volt a nyakamon a fólia ellenére,persze a pàrom lelógatja rendszeresen a psplant a földre azon fel jöhetnek.Beszéltem az írtóval hétvége felé kijön ismét addig amit csak lehet ki kell vinni az udvarra ott lefújja bent még gyakorlatilag az üres szobàt is lefújja azt mondja két óra múlva vissza lehet vinni a bútorokat amiket kint lefúj.Itt nem a szekrényekre gondol hanem ülő garnitúra szőnyeg stb.Sajnos tényleg elég zsúfolt a lakàs
3382. Muci49 (válaszként erre: 3381. - Pici 45)
2016. máj. 10. 21:40
hát ez durva de komolyan...hogy a bánatban lehet még nálad... megint a kiindulási pont, mert előtte a gyerekeknél nem volt...rendes nagy csípések? minden nap keletkezik? ezt egyszerűen nem is értem.. mindenhol lefújt az irtó? az a pár darab, ami nálatok lehetett azt nem tudta kiirtani? Összesen hány élő példánnyal találkoztál eddig?
3381. Pici 45 (válaszként erre: 3379. - Muci49)
2016. máj. 10. 19:26
A gyerekeknêl nem volt csípés az írtàs óta.Sajnos az én szobàmban biztos,hogy még vannak,mert élő példànnyal ugyan nem talàlkoztam,de csípésem tegnap is volt.A màsodik írtàs óta tíz nap telt el és még mindig küszködünk velük.Lefóliàztam a mi szobànkban az àgyat egérragasztót fújtam a fólia szélére és vàrok,hàtha bevàllik.Igaz a pàrom màris belelépet a ragasztóba a takarója rendszeresen lelóg az àgyról így azért nehéz lesz.A héten felhívom az írtót,hogy egyeztessünk mikor tud jönni a harmadik írtàst..
3380. Muci49 (válaszként erre: 3368. - Hmveronika)
2016. máj. 10. 13:25
szia, mi a helyzet, sikerült fényt deríteni? picit is a ruha alatt csípi, pedig mindenhol azt írják, a poloska szinte mindig csak fedetlen területen csíp...márciusban nekem is volt a hasamon is csípés a fehérnemű alatt, akkor én is el voltam bizonytalanodva, ahogy azóta is.. Nálam azóta full bizonytalanság, és sajnos itt helyben nincs cég, aki felkutat, mert már ezerszer szétkapattam volna a lakást, hogy van, vagy nincs, mert ez így egy borzalom..
3379. Muci49 (válaszként erre: 3365. - Pici 45)
2016. máj. 10. 13:22
Mi a helyzet azóta? Van valami pozitív változás?
❮❮ ... 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook