Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯
3438. Muci49 (válaszként erre: 3437. - Évajuli)
2016. máj. 19. 15:48

de bakker ezek kiröhögnek, hogy 2 pöttyel ne vicceljek már, hogy elmegyünk..

most is mondta a férjem, ez nem csípés fogd már fel végre, de én meg olvastam valahol, hogy egy allergiás kiütés sem tart csak max 24 órát, attól különbözik a csípéstől.. meg nyilván az ekcéma és egyéb is tovább tart, de ahhoz meg már volt szerencsém, és az nem ilyen...

3437. Évajuli (válaszként erre: 3435. - Muci49)
2016. máj. 19. 14:45
Szerintem legjobb lenne ha elmennétek a pároddal bőrgyógyászhoz, hátha neki van tippje mi lehet.
3436. Muci49
2016. máj. 19. 14:04
Amúgy ne menjek az agyatokra, mindenki azt mondja szúrnyomot kell keresni.. na azt én nemigen láttam, vagyis fogalmam nincs az hogyan látható?
3435. Muci49 (válaszként erre: 3432. - Pici 45)
2016. máj. 19. 13:59
semmi gond, simán olvassuk amit írsz.. hogy vetted észre az ágyban az átlátszót? én sokszor érzem, mintha mászna rajtam valami TV nézés közben, de marha rossz a szemem, átlátszót észre sem vennék.. villanyfénynél jött elő? már komolyan nem tudom mit tegyek, de félek, ha a páromon is elkezdődik, és csak ilyen lightos kiütésecskék, ami lehet akár bármi más is, akkor nem leszünk előrébb. Olyan oldal kellene, ahol beküldöm a fotót és megmondja lehet-e az, de sztem egyébként a fotón intenzívebben látszik, mint életben. Két tükörrel néztem a hátam, de a 3 nappal ezelőttit csak a telefonon fotózva láttam ilyen jól.. Most amúgy viszket jobb oldalt a törzsem. Most már úgy vagyok vele, ha van, jöjjön ki jobban, akkor elmegyek a dokihoz és erősítse meg, vagy nyugtasson meg.. De mindenhol sokkal több kiütést látok képeken, nekem annyi soha nem volt egymás közelében.. Vagy olyan frankó a vérem, hogy beszúr azt jön.. ilyen könnyen adom magam ejjj.
3434. Muci49
2016. máj. 19. 13:51
Most tettem fel képet, a nyakamon láttam ezt a foltot, nem volt könnyű fotózni..tköm tele
3433. Pici 45 (válaszként erre: 3432. - Pici 45)
2016. máj. 19. 13:27
Bocs a hibàkért telefonról írok ami új még nehéz kezrlnrm nem is làtok rendesen és épp munkahelyemre tartok
3432. Pici 45
2016. máj. 19. 13:22
Megnéztem az képet nem tudom.Az egyik akàr lehetne az is.Az a baj,hogy én is jobban észre veszek mindent és nem is vagyok benne biztos,hogy mind csípés amit annak véltem.Volt olyan valóban csípés ami szinte eltűnt és pàr nap múlva ismét elkezdett viszketni és megnőtt.Màrcius óta elszaporodott volna nàlad rendesen.Nàlunk is akkor kezdődött és hàrom írtàson vagyunk túl.Első alkalomkor sok csípés volt a làgyékom ön,de azóta max ha kettő van egyszeres.A màsodik írtàs előtt làttam egy frissen kikelt példànyt át àgyamon az Még àtlàtszó volt.A harmadik írtàs előtt làttam egy bogarat az előszobában,de az nem biztos,hogy az volt.Rögtön agyon nyomtam nem jött belőle semmi és elég sötét volt akkor nem làttam rendesen.Viszont döglött,kiszàradt példànyt épp tegnap szedtem össze az àgyam mellől
3431. Muci49
2016. máj. 19. 13:01

feltettem a képet, meg tudjátok nézni..

az a helyzet, unokatesóm azt mondja, kb ilyen kiütése mindenkinek van, főleg, aki kicsit pattanásra hajlamosabb..

3430. Muci49
2016. máj. 19. 12:41
na most tüzetesebben megnézve van még a 2 nappal ezelőttinek egy kis pötty helye... Csak az az érdekes, hogy kb pár percet viszketett, és azóta sem, ha nem nézegetném magam észre sem venném, másrészt kb 23 óra körül kezdett viszketni, ami azért előzp éjszakáról nézve elég hosszú idő...
3429. Muci49 (válaszként erre: 3428. - Pici 45)
2016. máj. 19. 12:32

Hát Pici, ha ez az, akkor az enyém is az.. Én a Tiedre azt mondanám nem az..Mára nekem semmi, meg tegnapra sem, de ugye apa mutatta, hogy jajj, olyan van nekem is mint neked de az nem csípés, csak egyszerű kiütés..A 2 nappal ezelőtti elmúlt, amit feltettem legutóbb..

És igen, sztem is a videon van egy rész, ahol hasonló a tünet, mint nekünk.. Nemsokára feldobom a párom kiütését, amúgy telefonban kinagyítva olyan, mint egy pati aminek közepe van, de élőben nem, mert nagyon kicsike.., nem látom szemmel a közepet.Pici láttál bogarat? Sztem ez nem új csípés.Egy ismerőstől azt hallottam, akikkel együtt volt szállodában, és a másik szobában összecsípték, hogy nem hozták haza, de egy hónapig jöttek rájuk a csípés szerűek.. Ez meg amit az Abatox ír és mond, hogy másnap délelőttig, egy nagy hülyeség..A tények már többedszer foglalkozik ezzel, tehát rohadt nagy a baj sztem..Láttam egy 2014 es videót is, ahol a bácsi sír, hogy ezzel irt, neki nincs 30 ezre az irtásra és mutatott valami sprayt. Na de csajok, március óta csak kellett volna valamit látnom nem???

3428. Pici 45 (válaszként erre: 3423. - Muci49)
2016. máj. 19. 10:12
tettem fel képet én is.Alig làtszik valami,de még is az.Nàlunk volt,van?! élő illetve döglött példànyt.Sajnos egyén függő kinek mennyire jön ki
3427. Pici 45 (válaszként erre: 3425. - Évajuli)
2016. máj. 19. 09:55
Nekem soha nem voltak ilyen ronda csípéseim,mint a videón.
3426. Pici 45 (válaszként erre: 3421. - Muci49)
2016. máj. 19. 09:53
nézegetve a képeidet nekem is hasonló csípéseim vannak.Sajnos a harmadik írtàs utàn negyedik nap vagyunk és két csípés ismét van.Bekenegettem őket így màr az egyébként sem nagy csípés még kisebb lett,de ez azért nem nyugtatott még.
3425. Évajuli (válaszként erre: 3421. - Muci49)
2016. máj. 19. 07:32

Hú, ez nagyon durva ami a videon van.

Ha megnézem a csípéseket, akkor bizony van ami hasonlít a tiédre. Úgy látszik mindenkinél más a reakció.

Nem gondoltam volna, hogy ruha alá is bemásznak, mert nekem mindig csak a lábamon volt csípés, de ezek szrint csípnek ezek mindenhol.

3424. Pici 45
2016. máj. 18. 23:36
én amit làtok egy csípést vagy hozzà hasonlót bekentem antivakarin krémmel,melytől àltalàban azonnal elmúlik a viszketés,de olyan is van amit úgy kérnek be,hogy nem is viszketést.Néha akad olyan amit hiàba kenek napokig viszket,de ez ritka.Szóval passz.Nekem àltalàban a krémtől elmúlnak egy-két nap múlva,de olyan is van aminek a helye még mindig megvan pedig mâr kb 3 hetes csípések
3423. Muci49 (válaszként erre: 3420. - Pici 45)
2016. máj. 18. 23:30
de többnyire mindig elkezd viszketni? és érvényes rá, hogy vagy 10 napig viszket? nekem a combtövemnél volt az első etap, és a belső combomon, akkor még hálóingben aludtam.. aztán jött a hátamra, majd a hasamra a fehérnemű alatt!!, eze voltak amik nagyon viszkettek, kb 10 napig, azóta ilyen nem volt, csak olyanok, amit ha nem olvastam volna a neten nem is foglalkoznk vele...
3422. Muci49 (válaszként erre: 3420. - Pici 45)
2016. máj. 18. 23:26

ugyanez nekem is... nekem nagy már nincs is.. nézd meg a videót.. most hogy a férjemen is vannak kiütések kezdek még idegesebb lenni, mert ha többünket kezdi csípni több is tud szaporodni.. Nem tudom mitévő legyek, napi szinten figyelek, és ha szaporodnak a kiütések irtót kell hívnom..

Ha bebugyolűlom zsugorfóliába az ülőgarnit úgy, hogy befújom folyamatosan, azzal azért oda lehetne nekik vágni, csak akkor el kellene menni legalább 3 hétre, hogy kezdjenek felbolydulni és kijönni a helyükről, ahonnan rámennek az irtós zsugorfóliára, de kijönni nem tud..Ez a videó undorító...

3421. Muci49
2016. máj. 18. 23:20

[link]

17-én volt a Tényekben... hát az a helyzet, ha megnézem a videóban a csípéses részt azárt nem vagyok nyugodt...

nem igazán értem, hogy nem lépnek fel ez ellen önkormányzati szinten.. bár nálunk gazdagabb országokban is hemzsegnek.. Hár vicc, eddig a csótány miatt nem mertem máshova költözni, most meg nem merek a poloska miatt, mert remélem, ha itt bizonyosságot nyer összefognak a lakók.. Addig persze míg senki nem lát nem hív irtót, ahogy még én sem láttam egy darabot sem..Nézzétek meg a videót..

3420. Pici 45 (válaszként erre: 3419. - Muci49)
2016. máj. 18. 23:07
Nem tudom,de nekem legelsőnek a làgyékom volt tele csípések kép,e elsőnek azt hittem allergiàs vagyok a betétre,mert épp megvolt.Aztàn rà kb egy hétre a hàtamon voltak csípések,aztàn a hasamon.A nyakamon talàn egyszer vagy kétszer volt a kezemen ez idàig nem is volt csípés.Sajnos nekem is változó valamikor lencsénnyi formàjú és nagysàgú valamikor egész apró.Azt mondjàk egyéb függő ki mennyire allergiàs rà,nem tudom.Sok rovarírtó cég oldalàn olvastam,hogy reggelre jönnek ki a csípések,nos ez sem annyira àllja meg a helyét.Nekem volt,hogy délutànra,estére jöttek ki és olyan is volt,hogy nem azonnal kezdett el viszketni.
3419. Muci49 (válaszként erre: 3418. - Pici 45)
2016. máj. 18. 19:53

Pici, de hol tud bemászni?

Most megint viszket a hátam.., kíváncsi vagyok lesz e kiütés rajta..

Azt írtad hosszú ujjúbam alszol. Nadrágba betűrve meg minden és bemászik alá? Csa a kézfejed és a lábfejed van kint?

3418. Pici 45
2016. máj. 18. 19:25
Nekem is gyakran,sőt a legtöbbszőr a hasamon és hàtamon van csípés pizsi alatt
3417. Évajuli (válaszként erre: 3416. - Muci49)
2016. máj. 18. 15:55
Ha pizsi alatt van, akkor az nem jellemző poloskára.
3416. Muci49 (válaszként erre: 3415. - Évajuli)
2016. máj. 18. 15:53
Nekünk mindenhol van szúnyogháló, ez nem feltételei, hogy nem jön be, azért előfordul, de arra felkeltünk eddig mindig..., meg meg sem közelíti a szúnyogcsípést, kis picike, van amelyik kb 3mm és nem is nagyon domborodik ki... És a legtöbb a picsi alatt.. Hát most elkezdem őt is figyelni, mert ha mégis az, akkor ha kettőnkből kajálnak, akkor gyorsabban szaporodnak...
3415. Évajuli (válaszként erre: 3414. - Muci49)
2016. máj. 18. 15:36

Akkor mégiscsak van nálatok valami.

Van akinek nincs kiütése, szomszédnak pl csak viszketett a bőre, egy ismerősnél pedig csak az asszonyt csípték, a férjét nem.

Szúnyog már elég sok van, nálunk minden este jön be legalább egy, az nem lehet?

3414. Muci49
2016. máj. 18. 15:19
Most mutatta a férjem, neki is van pár kiütése... karján 1, hátán 1-2, mellkasán 2, de ha ránézek nem mondanám csípésnek én sem olyan kis aprók... és azt mondta nem viszketett neki egyáltalán...Tudja ég mi lehet ez :)
3413. Muci49 (válaszként erre: 3411. - Évajuli)
2016. máj. 18. 14:44
Már használtam a spray-s változatát, az a baj, hogy harapásérzékeny a fog, és az alsó fogam, amire rákoccan kezdett el az ínynél, mintha lenne ott mindig valami.. de nincs.. és úgy is érzem néha, mintha mozogna, azt mondta a doki nem mozog de mozgatható.. ez mit jelent lövésem nincs, én úgy érzem a nyelvemmel, h néha bemozdul, és sztem ezért is nem képesek a felső hidat beállítani..azóta már került mellé implant, hát az no comment.., ahová kettőt tettek be minden ok, de itt borzalmas diszkomfortos..bocs az offért...
3412. Muci49 (válaszként erre: 3410. - Évajuli)
2016. máj. 18. 14:39

Ez biztató, nekem is a március végi drasztikus volt, azt nem bírtam megállni h ne vakarjam.. Ha az nem az volt, akkor nem tudom mi...

a mostaniakban abszolute kételkedem én is.., akkor a doki is azt mondta nem akar elkeseríteni..., de mondjuk neki a beültetéses antibiotikumos kálváriám nem meséltem, mert akkor be is zárhatta volna a rendelőt, annyi ideig lettem volna benn nála, amin keresztül mentem...

3411. Évajuli (válaszként erre: 3409. - Muci49)
2016. máj. 18. 14:38
Ínyedre vegyél Gengigel gélt, nekem az nagyon szépen elmulasztotta a foghíd felrakása utáni fájdalmat az ínyemen.
3410. Évajuli (válaszként erre: 3407. - Muci49)
2016. máj. 18. 14:31
Nem hiszem, hogy az, nekünk sokkal nagyobb puklik lettek utána és legalább 2 napig iszonyatosan viszkettek, félóránként kengettem, ráadásul a helye a csípéseknek nagyon sokáig megmaradt, volt ami még 2 hónap után is.
3409. Muci49 (válaszként erre: 3408. - Pici 45)
2016. máj. 18. 13:13
Március óta folyamatosan hetente jönnek elő igen, ilyen cukiságok, de olyan komolyan viszketős azóta nem...max fél órát viszketnek, az a legrosszabb. A márciusiak meg napokig visszatért ugyanaz viszketett még 10 nap múlva is.., volt amit el is vakartam, sebes lett.. azt olvastam a protect nem ér sokat, de ha benyalja szaporodni nem tud.., ha nem is deglik meg tőle.. ha már petét nem tud rakni is jó.. ma megint lefújtam a belsejét az ágynak, el is fogyot az irtó, megint vennem kell.. Már belépek a lakásba és érzem a szagát az amúgy szagtalannak írt irtószernek...Nekem ez a fogászati dolog gyanús, mert mióta elkezdtem a fogaim rendbe tetetni azóta kismillió gondom volt már, előtte szinte semmi..az ínyem is fáj, pedig nem piros, és az arcom is kitéses állandóan, de az 100% kiütés sok apró szintelen.., és mióta feltették a hidat érzem, de voltam allergia vizsgálaton, és a hídban lévőre nincs allergiám.. Botrány a többszázezres fogam, nagyon elkeserítő, ez megérne egy külön topikot...
❮❮ ... 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook