Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
4968. lacitapasztalata (válaszként erre: 4967. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 4. 20:30

A jó hír: a Bio Kill -el lefújt ágy , jónak tűnik.

A fő problémám , qva drágák ezek a szerek, nem beszélve ,hogy hol veszem meg.

Az " irtószakik " sokkal töményebb szerhez jutnak hozzá ugyanezzel a hatóanyaggal ( fillérekért )

Eddig a leghatásosabb szer : Bio Kill Extra ( 1600 Ft ) ha 300ft lenne egy ,olcsó lenne a házi irtás.

AKKOR SE HÍVOK "SZAKIT"

Ja, nincs visszafertőzés a másik lakásból, a saját lakásból van, tapasztalat. A TE lakásodban bújnak el !

Tudom mert tapasztalom.

Nekem a vendégek hozták, akiknél volt - van bogár.

Kérdezzetek és válaszolok !

Sziasztok !

4967. lacitapasztalata (válaszként erre: 4962. - PanniBp.)
2020. jan. 4. 13:35

Szia !Sziasztok!

Elnézést a kesői válaszért !

Rossz hír : tegnap kibontottam a hipóval léfújt ágyat és vannak túlélők.

Nem adom fel és nem hívok irtót.

Este tényleg folytatom...

Üdv.

4966. Robcsi76 (válaszként erre: 4965. - PanniBp.)
2020. jan. 3. 19:46

Szia!

Nem vagyok szakember vagy elhiszed vagy nem. Ez ellen nem tudok és nem is akarok tenni.

Visszaolvastam a hozzászólásaidat. Több szakival próbálkoztál úgy látom. Valamennyi ideig jó is volt. Ez nekem laikusnak annyit jelent, hogy folyamatos a visszafertőződés. Sajnos ez ellen csak úgy lehet tenni, hogy beszélni kell a szomszédokkal legalább annyira, hogy engedjenek be egy szakit vagy téged, aki már látott poloskát és a nyomait, hogy van-e poloska. Tudom nem egyszerű és sajnos sokszor még nagyobb falba ütközik az ember.Ha van, akkor meg kell győzni, hogy ezeket ki kell irtani, felőlem azzal, amit jónak látsz vagy amit itt tanácsolnak azt vagy be jön vagy nem. Olvasom, hogy a fal tiszta elnyomott bogár. Ez nem jó hír, mint az sem, hogy a másik szobában is láttál már. Ezek a dögök tényleg rejtőznek világos nappal nagyon ritkán mutatkoznak csak akkor, ha nagyon éhesek vagy nagyon el vannak szaporodva. Panellakovics leírta, hogy mi a helyzet. Sajnos nagyon szabályozva vannak az irtószerek ezt nekem is mondta az irtó és sajnos nagyon hamar rezisztensekké válnak a poloskák. Én nem szólok bele senkinek a tanácsába. Nálam az irtó kiirtotta és a környezetemből is, tehát nem kaptam utánpótlást azóta se. Megértem, hogy az irtókkal tele van a hócipőd, de ők se tudják megállítani, ha csak te irtatsz és ahonnan kapod ott nem. Az is biztos, hogy vannak kóklerek is nem vitatom. Én mást nem tudok sajnos tanácsolni nekem a szakinak sikerült kiirtania 2 irtással. Hozzá kell tennem sokáig keresgéltük a nyomát, mert nem volt nagy a fertőzöttség.

4965. PanniBp. (válaszként erre: 4942. - Robcsi76)
2020. jan. 3. 19:03
Szia! Szerinted kit kéne kihívni, aki megoldja a gondunkat? Te vagy a szakember, vagy pedig Nálad is írtottak, sikeresen. Vagy mindkettő egyben?!
4964. PanniBp.
2020. jan. 3. 18:57
A türelmetlen, pofákat vágó, felületesen tájékoztató "szakikból" elegünk van. A számlát nem adó, vagy ha adó, semmit nem érünk vele dolgokból detto elegünk van. Mint korábban írtam, nagyon unalmas a NEM ÉR SEMMIT fújkálás. Lassan eljutok odáig: maszlag, hogy segítenek. Miért nem sikeresek?! Ez a kis poloska elbánik az emberi tudománnyal?
4963. PanniBp. (válaszként erre: 4960. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 3. 18:54
"A foteleket is be kell fúni, utána csomagolni..." - a foteleken tartott pl. pólókat gondoltad csomagolni, ha igen, gondolom hónapokra. Várom a folytatást. Ismételten köszönöm szépen. PanniBp.
4962. PanniBp. (válaszként erre: 4960. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 3. 18:52
Köszönöm válaszodat. Várom - várjuk.
2020. jan. 3. 18:15

Sziasztok!

Mi nagyon sok mindennel próbálkoztunk, elhihetitek, a 3 év alatt volt időnk kipróbálni mindent.. és beszéltünk egy írtó-gázosító emberkével is, aki ezt mondta: Az ózon nem lenne rossz ötlet, de gyorsan elillan, így nem feltételnül hatásos. Az írtószereket az EU szabályozza, nem fog végleges sikert hozni. Igazából nagyjából 2 dologgal lehet kiírtani a gázosítás és a lakás felmelegítés. Gázosítást nem lehet panelban használni, felmelegítés pedig nem terjedt még el itt. Nekünk, ami a legjobban bevállt a gőzölés. Ezzel szinten lehet tartani - ergo mi kiírtjuk és visszafertőződünk másik lakásból. Nagyjából van 3-4 nap nyugtunk, de am a végleges megoldás az lenne, hogy mindenkit kiküldenek a házból és gázosítanak... Egyik helyen még a kovaföld szalagot dícsérik, de nagyjából 50 ezer forint 30m... :/ Ebayen van egy két cucc, amit nagyon dícsérnek UKban meg Amcsiban, de nem szállítanak ide... :(

4960. lacitapasztalata (válaszként erre: 4959. - PanniBp.)
2020. jan. 2. 14:11

Szia !

"A TAKARÓ-FÓLIÁT MENNYI IDŐN KERESZTÜL SZÜKSÉGES AZ ÁGYON HAGYNI? " 2 hét

így se be- se ki

(lehet rajta aludni csak csúszkálni fog rajta az ágynemű )

A foteleket is be kell fújni, utána csomagolni...

A faltól húzzátok el a szekrényeket és a fal-padló találkozását végigfújni

Este folytatom...

4959. PanniBp. (válaszként erre: 4958. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 2. 11:29
Szia Laci! Elvileg az ágyban laknak, s a falra is felmásznak. A fal már olyan, mint egy absztrakt kép. Össze,vissza el vannak nyomva a bogarak. Valahonnan az ágyra is átkerülnek, vagy fordítva. A fészket nem tudom pontosan... Könyveket kidobtuk anno, még az ősszel, amik az ágy fölött lévő polcon voltak. A lakásban álló 2 db fotelben is, ill. a rajtuk tartott pólókon szintén találtam, éreztük a csípés után a jelenlétüket. A másik szobában nem alszunk, azonban ott is találtam már pl. a dzsekimen 1-2 db-ot. Szóval ma felhívott egy tv.csatorna, akiktől vártam a segítséget. Sajnos csak arccal vállalhatom a riportot. Annak meg rengeteg következménye van. Rajtam kívűl a környezetem, mrthát valakitől áthoztam, s ők is átestek ezen a torturán, szóval a környezet nem vállalja a szereplést. Igy a tv-s "panaszkodás" nem járt sikerrel. Én nem akarok 1-edűl a faltörő kos lenni. Ráadásul mi a garancia arra, hogy az írtók megváltoznak. Akadt, aki még számlát sem adott. Lényegi tájékoztatás sincs, egy nyomtatvány, ill. a lakásban történő elemzés, mit, hogy kéne tárolni, hol lehet, tüzetes átvizsgálás nuku. Ez 100 százalék. Nem vádaskodás. NO ennyit a tv-megoldja... KÉRDÉSÜNK A TAKARÓ-FÓLIÁT MENNYI IDŐN KERESZTÜL SZÜKSÉGES AZ ÁGYON HAGYNI? Egy nap, s arra gondolom nem is lehet lefeküdni. A hypot magát egy sprayben gondolod?! Milyen arányban? Bocsáss meg, amiért ilyen hosszadalmasan válaszoltam. Köszönöm a segítségedet. Üdv.: Bp.Panni.
2020. jan. 1. 17:53

Ha az ágyban laknak:

Szükséged lesz egy festéshez használatos takarófóliára, a lépésálló jobb mert vastag.

Egy ragasztószalagra.

1 flakon Bio Kill Extra (1600 Ft )

Az ágyat lefújod kívül - belül , alul- felül

és utána becsomagolod az ágyat a takarófóliával, ragasztószalaggal lezárod .

Itt jön a hypó:

Ha nem sajnálod az ágyat a Bio Kill Extrát lecserélheted hypó-ra. (100 Ft )

4957. lacitapasztalata (válaszként erre: 4956. - PanniBp.)
2020. jan. 1. 17:27

Szia !

BUÉK ! 20-as évek

Sok kérdésem lesz ....

Hol laknak a bogarak?

Padlószőnyeg?

Lambéria?

Ágy?

Parketta?

Képek a falon?

Ha az ágyban laknak és ott van a Család (utálom a fészek szót ) , az jó hír.

Ott a legkönnyebb elkapni őket.

Hol lakhatnak ?

Segítek !!!

4956. PanniBp. (válaszként erre: 4955. - Lacitapasztalata)
2019. dec. 31. 10:02
Szia! Leírnád a menetet? Köszönöm. A hypo fertőtlenítés is fontos lenne. Ok. várom - várjuk.
2019. dec. 30. 21:37

Sziasztok !

A Bio Kll Extra 3-4 flakon HATÁSOS !

Fújj le vele mindent !!!!

A Hipó fertőtlenítés !!!

NÁLAM NINCSENEK BOGARAK !!!!

CSAK AZ ÜVEGEKBEN !!!!

ÉS NEM HÍVTAM ÍRTÓT !!!!!!

4954. Robcsi76 (válaszként erre: 4953. - FrozenNaisha)
2019. dec. 29. 10:24
Megkérdezem és privátban válaszolok, ha tud mondani valakit.
4953. FrozenNaisha (válaszként erre: 4937. - Robcsi76)
2019. dec. 28. 23:41
Szolnok :)
2019. dec. 28. 18:50

Ha esetleg , nem lesz munkájuk az ( irtószakiknak)

1 Ágyi poloska ( NIMFA ) ára a csillagos ég :)

2019. dec. 28. 18:30

AZ ÁGYI POLOSKA NEM ÖLI MEG AZ EMBERT!

A ROSSZ VEGYSZERHASZNÁLAT IGEN !!!

4950. lacitapasztalata (válaszként erre: 4940. - Horakulum)
2019. dec. 28. 18:16

Szia!

Így kezdtem a kísérleteket:

( Mivel szép számban voltak az ágyban befogtam őket befőttesüvegekbe, dobáltam bele fogpiszkálókat is az otthonosabb közérzetért)

Az első tapasztalat, nem tudnak kijönni az üvegből, visszaestek .... Tehát nem kell rá tető ( később tettem rá tetőt, természetesen kilyukasztva, nehogy megfulladjanak és oda a kísérlet )

A boltokban kapható ágyi poloska irtó vegyszereket kezdtem letesztelni.

Protect (3600 Ft. )

Bio Kill (1700 Ft. )

Bio Kill extra (1600 Ft. most a Praktikerben )

.......

Leírom hogy jutottam a háztartási hipó-ig

Sziasztok !

BUÉK

4949. Robcsi76 (válaszként erre: 4947. - Tormás30)
2019. dec. 27. 22:01

Az nem semmi! Az ilyet kellene egyből feljelenteni!!!

4951.

:D

4948. Tormás30
2019. dec. 27. 21:53
Amúgy nem lehet hogy bolhái vannak mert a forró vizes hipo a bolha petéket likvidálja...
4947. Tormás30
2019. dec. 27. 21:50
Annak idején hozzám is akart jönni egy jó képpeségű írtai forró hypós vízzel... 15000 akart kérni érte :D csak velem rossz lóra lett...
4946. Robcsi76 (válaszként erre: 4945. - Tormás30)
2019. dec. 27. 21:49

Sajnos nem tudom, mert nincs annyi pontom :(

Köszi neked!

4945. Tormás30
2019. dec. 27. 21:44
Hoxának jelentsétek én már megtettem....
4944. Robcsi76
2019. dec. 27. 21:41
Uhh.. de egyre járt az agyunk. :) Most valószínűleg kitalálja, hogy te is irtó vagy és ismerősök vagyunk. Netán egy ember 2 nickkel. :D
4943. horakulum (válaszként erre: 4915. - Lacitapasztalata)
2019. dec. 27. 21:39
Nem azt mondtad hogy ez volt az utolsó hozzászólásod? 🤣 vagy csak aznapra?
4942. Robcsi76
2019. dec. 27. 21:39

És te mit keresel itt?

Ha kicsit gondolkodnál, akkor szerinted nem jött volna visszajelzés, hogy én egy kókler vagyok, mert csak a munkára vadászok? Ilyen irtó ellenes közegben szerinted találnék munkát vagy ha igen, akkor piszok jól végezném a munkám, mert még panasz nem jött rám. Tudod ez egy fórum. Mindenki megosztja a tapasztalatait, hogy mi vált be. Én arról nem tehetek, hogy nekem a szakember kiirtotta ezeket a dögöket és csak ezt tudom ajánlani. Nem fogok itt magyarázkodni neked, mert kb. annyira érdekel a véleményed, mint a megoldásod "háztartási hipó (okosan használva)"- ez egy szakszerű tanács. Aztán, amikor klórgáz mérgezéssel meghal vagy kórházba kerül, akkor csak széttennéd a kezed, hogy "okosan használva". Ennyi erővel írhatnád a háztartási sósavat az is megöli őket... vagy a DDT-t, de hatásos a napalm is.

Mindegy sajnos ignoráló gomb nincs a fórumon, így ez volt az utolsó reagálásom a hülyeségeidre. BÚÉK!

4941. horakulum (válaszként erre: 4938. - Lacitapasztalata)
2019. dec. 27. 21:32
Össze ne törjön ám a tartályod - üveg- amiben a kísérleti egyedeket tartod...mert gyorsan szétszaladnak...
4940. horakulum (válaszként erre: 4940. - Lacitapasztalata)
2019. dec. 27. 21:27

És Te? Te mit keresel itt? Elhoztad el nekünk a nagybetűs MEGOLDÁST?! Vagy csak kísérleti nyuszikák vagyunk az életünkkel és a verszivokkal a te lakásodban nem kivitelezhető zseniális, sőtmitöbb einsteini kiirtási feltételezéseknek? Mint hipó? Honnan és miért keveredtél te ide? Es milyen célból? Hogy segítsd az itt megszólaló és tanácsot kérő pórul jártakat vagy hogy kioktass másokat alaptalanul?

Amúgy, szerencséd van, mert én nyitott vagyok más elméletekre.

Szóval ha az előző hozzászólásodból kilinkeled pontosan, hogy hogyan -mi alapjan-jutottál a hipó alapjellemzőiből arra, hogy kinyírja az ágyi poloska petéit is, majd ezt gyakorlati peldaval is szemlélteted (lásd pl. kárpitos ágy hipózása, anélkül hogy kárt tenne benne) pontos hígítási koncentrációval, hatóidővel, akkor majd komolyan veszünk. De addig ignorálunk, ha tisztában vagy a szó jelentésével.

Hipó. Jah. Még ha tudnád is hova kell kinyomni egy rejtőzködő életmódú bogár esetén...

Majd ha feltalálod a spanyol viaszt édesem, akkor szólj, jó? És még fizetünk is Neked! De leçci, csak büdös ne legyen a megoldás. Mert a hipo is büdös sajnos...

Jah,és még el nem felejtem, kérlek írj Anglia és Amerika nagy hoteljeinek is, hogy megtaláltad a megoldást, mert biztos vagyok benne, hogy nagy terhet és költséget vennél le a vállukról, hogy hipóval meg tudják oldani a poloska gondokat.

A béke legyen Veled! 🙋🏼‍♀️

2019. dec. 27. 20:52

Sziasztok!

A nyerő vegyszer : háztartási hipó (okosan használva)

A petéket is megöli.....

Olvass utána :

[link]

Ennyi! .)

❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook