Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok fórum

Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok (beszélgetés)

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
4998. ozonszaki (válaszként erre: 4997. - Panellakovics)
2020. jan. 10. 10:01
Kedves panellakovics! Hasonló tapasztalatom volt nekem is, a kedvezőek ellenére. Az ózonos eljárás is olyan mint a többi Bio irtás, külföldön, főleg az USA-ban régóta bevált, kikisérletezett eljárások. Mi itt sajnos csak a gyártók leirásait ismerhetjük, ami valljuk be őszintén, nagyon napfényes, kicsit vagy sok estben nagyon túlzó.Igy az ózon esetében is. A napokban bukkantam egy meglepő kisérletre, amikoe ezek a dögök, már bocsánat a kifejezésért, megérzik az ózon szagát, észvesztve menekülnek. Azt szürtem ebből le, hogy amennyibem nem tudjuk az egész területet megfelelő ózonszinttel egyszerre elárasztani, akkor nem lesz hatásos. Ezt a megfelelő szintet is nekünk kell kikisérletezni, Senki nem irja le, megjegyzem én sem fogom, csak megfelelő franchsise díjért. :-)
4997. panellakovics (válaszként erre: 4993. - Ozonszaki)
2020. jan. 10. 00:00
Kedves ozonszaki. Nálunk 3x volt ózonos írtás, elsőnek volt 4 nap nyugtunk, a 2. Után 2 nap a harmadik alkalom után pedig még aznap megcsipett és még ezidő alatt elkezdtek szaporodni is, mivel nem volt sikeres művelet.
4996. Robcsi76 (válaszként erre: 4995. - Ozonszaki)
2020. jan. 9. 20:08
A bezsákolás folyamata előtt 60C°-on kimostunk mindent. Petéket a függöny varrásainál találtam az is ki lett mosva és úgy elzsákolva. Persze vannak olyan ruhák amik nem moshatóak 60C°-on azokat szépen átnéztük, de nem találtunk petéket. Kimondottan a laminált padló szegőinél láttuk a nyomaikat és az ágy hátlapján az ürülékük nyomait.
4995. ozonszaki (válaszként erre: 4994. - Robcsi76)
2020. jan. 9. 18:55

Szia!

Köszönöm a jókivánságot!

Én is mindenkinek sok sikert kívánok a harchoz, aki ettől az állattól szenved.

Kérdésedre válaszolva, szakirodalmak azt irják, hogy a peték akár egy évig sem bújnak ki, ha nem megfelelő a körülmény a fejlődésre,ugye ezért nem jó a bezsákolás, de hogy ez genetikailag hogyan van beléjük kódolva, arról halvány lila gőzöm sincs. Azt sem én találtam ki, hogy a kémiai szerek ilyen hatással vannak rájuk, míg a természetesekre nem így reagálnak. Ez laboratóriumi kisérletekből, és a szerek hatásából következett.

4994. Robcsi76 (válaszként erre: 4992. - Ozonszaki)
2020. jan. 9. 16:13

Szia!

"Szeretnék segíteni."- Őszintén sok sikert kívánok!

Írtad, hogy a peték megérzik a vegyszert és nem kelnek ki. Ez csak abban az esetben igaz, ha éri őket a vegyszer?

Általában jól elbújik a petézéskor és eléggé védett helyre petéznek, persze biztosan vannak kivételek.

4993. ozonszaki (válaszként erre: 4961. - Panellakovics)
2020. jan. 9. 12:59

Szeretnék reflektálni, kedves Panellakovics irására.

Az ózon igen hamar elillan, ez igaz, de addig nagy dózisban használva, más szerekhez képest elképesztő irtóhatása lehet az ágyi poloskákra is.

Nálunk nincsenek hatékony vegyszerek. Amik vannak azok a petékre nem hatnak, a vegyszer hatóideje max 4 hét ha mindent betart a fertőzött hely tulaja és a szaki is jól végezte a munkáját. De a peték akár hónapok múlva kelnek ki, mert túlélni tudnak ezt meg kell hagyni. Megérzik a vegyszert és nem bújnak ki a tojásból. Ilyen estben a háromszori irtás sem elég. Nem beszélve arról, hogy nem megfelelö minden körülmény. Bizony vannak akik több százezer forintot költenek, különböző irtásokra.

Kovaföld szalag tényleg nagyon jó, meg lehet vele előzni a visszafertőződést. Bio szerek tényleg csak az Egyesült Államokban vannak,amelyeket hamarosan én is használok.

4992. ozonszaki
2020. jan. 9. 10:51

Sziasztok! Új vagyok itt.

Belekeveredtem az ágyi poloska járványba.

Szerencsére csak másoknál láttam, mi a helyzet.

Elszomorított.

Szeretnék segíteni.

Ha csak egy embert is sikerül a helyes útra terelni, az már jó, szokták volt mondani.

De ha a szomszédod tele van ágyi poloskával, és nem törődik vele, akkor ugye az ő szemléletét kellene megváltoztatnod.

Hogyan lehet ez?

Nem tudok más megoldást, csak hosszútávút.

El kell fogadtatni az emberekkel, hogy ez nem szégyen, mert ameddig szégyelljük, mármint az egész társadalmunk, hogy vannak fertőzött helyek, addig megállíthatatlan.

Szeretném tisztázni, hogy én szolgáltató vagyok.

De nem szeretném reklámozni magam, keressetek becsületes szolgáltatókat, csak ennyit szeretnék.

Hogy miért vagyok a szolgáltatók, szakik pártján, nagyon egyszerű, ha elolvasod a továbbiakat is, gondolkodj el rajta.

Elszomorít a helyzet.

Most inkább szeretnék megosztani néhány gondolatot, mert ez nekem jó, tőletek pedig várom a visszajelzéseket.

Kiirthatóak az ágyi poloskák, bár kétségtelenül járvány helyzet van, a világ összes országában elterjedtek. Nálunk nincsenek hatékony vegyszerek. Amik vannak azok a petékre nem hatnak, a vegyszer hatóideje max 4 hét ha mindent betart a fertőzött hely tulaja és a szaki is jól végezte a munkáját. De a peték akár hónapok múlva kelnek ki, mert túlélni tudnak ezt meg kell hagyni. Megérzik a vegyszert és nem bújnak ki a tojásból. Ilyen estben a háromszori irtás sem elég. Nem beszélve arról, hogy nem megfelelő minden körülmény. Bizony vannak, akik több százezer forintot költenek, különböző irtásokra. A természetes módszerekben sok a csalás. Tisztelet a kivételnek, pl. 180 fok alatti gőzölés nem öli meg őket, kovaföld nagyon jó, csak szilikózist kapsz tőle, fagyasztani 3 napig kell őket, melegíteni 1 napig 50 fokon az egész környezetet. Illóolajok magukban nem ölik meg a petéket, főleg az ecet és más házi praktika inkább árt, mint használ. Maximum azt érjük el vele, hogy elmennek a szomszédba és ez még a jobbik eset, mert van rá1 százalék esély, hogy nem jönnek vissza. A valószínűbb, hogy olyan repedésekbe bújnak el, ahol semmilyen vegyszer, de még sok estben az ózon sem képes őket megsemmisíteni. Az ózon egyébként és néhány természetes összetevőt tartalmazó készítmény képes megölni a petéket is. A kettőt együtt alkalmazva szinte 100 %-ban elég egy irtás is. Ezt nemzetközi tapasztalatok alapján mondom. Nekem eddig csak az ózonnal vannak tapasztalataim, ezek is jobbak a vegyszeres irtásról hallottaktól, de hamarosan ötvözöm egy öko permetszerrel az ózonos kezelést.

4991. Robcsi76 (válaszként erre: 4988. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 8. 16:12

Szia!

Ellenben veled válaszolok, ha már kérdeztél.

4942-es hozzászólásomat olvasd el újra és ha nem értenéd akkor még olvasd el tízszer, ha úgyse megy, akkor sajnos nem tudok többet tenni.

Röviden: "Ágyi poloska kiirtása - tapasztalatok"-ez a fórum neve. Nekem ez ügyben az a tapasztalatom,hogy a szaki aki kijött az megoldotta, mást nem tudok javasolni, ha ezt nem tudod felfogni az nem az én gondom. Nem kezdek el mindenféle agyament ötletekkel vagdalózni.

Ha házi megoldást vársz, olvasd el a 4000 hozzászólást, hátha találsz házi megoldást. Sok sikert...

Amiket eddig leírtál "megoldásokat" pl. hypo-már akkor is írtam, hogy nincs értelme, biokill extra leírtam arról is a véleményemet és még az árat is kiszámoltam mennyire jön ki egy lakás irtása, ha házilag fogsz neki.

A kétoldali ragasztóról is leírtam a véleményem. Ne te mondd már meg, hogy miről mi legyen a véleményem!!! Eddig egyébként az összes beigazolódott, de nyugodtan próbáld ki a kétoldalas ragasztót / ezt is írtam/. Nem tehetek róla, hogy neked irtó fóbiád van és minden hozzászólásban az irtókat látod.

De segítek neked egy házi megoldással, ha már lusta vagy olvasni. Amióta itt vagyok egy házi megoldás volt, ami állítólag jó volt. Féktisztítóval lefújtak mindent utána szétszedték az ágyat és gázégővel megpörkölték az egészet. De ehhez olyan ágy kell, amit ilyen szinten szét lehet szedni és tudni kell hol rejtőznek a poloskák. Egy teljesen zárt kárpitozású ágyon ezt sajnos nem lehet megcsinálni.

"A házi irtást gyűlölöd."-Miért gyűlölném??? Csak a 4988 hozzászólás még nem adott erre 100%-os választ, de már 25%-al is megelégednék. Viszont, ha elromlik pl. a mosógéped és nem értesz hozzá, akkor te is egy szerelőt hívsz és nem kezded el szerelgetni. /jó tudom a válaszod erre az lesz, hogy egy mosógépet mindenki meg tud csinálni/ Akkor inkább azt írom, ha vakbél gyulladásod lesz, akkor nem fogod magadat megműteni.

A napokkal ezelőtti kérdéseimre érdemlegesen egy válasz se jött, ha már én megtisztellek a kérdéseid megválaszolásával, akkor tedd meg ezt te is!

"MIÉRT VAGY ITT BOGÁRMENTESEN 2 ÉVE ?"- Miért ne lehetnék? Mutass egy szabályt vagy okot, hogy nem lehetek itt.

4990. horakulum (válaszként erre: 4988. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 7. 22:44

Azért van itt bogarmentesen ket éve, amiért én is...

Szívünk joga.

Ennyi.

4989. horakulum (válaszként erre: 4984. - Robcsi76)
2020. jan. 7. 22:41
Nem a szakidra írtam hogy amiatt vagy szerencsés- de persze amiatt is - hanem hogy nem volt büdös a szer és nem maradt nyoma.
4988. lacitapasztalata (válaszként erre: 4987. - Robcsi76)
2020. jan. 7. 22:25

Szia!

van egy nagyon komoly kérdésem!

cirka 2 éve poloskamentes vagy ? ez tutti

A házi irtást gyűlölöd .

A kérdésem !!!!

Miért vagy itt ?

én csak "pár napja" szenvedek a bogaraktól...

MIÉRT VAGY ITT?

MIBEN SEGÍTESZ NEKÜNK ?

Szerinted minden házi megoldás xar.

Kérdésem :

Az irtószakik kihívásán kívül, miben segítesz nekünk!

MIÉRT VAGY ITT BOGÁRMENTESEN 2 ÉVE ?

válaszodat köszönöm! Köszönjük !

4987. Robcsi76 (válaszként erre: 4986. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 7. 21:52
Szerintem semmit nem ér. Ahová felragasztod azt le nem veszed normálisan. 1-2 nap alatt a por beleragad és utána semmi nem fog beleragadni. Ha van még poloskád az üvegekben, egy próbát megér, mert nem egy nagy összeg, hogy legalább látná az ember, hogy beleragadnak-e. De az megint fals eredményt szülne, mert az üvegbe nem szállna bele a por.
2020. jan. 7. 21:37

Sziasztok !

Van valakinek tapasztalata a kétoldalas ragasztós csapdáról?

Állítólag jól megmutatja a bogarak séta Útvonalát.

( Az útólsó egyedek is elpusztultak a befőttesüvegeimben )

Ez a szalag jó lehet ? :

mupack.hu/Ketoldalas-ragasztoszalag-19mmx25m

2020. jan. 7. 21:36

Sziasztok !

Ez a szalag jó lehet ? :

mupack.hu/Ketoldalas-ragasztoszalag-19mmx25m

4984. Robcsi76 (válaszként erre: 4983. - Horakulum)
2020. jan. 7. 20:11

Igen tényleg jó szakit fogtam ki és ismertem is régebbről. DE! Hozzáteszem mielőtt megvádolna bárki is,/volt fórumban olyan, aki ezt tette/ hogy persze, mert ismerősöm és nem vágott át. Több lakást is csinált a tömbben és ott is sikerrel járt.

Az nagyon gáz, ha csótány elleni szerrel irtott bár nem értek hozzá, de lehet jó poloskára is. Mondjuk, ha nem tűntek el a poloskák, akkor gondolom mégsem.

4983. horakulum (válaszként erre: 4980. - Robcsi76)
2020. jan. 7. 19:53

Szerencsés vagy...

Mi utólag arra gyanakodtunk mikor a házban csotanyirtaslor permetezték a folyósokat és felismerni véltük a szagát, hogy mivel a házban ok csináltak a csòtanyirtast is, így lehet uazzal a szerrel aztattak el minket vagy nem mosták ki a permetezőt az előző az.tol. simán kinézem mindkettőt belőlük.

4982. horakulum (válaszként erre: 4981. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 7. 19:51

Nem biztos hogy elpusztultak, hacsak szét nem nyomtad őket. Hibernálják magukat. Túlélik akar 9 hónapig is. Igaz kehet hogy levegő nélkül nem. Ezt nem tudom.

Biztos akad megjött elő ahol ezeket tálaltad...

2020. jan. 7. 17:19

Sziasztok !

Ez a szalag jó lehet ? :

[link]

Helló

4980. Robcsi76 (válaszként erre: 4979. - Horakulum)
2020. jan. 7. 16:06
Semmin nem maradt nyoma se fehér por nyomában se szagban se éreztem semmit. Persze a permetezés utáni napokban érezhető volt kicsit kesernyés szúrós szag, de ez 1-2 nap volt. De a bútorokon semmit se lehet érezni most és akkor sem.
4979. horakulum (válaszként erre: 4976. - Robcsi76)
2020. jan. 7. 08:38

Roncsi,

Amikor anno nálatok irtottak, volt e szaga a szernek. A felületen , bútoron, ágyneműn? Mert nekünk pl.az is gond volt hogy évekig elviselhetetlen szaga maradt a szernek mind a falon, mind a kárpiton, szőnyegen, bárhol ahol lefújtak minket. Az ágyunkat végül ki is kellett dobni - poloska vagy nyom sem volt benne soha - emiatt. 😖 Sőt! Nálunk a rajtam lévő pár csípésen kivül *erős allergiás reakcioval, amik között volt hogy 3 hét telt el, semmi de semmi jele vagy nyoma nem volt soha de soha a poloskáknak vagy annak a pár egyednek pedig mindent felforgattunk és erős kézilámpával átnéztük. Minden szegletet, hajlatot, illesztést, szőnyeget stb. Igaz. Kis lakasban éltünk, eleg zsufoltnak volt mondható a holmik miatt, de akkor sem volt soha semmi nyom csak az az elkapott pár egyed, amiknek a csípésére felriadtam.

A gyerekem akkori bababutora is szagos, ha végighúzod a kezed a hátsó pozdorján. Eszméletlen.

Maguk az irtók sem ismerték el, hogy poloska csípéseim vannak, mert nem tálaltak maguk sem ráutaló nyomot, az élő példányokat meg az irtás után kaptuk el. Ők pók csípésnek mondták, de mivel mi utana olvastunk es minden gyanúnk a poloska volt, ezért végül leirtottak. Egy hét után már az arcomon is csíptek a dögök, mert csak azt érték el, hosszú pizsamában aludtam.

Mi végül egy magánembert hívtunk ki, aki saját kárán tapasztalt és tanult, saját szerrel

Tudom, kockázatos, de az irtok sem adtak papirt a felhasznált szerről vagy számlát, szóval nekik sem volt nyomuk. A srác után megszűntek a csípések. Ő azóta már nem vállal irtást.

Mi val szomszédoktól fertőződtünk.

Elkalandoztam.

Szóval, az ismerosod irtasakor volt szaga a szernek es megmaradt évekig?

A falakon és szekrényeken is látszott adott szögben a fehér por ami a szer után maradt.

4978. Robcsi76 (válaszként erre: 4977. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 6. 21:27

Nagyon szívesen!

Hidd el nem ellened vagyok meg a kísérleteid ellen, de igazából megvan a jelenlegi hatásos ellenszere, ami addig lesz jó, amíg rezisztenssé nem válnak rá.

Viszont egy mérgező vegyszer kifejlesztése, ami kimondottan csak a poloskákat irtja és nem veszélyes az emberre vagy állatokra, vízi világra stb. az nem egyszerű folyamat. Ha meg is van, akkor jó pár teszten át kell esnie, ami nem olcsó és nem kevés idő. Sajnos ezt az árat kell megfizetni a vegyszerben. És az igazán ütős vegyszereket nem hiába gázmesterek vehetik meg. Persze ez nem zárja ki a kóklereket sem. Mint minden szakmában sajnos ebben is lehetnek kontárok és felelőtlenek. Előre tisztázni kell velük, hogy mi a folyamata az irtásnak mit kell tenni stb. Ad-e garanciát és számlát, ha valamiben sunnyog, akkor nem kell megbízni a munkával. Persze, ha csak egy ilyen foglalkozik ezzel, akkor patthelyzet vagy bevállalja az ember vagy sem.

Sokan írtak ide a problémájukkal és el is tűntek, ami azt is tükrözheti, hogy sikerült megoldaniuk a problémájukat.

Még mindig azt mondom, hogy amikor már 3 helyről jöttek irtani 3 féle technológiával, akkor ott a szomszédoktól jön az utánpótlás, mert hihetetlen, hogy 3 szaki is átverjen egy ügyfelet. Ezért írtam, hogy ez sajnos sok tényezős dolog és a legrosszabb, ha a lakókat nem lehet meggyőzni róla, hogy gond van. Mindenki azt hiszi, hogy a poloska olyan, mint a csótány. De a poloskát nem érdekli a kosz, igénytelenség stb. Csak egy dolog érdekli és az a vér, mert csakis azzal táplálkozik. Ezt kellene megértetni a lakóközösséggel, hogy ez nem szégyen, hanem egy rossz állapot. A szúnyog is vérszívó, ha nincs szúnyogháló a lakásban, akkor ő is csíp és viszket a csípése mégsem tekintünk úgy rá, mint a poloskára, pedig mindkettő ugyanazt csinálja.

Sokszor olvastam itt is, hogy a napi többszöri porszívózás segít. Miben??? Hogy még jobban elterjedjen a lakásban meg a többi lakásban. Felszív egy poloskát kiüríti a porzsákot a szemétledobóba vagy csak egy külső kukába és már egy poloska el is kezd vándorolni egy új ételforrás felé.

2020. jan. 6. 20:26

Szia !

Olvassa el mindenki amit írtál ! (tanulságos )

Válaszodat köszönöm .

üdv.

4976. Robcsi76 (válaszként erre: 4975. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 6. 19:26

Szia!

Ez 2.5 évvel ezelőtti ár. Előtte a szakival megbeszéltük, hogy előkészítjük a terepet. Amiket használtunk ágyneműt,takarókat azokat kikészítettük és azokat is lefújta. A lefújás után a huzatok úgy kerültek fel, hogy előtte 60C°-on ki lettek mosva, ezt 3 naponta kimostuk ugyanúgy. Az ágyat kihúztuk a szoba közepére, hogy körbe tudja fújni még az alját is. A falakat is lefújta. Ezeknek a szereknek az a lényege hogy belemenjen a poloska, ezért mindent lefújt az ágy 2-3 méteres környezetében. Még az ablak párkányokat, függönykarnist stb. Ezért nem ér semmit a petéknek, mert a szer csak akkor éri őket, ha kikelnek és átmennek a méregmezőn, ezért kell 2 hét múlva a második irtás. Egyébként is úgy eldugja a petéit, hogy nem sok esély lenne ráfújni a szert és tudomásom szerint a petéket védő burkon nem is hatolna be. Csak annyi ruhát használjatok, ami szükséges. Mi kimostuk az összes függönyt 60C°-on és elzsákoltuk. Előszeretettel raknak petét rá és találtunk is a varrások redőinél. Ágynemű tartóban lévő plédek, takarók is le lettek vegyszerezve, amit nem használunk és azok benne is maradtak az ágynemű tartóban. Az ágy környékéről elpakoltunk mindent, amiről persze meggyőződtünk, hogy poloskamentes.A lényeg, hogy addig semmi takarítás felmosás fertőtlenítés, amíg a két irtás történik és utána se legyen legalább 3 hétig. Ha a második irtás után a 3-4 héten nem észlelitek újabb csípések nyomait, akkor lehet reménykedni. Nekem 1 hónap garanciát adott a második irtás után, hogy ha abban az 1 hónapban újra jelen lennének, akkor a harmadik irtás ingyen van. Ha ezek után se szűnnének meg a poloskák, akkor se biztos, hogy az irtó a tróger, hanem sajnos a szomszédból kapja az ember az utánpótlást. Az egész szoba úszott a szerben és 2-2.5 óráig nem is voltunk benn és nem is szellőztettünk. Hozzáteszem száradás után nem látszott semmi se a falon se a bútorokon.

Én vettem sziloplastot és kinyomtam minden rést az ágyon és az összes olyan helyet, ahol a poloska el tud bújni. A laminált padló szegőinél is. Persze ezt már a tünetmentes időszakban. Amit lehet 60C°-on mosni azt kimostuk és elzsákoltuk, amit nem használtunk pl. téli ruhák stb. azt bezsákoltuk, de ezt akkor érdemes, ha találtok nyomát a szekrényben is vagy az ágy közelében van a ruhásszekrény. Gondolom, ha van kép a falon, akkor érdemes levenni és a falat ott is lefújni és vissza a kép, mert ha a kép mögött is bujkálnak értelemszerűen a falon mászkálnak a kép mögé.

Hála az égnek mi gyorsan észleltük, hogy baj van, így nem volt nagy a fertőzöttség. Nekünk elég volt 2 irtás. Szerencsére azóta se /2.5 éve/ találkoztunk velük, viszont a társasházban idén is jelen voltak hála az égnek nem jutottak el hozzánkig, mert a lakóközösség összefogott és közös költségből a teljes lépcsőház és az egyik lakó lakását, akitől indult azt kifizettük az irtónak.

Ezek elég kellemetlen körülmények 1-1.5 hónapig, de ha betartja az ember és a szaki érti a dolgát és nem kapja senkitől az utánpótlást, akkor kiirtható. Sajnos sok tényezőn múlik, ezért nem egyszerű kiirtani őket.

4975. lacitapasztalata (válaszként erre: 4974. - Robcsi76)
2020. jan. 6. 17:21

Szia !

Nem rossz az ár, irtásonként 12000 Ft.

Leírnád részletesebben mit csinált az irtó?

Mindent lefújt?

Elcsomagoltatta a ruháidat, ágyneműidet?

A képek a falon?

(Volt nálam szaki még az elején,akkor hívtuk ,amikor észrevettem, hogy a páromat szétette valami.

Megfogom válaszolni a kérdéseidet.)

Megköszönném ha leírnád a részletes irtás menetét !

Üdv.

4974. Robcsi76 (válaszként erre: 4973. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 5. 22:33

Így is van, ez a beszéd!

Leírom az én tapasztalatomat:

Szerencsére nekem egyszer volt ágyi poloska a lakásomban. Ezt egy hozzáértő szakember kétszeri irtással ki is irtotta a megfelelő hatású és engedélyezett szerrel, ami semmiben nem tett kárt. Mindez került 24000Ft-ba.

Aki nem szeretne szakit hívni az vegyen Bio Kill extrát. Egy 47nm-es lakásra kétszeri irtás miatt kb. 15 liter kell. Nehogy fél literes kiszerelésben vegyétek, mert úgy nagyon drága. Lehet 5 literesbe is. 15000Ft/5liter, tehát abból vegyetek 3 kannával. Plusz vegyetek még egy megfelelő permetezőt is hozzá, ami normálisan szét is porlasztja az anyagot. Egy háti 16 literest már 6000Ft-ért lehet kapni. Egy vegyvédelmi eldobható ruha , maszk és szemüveg sem árt, mert ugyebár ez csak egy vegyszer. Ez kb. megint egy 5000-es. A végösszeg 56000Ft. A hatás nem 100%, hogy jó lesz, de legalább nem fog irtó járni a lakásban.

Ez az én tapasztalatom. Ja és nem kísérletezgetek semmivel, mert az egészségem és a környezetem fontos a számomra!

Lacitapasztalata

Még mindig várom a kérdéseimre a válaszaidat!

2020. jan. 5. 22:03

Sziasztok!

Vannak szenvedők és vannak a szenvedésből pénzcsinálók!

Én a szenvedők oldalán állok !

Osszuk meg a egymással a tapasztalokat (irtók nélkül)

és menni fog !

Helló

2020. jan. 5. 21:43

Sziasztok!

Az üveg kísérleteim nem fedik a való életet.

1. Protect egy xart sem ér

[link]

ezt ne vegyétek meg !

2. a Bio Kill Extra takarófóliával lezárva hatásos !!!!

3. a méhészetben használt vegyszereket próbálom most ki...

Nem embert ,ágyi poloskát akarok irtani!!!!

4971. Robcsi76 (válaszként erre: 4970. - Horakulum)
2020. jan. 4. 23:08

Aki őt komolyan veszi az sajnos meg is érdemli :(

Persze, ha nem sajnálják a kidobott pénzt és időt...

4970. horakulum
2020. jan. 4. 23:00

Fárasztó ez a hirtelenjöttjóember...

Több kárt okoz azoknál akik eztán tévednek ide és hisznek a kísérleteinek...

4969. Robcsi76 (válaszként erre: 4968. - Lacitapasztalata)
2020. jan. 4. 21:19

Jókat nevetek a felfedezéseiden...most aztán feltaláltad a spanyol viaszt.Ez jobb, mint egy Stand Up műsor.

A Bio kill-t erre találták ki, ami azt jelenti, hogy egy szobára nyomhatsz legalább 15 ilyen kupát és két hét múlva megint ugyanennyit. Akkor számold ki mennyit költöttél egy felhígított szerre. Igen az irtók is hígítják, mert kell. Meg kell venni nem kell irtót hívni! Vedd meg és fújkáljad napestig megvan a megoldásod. Drágák a szerek? Ja, hát ingyen nincs semmi.

Te azt írtad már nálad megoldottad. Most mégis az a saját tapasztalatod, hogy visszafertőződik Panni! 20-án regisztráltál, hogy küzdesz velük, de 3 nap után már csak akváriumban vannak egyedeid. Akkor hogy is van ez? Gondolom a kísérletezés közben kiengedtél párat az ágyra és utána visszatetted a túlélőket. Szerintem a nagy kísérletezésben jó lenne, ha felelősséggel viselkednél az esetleges szomszédokkal, mert az ilyenek miatt szív a többi, lakó. Kb. most kelnek ki a peték az még jó móka lesz, ha a teljesen hermetikusan lezárt ágyadnál van akár egy 0,5 tizedes rés és hidd el, hogy van, akkor ott szépen ki fog jönni, de megnyugtatlak biztosan nem csak az ágyadban van, de csak hidd azt. Sajnálom a szomszédaidat...

Akkor a kérdéseim:

1. Miért drágák ezek a szerek?

2. Miért nem használt a hypo?

3. Honnan veszed, hogy csak az ágyadban találhatóak?

4. Te kémikus vagy biológus vagy?

5. Honnan veszed, hogy nem máshonnan kapja Panni az utánpótlást?

6. Mit gondolsz hány kupa és milyen kiszerelésű BioKill kell egy lakásra, ahol már két helyiségben, szekrényekben, bútorokban is megtalálható a poloska? És ez a számításaid szerint mennyibe kerül?

7. Ha a 4-es kérdésre igen a válasz és biokémikus vagy, akkor eddig miért nem találtál ki megfelelő vegyszert?

8. Ha netalán feltalálod az olcsó megoldást, akkor milyen kísérleti, tesztelési folyamatokon fogod bizonyítani a szer hatásosságát és azt, hogy csak a poloskát irtja és nem ártalmas senkire?

Remélem érthetőek a kérdéseim és szerintem rajtam kívül az itt olvasó fórumozók is kíváncsian várják a válaszokat. Ha lehetséges és a kísérletezési időd engedi, akkor pontokban kérném a válaszokat, hogy átlátható legyen. Köszönöm!

❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook