Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)
Mi a hatóanyaga a "szakik" használt szereknek???
Kötelesek tájékoztatni a megrendelőt!!!
Irtás után rosszul leszel -mérgezés
Kórház toxikológia...
Mit fogsz mondani?
Jöttek fújtak...
MIVEL?
HATÓANYAG!!!!
Szeretnék jól működő házi megoldást, de azt ki kell kísérleteznem.
Olcsó és megbízható módszert.
Ajánlom mindenkinek aki nem undorodik a bogártól és be tudja fogni, tegye befőttes üvegbe .
Tegyetek bele pár fogpiszkálót.
Protect : hatóanyag: 0,28% (2,8 g/kg) S-metroprén, 0,18% (1,8 g/kg) természetes pietrin, 0,36% (3,6 g/kg) PBO
Egy flakonnal vettünk - két ágyat alul felül ...
szépen elzavarta őket az egész lakásba (nem hatásos szer, a befőttes üveges kísérleteim is ezt támasztják alá (erről később írok és fotókat is közlök)
Bio Kill :hatóanyag: 0,068% lambda-cihalotrin + 0,0075% pralletrin
2 flakonnal vettünk- hatásosabb szer mint a Protect, de ez se oldotta meg a problémát.
Ezzel a szerrel is csináltam befőttes üveges kísérleteket. ( erről később írok és fotókat is közlök)
A mini terráriomok jól működnek.
AZ ÁGYI POLOSKA NEM ÖLI MEG AZ EMBERT !!!
A ROSSZ VEGYSZERHASZNÁLAT IGEN!!!
folyt.köv.
Nekünk, ami eddig legjobban bejött az az ózonos írtás. 1 hét nyugi, aztán valahonnan megint visszatévednek hozzánk...de legalább 1 hétig tudunk aludni. panelban ez szerintem egy ördögi kör. amúgy kovaföld szalagot tud valaki rendelni? elvileg az hatásos még.
Rizzo2, tudnál esetleg válaszolni kérlek? :)
Sziasztok!
"Nálunk még mindig laknak "
Ha egy nyugodt éjszakát akarsz LEVENDULA olajjal kend be magad ! Ezt nagyon utálják, nem öli meg őket, csak nem szeretik. a DM - ben 550 Ft
Első jelek: sok-sok ismeretlen csípés a páromon
Mi lehet ez ? : Internetes képek alapján Ágyi poloska csípés
Mit tehetek ellene? Internetes javaslatok: rovarirtó szakember , vagy házi rovarirtás ( mi a házi irtást választottuk)
Bio Kill
Protect
Én már befogom őket befőttes üvegbe és kísérletezek.
Nem biztatóak az eredmények !
Holnap folytatom.
Unalamasak a nyegle, pökhendi, türelmetlen figurák, ők, akik szakembernek titulálják magukat. Esetleg a főnökeik, a munkát vállalók állítják be őket megbízható szakembereknek. A kérdés költői marad. Előbb vissza kéne venni a nagyképűségből, a türelmetlenségből, lakásra szabva kéne - kellene elmagyarázniok a megrendelőnek: itt és most ezt látom, javaslom, pakolja el a könyvet, esetleg a pólókat, addig én pl. a másik szobában ténykedek. Előtte mindenképpen egy általános tájékoztatót is át kéne adniok, papíron. Sziasztok!
Még nincs elterjedve, gyerekcipőben jár. Mi 3 éve szívunk ezekkel a dögökkel, az összes létező cikket elolvastuk, mindent kipróbáltunk és csak most találtunk rá az ózonos írtásra. Szakit hívtunk hozzá, mert mégis csak veszélyes anyagról van szó, aztán meglátjuk. Nyilván a többi cégnek nem éri meg kisérletezni más dolgokkal, különben nem lenne munkájuk.... Magunknak kell rájönni sajnos, hogy mi az ami működő módszer. Inkább az az ilyesztő, hogy eddig nem igen olvastam Rizzo kommentjén kívül bárhol is arról, hogy én ezt és ezt csináltam és sikerült kiítani... :/
Szia! Annyit tudok róla,amit a google nekem is kidobott mikor ismerős ajánlása után rákerestem. Úgy reklámozzák,hogy alkalmas a rejtett életmódot folytató élőlények elpusztítására az ózon erejével. Egyszeri beruházásnak tűnik egy készülék beszerzése ,ami valóban húzos, ugyanakkor ahol több írtás válik szükségessé,ott már talán nincs is különbség. Szóval be kell kapcsolni a készüléket,ajtót ablakot be kell zárni,és elmenni otthonról,hagyni hogy a készülék tegye a dolgát. Így olvastam. Viszont csodálkozok,hogyha ez a módszer hatásos,akkor itt a fórumon miért nem találok róla véleményt?! Pedig ha jól értelmezem, ezzel a módszerrel el lehetne kerülni,egy csomó mindent pl. zsákolás,vegyszerek közt élni.... Mert bár az ózon is veszélyes, mégis a művelet végeztével visszaalakul oxigénné, és az eredmény egy tiszta otthon. Amit Rizzo2 írt,hogy még a petéket is elpusztítja igen meggyőző.
Szolgáltatás amiért fizetsz, ennyi. A piacon a zöldségesnél sem veszel többet árut ha bunkó hanem továbbállt egy másikhoz. Nekik egy szerencséjük van. Nagy az igény és kevés a szolgáltató. Szerintem ezt kihasználják.
Bunkók. Én már ott tartok hogy nem tűrök el mindent, főleg ha meg fizetek is érte.
Szia, bocs. Mi az "Ózongenerátor"?
Sajnos nálunk még vannak, 4 hétten "A nagy írtás, sima+gáz" írtás után is. Sk. próbálunk tenni valamit, hiszen 35 ezer forintot elég nehéz összehozni - ismét.... Egyébiránt nemrég fogalmazódott meg bennem, a szubjektív tapasztalat után a következő dolog: nagyon pökhendiek voltak ezek az írtók. Majd kilöktek engem - bennünket a lakásból. Hiába próbáltam kérdezni mit kell csinálni, mi várható ezután. Agresszív arcot vágott az utolsó, az előző, u. az az ember, alig-alig válaszolt érthetően. Bizton idegesítette, miért kérdezek. Pedig nyugodtan személyre szabottan, a lakást látva el kellett volna mondani (a jövőben el kell mondania Nektek is) a "szakinak" a teendőket. Ok. a videók nagyon szépek, jók, biztonságot sugallnak. Azt is el tudom képzelni, egy általános tájékoztatóval a kezükben jönnek "a szakik"...Uncsi már a savanyú unott arcukat nézni. S Ti hogy álltok e témával?! Utóirat: Fáradtak, sok a meló. Válaszom: Vállalták, s nem nekünk fáradnak... Sziasztok!
Rizzo2, meg tudnád osztani kérlek, hogy milyen "géped" van és hogy sikerült kiítani? Mennyi ideig hagytad, milyen ózon szinten stb? Tényleg kölcsön adnád?:) Nálnuk is voltak, csináltak ózonos írtást, de egy hétig voltunk jók és most megint lett csípés.
Nagyon köszi a választ előre is.
Én próbáltam, és bejött, sikerült kiirtani a dögöket. Az a jó benne hogy a petéket is elpusztítja. Ha kell valakinek, szívesen kölcsön adom.
Ózongenerátort próbálta valaki?
Köszönöm! Ez tényleg jó ötlet. Nem volt a boltban ragasztó holnap lesz de ezt úgy gondolom a lambéria szélére vagy a plafonra is lehet alkalmazni...
Amúgy nagyon remélem hogy azért nálunk kipusztultak a 2.irtástól.
Bevallom hogy az utóbbi 3éjszaka során minimálisat se aludtam a szobában. Már nagyon fáradt vagyok és irritál a sok vegyszer...A hétvégén már ki lehetett takarítani. Gőzőltem is. De aztán körbe fújtam az ágyat egy rovarirto sprayvel, ami elvileg polosra is jó (ezt már alkalmaztam közben is, mert korábban volt aki írta, hogy neki az irtó tanácsolta hogy fujjon sprayvel és attól leereszkedik ha esetleg felment a plafonhoz) , illetve körbeszórtam rovarirtó porral, ami elvileg szintén jó polosra is ha belesétál...
Lassan újra rá kéne magam venni hogy befeküdjek és teszteljem, illetve hogy ne széledjen szét, ha esetleg van...
Szerintem ahhoz hogy az ágyban vannak e vagy körülötte valahol, arra jó a kétoldalú ragasztó amit az ágy körül leraksz a földre körbe, úgy hogy ti nem lépjetek bele. Ha nem az ágyban vannak és át kell mászniuk rajta hogy egyenek belőletek akkor beleragad. Ha az agyban van, akkor úgy lesz rajtatok csipes hogy nincsen semmi a ragasztóba ragadva. Hallottam már én is ezt a fentről leugròst, de nekem ez nehezebben hihető, persze ki nem zárható. De akkor csak ugráljanak! Dolgozzanak meg a zabáért! 🤬
Igen ezt én is olvastam hogy a plafonról és én is ettől félek, hogy az álmennyezet alá ment vagy a lambéria alá és majd onnan visszatér...
ki mit gondol, van aki azt írta ha vizes izébe tesszük az ágylábakat akkor szétkergetjük a dögöket, van aki irtáshoz azt javasolta ne legyenek ilyen gátak és akkor visszaköltöznek a közelbe. vajon? és olyan tényleg lehet hogy ha nem tud felmenni az ágy lábán akkor a plafonról ugrik le? vagy mégis az ágyban van valahol? (sehol semmi nyom)
Ne aggódj!
Minden rendben lesz itt. Véleménye meg mindenkinek lehet, max. különbözik ugyebár másétól. Nem fog itt senki ölre menni. Elintézik szépen egymással. 😊
Béke veletek!
Sziasztok, éppen arra gondolok, s ennek alább hangot is adtam: ne bántsuk meg egymást. Én nem mernék hírtelen ítélkezni. Fogalmam sincsen Társaink anyagi helyzetéről, s bevallom: nem is érdekel. A hírtelen írtélkezés pedig felesleges, nincs semmi értelme. Az élet egyéb területén is fölösleges időpocsékolás. Pl. Nem áll mindegyik társuk mellett bomba biztos család, aki anyagilag biztonság. Ez csak 1 példa, és a többieről nem beszélek. Bizonyára akad, aki tudatlanságból, smucigságból feledkezik el a 2. írtásról. Kérlek Benneteket nem bántsuk meg egymást. Mást nem tehetek, csak kérem. Az élet bármely területére igaz: a kellő infók nélkül való ítélkezés marhaság. Amikor lehülyézett 1 nő, a következőt válaszoltam. Jé, nem is tudtam, hogy elvégezted az orvosi egyetemet, miért? Meg tudod állapítani elmeállapotomat:(
Sziasztok! Szerintem NE MARJUK EGYMÁST!!! Megteszik helyettünk a bogicák. Mi a véleményetek, hogy e cégeket, illetve az ő munkájukat igénybe vevők tapasztalatait egy műsorban tárják a nézők elő? Nagyon lényeges: a korrekt gázmesterek, stb.-t ne keverjük össze azokkal, ha vannak ilyenek, akik sebtében szedték össze tudományukat. Ez nem játék. Itt értékeket kell kidobni, nem elég az elővigyázatosság. Ne csináljanak már a nyomorból ismét üzletet. Vélemény? Kéne egy kis nyilvánosság?!
Írtam.
Oh te szegény :( Jobbulást.
Köszi kutyin2!
nekünk nagyon fontos hogy ne kelljen elhagyni a lakást, engem baleset ért, /Ínszalag húzódás stb.. / és van egy asszoc macsek is,aki akkor is elbújik ha kintről hangokat hall. Esetleg a cég nevét el
tudnád küldeni?köszönöm.. BP
Ez az utolsó, hogy neked írok, mert ez már a betegesség jele!
Szabad vélemény nyilvánítás van még a fórumon, ha nem tetszik, akkor ignorálod, ha tudod mit jelent.
"Neked a képzettséged mellett,nincs gondolkodásod csak a rögtön jövő kontra!!"- ez is személyeskedés bár engem nem érdekel nem veszem magamra, mert annyira érdekel a véleményed meg a felháborodásod, hogy azt el se hiszed. Viszont, ha ezt kifogásolod a mondandómban, akkor elég fura, hogy te is azt teszed. :) Nagyon beütött a birkázás, pedig írtam, hogy akinek nem inge...hát te felvetted...a te bajod. Most már lépj túl rajta vagy keress fel ez ügyben egy szakembert. Ja azt ne, mert te azt is megoldod :D
Nem olvastam ezt a cikket és nem is hallottam erről a kísérletről, ha akkor belinkeled nem is vonom kétségbe hiszen a NatGeo nem hoz le kamu dolgokat.
Szia!
Nem feltétlen. Nekünk azt mondták, ha el tudunk szeparálódni akkor maradhatunk. Az volt a lényeg, hogy ne a kezelt helyiségben tartózkodjunk...
Sziasztok! Az lenne a kérdésem hogy minden esetben el kell hagyni a lakást irtáskor? / az alattunk lévő lakók most irtattak,/ és félő hogy menekülni fognak legfőképp felfelé.
Illetve privát üzenetbe tudnátok ajánlani korrekt szakembert? Vagy elég ha üzletben vásárolt szerrel próbálkozom? Ha igen akkor mivel? Köszi
Sajnos nem lehet Panni.
Le is írtad miért.
Mert a pénz a lényeg , nem pedig a megrendelő!
Sajnos olyan nagyfokú a nagyvárosok fertőzöttsége, hogy tisztában vannak az ebben rejlő anyagi lehetőségben.
Ráadásul van mire hiivatkozni sikertelen írtás után.. (jön a szomszédból, kikeltek a peték , egy őrületes állandó mókuskerék)
és ki tudja az írtószer hatékonyságát? Hiszen Ő keveri , Ő ért hozzá..
És minél többször hívják , annál többet keres ..
Egy piszkos anyagiakra épülő szakág ez a poloskairtás...
Tudnak trükközni , és ki is használják a laikus hozzà nem értők hiszékenységét .
További ajánlott fórumok: